Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Genboen

Jeg ved at blive skilt og havde via et bureau fundet en villa, hvor familien skulle på ferie. Jeg lejede den for sommeren, mens jeg ledte efter noget fast. Fra 1. sal var der fin udsigt til husene omkring og flere af haverne. Ved siden af lå et hus med en 38-årig mor og 16-årig datter (jeg havde hilst på dem og manden), der begge ofte tog topløst solbad på terrassen. Dejligt at se på, men førte ikke til noget nærmere.

SEX I DAG?

Skråt overfor gik en lille stikvej ned med et par huse. For enden af vejen boede en dame, nok noget ældre end jeg, med en krop godt i stand. Ved en heldig lejlighed en tidlig morgen fik jeg set hende i døren i åben housecoat; hun havde flotte høje bryster - ingen børn? – og en sort trekant, der selv på afstand indbød til sjov. Jeg fik desværre heller ikke her fulgt op på invitationen. Den var dog nok generel og ikke blot henvendt til mig.

På den modsatte side af gaden boede en familie med 2 halvstore børn; pigen var omkring 15, drengen omkring 13. Pigen havde værelse på 1. sal lige overfor vores hus. Et par gange så jeg, at hun havde drengebesøg; så var der sex på værelset; hun lå som regel nederst, og jeg kunne ofte gennem hendes vindue se hendes ben stritte i vejret.

En dag, hvor solen skinnede, var jeg som sædvanligt taget til stranden for at bade nøgen; håber altid, nogen gider kigge. Denne dag var der ikke mange i vandet, selv om solen skinnede fint. Jeg lå lidt, til jeg så nogle damer bade lidt længere henne. Så syntes jeg, det var min tur til at vise mig, og gik ud. Jeg havde retning mod solen og forbi nogle badende længere ude, jeg havde svært ved at se tydeligt, så jeg opdagede først sent, at en af dem var på vej ind.

Da vi passerede ret tæt forbi hinanden, så jeg, at det var genboens pige. Hun var topløs, en dejlige unge med halvstore faste bryster og en velskabt krop; jeg var nøgen. Hun kiggede på mig – og ned ad mig –, da hun passerede, og jeg kiggede på hende. "Hej", sagde jeg; men hun svarede ikke.

Jeg blev ikke længe ud, for jeg ville kigge lidt mere på hende; men da jeg kom ind, kunne jeg ikke se hende. Jeg blev en time endnu og tog endnu et par ture i vandet til ære for damerne, men de kiggede ikke. Så jeg kørte hjem.

Haven havde en ugenert terrasse, så jeg satte mig nøgen ud med en kop kaffe. Pludselig hørte jeg nogen komme rundt om huset og om til terrassen, og inden jeg kunne gøre noget for at se anstændig ud, kom genbopigen om hjørnet – hun havde nok set bilen komme hjem. Hun havde som på stranden trusser på og bar overkrop; overdelen havde hun i hånden.

"Jeg har glemt min nøgle", sagde hun; "men der står et vindue åbent på bagsiden. Kan du hjælpe mig? Der ligger en stige i haven". Jeg sagde straks ja og rejste mig, hentede jeg et par tynde, åbne shorts fra stuen og fulgte efter hende - hun havde imens taget overdelen på - over gaden og om i deres baghave, som lignede et vildnis. Store træer afskar de andre huse fra indkig. Jeg fandt stigen, satte den op til vinduet og kravlede op. Hun fulgte efter, og jeg mærkede pludselig hendes hånd på vej op i det ene bukseben. Jeg blev stående stille på stigen, mens hun fandt op til pikken, som hurtigt voksede.

"Skal vi ikke lige se at komme indenfor?", spurgte jeg, og hun skubbede mig opad, men beholdt hånden om pikken. Det var lidt besværligt at kante sig ind; men det lykkedes. Hun trak imens hurtigt hånden ud og hev samtidig shortsene ned om fødderne på mig, så jeg måtte lade mig glide ind på gulvet; hun fulgte hurtigt efter. Overdelen havde hun allerede smidt igen, så jeg skulle bare trække trusserne af hende. Hun var lyshåret, men trekanten var mørkere, endnu ikke så tæt. Hun så godt ud, mere end et hoved lavere end jeg; en lækker lille velskabt pakke med spidse, faste bryster.

Hun gik lige til den. Sank ned på knæ og puttede pikken i munden og sugede. Samtidig legede hun fantastisk med mine kugler. Det var lige ved at blive for meget, så jeg stoppede hende og lagde hende om på ryggen. Så vendte jeg mig og lagde mig ind over hende med ansigtet mod hendes skød, så hun samtidig kunne fortsætte sit pikslikkeri. Hun var i god træning, så det varede ikke længe, inden jeg måtte overgive mig; hun slugte det hele med en lydelig smasken. Jeg forstærkede mit tungearbejde i hendes kusse, og hun vred sig under mig. Da jeg stak en fugtet finger ind i hendes røvhul, eksploderede hun. Hun arbejdede helt vildt under mit ansigt, mens hun råbte saftige eder ud i værelset.

Jeg trak fingeren ud af hendes røvhul og fortsatte mit slikkeri, mens jeg lod et par fingre komme indenfor i den drivvåde kusse. Hun rystede og skreg: "Giv mig din pik! Knep mig!". Jeg drejede mig og stak hurtigt pikken, der stadig var stiv, ind i hendes krævende revne. Hun løftede underkroppen, så den omgående gik i bund. Jeg lå et øjeblik stille og nød fornemmelsen dybt i hende; men hun afbrød og dunkede underlivet op og ned i hurtigt tempo.

Da jeg lige var kommet, varede det lidt, inden pikken var sprøjteklar igen, så hun nåede en lang serie orgasmer, der nærmest var som en lang. Hun rodede rundt under mig, hendes unge vildskab tirrede pikken til at fylde hendes krævende skede ud, og jeg hjalp med ved at kramme hendes faste bryster og nulre de hårde brystvorter. Hun stønnede og råbte.

Og så var pikken klar til at aflevere sin næste ladning, som jeg lod afgå, mens jeg pressede pikken endnu mere i bund. Hun rystede og skreg, mens hun slyngede benene omkring mig og prøvede at mase mig helt ind i sig.

Så var det ovre; hun faldt sammen som en klud, mens jeg mærkede pikken skrumpe. Den var tømt og føltes godt brugt. Den ville nok være noget øm senere i dag.

Da vi havde ligget lidt og fået vejret, hørte vi pludselig hoveddøren gå. "Det er min bror", sagde hun, "få tøj på hurtigt!". Vi rejste os i en fart, og jeg fik shortsene på. Hun samlede sin bikini op og fik den på et øjeblik på plads til at dække kostbarhederne. Så åbnede hun døren og råbte: "Hej Søren, genboen er her. Jeg havde låst mig ude, så han hjalp mig ind". Hun vendte sig om mod mig: "Skynd dig at gå hjem, så han ikke opdager noget".

Hun gik ud på badeværelset, der lå ved siden af hendes værelse, mens jeg påtaget roligt gik ned ad trappen. Nedenfor stod drengen og stirrede. "Hej", sagde jeg, "jeg kravlede ind ad et åbent vindue". Han gloede videre ned ad mig, og mens jeg gik ud ad hoveddøren, råbte han op til sin søster: "Du ved da godt, hvor der ligger en reservenøgle".

Jeg skyndte mig over gaden og ind i min have. Da jeg nåede terrassen, kom jeg til at se ned og opdagede, hvorfor han havde gloet sådan: foran på mine shorts var der en stor, våd plamage af sæd og de kussesafter, som pikken havde været indsmurt i, da jeg tog dem på.

Jeg fik ikke hendes navn.
Der blev ikke flere møder der, da ferien var snart efter var forbi, og jeg flyttede i lejlighed.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.