BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Som 17 årig fandt jeg ud af at jeg tændte meget på tanken om at have sex med ældre mænd. 

Var sikker på at jeg bestemt ikke var homoseksuel, men at det bare var et stadie, som alle skulle igennem. Havde kigget i en del homoblade og ville nu gå et lille skridt længere, så jeg besluttede mig for, at tage en tur til Aalborg og besøge en sexshop. Fandt efter lidt besvær shoppen og gik ind for at kigge. Jeg blev taget imod af en ældre slank fyr på ca. 60 år, som gik og satte FILM på hylderne. Kan jeg hjælpe med noget spurgte han, jeg svarede at jeg bare lige ville kigge mig lidt omkring. Fandt i den fjerneste krog afdelingen for homosex. Der var masser af film og udstyr og jeg havde kigget på en del film, da den ældre herre kom og satte nogle film på hylderne. Er der noget bestemt du søger spurgte han. Fortalte ham at jeg godt kunne tænke mig en film, hvor unge og ældre mænd har sex sammen. Vi sludrede en hel del og han fortalte at han hed Svend og det var hans forretning og jeg fik fortalt ham, at jeg var ved at finde ud af om jeg var til mænd. Tror jeg har en rigtig god film ude bagved sagde han, har du SEXLEGETØJ eller er det også noget vi skal kigge på sagde han. Det ville jeg da gerne da jeg ikke ejede noget af den slags og min mor tit manglede sine agurker. Han viste mig en hel del og jeg valgte en butplug og en dejlig stor naturtro DILDO. Han smuttede ud bagved og efter et par minutter, var han tilbage. Undskyld at det tog lidt tid sagde han, jeg skulle lige have fundet den. Glædede mig til den kommende weekend, hvor mine forældre skulle på weekendophold, så skulle der rigtig hygges med sagerne.

Det blev fredag og mine forældre tog afsted ved aftenstid. De var ikke mere end kommet ud af døren førend jeg var helt nøgen og sad foran flimmeren med min nye dvd på og legesagerne inden for rækkevide. Filmen som var en amatørfilm handlede om 2 ældre mænd, hvor den ene have maske på med huller til næse og mund og 2 unge drenge som var ca. på min alder, der havde sex sammen. De to drenge var udstyret med pikke på ca. min størrelse (ca 16 cm), mændene noget kun større, især ham med masken som havde en kæmpepik på ca 26 cm. Det hele foregik i et dunkelt rum, hvor der var en kæmpe rund seng, spejle på vægge og i loftet, et stort trækors, gabestok og masser af sexlegetøj. Var ikke gået mange minutter af filmen inden jeg sad med 3 vaseline smurte fingre oppe i anus. Fik med lidt besvær buttpluggen op og sad med den et stykke tid, mens jeg sad og legede med min pik som aldrig havde været mere stiv. Da den ene dreng skulle kneppes af ham med kæmpepikken, var jeg helt vild og kneppede mig selv med dildoen hurtigt og hårdt, mens jeg drømte om at det var mig der mærkede hans dejlige store pik oppe i mig. Fik en kæmpe orgasme og tror faktisk jeg var væk et øjeblik. Fik orgasme 2 gange mere inden filmen var færdig. Da filmen var færdig dukkede manden med masken op og takkede for at jeg havde set filmen til ende. Imens han tog masken af sagde han, at hvis det skulle friste dig og du skulle have lyst til at prøve, så ring til mig på nummeret som står bag på coveret. Stor var min overraskelse da jeg opdagede at det var Svend som ejede sexshoppen..........

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.