Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Havde købt et lille rækkehus i nordjylland for et lille års tid siden. Var faldet rigtig godt til og havde alletiders naboer. Naboerne hed Malene og Palle. De havde 2 piger og en dreng. Signe, Alberte og Markus hed de. Signe var flyttet hjemmefra for et par år siden og Alberte var lige flyttet til Århus for at studere. Markus var en sød lille spinkel dreng på 16 år. Han virkede en lille smule feminim. Altid i pænt stramtsiddende tøj og vrikkede godt med hans faste numse. En aften vi havde siddet og hygget os og fået en del rødvin, havde Palle da også nævnt, at han mindede ham om hans bror Jan, da han havde den alder. Jan var homoseksuel boede i København. 

Markus havde denne sommer fået arbejde i Løkken som opvasker på en restaurant. De skulle have besøgt pigerne i en uge, men snakkede om at aflyse det, da Markus ikke skulle være alene hjemme og det ikke altid var sikkert han kunne nå den sidste bus. Jeg lovede dem, at jeg nok skulle holde øje med ham og det med bussen ikke var noget problem, da jeg havde ferie den uge og sagtens kunne hente ham, hvis det skulle blive aktuelt.

SEX I DAG?

Det blev fredag og de tog afsted ved aftenstid. Alt var aftalt med Markus og han var stukket afsted på arbejde. Det var en rigtig varm fredag og allerede kl. 19.00 ringede telefonen. Det var Markus. De havde rygende travlt og allerede der vidste han, at han ikke ville nå bussen kl. 21.00. Han skulle bare skrive, når han vidste, hvornår han ca. havde fri, så skulle jeg nok være der. 

Da jeg sad og grillede aftensmaden på terrassen, kunne jeg ikke lade være med at tænke på, om Markus virkelig var til drenge. Jeg selv havde prøvet, at have sex med en anden mand, da jeg var omkring de 20 år. Det var 34 år siden, men havde mange gange siden haft lyst til, at udforske det yderligere. Tanken om at Markus var til drenge/mænd ophidsede mig og jeg sad med jern på. Efter maden smuttede jeg i bad og pik, nosser, røv blev helt glatbarberet. Funderede over hvordan jeg skulle finde ud af, om Markus var til mænd og om jeg kunne forføre ham. 

Markus skrev at han havde fri ca. kl. 22. Der var stadig varmt og mon ikke at Markus havde svedt som en gal på arbejdet. Jeg smed 2 badelagner i bilen og kørte afsted. Markus pustede noget, da han kom ud i bilen. Ingen tvivl om at det havde været en hård dag. 

Hvad med en dukkert Markus?...spurgte jeg. Det er lige hvad jeg trænger til, men jeg har ingen badebukser med Lasse, svarede han. Det har jeg heller ikke Markus, men jeg har to håndklæder grinte jeg. Jeg kørte ned på stranden. Der var kun ganske få personer. Kørte et stykke og holdt så nede ved vandkanten. Vi kunne ikke se et øje. Er du frisk, så smider vi sgu klunset og hopper i, grinte jeg. Jeg var allerede ude af bilen, inden han måbende sagde...bade nøgen.

Smuttede over på hans side som vendte ud mod havet. Da han kom ud af bilen, manglede jeg kun at smide shortsene. Da jeg trak dem ned, kunne jeg se at hans blik, var rettet mod min glatbarberet pik. Jeg er rimelig udrustet og har en pik på 20 cm. med markerede blodårer. Kom nu Markus, der er ikke et øje at se. Han kiggede rundt og begyndte at trække tøjet af. Noget tøvende smed han shortsene som det sidste. Han havde en flot pik, som nok var meget normal for hans alder og lidt dun.

Han løb foran mig ud i vandet. Han vrikkede mere med hans faste røv end han plejer, eller så var det bare fordi han var helt nøgen. Vandet var herligt og vi pjattede og plaskede vand på hinanden. Han troede han kunne dukke mig under vandet, men jeg fik lige fat i ham og klemte ham ind mod mig. Vores pikke gned mod hinanden og jeg sagde, der var du ikke hurtig nok Markus. Jeg gned underlivet mod hans pik inden jeg slap ham. Tror ikke han bemærkede det var bevidst.

Jeg fandt håndklæderne da vi kom op. Markus kunne ikke lade være med at kigge på min pik. Han så jeg opdagede det og blev rød i hovedet, jeg lod som ingenting. Da vi kørte hjemad, var vi enige om, at det havde været rigtig godt, at vi tog den dukkert. Vidste stadig ikke om han var til mænd. Godt nok havde han kigget på min pik, men det kunne jo bare være almindelig nysgerrighed. Næsten hjemme spurgte han tøvende...Er du altid glabarberet? Ja det er jeg, det er så skønt, svarede jeg ham.

Da vi kom hjem gik vi hver til sit. Jeg fantaserede om denne dejlige dreng, da jeg kom i seng og var nødt til at spille pik inden jeg kunne sove. Næste dag var igen en af de varme. Markus skulle med bussen kl. 15. Jeg kaldte på ham over hækken og han kom over. Hvad siger du til, at jeg henter dig igen i aften, så vi kan tage en dukkert, lige som igår Markus. Det kunne da være fedt, hvis du gider det Lasse. Vi aftalte at jeg hentede ham kl. 21, hvis jeg ikke hørte andet.

Hentede ham som aftalt. Vi fandt igen et sted på stranden, hvor der ikke var andre. Der var stadig meget varmt. Denne aften var han hurtigere til at komme af tøjet. Så hans lille dusk over pikken var væk. Skal vi ikke lige snuppe en kold øl først Markus spurgte jeg og lagde håndklæderne i sandet. Vi satte os på håndklæderne, med ryggen op af bilen, helt nede ved vandet.

Synes du ser lidt anderledes ud Markus sagde jeg smilende. Jeg har aldrig syntes om det hår, så igår tog jeg mod til mig da jeg kom ind og tog mors skraber som hun bruger til benene og fjernede mit hår under armene og hernede sagde han rødmende og pegede mod hans pik. Det ser godt ud, hvad synes du om det Markus? Jeg synes det er dejligt og lidt frækt fnisede han. Det er akkurat som jeg også har det smilte jeg.

Vi kom ud i vandet og der gik ikke længe, inden han igen ville dukke mig. Denne gang foregik det dog noget langsommere end igår. Jeg fangede ham igen og fik ham trukket ind til mig. Igen rørte vores pikke hinanden. Denne gang slap jeg ham ikke. Kiggede ham dybt i øjnene og pressede ham med et fast greb, om hans små stramme baller ind mod min pik, som var begyndt at røre på sig. Førte mine læber hen til hans og kyssede ham. Han åbnede villigt sine læber og snart tungekyssede jeg denne skønne dreng.

Hans pik var blevet helt stiv og jeg kærtegnede den med den ene hånd. Han stønnede og der skulle ikke mange ryk til, inden han kom og en dejlig klat sæd flød ovenpå. Vi kom op og fik os tørt. Han var helt rød i hovedet og vidste overhovedet ikke hvad han skulle sige, da vi begyndte at køre. Var det dejligt Markus, spurgte jeg og kærtegnede hans bare lår. Ja hviskede han sagte. Jeg kærtegnede ham længere oppe og begyndte at nulre hans små stramme nosser. Han vidste slet ikke, hvor han skulle gøre af sig selv og det blev ikke bedre af, at hans pik blev stiv igen.

Du må da gerne mærke min også sagde jeg og tog hans hånd og lagde over på min halvstive pik. Han fumlede uden på shortsene og klemte forsigtigt på den. mere skete der ikke inden vi holdt i indkørslen. I aften nupper vi lige en øl på min terrasse, inden du går i seng Markus. Han fulgte med ind.

Kom med de to øl og satte dem på bordet. Havde stadig en halvstiv pik som strittede i shortsene og Markus var absolut heller ikke upåvirket. Begyndte at trække af tøjet, mens jeg stod foran ham. Tror du er en rigtig fræk lille dreng Markus er det rigigt? Han blev igen rød i hovedet. Trak ham op og ind til mig. Begyndte at tungekysse ham, mens min hånd gled indenfor hans shorts og klemte hans stive pik. Fik trukket tøjet af ham og vi stod begge nøgne.

Bed ham blidt i øreflippen og lod min tunge kærtegne ham ned af halsen og ned og lege med hans brystvorter, som var helt stive. Fortsatte ned og satte mig på knæ og tog omkring hans stive pik. Lod tungen lege med strengen, inden mine læber omsluttede hans glinsende pikhovede. Da jeg med et fast greb om hans baller, begyndte at mundkneppe ham, kunne jeg mærke at han var ved at komme. Jeg stoppede og han tiggede nærmest om, at jeg skulle blive ved. Senere din dejlige dreng, nu skal vi i bad.

Hev ham med under bruseren og vi vaskede hinanden. Han fumlede ikke denne gang og det føltes vildt lækkert, da han tog et fast greb om min stive pik. Vi blev vasket godt og grundigt. Han gav sig lidt da jeg førte en finger op i ham, men stønnede snart lystigt.

Trak ham med ind i soveværelset, da vi kom ud af badet. Satte ham på sengen og stillede mig foran ham, mens jeg sagde slik mig Markus. Han startede forsigtigt, men han fandt hurtigt ud af det og slikkede og suttede som en drøm. At se denne unge dreng sidde der med min pik i munden, gjorde at jeg ikke kunne holde mig længere. Jeg spillede med den ene hånd på pikken, mens den anden pressede hans hovede hen til den. Da jeg kunne mærke jeg kom, pressede jeg den ned i halsen på ham og skød hele ladningen af i munden på ham. Han slugte og jeg gled ned på knæ, mens jeg puffede ham ned på ryggen og trak hans ende ud mod sengekanten. Jeg mundkneppede ham indtil jeg fik hele hans dejlige ladning i munden. Jeg slikkede denne dejlige unge pik helt ren, inden jeg kravlede op til ham.

Jeg lå længe bag ved ham, med hans dejlige lille røv, presset ind mod min slappe pik. Vi var enige om at det havde været fantastisk og han var så glad for, at han endelig havde fået lov, at mærke en andens pik, det havde han længe drømt om. Når vi vågner Markus, så skal vi kneppe hinanden, er det en aftale?...Jaaa det vil jeg gerne prøve, var hans sidste ord inden han faldt i søvn.

Jeg vågnede tidligt, stadig med Markus i mine arme. Jeg listede ud og tissede og krøb igen ind til ham. Han var ikke vågnet. Jeg begyndte at kærtegne hans brystvorter, som øjeblikkeligt blev stive. Lod hånden glide ned og kærtegne hans pik, som rørte på sig. Min begyndte også at røre på sig, ved tanken om, at jeg skulle kneppe denne dejlige dreng. Da jeg løftede hans lår og lod min pik glide mellem hans ben vågnede han. 

Kan du huske vores aftale hviskede jeg. Ååhh ja Lasse. Jeg fandt tuben med glidecreme. Lagde mig så han kunne se min finger glide op. Gør ligesom mig Markus. Han gjorde som jeg sagde og snart lå vi og fingerkneppede os selv.

Jeg ville have ham op i mig og lagde mig på alle fire. Han var hurtigt ovre og pressede sin pik helt i bund. Det var dejligt, men varede desværre ikke længe inden han sprøjtede oppe i mig. 

Jeg fik ham om på ryggen, bukkede hans ben og satte min stive pik mod hans glinsende stjerne. Nu skal du få pik din liderlige dreng sagde jeg pg pressede hovedet indenfor. Han gav sig lidt og jeg lod ham vænne sig til mig, inden jeg forsigtigt pressede mig i bund. Igen lod jeg ham vænne sig til mig, inden jeg lige så stille begyndte at kneppe ham. Aldrig havde jeg mærket noget så stramt, det var den vildeste følelse. Jeg fik hans ben op på mine skuldre og bankede pikken hårdt i bund. Han råbte nærmest....Ååhhh ja Knep mig...Knep mig Lasse. Jeg kunne ikke holde mig længere og kom med et brøl oppe i ham.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.