BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var blevet single for nogle måneder siden, og var kommet mig over bruddet med ham. Han havde været mig utro, og var nu sammen med sin elskerinde som var 4 år yngre end mig, og 3 år yngre end ham.

 

SEX I DAG?

Til mit held havde jeg fundet et lille sød lejlighed 5 minutter fra centrum. Den var ikke mere end 30 m2, men den var stor nok til mig, og min kæmpe dobbeltseng som desværre fyldte det meste af køkkenalrummet.

 

En fredag aften efter jeg lige havde flyttet ind og alt stadig stod i kasser blev jeg ringet op af min veninde Sanne som spurgte om jeg ikke ville med i byen og se lidt fyrre. Jeg var glad for at slippe for flytterodet, og sengen havde været et kæmpe arbejde for at få samlet, så jeg sagde med glæde ja, og fandt et out-fit i flyttekasserne der sagde Jeg er ledig .

 

Min veninde var et år yngre end mig, lavere end mig, lidt buttet med fyldige former og havde krøllet hår havde taget en nedringende bluse på, og et slips til at overlade noget til fantasien. Jeg selv som er høj, tynd, med blå øjne og langt blond hår og med en god rund d-skål havde taget en hvis bluse på, som var temmelig nedringet, en kort nederdel og nogle støvler... Ingen undertøj.

Vi fandt hurtigt et sted, hvor vi slog os ned. Hende med tequila og mig med en skrigende orgasme. Der skete ikke for meget, og da vi var halvvejs gennem vores drinks besluttede vi os for at drikke færdig og finde et andet sted. Men ligesom vi næsten var færdige kom 2 fyre og spurgte om de måtte sætte sig ned. Vi kiggede på hinanden og sagde jah. Vi rykkede os begge så der kunne sidde en fyr på hver side af bordet. Den ene, Thor som sad ved siden af mig, var høj, havde mørkt hår, brune øjne, et lækker brun kulør og var meget muskuløs. Han havde sorte jeans på og en stram bluse som viste alle hans muskler, og der var ikke for lidt. Den anden, Mikkel var derimod blond, ikke så høj, blå øjne, og hvid hud havde et par blå jeans på og en stramt siddende hvid bluse.

 

Snakken gik lystigt, og da drinksene var ved at være tomme, foreslog Thor og jeg at gå op i baren og finde nogle drinks. I baren var der masser af ventetid, hvilket gav os tid til at snakke. Han var ved at læse til elektriker. Men samtalen kørte hurtigt ind på sex og fantasier... Hans fantasier tændte mig, og jeg kunne mærke at jeg blev tændt af situationen. Vi fik vores drinks og gik tilbage til det bord vi sad ved. Da vi havde sat os lagde Thor sin hånd på mit lår, hvilket ikke gjorde noget, men hurtigt kørte han den op, under min nederdel hvor han mærkede at jeg ingen trusser havde på... Straks lagde jeg mærke til at hans bukser begyndte at stramme lidt, og at han havde fået en bule i sine bukser.

Mine veninde var travlt optaget med at snakke med Mikkel at hun ikke bemærkede noget...

Han begyndte at pille lidt ved min klit, og min vejrtrækning blev straks tungere. Han satte sit hoved helt hen til mit øre og hviskede: Du tænder mig... vil du med ud en tur . I samme øjeblik stak han 2 fingre op i mig. Han stak dem langt ind... og ud igen, med ind igen kom en 3. finger. Jeg stønnede meget stille og fik fremstammet et jah... Vi rejste os, og jeg fortalte min veninde at vi ville komme tilbage når jeg lige havde fået hævet nogle flere penge.

 

Da vi kom ud, fik han mig op mod en væg hvor han kyssede mig meget krævende og grådigt. Jeg gengældte hans kys, og vi gik videre for at finde et sted hvor vi kunne være uforstyrret. Efter en 10 minutters tid fandt i et lille sted, mellem 2 huse, hvor vi kunne være uforstyrret. Han stak straks 3 fingre op i mig igen, og hans anden hånd fandt mit ene bryst som han begærligt nuldrede og nev blidt i.... Jeg kyssede ham, og begyndte at åbne hans bukser for at finde hans pik frem. Jeg fandt den frem og blev positivt overrasket over størrelsen. Den var kun halv stiv med alligevel en 16-17 cm. Jeg gned lidt på den, men kunne ikke nære mig, og bøjede mig ned og tog den i munden. Det var svært at få det hele ind, for den var stor. Jeg ville trække mig lidt ud igen, men han tog fat i mit hoved og pressede på. Jeg fik fornemmelsen af at blive kvalt, men fandt dog hurtigt ud af at få suttet på den. I mellemtiden havde han fået 4 fingre ind i min varme grotte og en til at spille på min klit. Jeg suttede det bedste jeg havde lært, cirkulere om den, malkede den med begge hænder og sugede blidt, så hårdt, så blidt igen på den. Den voksede i min mund, og jo mere den voksede jo mere tændt blev jeg. Han stønne at der ikke ville gå lang tid før ham kom. Han hev mig op fra hans pik, og skubbede mig blidt hen mod en væg. Nu er det din tur til ar nyde sagde han, og masserede mig hårdt på mit klit, og jeg kom i en bragende orgasme.. Bagefter tog han sine fingre ud, og stak dem i munden på mig, som smagte begærligt på mine safter og slikkede dem rene...Han trak op i min nederdel og tog fat om mine hofter med begge hænder... Jeg lukkede øjnene, lod hovedet falde bagover og tænkte på den store pik som han nu skulle fylde mig med.

Han satte den udenfor min våde grotte og lod hovedet kigge ind. Jeg forventede at han ville tage det bid for bid, men pludseligt mærkede jeg hele hans store fyldige pik i mig. Jeg blev så overrasket at jeg udstødte et skrig, hvilket gjorde at han puttede sin hånd for min mund. Han begyndte at kneppe mig i rolige laaaange stød som blev bedre og bedre... Da han fornemmede at jeg ikke ville skrige, tog han hånden væk, tog fat om mine hofter og satte tempoet op... Der gik ikke lang tid før han kom, og sprøjtede hans dejlige varme sperm op i mig... Han trak den ud og jeg gik straks på knæ og slikkede ham ren...

 

Vi rettede på vores tøj og gik tilbage til baren hvor vi fik endnu en drink, og mødes med min veninde og Mikkel.

Efter nogle timer klagede min veninde om ar hun var træt og ville hjem i seng. Men da hun boede i byen, og var temmelig fuld, gav jeg hende ekstranøglen til min lejlighed, og hun gik hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.