Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Boede i en lejlighed på 90 kvm. på 1. sal, i en større boligforening. Der var 6 viceværter, den ene var Vagn som, havde været der i 40 år. Vagn var 70 år, men havde ikke tænkt sig at gå på pension foreløbig. Jeg er jo frisk som en havørn, så hvorfor skal jeg da det, svarede han altid når folk spurgte. Vagn var helt skaldet, slank og ca. 180 cm . høj. Han boede alene i et lille hus i udkanten af byen. 

Vidste fra flere at han var til mænd og havde boet sammen med en mand for mange år siden. Havde tit fantaseret om, at have sex med ham og det havde givet mig flere udløsninger. Jeg havde aldrig været sammen med en mand, men havde aldrig turdet bevæge mig ud i det. 

SEX I DAG?

Det var sommer og jeg havde fået ferie. Der var 28 grader og jeg sad og kogte på altanen, kun iført et par meget små stramme underbukser. Vagn gik nede i haven og skulle til at klippe hæk. Kaldte på ham og forklarede at jeg havde et utæt afløb under min køkken håndvask. 

Lukkede Vagn ind, stadig kun iført mine små stramme underbukser. Åbnede skabet og lagde mig på alle fire og stak overkroppen ind. Du kan nok se det drypper her Vagn. Vagn reagerede ikke. Jeg trak overkroppen lidt ud og kiggede over skulderen. Vagns blik var klistret til min faste røv. Jeg struttede ekstra med den og syntes jeg kunne se en reaktion i hans arbejdsbukser. Vagn det er altså det afløb herinde det er galt med, grinte jeg. Vagn blev helt rød i hovedet og kom ned på alle fire. Vi havde begge hovedet inde i skabet og jeg var så tæt på ham, at jeg kunne kysse ham, men jeg kunne ikke få mig til det. 

Vagn hentede noget værktøj, satte en ny pakning i og det fungerede igen. Da han lå på alle fire, var det mig der beundrede hans dejlige røv. Fantaserede om hvordan den så ud, når de halvstore arbejdsbukser røg af. Sveden haglede af Vagn og jeg sagde han kunne sætte sig ud på altanen, så ville jeg komme med en kold øl. Han ville dog hellere have en sodavand, når han var på arbejde. Det tændte mig, at han havde kigget sådan på min røv, da jeg lå halvvejs inde i skabet. Jeg var ikke helt uberørt af det og min pik var begyndt at røre på sig, da jeg kom ud med 2 Pepsi Max. Hvilket jeg tror han bemærkede da jeg kantede mig forbi ham.

Ville godt nok hellere have haft en kold bajer, men det må vente til fyraften, så er der nemlig dømt ferie i 14 dage sagde han smilende. Hvor gammel er du egentlig Rasmus spurgte han. Jeg er lige blevet 22 Vagn. Vi snakkede rigtig godt sammen, men han måtte jo igang med den hæk. Det var hyggeligt at snakke med dig Rasmus, hvis du har lyst kan du da kigge hjem til mig i aften, så kan vi smide noget på grillen og få en kold eller to. Det ville jeg rigtig gerne og vi aftalte, at jeg kom kl. 18.

Tror Vagn bukkede sig meget mere end han ellers ville have gjort, da han klippede den hæk. Tankerne kørte i mit hovede og jeg sad spillede på min stive pik, mens jeg nød synet af ham og forestillede mig, hvad der skulle ske om aftenen. Ingen tvivl om, at jeg kunne komme i bukserne på ham, nu skulle modet bare ikke svigte. Jeg sprøjtede op af maven og brystet, ved tanken om det.

Jeg ringede på præcis kl. 18, iført tæt siddende shorts og poloshirt. Der gik lidt, så åbnede Vagn kun iført morgenkåbe. Han viste mig ud på terrassen og kom ud med to kold pilsner. Så må tøjet sgu vente lidt, nu skal vi have den kolde bajer. Der gik ikke mere end 10 min., så hentede han 2 mere. Pludselig sagde han...Det er sgu utroligt som den varme går lige i pikken, kender du det Rasmus. Det kender jeg udmærket Vagn, svarede jeg smilende. Det var som om det løsnede noget op hos os begge.

Er du til små eller store pølser, sagde han og gik over for at tænde grillen. Jeg kan lide alle pølser Vagn. Han vendte sig om, løsnede morkenkåben og ud gled en flot halvstiv pik. Kan du tænke dig at smage den her Rasmus. Han gik hen imod mig, mens han stille gned på den. Jeg kunne se på din pik tidligere idag, at du er en fræk dreng Rasmus, er det ikke sandt. Han stod nu lige foran mig og førte sin pik hen mod mine læber.

Jeg greb fat om den og begyndte forsigtigt at gnide på den. Prespermen piblede stille ud af den og jeg lod min tunge opfange det. Jeg slikkede mig frækt om læberne og kiggede op på ham. Jeg har altid drømt om at være sammen med en mand Vagn og nu skal det endelig ske. Min tunge begyndte at lege med strengen og derefter hans blottede pikhovede. Jeg lod den glide op og ned af skaftet. Holdt små pauser, mens jeg frækt kiggede op på ham. Han nød det rigtig meget og kærtegnede mig i nakken. Han var helt stiv og jeg begyndte stille at mundkneppe ham. Min ene hånd havde et fast greb om den ene balle, mens den anden masserede hans dejlige nosser. Kunne mærke og høre der ikke var langt igen og da jeg begyndte at massere hans liderlige stjerne, tømte han sig ned i halsen på mig. Havde aldrig smagt andet end mit eget sperm. Hans smagte faktisk endnu bedre syntes jeg.

Jeg venter altså lige med at smide noget mad på, til jeg har set og smagt din dejlige krop sagde han. Han trak mig op, hev poloen af mig og trak mine shorts ned. Han førte mig hen til solvognen og lagde mig ned. Han startede med at tungekysse mig og lod derefter tungen lege med min stive brystvorter. Mine brystvorter er meget følsomme og han kunne høre på mig og mærke, at jeg elskede det, når han blidt bed i dem. Han kom ned til min pik, som fik den bedste suttetur, jeg nogensinde havde prøvet. Godt jeg havde spillet pik om eftermiddagen, ellers havde jeg sprøjtet for længst.

Han kunne høre jeg var ved at komme og stoppede. Han stillede sig med med et ben på hver side af solvognen og bukkede sig forover og lod tungen lege med mit glinsende pikhovede. Han rettede sig lidt op og placerede sin glinsende stjerne ved min mund. Slik mig Rasmus, gør mig våd inden jeg skal ride din dejlige pik. Jeg fik omkring hans hofter og trak ham længere ned og lod min tunge glide op i ham. Han begyndte hurtigt at bevæge sig op og ned og jeg kneppede ham med tungen. Da han var godt fugtig, pressede jeg en finger op i ham. Han stønnede og var mindst ligeså liderlig som jeg selv.

Da han havde 3 fingre oppe hoppede han længere ned, stadig med et ben, på hver sin side af solvognen. Han greb om min pik og styrede den til hans våde stjerne. Jeg havde frit udsyn til det hele og det var så vildt at se, da han pressede sig ned over mig og fortsatte til han var helt i bund. Han rokkede oven på mig og det var en fantastisk følelse. Han begyndte at ride mig og der gik ikke længe, inden jeg sprøjtede oppe i ham. Aldrig havde jeg fået sådan en kraftig og intens orgasme.

Vi sad begge nøgne, mens vi spiste og drak rødvin. Vi nød virkelig hinandens selskab og jeg var så glad for at jeg endelig var sprunget ud i det. Vagn havde aldrig i hans vildeste fantasi forestillet sig, at han skulle have sex, med sådan en ung knægt. Vi kunne overhovedet ikke holde øjnene fra hinanden da vi spiste og vi kunne heller ikke holde fingrene helt for os selv. Havde man da bare været 30 år yngre, så man kunne nogle flere gange udbrød han. Inden jeg er gået herfra Vagn, så vil jeg altså mærke din dejlige pik oppe i mig, sagde jeg og blinkede til ham. Du vil da ikke have, at jeg skal gå herfra som jomfru vel?...

Vi havde nok siddet og småsludret en times tid efter maden, da min pik igen begyndte at røre på sig. Sad og kælede lidt for den og den voksede stille og roligt. Vagn smilede og begyndte også at kæle for hans slappe pik. Jeg skulle have ham gjort klar igen, det var helt sikkert!!! Jeg lænede stolen lidt tilbage og satte hælene op på kanten. Vagn kunne se min glatte stjerne, mens jeg stadig gned på min pik, som atter stod helt stiv. Begyndte at slikke på min langefinger, mens jeg kiggede liderligt på ham. Hans pik begyndte så småt at røre på sig. Spyttede på fingrene og lod en glide op. Begyndte lige så stille og kneppe mig selv. Vagn kom over og stillede sig ved siden af mig. Hans pik var halvstiv. Jeg tog et fast greb om hans nosser og trak ham helt hen. Den her dejlige pik skal op i min stramme røv Vagn. Den skal mærke min liderlige stramme røv klemme om den, er du med, sagde jeg inden jeg lukkede mine læber omkring den. Min liderlighed og frække snak havde sin virkning. Hans pik voksede sig igen helt stiv i min mund. Hans pik var tyndere men lidt længere end min og var nok omkring 18 cm. Det var helt perfekt i mine øjne.

Jeg gik ned for enden af spisebordet, lagde mig op på ryggen, bukkede benene og holdt dem fast under knæhaserne. Kom og knep mig Vagn, lad mig mærke dig, jeg vil have din dejlige pik op i mig. Vagn stod med det samme bag ved og gned spyt på hans stive pik. Han førte sit pikhovede mod min liderlige stjerne. 

Han pressede pikhovedet ind og da jeg ikke beklagede mig førte han sig langsomt helt i bund. Det var en vidunderlig følelse at mærke ham, helt oppe i mig. Ååååhh Vagn det er fantastisk...Ååhh så godt...Uhh du er fantastisk.

Vagn nappede hårdt i mine stive brystvorter, mens han også liderligt stønnede. Åååhhh så stram du er Rasmus...Ååhh du gør mig så liderlig...Er du klar til at blive kneppet min dreng, sagde han og trak sig næsten helt ud. Åååhh ja Vagn Knep mig...Knep mig for satan. Han bankede den hårdt i bund. Det gjorde en anelse ondt. Er du sikker Rasmus sagde han og holdt sig i ro. Ja Vagn...Knep mig!!...Nærmest råbte jeg. Han trak sig igen næsten helt ud og bankede den i bund. Skal du have mere knægt...Ja Vagn meget mere...Kom nu knep mig!! Jeg var så klar!!

Han tog min ben op på hans skuldre og begyndte at kneppe mig. Jeg var i den syvende himmel. Dette var der ikke noget som helst, der kunne overgå. Sådan kneppede han mig nok i 10 min., inden han trak mig over og befalede mig, at ligge mig på knæ, på tværs af solvognen. Jeg gjorde som han sagde. Overkroppen lænede ud over, jeg hvilede med underarmene på en hynde på fliserne og mine knæ var helt ude ved kanten af solvognen, så han kunne trænge helt i bund i mig.

Det skulle jeg også love for han gjorde. Han kneppede mig igen rigtig hårdt og jeg skreg af fryd. Vores nosser klaskede højlydt mod hinanden, når han kom i bund. Han stønnede højt og jeg fornemmede at han voksede i mig. Da han kom i et brøl oppe i mig, fik jeg selv endnu en kraftig orgasme og sprøjtede så meget at det både ramte mit bryst og ansigt. Kiggede lige op i himmelen inden jeg faldt ned over solvognen. 

Kunne se at der stod en ældre mand på den anden side af hækken. Han måtte stå på noget, ellers kunne det ikke lade sig gøre at kigge over. Vagn satte sig ved siden af mig og nussede mig på ryggen. Der var en på den anden side af hækken, der fik sig en oplevelse, sagde jeg til ham. Det var lige godt s....., det må være Niels sagde han. Kom over og få en kold Niels, sagde han højt. En lille låge åbnede sig for enden af hækken og en ældre mand, tæt på 80 år kom gående med krum ryg iført et par store shorts, som han rettede på. Vagn hentede hurtigt tre kolde pilsnere.

Få sex i dag

Stod du og lurede Niels? Ja det gjorde jeg vist nok, jeg kunne jo ikke undgå at høre jer. Kunne du lide det spurgte Vagn. Det er sgu første gang i 20-25 år at jeg har haft ståpik, så det kunne jeg vist, grinte Niels og rettede igen på sine shorts. Ved ikke hvad der gik af mig, men jeg rejste mig op og gik hen ved siden af Niels. Bøjede mig ned og mærkede uden på hans shorts. Hold da kæft, røg det ud af munden på mig. Den er da godt nok stiv, det er da helt vildt. Den må jeg altså se!

Let lige enden. Han løftede sig og jeg trak hans shorts ned. Ud sprang en pik som var halvstiv. Selv i halvstiv tilstand var den lige så lang som Vagn`s og noget tykkere. Jeg kunne ikke holde fingrene fra den. Den måtte jeg se helt stiv. Jeg satte mig på knæ mellem hans ben og begyndte at gnide på den. Den voksede og voksede. Jeg lod min tunge lege med det store blottede pikhovede. Forsøgte at tage ham i munden, men kunne kun gabe over hovedet. Den måtte mindst være 26 cm. tænkte jeg. Liderligheden kom igen over mig. Tror du jeg kan tage den Vagn? Du skal være meget forsigtig, så tror jeg måske godt du kan. Kom sagde han og rejste sig.

Vi fulgte efter ham ind i soveværelset. Spermen dryppede stadig ud af mig. Lig dig på ryggen Niels sagde Vagn. Niels lagde sig på ryggen og jeg skulle sætte mig overskrævs på ham. Nu styrer jeg ham til og så bestemmer du selv farten og hvor meget du kan tage, sagde Vagn. At se den gamle mand ligge der og vente på at jeg skulle ride ham, gjorde mig endnu mere liderlig. Jeg satte stjernen mod hans store pik. Det gjorde enormt ondt, da pikhovedet røg ind. Jeg sad et stykke tid og smerten fortog sig lidt efter lidt. Jeg gled lidt længere ned og lidt længere og en anelse mere. Havde ham ca. halvvejs oppe og kunne ikke mere. Jeg begyndte forsigtigt at glide op og ned. Jeg følte mig total udblokket. Det føltes bedre og bedre og uden jeg ænsede det havde jeg ham næsten helt oppe. Åååhh for s.... hvor er det vanvittigt, det er så dejligt at du fylder mig ud Niels. Ååhhh hvor er det godt...Åååhh ja...Ååårrrhh. Lidt mere sagde Vagn og pressede på mine skuldre. Jeg mærkede at jeg havde ham til roden. Jeg sad saligt og rokkede frem og tilbage.

Mens jeg sad der og var helt væk, satte Vagn sig over Niels`s ansigt med front mod mig. Hvis han skal ride dig Niels, så skal du slikke min røv, nosser og pik. Vagn lænede sig frem og tungekyssede mig. Niels begyndte ivrigt at slikke og da Vagn bed mig i brystvorterne, kunne jeg ikke sidde stille længere.

Jeg begyndte at ride denne dejlige enorme pik og det var så godt, at jeg ikke ænsede de andre. Jeg red hurtigere og vildere og sansede overhovedet ikke at Vagn havde et fast greb om min stive pik. Jeg stønnede og råbte som en gal. Da Niels kom oppe i mig, sprøjtede jeg ud over Vagn og var et kort øjeblik helt væk. Vagn knugede mig ind til sig og holdt mig fast. 

Vagn lagde sig ved siden af Niles og jeg faldt ned over ham, stadig med pikken oppe i mig. Det føltes så vidunderligt og jeg ville bare ikke slippe denne dejlige store pik...........

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.