Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er 32 år gammel, bor sammen med min kæreste og hendes søn på 16 år. Han har for tiden en kæreste på ligeledes 16 år. De har, så vidt jeg ved, jævnligt sex og er bestemt heller ikke bange for at tale om emnet.

Forleden dag sad de i stuen og talte om emnet, mens jeg gik ude i køkkenet. Normalt interesserer det mig ikke særlig meget hvad de taler om, men dagens samtaleemne var analsex. Min kæreste og jeg holder begge meget af analsex, så jeg kunne ikke undgå at spidse øre da de begyndte at diskutere netop det emne. Hun virkede meget interesseret i den slags og spurgte ham om han havde prøvet det, han svarede lidt undvigende... hun gav så udtryk for at hun i hvert fald gerne ville prøve det. Han svarede ikke.. bevares, han tror vel som så mange drenge på den alder, at han er bøsse, hvis han kan lide den slags. Men havde det været mig havde jeg da pillet hendes lille g-streng af hende, rullet sjoveren ud og givet hende en ordentlig tur bagi! Jeg lovede mig selv at jeg en af de nærmeste dage ville trække ham til side og sige Så knep hende da for pokker i røven, dit fjols!

SEX I DAG?

Jeg kunne fremover ikke lade være med at tænke en del på deres samtale, når hun kom hjem til os og besøgte ham. Hun så bestemt heller ikke værst ud... en lille fast røv.. det heldige fjols!

Et par uger senere var jeg alene hjemme og havde lige været i bad da det ringede på døren. Jeg åbnede lidt forsigtigt, stod trods alt kun med håndklæde omkring mig.. Der stod hun så udenfor døren og spurgte om kæresten var hjemme. Jeg sagde at han ikke var hjemme lige nu, men sikkert snart kom hjem. Hun kunne da bare komme ind og vente på ham. Hun kom indenfor og stod lidt og kiggede forlegent på mig, jeg gik ind i soveværelset for at finde mit tøj, synes dog det virkede lidt underligt at hun fulgte efter...

Hun satte sig på sengen og jeg kiggede mig om efter mit tøj. Skulle jeg bede hende forsvinde mens jeg tog tøjet på? -nej, det var nu lidt mere spændende at se hendes ansigtsudtryk, så jeg lod håndklædet falde på gulvet og gik nu nøgen rundt og lod som om jeg ledte efter mit tøj. Hun kiggede først hurtigt ned i gulvet, men sad derefter og kiggede efter mig. Jeg gik flere gange tæt forbi hende, hun kiggede nu på mig hele tiden.

Pludselig spurgte hun om jeg vidste meget om sex... sikke et spørgsmål at stille, men hun havde vel ikke andre at stille den slags til.. Jeg svarede derfor: jo... en del.. hvorfor? Hun fortalte mig så at hun gerne ville prøve noget anderledes med kæresten, men synes det var svært at snakke med ham om det. Jeg fik det lidt varmt og kunne mærke at der begyndte at ske noget lidt længere nede.. Nå svarede jeg hvad vil du gerne prøve..? Hun kiggede ned et øjeblik og svarede så med lav stemme: jeg vil gerne prøve at blive taget i røven... altså uden kondom,  Havde jeg ikke været forberedt på det svar, var jeg sikkert besvimet, men jeg sagde blot: okay... hvad skulle problemet være i det? Hun fortalte mig så hvad jeg allerede vidste, nemlig at hun ikke kunne få ham med på idéen.

Jeg fortalte hende at jeg havde rigeligt med erfaring i den slags og hun kiggede overrasket op på mig, smilede og sagde er det rigtigt! så kan du måske hjælpe...? Øh.. med hvad... hvordan? svarede jeg.. Hun kiggede med et skævt smil på min pik, som nu virkelig var vågnet op. Jo... svarede hun du kunne måske gøre det...? Gøre hvad...? svarede jeg og fik det nu for alvor varmt.. Hun lod et par fingre glide og op ad min nu helt stive pik og svarede: Du kunne bolle mig i numsen... Jeg kiggede ned på hende, som hun sad der på sengekanten og tænkte at det sandelig var fristende, men også lidt risikabelt. Hun lod ikke til at vente på svaret, for hun tog nu et fast greb om min pik og begyndte forsigtig at slikke op ad den. Da hun nåede til spidsen af den, lod hun sine bløde læber omslutte den stramt og lod den glide længere ind i munden... Jeg lagde hovedet tilbage, lukkede øjnene og nød varmen fra hendes bløde tunge.

Hun suttede nu dybt på min pik og jeg nød det... Pludselig stoppede hun og sagde: så må det være nok.. det er jo ikke det vi skal. Hun rejste sig op, vendte ryggen til mig og krængede sin trøje af, hun havde en lille lyseblå BH på.. jeg lod hænderne glide op ad maven på hende, krammede forsigtigt hendes små bryster og slikkede hende i nakken... hun lagde hovedet tilbage på min skulder og stønnede svagt. Jeg lod hænderne glide ned til kanten af hendes bukser, knappede dem op og lod dem glide ned, mens jeg selv gik ned i knæ bagved hende. Mens hun trådte ud af sine bukser, var mit ansigt lige udfor hendes røv, som nu kun var iklædt et par små hvide g-strengstrusser. Jeg kyssede forsigtigt hendes balder, nød duften af hendes lille røv, lod hænderne glide lidt rundt på balderne og krammede dem.

Jeg rejste mig op og pressede mig tæt ind til hendes krop, så min pik nu pressede sig ind mod hendes røv. Den lå lige i revnen mellem hendes balder. Jeg slikkede hende igen lidt i nakken, nussede hendes hårde brystvorter og lod hænderne glide ned af hendes mave, ned til trusserne. Jeg gned forsigtigt udenpå hendes trusser, de var fugtige og varme. Hun stønnede lidt igen. Forsigtigt lod jeg et par fingre glide ind under elastikkanten på trusserne og nussede forsigtigt hendes varme skamlæber. Hun stønnede mere og mere.. men pludselig virkede det som om hun tog sig sammen, kiggede over skulderen på mig og spurgte om jeg var klar? Jeg svarede at jeg var klar når hun var klar.. Hun smilede til mig og spurgte: har du ikke noget creme, du ved...? Jeg fandt den tube glidecreme som min kæreste og jeg flittigt benytter til den slags. Mens jeg langsomt begyndte at smøre min pik ind i glidecreme, lod hun sine små trusser glide af og lagde sig på alle fire helt ud til sengekanten. Jeg gik helt i stå, stod bare og kiggede på hendes lille røv, som nu pegede lige op mod mig. Hendes lille nøddebrune røvhul fangede hurtigt min fulde opmærksomhed.

Jeg smurte lidt creme på en finger og gned forsigtigt omkring hendes røvhul, hun lukkede øjnene og sagde mmmm... Jeg lod nu spidsen af fingeren glide lidt ind i hende, hun var uhyggelig stram. Jeg overvejede hvordan jeg skulle få min pik klemt ind i det stramme hul. Jeg lod fingeren glide lidt frem og tilbage, hun virkede til at nyde det... Hun drejede hovedet og sagde til mig: husk at du ikke skal bruge kondom.. og når det er tid, du ved.. når du kommer, skal du komme oppe i mig.. jeg vil mærke det hele Jeg sagde blot ok..., smilede og trak fingeren ud af hendes røv.

Jeg spurgte om hun var klar, hun svarede: ja... kom nu bare! Jeg trak vejret dybt og satte pikhovedet hen mod hendes røvhul. Jeg holdt hendes balder adskilt med to fingre og pressede nu forsigtigt pikhovedet mere og mere mod hendes lille hul. Spidsen af min pik gled meget langsomt ind i hendes røv. Hun stønnede lidt, jeg spurgte hende om det var ok, hun stønnede blot: ja... bare fortsæt.. pres nu din pik op i mig! Jeg pressede mere på og med en lille klistret lyd, forsvandt mit pikhoved pludselig ind i hendes stramme røvhul. Jeg lukkede øjnene, nød varmen og den meget stramme fornemmelse omkring min pik. Hun stønnede Årh, hvor nice! Jeg tog fat med begge hænder om hendes små hofter, lænede mig langsomt forover.. og mærkede hvordan min pik millimeter efter millimeter forsvandt op i røven på hende. Hun stønnede lidt igen, jeg kunne heller ikke lade være at stønne.. det var simpelthen bare så fantastisk lækkert! Min pik var nu helt i bund og jeg holdt den der et øjeblik.. og trak den så langsomt ud til lidt af pikhovedet kom til syne igen. Så lænede jeg mig igen forover, denne gang lidt mere beslutsomt. Det gav et lille ryk i hende og hun stønnede: Fuck, det er godt. Jeg trak mig igen næsten helt ud.. og stødte igen pikken op i røven på hende, hun gav et højt Årh! ja! Jeg kunne mærke at glidecremen var begyndt at virke, hun var smurt godt nu.

Jeg tog bedre fat om hofterne på hende og kørte min stive pik dybt op i hendes stramme røv, helt i bund, trak mig tilbage, næsten helt ud og stødte hårdt og dybt op i hende igen. Hun klynkede lidt og mumlede: Ja, kom nu... knep mig så hårdt i røven! Jeg smilede lidt og tænkte at øjeblik på, at her stod jeg og kneppede en 16 årig pige i røven, uden kondom og med klar besked om at sprøjte min sperm op i enden på hende! Hvilket held!

Jeg satte tempoet op, min pik arbejde nu hurtigt frem og tilbage i hendes stramme røvhul, helt i bund og igen næsten helt ud af hende. Jeg stønnede og hun stønnede mere og mere.. godt vinduet i soveværelset var lukket.

Hun hvilede nu sit hoved og skuldre på sengen, rakte hænderne bagud og tog fat om sine balder og spredte dem helt. Kom så! stønnede hun Knep mig hårdt... og fyld så min røv op med din sperm! Den slags havde åbenbart en vis virkning på mig, jeg satte tempoet endnu mere op, nød hendes bløde, varme og stramme røvhul.. men kunne også godt mærke at jeg var ved at nå toppen, det strammede i nosserne, hun stønnede højt, råbte Kom nu! kom nu! sprøjt det op i mig! jeg vil mærke dig helt i bund når du kommer! Jeg pumpede hårdt og dybt i røven på hende, hurtigere og hurtigere, holdt et fast greb om hofterne på hende og stønnede Årh, nu er det lige ved...! Jeg stødte et par gange helt i bund, Nu kommer jeg! Hun klemte sine balder stramt sammen om min pik og jeg nåede lige at støde den i bund, før jeg pumpede nogle hurtige og kraftige stråler sperm dybt op i røven på hende, det fortsatte og fortsatte, jeg sendte hele min ladning op i tarmen på hende og hun lå med et tilfreds smil på læberne og stønnede svagt.

Jeg stønnede anstrengt, men tilfreds, lod min pik glide langsomt frem og tilbage et par gange, spermen løb ned af hendes inderlår og jeg kunne se at hendes lille stramme røvhul var temmelig fyldt med sperm. Jeg trak mig forsigtigt ud af hende, min pik var ligesom hendes røvhul smurt helt ind i sperm og glidecreme. Hun kiggede over skulderen på mig og sagde:  Fuck, hvor var det godt! Ja.. sagde jeg det var virkeligt godt.. Hun rejste sig op med spermen løbende ned af inderlårene, kyssede mig på kinden og inden hun skyndte sig ud på toilettet sagde hun smilende Tusind tak for hjælpen. Jeg smilede kort og sagde: selv tak... skulle det være en anden gang.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 87 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.