BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Viggo er havnet i Kina det herrens år 1938. Han var sendt væk fra Danmark på grund af en skandale på et børnehjem. Efter et uheld på det skib, han arbejdede på, er han nu sendt på et rekonvalescent ophold i et privat hjem hos Dommer Ming og hans kone May-Ling.

---

SEX I DAG?

Næste morgen kom Liu ind til mig. “Det er tid til mad”

Hun løsnede læderremmene som holdte hovedtøjet på plads af. Jeg bevægede kæben som var øm på efter at have haft det på hele natten.

“Fjerner du også de andre remme?”

“Beklager. Det kan ikke lade sig gøre. Som altid når dommerparret har fået nyt legetøj, så holder de den unge mand fikseret i noget tid. Jeg vil made dig. Er du meget tørstig?”

Jeg fik noget mad at spise. Liu gik. Enlai kom og bad mig følge efter ham. Vi gik ned i kælderen og ind i et slags vaskerum.

“Nu har du fået noget at spise og drikke. Det skal ud af kroppen igen.” Han skubbede mig over til en bænk hvor der var monteret læderremme. Jeg blev lagt ned på den på maven så min numse var frit tilgængelig. Enlai gav mig hovedtøjet på igen. Det blev bundet meget stramt.

Jeg så de kom med en pose med en slange på. For enden af slangen monterede Enlai en buttplug. Jeg mærkede hvordan at den blev stoppet ind i mit bagerste hul og så begyndte væske eller at blive lukket ind i min endetarm. Efter et stykke tid blev det meget ubehageligt. Jeg havde lyst til at presse det ud, men Enlai beordrede mig til at holde på det. Han holdte hånden på indtil jeg nærmest vred mig på grund af mavekramper. Hvis jeg ikke havde haft hovedtøjet på, havde jeg skreget af smerte.

Enlai hjalp mig op og førte mig til et rum hvor der var et hul i jorden. Her fjernede han pluggen og så løb det ellers ud med indholdet fra min mave. Da jeg var blevet tømt ud, blev jeg skyllet med varmt vand. Jeg fik en kimono på og fulgt ind i et opholdsrum hvor personalet arbejdede. Jeg fik også hovedtøjet af.

“Hvor længe skal jeg være fikseret?”

“Indtil at dommeren er tilfreds. Med den sidste dreng tog det 4 uger, men han var også så trodsig.” svarede Liu.

Jeg fik frokost. Det var noget kedeligt ikke at have noget at tage sig. Det var besværligt ikke at kunne klø sig.

“Hvor mange har drenge har hjulpet dommerparret før mig” spurgte jeg.

Liu tænkte sig om. “Siden vi kom hertil. 4 stykker. Nogle er her længere end andre. Det kommer an på hvornår dommeren bliver trætte af dem.”

“Hvor får han dem fra?”

“Sikke du spørger. De har faktisk alle været ungdomskriminelle. Man skulle have gjort kort proces med dem, hvis du spurgte mig, men dommeren mener at folk kan forbedre sig og de fleste slippes fri, når dommeren bestemmer.”

“Hvad med dem som ikke forbedrer sig?”

“Åh. Jeg gider ikke alle de spørgsmål.”

Der lød et brag inden fra et rum. Luo havde tabt en krukke. “Åh nej.” sagde Liu. “Nu går det ud over os alle”

Jeg blev fulgt tilbage til mit rum af Enlai. Da det blev aften kom han og hentede mig. Jeg fik hovedtøjet på og blev fulgt til dommerparret soveværelse.

Her ventede en overraskelse. I rummet stod begge tjenestepiger nøgen og fikseret på samme måde som jeg var blevet.

Dommeren begyndte at tale. “Ejendom er blev ødelagt. Det er hærværk. I bærer et fælles ansvar for ejendomme og inventar. For Jeres gerninger skal I straffes.”

De to piger fik sat manchetter på fødderne og en benspreder hvorefter de blev lagt på sengen.

May-Ling - dommerens kone trådte frem med en læderstrop. Hun startede med at piske Liu på hendes kønsdele. Liu kom med undertrykte skrig af smerte ved hvert slag og trak vejret tungere og tungere mellem slagene. Det begyndte at løbe med væske fra hendes revne. Hende hud var dækket med små perler af sved.

“Enlai” kommanderede dommeren.

Enlai kom med en stor DILDO af elfenben. Han pressede den ind i Liu. Hun stønnede af anstrengelse. Mens han holdte den på plads fortsatte May-Ling med at piske hende på hendes kønsdele og bryster. Lius krop begyndte at sitre og hun fik orgasme med et langt “Mfmmm” undertrykt af de stramme læderremme omkring hendes hoved. Hendes krop som var spændt som et flitsbue faldt sammen som en slasket klud.

May-Ling fokuserede på Luo. Slag efter slag haglede ned over den stakkels tjenestepige og tårerne flød ud af hendes øjne. Hun blev dog også langsomt våd og Enlai vendte hende rundt så hun var klar til at blive taget bagfra. “Enlai” kommanderede dommeren. Til min overraskelse tog Enlai fat i mig og førte mig over til Luo. Jeg havde slet ikke bemærket at jeg undervejs havde fået rejsning. Enlai tog fat og guidede min pik ind i Luo’s revne. Hun var dejlig varm og fugtig. Jeg behøvede ingen opfordring til at starte med at kneppe hende bagfra. Det føltes så dejligt selvom jeg gerne ville have haft armenes brug og holdt hende fast. May-Ling lagde satte sig i sengen ved siden af Luo og nev i hendes brystvorter. Luo’s tårer rendte ned over hendes kind. Jeg fik udløsning og trak mig ud.

Dommeren var ikke helt tilfreds. Han åbnede en skuffe og fandt en buttplug som han bestemt førte op i hendes bagerste hul. Luo’s krop stivnede og hun fik en orgasme.

De to tjenestepiger blev ført ud af Enlai efter at de havde fået bensprederen taget af.

Jeg blev ført over til sengen, hvor de lagde mig ned på ryggen.

“Gad vide om han kan mere?” spurgte May-Ling. “Jeg har en ide” sagde dommeren.

Han havde en læderting i hånden. “Kan den virkelig strækkes så langt?” spurgte hans kone.

“Vi må prøve ad.”

Dommeren tog fat omkring mine kugler. Derefter viklede han et stykke læder omkring roden til min penis. “Det er en penis manchet, som kan vikles stramt om pungen. Lad os teste os frem til den rigtige længde.” Når læderet var viklet rundt kunne han stramme manchetten med et lille spænde. Jeg ømmede mig. Det gik var at være stimulerende til at gøre lidt ondt. “Den er for kort. Vi prøver et par numre længere. Husker du Lan?” spurgte dommeren.

“Ja. Det så vildt ud med næsten 10 centimeter manchet på” svarede May-Ling

Den næste manchet kom på. Det tykke læder som stramt blev svøbt omkring pungen gav en stærk følelse i kroppen og det så bizart ud med mine to kugler hængende strukket ud af manchetten. Jeg var blevet liderlig og min pik stod stiv som aldrig før.

May-Ling kravlede ovenpå mig og lod sig glide ned over min meget stive pik. Hun red mig længe. Følelsen var skøn, ubeskrivelig skøn, men også frustrerende da det var som om at jeg ikke kunne få udløsning. Snart fik hun orgasme som hun skreg ud. Enlai tog fat i Liu og placerede hende så jeg kunne tage hende bagfra. Ming og Enlai hjalp mig på benene og guidede mig så jeg kunne trænge ind i hendes allerede våde hule. På sin vis brød jeg mig ikke om at tage hende imod hendes vilje, men jeg var så liderlig og jeg kunne ikke få udløsning på grund af lædermanchetten som havde strukket min pung til en næsten bizar længde. 

Jeg lod min pik glide ind i Liu. Hun gav et lille grynt fra sig. Jeg begyndte at kneppe hende. Det var så skønt og intenst. Gryntende lyde kom fra Liu. Ming og Enlai støttede os, da jeg ikke kunne bruge mine arme. Det var så skønt, men jeg trængte så inderligt til at få udløsning. Pludselig mærkede jeg at Ming løsnede op for manchetten og straks efter flød safterne ud af min pik og ind i Liu. Jeg mærkede hvordan hendes krop som var dækket af sved sitrede imens at der kom nogle mærkelige dyriske lyde fra hende. Hun måtte have fået en orgasme.

Dommer Ming talte med lav stemme til mig. “Se. Hvis man er en artig dreng får man en belønning. Kan jeg stole på dig, hvis vi fjerner fikseringen?” Jeg nikkede. “Jeg behøver vel ikke at sige at straffen er hård, hvis du prøver at stikke af?” Jeg nikkede endnu engang.

Enlai fulgte mig tilbage til mit værelse og jeg fik læderremmene af inklusive hovedtøjet. Mine arme var ømme og det samme gjaldt min kæbe. Jeg lagde mig til at sove og jeg faldt hurtigt i søvn.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.