BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg stoppede foran det lille hus et sted i Idaho. “Et beskedent sted” tænkte jeg. Jeg ringede på. Fredo åbnede døren. Nogle spørgsmål som havde fyldt mit hovedet siden jeg havde læst et nyt afsnit af Onkel Viggo’s dagbøger skulle snart blive besvaret.

“Dennis Jensen” præsenterede jeg mig. Fredo nikkede. Vi havde talt sammen på telefonen og jeg var kørt op fra min afdøde tantes gård for at få en snak.

SEX I DAG?

Vi satte os i stuen over en kop kaffe og Fredo begyndte at fortælle hvad der gik forud hans møde med min tante og hendes samlever Karen på et rehabiliteringssted for misbrugere af alkohol og stoffer tilbage i slutningen af 1960’erne. Fredo havde tjent i Vietnam og det var da han kom hjem igen at beretningen tager sin start.

----

“Du har gjort dit land stolt” sagde Kaptajnen. “Din familie bliver glad for at se dig igen”

Jeg nikkede. Hvad skulle jeg svare? Jeg var havnet på børnehjem efter et trafikuheld som slog mine forældre ihjel. Da jeg fik muligheden for at gå ind i hæren meldte jeg mig. Jeg havde været i Vietnam - endda 2 gange men det var i forsyningstropperne så bortset fra nogle bomber udløst af sympatisører havde jeg ikke set nogen krigshandlinger.

Nu var min tid færdig og 19 år gammel skulle jeg finde ud af hvad jeg skulle med mit liv.

Et døgn senere stod jeg i New York. Hurtigt fik jeg arbejde i et supermarkedet. Da var det at jeg tænkte på at det ikke var i den del af landet, min fremtid lå. Det var koldt og hele mit liv havde jeg boet samme sted og minderne var ikke altid lige rare, så jeg begyndte at planlægge hvordan jeg skulle komme til Californien.

Blandt mine kunder var en gammel soldaterkammerat. Jeg havde mødt ham i Vietnam. Tiden havde været hård for ham, men han koblede af ved at køre på motorcykel. Vaughn som han hed var en mand på cirka 40 år. Han inviterede mig hjem til ham og vi delte nogle øl, da jeg kom ind på mine planer.

“Hør. Jeg skal ned til New Orleans. Det er godt nok ikke på vejen, men det er da et stykke af vejen. Vil du ikke med?”

Jeg tænkte at det lød som en god ide og vi aftalte at jeg skulle komme over til ham næste dag da jeg ikke havde tøj til at køre på motorcykel. Vi mødtes og vi gik over til en butik som solgte sådan noget tøj. Han fandt støvler, hjelm, handsker og bukser, som jeg købte, hvorefter turen gik hjem til hans lejlighed igen. Vi fik nogle øl og jeg blev godt fuld. Jeg fik prøvet tøjet. Bukserne var med seler og godt polstret hvilket var en god ide, hvis man faldt af motorcyklen.

Vaughn spurgte mig om jeg var glad for lædertøjet. Det føltes dejligt at have på. “Jeg har noget andet så du kan mærke materialet bedre. Tag tøjet af”

Stemningen var løftet og jeg tog tøjet af. Jeg skal sige at vi på børnehjemmet havde eksperimenteret lidt både til den ene og anden side da nogle af børnene havde brug for at være der, hvis jeg skal sige det på en pæn måde. Vaughn kom med nogle læderstropper. “Det er et seletøj af læder som fremhæver dine attributter. Prøv det.”

Jeg var småberuset og lidt nysgerrig. Vaughn hjalp mig og snart stod jeg foran spejlet og betragtede mig selv, mens Vaughn klædte sig om. Seletøjet havde han strammet godt ind. Min pik og kugler var ført igennem en metalring og jeg havde fået en rejsning af følelsen. På ryggen var der to brede remme, over skulderen var der remme. Mellem benene og helt over ballerne var der remme. Vaughn kom ind i rummet iført et lignende seletøj. Blot var hans med kun en rem mellem benene så der ikke var adgang til hans røv. Jeg kunne regne ud hvor det bar hen men på en eller anden mærkelig måde så var jeg ligeglad.

Vi gik ind i hans soveværelse og lagde os i sengen. Han bad mig om at tage et bind for øjnene. “Du skal også have disse manchetter på”. Jeg ville sige noget, men så tyssede han på mig. Jeg fik manchetterne på. Han ville mærke min krop og mærke hvor jeg var følsom. Jeg lagde mig på ryggen med manchetterne fastgjort til nogle ringe i seletøjet og hans varme hænder gled hen over min krop. Det var dejligt. Hans fingre ramte mine brystvorter og han legede med dem. Min rejsning blev mere alvorlig. Det var så frækt at være hensat i dette mørke mens han kærtegnede min krop. Jeg stivnede lidt da han tog fat om min pik. Jeg mærkede pludselig hans mund omkring den. Han begyndte at sutte den af. Jeg stønnede højt mens han blev ved. Der gik ikke lang tid før jeg fik en voldsom udløsning og kom i hans mund. Han slugte alle dråber. Jeg sank tilbage i sengen. Så begyndte han at kærtegne mine brystvorter igen. Det var for meget. Jeg bad ham stoppe, men han blev ved et stykke tid, men endelig stoppede han. Han tog bindet af så jeg kunne se igen, men løsnede ikke manchetterne.

“Hvordan var det?” spurgte han. Jeg svarede at det havde været dejligt, men om han ikke kunne befri mig.

“Vil du ikke gøre gengæld? Jeg har trods alt sørget for at du fik udløsning.”

Jeg tænkte at jeg jo skyldte ham den tjeneste. Han hjalp mig op på knæ i sengen og manchetterne blev bundet sammen på ryggen. Jeg fik bind for øjnene igen. Jeg åbnede munden og mærkede at han stak sin pik ind. Jeg begyndte at sutte den af. Jeg havde også gjort det på en af de store drenge på børnehjemmet da jeg var en af de mindste så det var ikke første gang. Han fik udløsning og jeg slugte hans safter med besvær, hvorefter han fjernede bindet,  løsnede manchetterne og vi faldt i søvn i sengen.

Næste morgen vågnede jeg. Vi havde begge stadig vores seletøj på. Jeg spurgte ham hvorfor der var forskel på vores harness og Vaughn svarede at det som jeg havde på var et seletøj til slaver , mens hans var et seletøj til en hersker. Det var mest retfærdig sådan mens vi kørte på vores tur. Jeg var i princippet enig.

“Lad os gå ind i soveværelset igen. Jeg har noget mere jeg vil vise dig” foreslog han. Vi gik ind i soveværelset. Jeg satte mig på knæ i sengen og han bandt manchetterne sammen på ryggen. Jeg fik bind for øjnene igen og da jeg åbnede munden for at spørge hvad hvad han lavede fik jeg en gummibold i munden. Den var fastgjort til en rem som blev bundet rundt om hovedet på mig. Jeg prøvede at sige noget, men det blev noget uforståelig mumlen.

Han svang mig forover og jeg mærkede noget ved mit numsehul. Noget blev presset mod åbningen og det gjorde ondt. “Prøv at gøre som når du skal gøre stort.” sagde han. Jeg adlød og fremmedlegemet trængte ind i mig. Det føltes som en DILDO. Han begyndte at køre den frem og tilbage. Den gled lidt efter lidt længere ind. Smerten blev afløst af en rar følelse. Jeg fik rejsning igen. Han tog dildoen ud. Jeg sukkede. Det havde lige været så rart. Han bevægede sig omkring i sengen. Så mærkede jeg at noget pressede på igen. Det var varmt. Det var hans pik. Der var gummi på. Den var større end dildoen så den ville ikke ind så nemt. Jeg prøvede at gøre som jeg gjorde med dildoen og så gled den ind i mig. Vaughn tog fat i remmene på ryggen og holdt min krop fast. Han bankede sin pik længere og længere ind i mig. Jeg stønnede tungt. Jeg var meget liderlig. Et voldsomt stød fra ham gjorde at jeg fik udløsning. Det var dejligt. Samtidig kunne jeg mærke at han også kom. Han gryntede dybt, men safterne blev pumpet ind i kondomet.

Han befriede mig og vi tog alle tingene af for at gå i bad. Det havde været en ekstraordinær og ny oplevelse for mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.