BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Har en af de dage, hvor jeg er konstant liderlig. Det er 2 timer siden, at jeg skrev My dream 1. og efterfølgende gav mig selv en dejlig orgasme, mens jeg legede med min store DILDO. Trænger snart til at smage, lege og mærke den rigtige vare!!!!!!!!

Da Poul løsnede mig fra briksen, smed vi os begge to udmattede på sengen. Der gik en halv times tid, hvor vi bare lå og nussede hinanden uden at sige et ord. Derefter gik vi ned og fik os en skyller og tissede af til natten. Vi hoppede under dobbeltdynen og Poul puttede sig ind til mig. Du må altså undskylde, hvis jeg blev for voldsom, du gjorde mig altså bare så vild og liderlig. Kunne berolige ham med, at jeg havde nydt hvert sekund og når først at han tænder mig så meget, så kan han gøre med mig, hvad han har lyst til. Vi faldt begge hurtigt i søvn. 

SEX I DAG?

Vågnede næste morgen ved at Poul sad og nussede mig på kinden. Så kan du godt stå op smukke sagde han og kyssede mig på panden. Han rejste sig og smed morgenkåben hen til mig. Kunne godt mærke da jeg gik ned af trappen, at min røv var blevet godt brugt aftenen forinden. Poul grinede da jeg satte mig meget forsigtigt på stolen og spurgte om han havde været fot hård. Det var det værd sagde jeg og smilede. Vi sludrede over morgenkaffen og Poul spurgte, hvad jeg så skulle foretage mig resten af weekenden. Havde ingen planer, skal nok bare pleje min lille mås sagde jeg og grinte. Du kan da bare blive, så skal jeg nok hjælpe dig med det sagde han. Lød som en god ide, hvor jeg nu havde lært ham lidt at kende og nervøsiteten var forsvundet, så sagde at det ville jeg rigtig gerne.

Det meste af formiddagen gik med fræk snak over køkkenbordet og vi delte nogle frække fantasier. Poul var lige så fantastisk at snakke med, som han var at have sex med. Han havde svært ved at forstå at jeg ikke havde mere erfaring, da det havde været noget af det bedste sex han havde prøvet. Kom lige med sagde han og gik ind i stuen og tændte fjernsynet. Hvem poppede op der?...Poul og jeg. Han havde åbenbert et kamera hængende i soveværelset, som jeg ikke havde observeret i kampens hede. Det var sgu frækt at se, hvor liderlig og vilde vi begge havde været.

Min pik rørte på sig og Poul havde set det og havde straks hånden oppe under morgenkåben. Snart lå han på alle fire foran mig og slikkede og suttede på min stive pik. Vent her sagde han og gik ud på badeværelset. Han kom tilbage med en tube glidecreme og sagde at hans røvkusse også trængte til at mærke en stor stiv pik. Han trykkede en klat ud på sin finger og bukkede sig forover, så jeg kiggede lige ind i hans dejlige stjerne. Han førte fingeren op og begyndte at kneppe sig selv, mens jeg sad og spillede på min pik. Hold kæft hvor er han dejlig fræk tænkte jeg. Det varede ikke længe før end han havde 3 fingre oppe og stønnede højlydt, mens de  kørte frem og tilbage.

Kom så og knep mig din liderlige luder sagde han. Jeg stillede mig bag ham, satte pikhovedet mod hans stjerne og sagde spørg pænt. Mens han tiggede om at få den, fik han et par hårde slag med flad hånd på hans balder, inden jeg i et hug bankede den i bund, han skreg og jeg tog godt fat i hans hofter og bankede den i bund hver gang. Det varede ikke længe inden jeg sprøjtede i ham og kunne høre at han var tæt på, så på knæ og vende ham og og spille hans pik med begge hænder og munden åben. Han kom i munden på mig med et brøl. Han væltede om på sofaen og jeg slikkede ham ren. Hver gang min tunge rørte hans pikhoved, gav det et sæt i ham.

Vi var begge godt brugte, men var stadig liderlige og havde lyst til meget mere. Hvad skal vi gøre ved det spurgte Poul, skal vi se om vi kan finde en der er frisk på en trekant eller, hvad gør vi. Sagde som det var, at han måtte da være tosset, hvis han troede jeg ville dele ham med nogen. Du vil altid være nr. 1 sagde han, men da vi snakkede over kaffen sagde du, at du også havde gået med tanken om at prøve en helt ung fyr. Det kunne jeg ikke benægte, men hvor fandt vi lige ham henne. Poul havde åbenbart en profil på en homoside på nettet og loggede på denne.

Vi sad og bladrede nogle profiler igennem og der var en der tændte os begge. Den var oprettet for kun en uge siden af en ung gut på 18 år, som aldrig havde prøvet mandesex. Han havde en gang været sammen med en pige, som fik kolde fødder da han blev nærgående. Han tændte meget på mænd og kiggede altid på bare mænd når han onanerede. En gang havde han og hans bedste ven spillet den af på hinanden, men ingen af dem havde turdet gå længere. Vi skrev at vi da gerne ville hjælpe dem skridtet længere, hvis de var interesseret. Troede at vi havde skræmt ham, men ca. 10 minutter senere svarede han at det ville de gerne. Hans kammerat sad åbenbart ved siden af...... De var alene hjemme, da hans forældre var på weekendophold. Poul gav dem sit nr. og sagde at de kunne ringe og aftale nærmere.

De ringede med det samme. De fortalte at de ikke havde været helt trygge ved det, men nu havde de jo hans nr. og havde checket ham med adresse osv. Aftalen blev at vi hentede dem på stationen i Aalborg og vi derefter kørte hjem til Poul, hvor vi så hyggede os sammen, mens de kiggede på og så kunne de jo altid deltage, hvis det tændte dem.

Vi kom til stationen og spottede hurtigt et par nervøse drenge, som nu så meget søde og uskyldige ud. Poul kørte op på siden af dem, rullede vinduet ned og spurgte om de var Emil og Patrick, det var det og de hoppede ind på bagsædet. Poul begyndte at køre og fortalte at de ikke skulle være nervøse, hvilket de tydeligvis var. Fremme hos Poul var det kun Emil der havde snakket lidt, Patrick havde ikke sagt en lyd. Vi smed overtøjet og satte os alle 4 ind i stuen med en øl.

Vi fortalte hvem vi var og de præsenterede sig. Emil var slank og lyshåret. Patrick var mulat med dejligt sort kruset hår og almindelig af bygning. Det viste sig at de begge kun var 17 år. Poul fandt en homofilm og satte den på. Den handlede selvfølgelig om unge og ældre der hyggede sig. Emil var helt sikkert den modigste af dem og da Poul og jeg begyndte at kæle for hinanden, slugte han det hele med øjnene. Vi gned på hinandens pikke uden på bukserne mens vi tungekyssede. Da vi begge rejste os og hjalp hinanden af tøjet, begyndte han at sidde og kærtegne sin pik uden på bukserne. Ingen tvivl om at han havde ståpik.

Få sex i dag

For satan hvor er det en stor pik røg det ud af munden på ham, da han så Pouls pik. Den bliver større, når jeg har leget med den sagde jeg og gned på den. Hvis der er noget tøj der strammer, så smider i det bare sagde jeg og blinkede til dem. Jeg lagde mig på alle fire og begyndte at slikke Pouls pik, mens min stjerne lyste dem lige i øjnene. Da Poul begyndte at sidde og stønne lidt, drejede jeg hovedet og så at Emil havde smidt alt tøjet og Patrick var ved at finde den frem. Emil kom over på siden af mig, så han bedre kunne se, hvordan min mund og tunge legede med Pouls dejlige pik. Emil var rimelig udrustet af sin alder, en smule kortere og tyndere end mig selv.

Han stod og spillede pik og var godt liderlig. Jeg drejede hovedet og tog med min ene hånd fat i hans ene balle og trak ham hen til mig. Der var overhovedet ingen modstand der og min tunge begyndte at lege med hans pikhoved. Han smagte dejligt og presperm var der helt sikkert. Slugte ham til roden og begyndte at mundkneppe ham, mens jeg havde et fast tag i hans baller. Han tog mig i nakken og styrede selv tempoet. Sprøjt ham i munden det elsker han sagde Poul og det skal jeg da love for han gjorde. var ved at blive kvalt da han fyrede den af. Det er det fedeste jeg har prøvet sagde Emil da han satte sig i sofaen. Vi havde næsten glemt Patrick. Han sad ovre i stolen med bukserne spændt op og forsøgte at gemme sin stive pik da vi kiggede derover. 

Jeg gik over og lagde en hånd på hans skulder og sagde med blid stemme, at han ikke skulle blive flov og da slet ikke med sådan en flot pik som han havde. Den var næsten en mellemting mellem min og Pouls. Jeg bad ham række armene i vejret og trak hans trøje af ham. Min tunge fandt hans brystvorter og legede med dem, de blev snart helt stive og jeg bed blidt i dem. Ud af øjenkrogen så jeg, at Emil lå med hovedet nede i Pouls´s skød og forsøgte at slikke og sutte den så godt han kunne. Poul tog et billede af ham med mobilen, hvilket Emil ikke opdagede. Jeg fik krænget bukserne af Patrick og mine hænder kælede for hans pik, som stod helt stiv op af maven. Har du set en flot pik Poul sagde jeg og lod min tunge strejfe hans pikhoved. Ja for pokker den er flot sagde han og tog også et billede af os, hvilket Patrick heller ikke ænsede, da han sad med lukkede øjne og nød det.

Jeg kørte min tunge op og ned af skaftet, legede med strengen, slikkede hans nosser. Kunne ikke tage ham til roden, så måtte have fast med den ene hånd og det varede ikke længe inden han sprøjtede sin dejlige sperm i munden på mig. Slikkede ham ren og sagde pænt tak.

Emil havde igen fået ståpik af at sidde og lege med Poul, han var sgu en rigtig lidderlig frækkert. Patrick troede vist det sluttede her, men Poul sagde han skulle sætte sig over i sofaen til os andre, mens han skiftede FILM. Poul havde fundet filmen fra aftenen før og sagde at nu skulle de se, hvad der også kunne være dejligt. Da de kunne se at jeg skulle have Pouls pik oppe i mig sad de med åben mund. Emil sad og gned på sin pik, men Patrick´s var helt slap. Efter filmen sagde Poul at det var næste trin og at de ikke forlod huset uden at have mærket en pik oppe i sig. Patrick protesterede straks, Poul viste ham billedet på mobilen, hvor jeg havde hans pik i munden og han åbenlyst nød det og spurgte om det var noget andre skulle se.

Patrick blev nærmest ked af det og jeg trøstede ham og kælede for ham, mens jeg hviskede at det nok skulle blive dejligt og han ikke behøvede at mærke Poul´s enorme pik. Jeg tog Patrick med ud i spaen og det hjalp at vi stille og roligt sad og hygge snakkede. Jeg begyndte at kæle for hans pik og kunne mærke, at den rørte på sig, så helt skræmt var han ikke. Du skal bare slappe af og nyde det sagde jeg flere gange til ham. 

Poul og Emil var gået oven på. Kom sagde jeg til Patrick og tog hans hånd, vi går op og ser, hvad de laver. Han gik først op af trappen. Da han manglede de to sidste trin bad jeg ham stoppe og bukke sig for over. Spredte hans balder og lod min tunge lege med hans stjerne. Det gav et sæt i ham, men som han struttede og vrikkede med røven, var jeg ikke i tvivl om, at han kunne lide det. Vi tog de sidste par trin op og jeg drejede ham rundt og kyssede ham. Vores stive pikke gned mod hinanden og jeg hviskede til ham, at jeg ville give ham hans livs oplevelse.

Vi trådte ind i soveværelset samtidig med, at Emil var ved at stikke sin pik op i Poul som lå på alle fire. Tog omkring Patrick og gned på hans stive pik, mens Emil trængte op i Poul. Skubbede ham hen så vi stod lige bag dem. Jeg tog tuben med glidecreme der lå på dynen og tog en god klat på langefingeren, som jeg derefter førte op i Emil. Det gav et sæt i ham, han kiggede over skulderen og sagde at jeg gerne måtte prøve med min pik. Jeg pressede forsigtigt hovedet indenfor og efter kort tid trængte jeg meget forsigtigt helt i bund. Emil begyndte at stønne og rotere med røven, så nu overtog jeg styringen og bestemte, hvilket tempo og med hvilken kraft Poul blev kneppet. Da Emil havde vænnet sig til mig, trak jeg mig ud og spurgte ham, om han havde lyst til at mærke noget større. Ja for satan knep mig, det er fantastisk, giv mig mere pik.

Så er det dig sagde jeg til Patrick. Bare kør den lige så stille i bund, du er ikke i tvivl, når han vil have det hårdere og vildere. Han kørte ikke mange gange før han kneppede Emil så hårdt, at han skreg sin orgasme ud i rummet. Emil faldt sammen på sengen og var helt væk af nydelse. Se hvor dejligt det kan være hviskede jeg til Patrick og skubbede ham blidt ned på sengen. Bad ham ligge sig på alle fire. Godt med glidecreme og en finger der smuttede op i ham, han stønnede af liderlighed og snart havde jeg to og tre fingre oppe i ham, mens Poul lå nedenunder og slikkede hans pik og nosser. Vil du stadig ikke have pik spurgte jeg.....jo for fanden lad mig mærke dig stønnede han.

Fik ham vendt om på ryggen, hans ben oppe på skuldrene og pressede pikhovedet indenfor. Han klynkede ikke og jeg kørte den stille i bund. Stille og roligt kørte jeg den frem og tilbage i hans dejlige stramme røv. Helt ud og helt i bund 4 - 5 gange. Han var nu så liderlig, at han skreg jeg skulle kneppe ham hårdere. Fik ham om på alle fire, bankede den op i ham i et vildt tempo indtil jeg pumpede min sperm op i ham. Åhhh jeg vil have mere, det er fantastisk sagde han. Poul tog en ordentlig gang glidecreme på sine fingre og førte tre fingre op i ham, han var helt vild og kunne bare ikke få nok. Poul havde fire fingre oppe i ham og han skreg stadig på mere. Skal da love for den forsigtige dreng, havde smidt hæmningerne.

Emil havde igen fået ståpik og lå og spillede på den. Lad mig hjælpe dig sagde jeg og skubbede to puder under hans røv. Satte mig ind over ham og gled stille ned over hans pik. Sad og roterede på den, mens jeg kiggede over på Poul, som nu havde sat sit pikhoved til Patricks udvidede stjerne. Knægten pev ikke det mindste og Poul trængte den stille i bund. Åhhh hvor er det det dejligt råbte Patrick og kom i en vild orgasme. Poul begyndte at kneppe ham og jeg red op og ned på Emil i et voldsomt tempo.

Patrick var om end blevet endnu vildere og råbte og skreg, at Poul skulle kneppe ham hårdere. Emil kom oppe i mig, samtidig med at Poul kom oppe i Patrick. Minsandten om ikke Patrick kom endnu engang, da jeg spillede den på ham.

Nu skal jeg lige have anden halvleg med min dildo og en ordentlig spiller, mens jeg endnu engang drømmer om den rigtige vare. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.