BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

De næste par dage efter vores tur i logen, havde jeg en del ondt i enden og der kom ikke noget derop undtagen en enkelt finger når Peter masserede mig. Onsdag formiddag ringede det pludselig på døren og udenfor stod onkel Erik. Han havde haft et par ærinder i byen og ville lige kigge indenfor. Havde han mon fundet ud af, at det var hans liderlige nevøer, der havde været i logen, var min første tanke. Der var umidelbart ikke noget der tydede på det. Han fortalte at han havde været inde og handle lidt hos Poul, som han kendte fra sine unge dage. Han havde beklaget sig lidt over at han pt. havde så travlt og så havde Poul foreslået at han da kunne tage os med ud og hjælpe, han kunne nemlig let undvære mig, da der ikke skete en disse pga. varmen.

Er det noget i kan tænke jer sagde onkel. Det ville vi da gerne, hvis han mente at vi kunne være til nogen nytte. Vi fik smidt lidt tøj i en taske og så kørte vi med onkel. Onkel havde en halv stor gård med ca. 75 køer, lidt heste og en stor schæfer som hed Tyson. Han havde en flygtning fra somalia som hed Alex til at hjælpe ham. Alex var et muskelbundt at kigge på. Brede skuldre og store overarme, men sådan havde han ikke set ud da han startede fortalte onkel. Alex boede i en lille fodermester bolig, som lå i forbindelse med gården. Vi fik en hurtig rundtur og hjalp derefter Alex med lidt småting.

SEX I DAG?

Efter aftensmaden i haven, hvor Tyson flere gange havde snuset både Peter og mig i skridtet, troede vi at der var fyraften, men vi blev klogere. Der er aldrig fyraften på landet sagde onkel med et grin. Det viste sig at der lige var 2 tons træpiller der skulle flyttes ind i stalden. For s.... det var varmt. Halvvejs hentede onkel 4 øl, som vi hurtig fik hældt indenbords. Onkel og Alex smed begge overtøjet, hvilket Peter og jeg havde gjort for længst. Mens vi flyttede resten gik jeg og beundrede Alex's flotte overkrop og tænkte om resten af kroppen var lige så lækker. Blev småliderlig bare ved tanken. Endelig færdig og onkel hentede en øl mere, som han mente at vi fortjente. Peter og jeg blev lidt småfulde, da vi ikke rigtig var vant til øl og så hårdt arbejde.

Vi må hellere lige checke om Lucy er klar til bedækning sagde onkel. Lucy var en hoppe, som gik alene i en boks. Vi gik hen til Lucy, onkel løftede halen og kørte sin hånd i fissen på den. Kan i se safterne løbe ud af hende sagde onkel, hvilket var tydeligt. Alex hentede hingsten ude i folden. Ved ikke om den kunne lugte det på afstand, eller bare vidste hvad der skulle ske, men under maven hang der en kæmpe slatten hestepik. Den fnøs og prustede, blev næsten helt bange og var vildt imponeret af onkel. som stod og holdt i tøjret. Det varede ikke længe inden hingstepikken stod stiv og dyret hoppede op og bankede den i bund. Jeg havde selv fået stådreng og kiggede over på Peter, der stod med øjne så store som tekopper og en ordentlig bule i bukserne. Var lige før at jeg kom samtidig som hingsten, som efterfølgende blev lukket ud i folden.

Hvad er den af sagde onkel og kiggede på vores underliv, er i blevet liderlige af det. Bare rolig drenge, Poul har fortalt mig jeres lille hemmelighed og nu er det mig der skal udnytte jer sagde han samtidig med, at Alex tog omkring os, med et fast greb. Vi blev ført ind i et rum, hvor der stod nogle specielle bænke i forskellige størrelser. Bag den ene bænk var der noget som jeg aldrig havde set, det viste sig at være en hjemmelave tmekanisk maskine, hvorpå der kunne påsættes dildoer, som kunne køre frem og tilbage i forskellige tempoer. Smid jeres tøj eller skal Alex hjælpe jer sagde onkel, det røg hurtigt af og vi stod med vores strittende pikke.

Lig jer over på den store bænk og vis Alex, hvilket par liderlige ludere i er sagde onkel. Vi var begge så liderlige, at vi snart lå i en 69´er og slikkede hinanden. Onkel og Alex havde også smidt tøjet. Troede aldrig at jeg skulle se en kæmpepik som onkels, men Alex´s lignede den både i længde og tykkelse, den eneste forskel var, at hans var dejlige chokoladebrun. De sad og gned på hinandens enorme pikke som snart stod halvstive ud i luften. De kom over bag os, smurte noget på fingrene og førte to fingre op i os hver. Efter et par minutter, var vi begge ved at komme. De stoppede og stillede sig foran os og befalede os til at slikke dem helt stive. Da de begge stod med deres kæmpe pikke strittende lige ud i luften, sagde onkel til Alex....Tag Peter over bænken derovre og bind ham fast. De to havde helt sikkert aftalt en plan.

Jeg blev placeret på ryggen på bænken ved dildomaskinen, et par kæder der var fastsat i spæret blev spændt på mine ankler, som derefter blev trukket tilbage, så stjernen var helt blotlagt. Onkel viste Alex en DILDO på ca. 23 cm og halvtyk, fastsatte den på apparatet og smurte den godt i noget salve. Kunne høre han startede den og snart mærkede jeg hovedet mod min stjerne.

Selvom den kørte utrolig stille gjorde det noget ondt da den pressede sig forbi ringmusklen, den stoppede ikke da pikhovedet var kommet indenfor, men fortsatte helt stille med at presse sig op. Det føltes faktisk helt fantastisk. Onkel gik ud og kaldte på Tyson, som var der med det samme. Den gik hen og slikkede på Peters pik, mens Alex stod med 3 fingre oppe i røven på ham. Peter var helt vild og bad om at blive kneppet. Det skal du blive sagde onkel, mens han skruede op for farten på dildoen. Onkel gik over og tog fat i Tysons halsbånd, placerede ham bag ved Peter. Tyson slikkede hans stjerne et par gange, hvorefter den hoppede op og forsøgte at presse sin pik op i Peter, hvilket lykkedes med onkels hjælp.

Peter skreg da den blev banket hårdt op, men det gik hurtigt over i liderlig stønnen og skrig. Onkel skruede mere op for dildoen og skal love for at jeg aldrig er blevet kneppet så hurtigt. Varede ikke længe inden min krop stod i en bue og jeg skreg min orgasme ud. Peter kom kort efter også i et stort skrig. Vi lå og gispede i små 5 minutter, mens onkel og Alex lå og legede med hinanden.

Jeg ved ikke om Peter kan tage en stor pik, men Lars har bevist at han kan sagde onkel så ham må du hellere prøve, så leger jeg lidt med Peters stramme røv. Onkel gik over og begyndte at lege med Peters hul, Alex løsnede mine ben fra kæderne og kørte bænken lidt væk. Han baksede lidt med den, fandt ud af at det var fordi, at han ville have den til at passe, så han selv blev kneppet af dildoen, mens han kneppede mig. Han bukkede sig lidt indover mig, fik det til at passe, hvorefter han bad onkel om at starte den. Onkel satte den igang i det helt rolige tempo.

Da dildoen pressede på Alex´stjerne skød han sig frem og det resulterede i at hans pik samtidig ramte min stjerne. Samtidig blev begge vores stjerner penetreret. Jeg skreg men Alex forsatte helt stille og roligt til han var i bund. Han fulgte dildoens rytme og det var så lækkert, at jeg snart skreg, at han skulle tage mig hårdt. Onkel skruede op for dildoen og skal love for at Alex fulgte med. I guder hvor hans kæmpepik røg frem og tilbage i mig, indtil han med et skrig skød hele hans kæmpeladning op i mig. Onkel stoppede dildoen og Alex gled stille ud af mig. Jeg var liderlig som aldrig før og spurgte om jeg skulle hjælpe ham med Peter. Meget gerne min skat sagde han. Var så liderlig at jeg gik over og bankede den op i Peter og kneppede ham i vildskab, indtil jeg kom oppe i ham.

Vi løsnede Peter og lagde ham over på den anden bænk. Han blev placeret på ryggen og jeg kneppede ham snart med 4 fingre, mens Alex sad på knæ og slikkede onkels pik. Onkel tog noget creme og lod det løbe ned mellem ballerne på Peter og sagde gør ham klar til mig jeg vil kneppe den stramme røv. Jeg satte min lille drengehånd mod Peters stjerne og pressede den op i ham. Han beklagede sig faktisk kun en lille smule. Jeg begyndte at køre min hånd lidt frem og tilbage Peter stønnede.....åhh gud hvor er det dejligt, bliv ved, bliv ved.....knep mig.

Onkel trak mig væk, hjalp Peter ned og lagde sig på den lille bænk. Hvis du vil have min store pik så rid mig Peter sagde han. Peter stod hurtigt med spredte ben over onkels pik, jeg hjalp ham med at styre den til. Han kunne ikke rigtig få det store hoved forbi ringmusklen, Alex gik over og pressede hårdt på hans skuldre og Peter skreg da den gled op i ham...... jeg vil ikke, jeg vil ikke.

Der var ingen vej uden om for Alex pressede indtil han var helt i bund. Peter sad lidt på kæmpepikken, jeg begyndte at bide ham i hans brystvorter, mens Alex gned hans pik, det tændte ham igen og stille og roligt bevægede han sig op og ned over onkels pik. Årh så stram stønnede onkel og begyndte at kneppe igen. Det var mere end Peter kunne klare og han skød sin ladning ud over onkels mave. Peter faldt af onkels pik af bare udmattelse.

Jeg lagde mig på alle 4 på bænken og sagde til onkel at han skulle fylde mig med sin dejlige sperm. Det passed lige i højden med at onkel kunne stå op. Da jeg stadig var udvidet efter Alex´s pik og hans sperm stadig flød ud af mig, var det ikke noget problem for onkel at trænge op i mig. Han tog fat om begge mine hofter, styrede den til og bankede den vildt og hårdt op i mig. Han kneppede mig så hårdt og vildt, at da han kom oppe i mig, var jeg faktisk helt væk et kort øjeblik, da jeg kom i min 3. orgasme........

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 56 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.