Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hi there. Jeg er en 53 årig kvinde der for snart tyve år siden udvandrede til USA. Her har jeg blandt andet en del oversættelsesopgaver fra dansk og svensk til amerikansk. Så jeg håber mit skriftsprog er tydeligt nok. Min mand har efterladt sig en mellemstor virksomhed som jeg lever af, så oversættelser er mest hobbybetonet.

Som altid når man bliver lidt ældre søger man hen mod sine rødder, og derfor er jeg også kommet ind på denne side. Jeg synes jeg har lyst til at indvi jer i min og mine velpolstrede veninder herlige sexliv med en ung fyr vi mødte for næsten to år siden.

SEX I DAG?

Det var en dejlig lun forårsaften, hvor vi var samlet 5 veninder til en hyggelig middag hos Karla. Vores plan var at vi ville spise lidt god mad og så tage downtown for at se om vi kunne finde nogle mænd.

Vi er alle sammen omkring min alder, enlige, selvforsørgende i gode jobs og så var og er vi alle sammen særdeles velpolstrede, med endog særdeles store bryster og smukt formede bagdele. Måske også lidt for meget omkring maven for visse af os, men mange mænd kan jo godt lide typer som os.

Vores figurer var nu også baggrunden for at vi oprindeligt havde fundet sammen gennem Weightwatchers. Denne aften var vi alle fem samlet hos Karla.

Karla er et fantastisk skue og enten har hun eller Norma de største ægte bryster jeg nogensinde har set. Med alderen er de naturligvis begyndt at hænge lidt, men de er stadig enormt store og fyldige.

Karla var i en stramtsiddende hvid bluse. Den havde en pæn dyb V-udskæring og inde bag blusestoffet kunne man tydeligt se, at den blå BH hun havde på, nærmest pressede på for at sprænge blusen. Hendes nederdel gik næsten ned til knæene, men den havde et par gode slidser op langs benene, og her kunne man ane strømpekanten på de blå nylonstrømper.

Hendes lår er store og smukke, let buttede, og når hun går henover gulvet kan man rigtigt se hvorledes denne fantastiske kvindes krop vugger frem og tilbage i takt med skridtene. Jeg tror enhver mand der kan lide frodige kvinder ville falde for det syn. Hendes hoved er lidt rundt og det mørkebrune hår glat. Hun hører ikke til de smukkeste, men hvad hendes ansigt ikke har det har hun i brystpragt til overflod.

Norma der kommer hende nærmest i sådan en overflod er neger. Hun var klædt i en rød dragt, også hun havde gjort alt for at mændene vi måtte møde, skulle får sanseoplevelser ved at kigge ned i hendes fantastiske kløft mellem hendes kæmpebryster. Hun havde en halvlang rød nederdel på med en lang slidse op foran, så når hun sad ned, var der en lige så stor og smuk revne op mellem hendes ben, der var helt nøgne.

Begge havde ligesom os andre ikke sparet på sminken. Desværre skal der jo mere og mere til som årene går, men vi var trods alt alle fem ret så statelige og erotisk inspirerende. Tror jeg da.

Mel er også en særdeles barmsvær kvinde. jeg tror dog bare ikke at hun når de samme mål som Norma og Karla. Men Mel forstår at klæde sig ud, så hun rigtigt virker indbydende på mænd. Hendes bluse var tynd og næsten gennemsigtig, og inde bag blusestoffet kunne man tydeligt se at BH\'en mindst var et par numre for små.

Det var helt bevidst og sådan har det altid været med Mel. Hun køber altid sine BH\'s for små, men hun siger at det virker på mændene. Hun har også nogle kraftige lår og en ordentlig bagdel, som slet ikke kunne skjules i de stramtsiddende slacks hun havde på. Strømperne og holdere tegnede sig tydeligt igennem slacksene. Selvom hun var påklædt var der vist ikke overladt meget til fantasien. Hun kunne godt virke lidt billig, hvad jeg da også tit har fortalt hende.

Men hun er ligeglad. Bare det virker så er hun tilfreds. Og det gør det, lad mig bare indrømme det.

Cynthia er Normas gamle veninde. Hun er også neger. Hun er nok den af os der har de mindste bryster. Jeg vil skyde på at hun bruger en FF-skål som vist nok svarer til en F-skål i Danmark. Der er i hvert fald mere end tre hænder kan klare bare i et af brysterne. Norma, Karla og Mel er helt oppe i en JJJ-skål og får dem special-syet.

Men Cynthia har den mest imponerende store bagdel jeg har set, ovenpå et par store tunge lår. Hun har et smukt velformet ansigt, og et velplejet sort hår. Hun er faktisk rigtig smuk. Hun havde taget en gul skjortebluse på, og ladet de øverste knapper være åbne, og så et par stramtsiddende jeans der mere fremhævede end skjulte hendes enorme bagdel.

Hun omtaler den tit som hendes kapital i den evige jagt efter ridderen på den hvide hest, og imponerende er synet da også når hun kommer vuggende. Hendes vuggende gang blev yderligere styrket ved at hun havde et par rimeligt høje stiletter på. Hendes underben var nøgne og hun indgød helt sikkert en masse ungdommelig virilitet. Hun er også den yngste af os, og er først for nylig blevet 50.

Tilbage er der kun mig selv, Elisa, som jeg kaldes herovre. jeg har et langt sort hår, nogle kraftige lår, en pæn stor bagdel. Jeg bruger selv en H-størrelse i BH, så I kan nok forstå at jeg ikke lader så meget tilbage for de andre.

Desværre er der de senere år også samlet sig en lille mave, men hvis man som jeg den aften udstråler pragt, kan det nok være at mændene tænker på andet end bilmaver. Min force er helt sikkert mine tunge bløde lår, som jeg da også havde gjort lidt ekstra ud af, ved at have en lidt for kort nederdel på, så når jeg sad ned, nåede kanten af nederdelen kun halvt at skjule strømpekanten.

Vi var når jeg selv skal sige det "a hell of a team."

Nu sad vi der om bordet og nød Karlas veltilberedte mad, mens vi nød lidt rødvin. Som rødvinen kom ind begyndte snakken at gå lystigere og lystigere. inden længe faldt snakken selvfølgelig på mænd, og hvordan de gjorde tilnærmelser til os.

Vi manglede som sådan ikke tilbedere, men dem der søgte os, var vi faktisk ikke så interesserede i. Vi fandt hurtigt ud af grunden, de var på alder med os, og ofte var vi blevet skuffet når den fyrige elsker viste sig at være en hængepil i sengen.

Vi søgte yngre mænd, og det var hvad vi havde lyst til denne aften. Som vi sporede os ind på yngre mænd faldt snakken på den nye unge lejer som Karla havde fået. En 16-årig ung knægt fra en af Midtvest-staterne. De fleste af os havde set ham et par gange. Han var bare smuk og lækker, men lidt genert.

I Midtvesten er man noget præget af den stærke bibeltro. De er også plaget af en del arbejdsløshed og derfor var den unge mand, Tom, kommet til vores by. Hans far havde været soldat med Karlas nu afdøde mand, og Karla ville gerne hjælpe, og syntes også det gav hende en tryghed at have en ung mand i huset.

Selvom Tom kun var 16 år, var han absolut en udvokset knægt. Flot og høj. De brune krøllede lokker, henover et smalt smukt ansigt med klare blå øjne og et skinnende hvidt tandsmil. En atletisk bygget krop, der vaklede mellem at være ranglet og muskuløs. Og nogle dejlige muskuløse lår. alt pakket ind i en let brun teint, der bare forstærkede hele hans erotiske udtryk. Og at han var en endog full-grown boy, skulle vi senere finde ud af.

I øjeblikket gik snakken om hans smukke bagdel, som vi alle sammen fandt yderst smuk og pirrende, og som vi vist alle havde den allerstørste lyst til at gramse os mætte på.

Karla var lidt forbeholden overfor al den snak, og syntes nok det var lidt forkert overfor hendes mands soldaterkammerat. Men man kunne se på hendes smilende øjne at hun fuldt ud delte vores meninger om denne knægt. Vi opfattede det nu også mere som umodent tøsesladder, end som noget der skulle ske for os. Vi kunne trods alt næsten være bedstemor til knægten.

Men fantasierne fik frit spil, og blev mere og mere udspekulerede. Norma mente at vi overhovedet ikke kunne få fat i så unge fyre, de ville slet ikke være interesserede i typer som os. Men Cynthia var af en ganske anden mening. Hun var overbevist om at vi sagtens kunne score ungdommelige smukke typer som Tom.

Alt imens at de mere og mere usømmelige tanker kredsede rundt i vore fantasier om hvad vi ville gøre med den unge knægt eller andre unge mænd, hvordan man skulle kunne få fat i dem, gik fordøren.

Det viste sig at være Tom der kom hjem efter at have prøvet at skaffe sig noget arbejde.

Han kom ind i stuen til os, og jeg tror vi alle følte os lidt forlegne og rødmende da han stod der henne i døren og sagde god aften til os. Vi der kort forinden havde hvirvlet den ene fantasifulde teori efter den anden på bordet om hvordan vi ville forføre en knægt af hans kaliber, var nu næsten mundlamme.

Cynthia var den der først fik fatningen igen. "Hi Tom" sagde hun med en sukkersød stemme, og spurgte om han ikke satte sig og fortalte lidt om hvor man kunne tage hen sådan en aften. Lidt måtte han vel kende til byen efter at han havde boet her i et par måneder.

Karla spurgte om han var sulten, en tallerken blev sat på bordet, og Tom fik plads mellem Norma og Cynthia. Mens han guffede lidt mad i sig, studerede vi ivrigt med øjnene hans skønhed. Den løsthængende hvide T-shirt hvilede pænt over hans smukt formede brystkasse når han lod ryggen hvile mod stolens ryglæn.

Jeg kunne selv mærke hvordan en kriblende fornemmelse begyndte i mit underliv, og hvordan mine hænder blev let fugtige ved synet af ham. Jeg følte mig næsten som en ung uforløst teenagepige igen. Senere har jeg fundet ud af at de andre havde det denne aften på samme måde.

Selv om Tom af natur var lidt forlegen, og ikke anede hvor han skulle lade øjnene hvile, svarede han pænt og kækt på de mange spørgsmål som Cynthia stillede ham. Hvor han selv gik hen for at finde sig nogle piger. Tom mente ikke rigtigt at det endnu var tid for ham at begynde på det.

Det troede Cynthia ikke på, og sagde at han sikkert bare skjulte sandheden for os. Selvfølgelig skulle vi gamle piger heller ikke gå hen hvor ungdommen mødtes, indskød Mel, og lænede sig ind over bordkanten, hvorved den i forvejen alt for lille BH, var nær ved at sprænges og hendes store bryster poppe ud af trøjen.

Årh hva sagde Norma, i dag går man ikke så strengt op i alder, og henvendt til Tom spurgte hun om han måske ikke syntes at vi gamle piger var smukke nok. Det mente Tom da bestemt at vi var.

Norma lod som tak en hendes ene hånd nusse ham lidt i nakken, mens Tom Blev lidt mere forlegen, hvilket var tydeligt. Karla formanede om at nu skulle vi være ordentlig, knægten skulle jo også have lov at have sit eget liv..

Tom var færdig med at spise, og Mel var ikke længe om at rejse sig op, og begynde at rydde ud af bordet. Hun gjorde et ekstra nummer ud af at række ind over bordet efter tingene mens hun stod bag Tom, så hendes enorme brystpragt hvilede tungt på hans unge smukke muskuløse rygstykker. Det var helt tydeligt at det gjorde en del indtryk på knægten.

Samtidig fik Cynthia rejst sig op, og stod og vrikkede nærmest med bagdelen foran ham, mens hun prøvede at samle porcelænet ind fra bordet. Tom var nærmest overladt til sig i dette sanseløse orgie af kvindelig frodighed der pressede sig på. Når han kiggede genert ned kiggede han lige ned i den enorme kløft Normas bryster havde eller det mørke dyb der var i hendes lange slidse i kjolen.

Jeg spurgte om han var gammel nok til at nyde et glas vin. Tom nikkede stille mens han kiggede på Karla som at hun skulle give ham lov. Karla hentede et glas ekstra til ham, og skænkede op i glasset. Jeg kunne se at hun heller ikke kunne dy sig for at læne sig mere end nødvendigt henover for ham, at mærke hans erotiske krop ind på hendes.

Vi skålede og vi præsenterede os hver især for ham, mens jeg lærte damerne hvorledes man drak dus på skål, hvilket de dog ikke helt forstod, idet de ikke giver så meget mening på amerikansk. Men måden at drikke dus på var de såmænd helt med på.

Den ene arm efter den anden blev slynget om den hånd som Tom holdt glasset i, og han blev presset tættere ind på os, mens han hilste på os. Karla var gået hen for at lave lidt kaffe, og da den var færdig bød hun os at tage plads i sofaen.

Tom fik ikke noget valg men måtte pligtskyldigt følge med os over til sofaen. Vi var bestemt ikke færdige med ham sådan lige. Jeg fik placeret mig lige ved siden af ham i den enorme hjørnesofa. Selvom den var stor, så fik jeg den til at være præcis så lille at jeg nærmest sad klinet op af ham.

Det var en fantastisk følelse at mærke hans ungdommelige varme, hans ungdommelige kraft nærmest gnide sig op og ned af mine buttede lår og balder. Når jeg forsigtigt prøvede at rykke lidt nærmere, virkede det heller ikke som om at han rykkede længere bort. Jeg sad og var ganske fornøjet ved situationen. Han duftede fantastisk syntes jeg, og ja, jeg blev faktisk rigtig våd i trusserne.

Cynthia satte noget musik på CD-afspilleren, og begyndte at danse foran det lille sofabord. Hun vidste helt sikkert hvordan det måtte virke på en mand. Langsomt vred og vendte hun sig i takt til musikken, så Tom ikke kunne være i tvivl om hvilken fantastisk frodighed Cynthia var i besiddelse af.

Han sad og betragtede dette fantastiske skue, mens han sad klemt inde mellem Mel og mig, Og vi gav ham ikke meget plads at bevæge sig på. Norma rejste sig op, og sammen med Cynthia begyndte de at hvirvle sig rundt om hinanden i en æggende dans. Jeg kiggede ned på Toms stramme jeans, og der tegnede sig mere og mere et tydeligt spor af den indvirkning dansen gjorde, og forhåbentlig da også mit og Mel’s klemmeri.

Karla fik fat i nogle glas så vi kunne få en likør til kaffen. Hun satte dem ned på bordet, mens hun bøjede sig fremover. Den store dybe V-udskæring blev fuldstændig fyldt ud af hendes store hvide mammarier, der pressede blusen til det yderste. Jeg kunne se at Toms øjne flakkede mellem dansen, mine og Mels kraftige lår og det prægtige syn af Karlas brystpragt.

Det virkede som om at han gerne ville rette på buksebulen, der blev mere og mere tydelig, jeg lænede mig derfor ind over ham og hviskede noget til Mel, så han i fred og ro bag min ryg kunne rette op på tingene. Da jeg kunne mærke at han var færdig, trak jeg mig langsomt tilbage og mens jeg sikrede mig at mine store bryster, kom til at danse hen over hans smukke lår.

Cynthia rakte en hånd ned til ham, og sagde at han skulle danse med. Det var han ikke meget for, men med Normas hjælp og Mel og mig der nærmest pressede ham op af sofaen, kom han op og danse.

Norma og Cynthia bevægede sig tæt ind på ham, og kredsede rundt om ham, så hver en del af hans krop nærmest kom til at mærke deres frodige fortrin. Norma stillede sig bag ham, og lod det store tildækkede brystparti danse henover hans rygstykker. Cynthia stillede sig foran ham, og pressede hendes store bagdel ind mod hans skød. Sammen vuggede de tre i takt til musikken.

Vi tre andre sad og blev mere og mere varme mens vi kiggede på denne unge kejtede knægt med den helt fantastiske krop blive dækket ind af de to amazoner. Jeg ved fra senere at vi alle tre sad nærmest med drivvåde trusser og kiggede på optrinnet.

Norma sagde at nu skulle Karla danse i stedet for hende, det var jo trods alt ikke hver dag man fik lov at danse med ung smuk gentleman som hun kaldte ham. Karla var ikke sen til at indtage Normas plads. Norma gav Tom et lille kys i nakken og satte sig ned, mens hun viftede med hænderne om ansigtet for at fortælle at hun havde det varmt.

Hun åbenbarede hendes store brune lår, og knappede endnu en knap op i toppen, mens hun nærmest pustede derned. Jeg kunne se at hun gjorde ekstra ud af det, når Tom kiggede ned på hende. Men han var nu henne i en form for trance som Cynthias bløde balder havde ægget hans skød.

Cynthia tog hans hænder og foldede dem om hendes mave lige under hendes bryster. Lidt efter fik hun åbnet hans hænder og næsten lagt dem frem under hendes brystparti som en ekstra skål. Tom blev mere og mere villig og mindre forlegen som vinen var begyndt at gøre sin indvirkning på ham.

Cynthia trak sit hoved bagud, og dansede nu næsten kind mod kind med den unge knægt. Mel der ligesom jeg var opløst i en erotisk rus, rejste sig op, og sagde at nu var det hendes tur. Hun skiftede plads med Cynthia og inden længe havde hun indtager næsten samme position.

Mel åbnede Toms hænder under hendes bryster, og med hænderne på hans håndryg, førte hun dem langsomt op til hendes store bryster. Man kunne se hvordan hun nærmest tvang den unge knægt til at ælte hans hænder ind i de enorme granater, mens hun lænede sig tilbage mod ham, så han kunne se hvordan brysterne bævede op og ned i takt med at hans hænder blev presset ind i blusens stof omkring brysterne.

Nu var Tom helt væk. Karla pressede sig tættere og tættere ind på ham. Hun havde helt glemt alt om gamle soldaterkammerater, og var i sine sansers vold. Jeg kunne se hvordan hendes hænder søgte ind under hans arme, kælede for hans sider, og søgte at klemme hans smukke erotiske bagdel.

Norma og jeg sad og blottede vores ben, så meget som man nu kunne, for at knægten kunne få et godt syn. Cynthia sagde at vi to også skulle danse. Og snart var vi alle fem amazoner oppe og danse med Tom som det naturlige midtpunkt. Vi dansede alle langsomt, tæt og æggende ind på ham,

Greb hans hænder og førte dem tilfældigt rundt så han kunne mærke vores fyldige kroppe. Mens vi selv klemte og følte os frem på hans røv, hans overkrop. Tom var tydeligvis helt væk i denne erotiske overflod. Da jeg selv fik lejlighed til at mase min store bagdel ind mod hans skød, kunne jeg mærke hans mandighed stod stiv og strunk inde bag jeansene.

Jeg troede ikke mine egne sanser. Den virkede enorm. Jeg var lige ved at tro at jeg var blevet fuld og skør, og skulle næsten mærke efter med hånden, men gode manerer holdt mig tilbage. Men der var han, den 16-årige knægt fanget inde mellem de frodigste fem 50-årige kvinder, der helt havde glemt alt om tur i byen, men mere var optaget af det begær de nu havde . Et begær alene rettet mod ham, ja sådan følte jeg det i hvert fald..

Mel sagde at hun fik det varmt og uden et ord tog hun sin bluse af, så hun stod i den bare, alt for lille, blå BH, der pressede som en vanvittig mod hendes gigantiske bryster. Tom gjorde store øjne da han så fuldt nøgent flor dette fantastiske syn.

Få sex i dag

Kan du lide det spurgte Cynthia, og uden at vente på svar gjorde hun som Mel. Tom var ved at sprænges af liderlighed. Det var første gang han havde set en kvinde på den måde og nu to, og snart tre-fire-fem i takt med at vi alle gjorde lige så.

Da Karla havde fået sin trøje af, tog hun fat i hans hoved og nærmest pressede det ned mellem hendes kæmpekloder. Tom var helt væk, mens han greb om hendes frodige krop. Som han stod der let foroverbøjet og pressede hans smukke bagdel i vejret, kunne vi andre ikke dy os og inden længe var der fire par kvindehænder der følte sig frem udenpå jeansene.

Som vi i fællesskab fik mærket at den mandighed vi troede var løgn, var den skinbarlige sandhed bredte der sig brede smil over vores læber. Cynthia fik rettet ham op. Hun havde fået de stramme jeans af sig selv og stillede sig nu op foran ham og spurgte om han også skulle prøve en tur mellem hendes bryster.

Uden svar førte hun hans ansigt ned i dybet. Norma stod ved siden af og nussede hans nakke, mens vi andre fortsatte vores afklædning. Vi stoppede kun ved strømper, mens BH og trusser til sidst lå i en pærevælling på gulvet ved siden af os.

Norma fik også taget Cynthia BH af, mens Tom stadig gemte sit forlegne ansigt nede imellem de brune giganter, og hænderne famlede rundt på hende store bagdel. Kom- sagde Karla og trak os alle med hen mod det tilstødende soveværelse. – Kom her lille skat og sammen fik vi den stadig fuldt påklædte Tom i hans sanseløse erotiske beruselse trukket ind i værelset og den store seng.

Vore hænder søgte rundt på hans overkrop, inden vi ved fælles anstrengelser fik taget hans T-shirt. Vi skiftedes til at søge mod hans mund og søge det ene kys efter det andet. Han var så uendelig dejlig og delte villigt ud af dette kærtegn til os.

Han havde en helt fantastisk overkrop, smuk atletisk, flad mave, men ikke et muskelbundt, som vi alle har lidt lede ved at se på. Han var bare smuk. Vi fik ham lagt ned på sengen og vi alle fem bøjede os ind over ham, mens vi kærtegnede og kyssede hans overkrop, hans mund, hans pande alt der var frigjort.

Strømperne fik vi hevet af ham, og nu kom det store punkt vi alle havde ventet på. Fem par ivrige kvindehænder der nærmest var i vejen for hinanden, kredsede ned over hans skød, pressede og klemte på den fuldt erigerede pik inde bag jeansene.

Tom lå med lukkede øjne, stille ned i sengen og nød behandlingen, og lod os modne kvinder få de oplevelser vi ville. Han var der til vores fulde nydelse. Vi fik åbnet hans livrem, knappet jeansene op og lynet ned langsomt og pirrende var det.

Mel trak i bukserne og inden længe var de af ham. Nu lå han i et par hvide underbukser, hvor der var visse aftegninger af væde. Han var bestemt påvirket af den erotiske situation. Inden længe var underbukserne af ham også.

Det var et fantastisk skue. Aldrig har jeg set så stor og flot en pik, da den blev befriet. De andre heller ikke. Vore hænder kørte rundt op og ned på den og over hans nosser, for ligesom at mærke om dette kunne være rigtigt. Den stod som et kæmpefyrtårn ret op mellem hans flade mave og de muskuløse lår.

Norma satte sig op til hans ansigt, og lagde hende helt enorme brune bryster ind over hans ansigt, kælede for det smukke ansigt, nulrede hans hår, mens Tom lejlighedsvis kyssede de brune giganter, og med hånden søgte ned over Normas krop, eller min.

Jeg lå hovedet ned ved hans pik, og med benene op langs hans side. Ned langs hans lår lå Cynthia og Mel, og nærmest onanerede over de muskuløse lår, mens vi slikkede og suttede rundt om hans pik, der stadig var pakket ind i vore hænder, og formentlig lige var ved at sprænges.

Nu satte Karla sig op på den anden side af Toms hoved, og han hoved var nu helt pakket ind i de helt enorme brystpartier som Norma og Karla havde. Cynthia tog pikken i munde, og slugte den dybt, men helt til roden kunne hun ikke komme. Den var alt for stor og tyk. Så der var stadig en del pik som jeg med største fornøjelse slikkede mens Mel med hænderne æltede og nussede hans nosser og slikkede dem så det var en lyst.

Cynthia og jeg skiftedes til at tage livtag med den store pik. Den smagte himmelsk. Det var en fantastisk oplevelse at mærke den helt stive pik inde i munde. Jeg slugte og slugte, og forsøgte at gabe over mere og mere, men mere end halvvejs kunne jeg ikke komme tror jeg. Jeg har ellers aldrig haft problemer med at sluge en mands pik. Men Tom er helt enormt godt udstyret også der.

Til sidst kom han i nogle kæmpestråler af sperm ud over Cynthia, Mels og mit ansigt. Det virkede næsten som 16 års opsparing der væltede ud med enorm kraft af denne lange ledning vi legede med.

Det var meget mere end vi kunne sluge, men vi slikkede ham så ren som vi kunne, og Karla og Norma hjalp gladelig til. Nu overtog de slikningen af pikken, mens Mel og jeg satte os op til hans ansigt tilbød vor frodighed, som han frit kunne udforske, så meget og så længe han ville. Jeg lå og ned min fisse mens jeg kyssede den unge skønhed i et væk.

Det varde ikke lang tid inden at den store pik atter var klar og kampberedt igen. Cynthia sad over hans ene lår og var vildt liderlig, og ventede kun på at Karla og Norma skulle slippe deres munde fra hans pik, så ville hun med største fornøjelse have kastet hendes enorme underkrop ind over pikken for at søge den tilfredsstillelse vi alle søgte.

Men Norma og Karla gav hende ingen chance, i stedet søgte hun at deltage i slikkeriet mens hun tydeligt lå og onanerede nede mellem hans prægtige lår. Jeg kunne mærke på hans kys at han atter var ved at komme, og sammen med Mel pressede vi vore bryster ned over hans ansigt, mens han atter kom i næsten lige så store portioner som første gang.

Norma var helt vild og slikkede som en besat de mange safter der var vældet op hans pragtstav. Cynthia havde lagt hans pik ind i hendes mund, cirklede med tungen rundt om pikhovedet inde i munden og atter engang rejste den unge atlet, hans helt fantastiske naturstang op mod loftet.

Denne gang var Cynthia ikke længe om at udnytte situationen, begyndte at sætte sig til rette, mens Norma og Karla stadig var optaget af at slikke hans sperm op far hans falde mave og fra deres egne ansigter.

Cynthia satte sig med front mod ham, de store tunge lår gled ned på hver side af hans lænd. Hun tog den stive pik, og lod den pege lige op imod hendes dryppende lysthul. Men hun havde det allerstørste besvær med at få denne gigant presset op i hendes hungrende hul.

I starten fik hun kun pikhovedet ind. Mens hun red op og ned genvandt Norma en form for normalitet i situationen, greb med begge hænder om den stadig spændte nossepose, nulrede den, så slog hun Cynthia et par gange på de kraftige modne lår, og med eet lykkedes det Cynthia at rykke længere ned over pragtstaven.

Hun udstødte nogle små hvin, og pustede hæst, mens hun langsomt ryk for ryk invaderede pikken med hendes våde grotte. Jeg begyndte at lave dybe tungekys med Tom. Det var en helt fantastisk fornemmelse for mig, modne kvinde, at mærke en ung mands begær. Hans hænder søgte rundt på min og Mels krop.

Vi har senere erfaret at han overhovedet ikke havde nogen som helst seksuel erfaring denne første gang. Det endte med at Mel og jeg sad og tungekyssede Tom, men hans unge stærke hænder søgte udfordrende rundt på vore modne frodige kroppe. For min skyld måtte han gøre hvad han havde lyst til. Jeg var på det tidspunkt og også senere helt hans egen, som han kunne gøre med hvad han ville.

Cynthia sad på toppen af det hele, hele hendes krop dirrede under nydelsen af at have den store pragtstav langt oppe i sig. Til sidst havde hun endelig banet sig vej helt ned til roden. Her sad hun ganske stille, krammede sig selv mens hun engang imellem hulkede og hele hendes enorme rystede mens hun udstødte skiftevis No No og Yes Yes. Det virkede nærmest som om at hun havde besluttet at sidde der, mens orgasmerne rullede gennem hendes krop. Endelig fik vi hende vær og op af den store pik, der glinsede i lyset, af al den saft som Cynthia havde efterladt.

Jeg var ikke sen til at udnytte situationen, og ville sætte mig til rette på denne gigant. Jeg nød at se den unge mands ansigt nærmest blive klemt inde mellem Mels meloner. Han lå der med lukkede øjne og med hænderne famlede han rundt på Mels krop og den store bagdel på Cynthia der lå hulkende ved siden af med hænderne i skødet og nød eftervirkningerne, mens hun klemte lårene sammen.

Den var virkelig enorm. Med stort besvær kom jeg ned over den, hele min krop sank sammen i en lykkerus, jeg blev tør i halsen og det svimlede for mine øjne i takt med at hans store pik kom længere og længere op i mig. Lystefølelserne og orgasmerne rullede straks igennem min krop. Jeg sad ovenpå ham og rykkede mig frem og tilbage.

Jeg ved næsten ikke hvad jeg gjorde, det var næsten som om min hjerne satte ud, mens det hele bare var en stor lang lykkefølelse jeg aldrig havde prøvet før. Jeg husker at langt oppe i mit våde hul ramte han et punkt jeg aldrig tidligere havde fået berørt. Det var helt fantastisk. Jeg var helt væk, De andre må have fjernet mig. De har senere fortalt at jeg skreg som en stukken gris, og at Tom var bange for at han gjorde noget forkert.

Men han gjorde kun godt, aldrig før havde jeg oplevet noget bare tilsvarende. Jeg vågnede lidt senere af min trance. Da havde andre fået rejst Tom lidt op, Han sad på knæene bag Norma og stødte den lange tykke pik ud og ind af hende. Hun gispede ned i hovedpuderne foran sig. Cynthia havde lagt sig under hans nossepose og slikkede den vildt mens hans stødte ind i Norma.

Karla og Mel sad på knæene ved hver hans side, hvor de overdængede ham med kys, opfordrede ham med frække ord. Tog hans hænder og lod dem vælte rundt i de massive masser af bryst de tilbød ham mere end villigt. Jeg satte mig om bag ham, lod mine erigerede bryster danse hen over hans flotte ryg. Under mig lå Cynthia, og hendes mave og bryster kildrede min allerede tilfredsstillede fisse.

Nu er det min tur nærmest brølede Mel. Hun var åbenbart den sidste der ikke havde fået. Han måtte have taget Karla imens jeg var væk. Mel og Norma byttede plads. Det vil sige det varede et stykke tid inden Norma kunne bevæge sig op. Karla fik placeret den store pik i Mel, langsomt kom den på plads, og Mel var som os andre straks væk.

Sammen med Tom fik jeg stødt hans underkrop frem og tilbage i Mel, mens hans unge krop blev kærtegnet af de enorme bryster fra Norma og Karla. Til sidst kunne den unge fyrige elsker ikke mere holde det tilbage og han kom i nogle lange sprøjt langt oppe i Mel, der bare lå med spredte ben i forlængelse af Cynhias hoved.

Den store pik var stadig inde i Mel, da han lagde sig ind over hende. Norma og Karla lod deres enorme mælkerier danse hen over hans rygstykker, mens Cynthia og jeg simpelthen ikke kunne modstå fristelsen til at kysse og slikke hans smukke spændstige røvbalder, og dybt ned i revnen.

Han duftede bare så godt. Vi fik ham ud af Mel, og sammen lå vi alle fem omkring Tom og nød behaget og virkningerne af hans velgørende gerninger Vi snakkede og sludrede med ham, og han åbenbarede at han aldrig tidligere havde prøvet at være i seng med en kvinde, og at han egentlig bedst kunne lide modne kvinder. Det passede os helt perfekt. Vi anede næsten hvad godt vi skulle gøre for ham.

Den aften kom Tom en fem-seks gange mere over os. Selvom vi var fem kvinder kørte han os fuldstændig trætte og færdige. Vi kunne ikke mere. De to sidste gange kunne vore mere end tilfredsstillede huller ikke klare den store stang mere, og han nøjedes med at blive slikket af.

Jeg skal senere fortælle hvorledes vores fælles eventyr med den unge fyrige elsker udviklede sig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.