Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har igennem længere tid, talt med en pige over Messenger. Vi har flirtet, snakket frækt, og vist os selv frem på webcam. Det har været super frækt. Det har virkelig fået min pik til at blive stor, stiv og dunkende.

Pigen jeg taler om, hedder Maybrith. Hun er en pige i starten af tyverne. Den slags som de fleste mænd drømmer om at være sammen med. Flot langt hår, et sødt ansigt, og en utrolig lækker krop.

Lidt buttet, hvilket betyder at hun har en rigtig fræk rund røv, og de mest fantastiske bryster. De er så store, at de hænger en smule. Men det synes jeg bare en endnu mere frækt. Jeg kan endda mærke, hvordan min pik rører på sig, når jeg sidder og snakker om hende.

Nå, men jeg vil fortælle en historie om vores første møde.

Vi har som sagt, kendt hinanden i lang tid. Vi har dog aldrig mødt hinanden, men det skulle ændre sig.

Maybrith, skulle til at flytte i sin egen lejlighed, og vi havde flere gange spøgt med, at når hun gjorde det, så skulle jeg komme og besøge hende.

Jeg havde spillet med på vores leg mange gange, men inderst inde ønskede jeg virkelig at møde denne frække pige.

Jeg sad og snakkede en del med Maybrith inden hun flyttede hjemmefra over Messenger. Her skrev jeg, at jeg gerne ville hjælpe hende med nogle ting i den nye lejlighed, hvis hun kunne tænke sig det.

Jeg regnede ikke med at det blev nødvendigt, men heldigvis tog jeg fejl.

Kort efter Maybrith var flyttet, fik jeg en mail fra hende.

Hun skrev, at hun ikke kunne få sit Internet til at virke, og om jeg ville hjælpe hende med det. Hun blev nødt til at tage hjem til sine forældre hver gang hun skulle på nettet, og det irriterede hende.

Jeg sad med et stort smil, og kunne mærke hvordan fantasien fik frit løb.

Jeg havde aldrig set Maybrith. Kun på nogle få billeder, og på webcam, men aldrig i virkeligheden. Jeg glædede mig vildt til at se hendes frække krop, høre hendes stemme, og se hvordan hun var i levende live.

Jeg skrev med det samme tilbage, at jeg gerne ville hjælpe hende med Internettet.

Hun skulle bare skrive hvornår hun kunne, og jeg ville så finde en dag hvor det passede os begge.

Jeg fik hurtigt en mail retur, og vi aftalte at vi skulle mødes fredag aften.

Jeg glædede mig helt vildt, og så frem til dagen med længsel.

Da det blev fredag, satte jeg mig ind i min bil, og kørte hen til den adresse Maybrith havde givet mig. Jeg var iført en pæn skjorte, et par cowboybukser og var velduftende efter et nyligt overstået bad.

Jeg var spændt på at se hvad Maybrith havde på. Jeg ringede på døren ved lejligheden, og kort efter blev den åbnet af en super lækker tøs.

Hun var iført en sort halter neck top, et par stramme cowboybukser og det lange hår hang frit. Hun så super fræk ud med de lækre bryster der viste en god kavalergang, og den frække røv der blev fremhævet af de stramme bukser.

Lige en pige efter min smag.

Vi grinede lidt, og gav hinanden et langt knus.

Jeg kom med indenfor, og hun viste mig hurtigt rundt. Hun havde indrettet sin lejlighed super lækkert, og vi satte os ned i sofaen og drak lidt vin.

Vi snakkede om hvor sjovt det var endelig at møde hinanden, og jeg kunne mærke hvordan en følelse af blandet liderlighed og glæde strømmede igennem mig.

Det var dejligt at føle. Jeg sad og slugte hende med øjnene. Det var så dejligt endelig at se hende.

Og jeg kunne mærke at hun havde det på samme måde. Hun var lidt nervøs, men jeg kunne mærke at hun også var tiltrukket af mig. Vi sendte hinanden nogle lange og frække blikke. Der var noget i luften.

Kort efter gik vi hen til computeren, for at kigge på Internettet. Jeg satte Internettet op, og forbandt de forskellige ledninger. Jeg satte mig på en kontorstol foran computeren, og kunne mærke at Maybrith stod lige bag ved mig. Jeg kørte lidt tilbage, og kunne mærke hendes store bryster i min nakke. Jeg lænede hovedet lidt tilbage, og i det samme skubbede hun sine bryster lidt frem. Det var de blødeste og dejligste bryster jeg nogensinde havde rørt ved. Og det var kun min nakke. Jeg måtte fjerne hovedet igen, for ikke at få rejsning. Jeg spurgte, om hun ikke ville sidde på mit skød. Det ville hun gerne. Hun satte sig ned på mig, og jeg tog rundt om hendes hofter og trykkede hende lidt indtil mig. Det var super dejligt at være så tætte.

Jeg kunne mærke på hende, at hendes puls steg lidt, sammen med hastigheden på vejrtrækningen. Hun var altså også ophidset.

Jeg ordnede det sidste med computeren, mens hun sad ovenpå mig.

Jeg kunne mærke hendes dejlige røv mod min pik, som jeg måtte gøre meget for at holde i ro. Hendes store bryster var nemlig også klemt ind mod min brystekasse, og det tændte mig helt vildt.

Jeg kunne ikke blive ved at styre mig, så min pik begyndte langsomt at rejse sig. Jeg kunne se på Maybrith, at hun godt kunne mærke hvad der skete. Hun reagerede dog ikke yderligere på det. Hun begyndte blot at køre sin røv lidt rundt på min pik, hvilket resulterede i, at jeg fik en kæmpe rejsning. Hun kiggede mig ind i øjnene, og smilte lidt frækt. Hun spurgte om det var dejligt, og jeg smilede. Rigtig dejligt, sagde jeg.

Maybrith vidste godt, at jeg var vild med hendes store bryster, så hun begyndte et lege med dem uden på tøjet, og køre dem mod min brystkasse. Jeg kunne ikke blive mere stiv. Min pik var fuldstændig hård.

Jeg tog rundt om hende, og kyssede hende liderligt. Et langt tungekys, mens jeg fandt hendes hænder. Vi foldede hænderne sammen, og kyssede sådan et stykke tid. Maybrith sagde, at jeg skulle blive siddende, da hun havde noget hun ville vise mig.

Hun rejste sig, og begyndte at trække sin top af. Indenunder havde hun den frækkeste bh, som havde besvær med at holde hendes kæmpestore, flotte og bløde bryster på plads. Jeg var lige ved at komme i bukserne ved synet, men kunne lige beherske mig.

Hun smilede, løsnede bh’en, og lod den falde til jorden.

Jeg kunne ikke tro mine egne øjne. Endelig fik jeg hendes store bryster at se. De havde de mest fantastiske brystvorter, og hang på den frækkeste måde.

Jeg bad hende om at sætte sig på mig igen, og det gjorde hun. Vi kyssede dybt, mens jeg lod mine varme fingre finde vej til hendes store bryster. Jeg æltede dem forsigtigt, og masserede dem liderligt. Jeg fandt brystvorterne, og begyndte at nulre dem.

Det var for godt til at være sandt. Det var de dejligste bryster jeg nogensinde havde rørt ved.

Jeg stoppede med at kysse Maybrith, og tog hendes store bryster i munden. Jeg suttede på brystvorterne, og masserede hendes bryster så jeg var lige ved at komme i bukserne. Hun stønnede stille, og jeg kunne mærke at hun rystede lidt at ophidselse. Det var den frækkeste situation, og jeg kyssede hende liderligt igen.

Jeg bad hende om at rejse sig. Det gjorde hun. Jeg tog hende i hånden, og førte hende ind i soveværelset. Jeg tog min skjorte af, og viste hendes min veltrænede overkrop.

Jeg smed bukserne, og bad hendes om at gøre det samme.

Jeg stod nu i boksershorts, og hun i g-streng.

Jeg gik over til hende, og kiggede hende i øjnene, mens jeg trak hendes g – streng af.

Min pik lavede en kæmpe bule i mine boksershorts, og jeg trak dem af.

Min pik svippede lidt frem og tilbage, og jeg gik over til Maybrith for at lade hende se den tættere på. Hun slugte den med øjnene, og jeg havde lyst til at hendes bløde læber skulle sluge min stive pik.

Jeg gav hendes et kys, mens jeg holdte om hende, så hun kunne mærke min stive pik mellem sine ben. Jeg trak hende over til sengen, og lagde hende på ryggen. Jeg begyndte at kysse hendes på brysterne, på maven, på lårene, og til sidst imellem benene.

Hun var lidt anspændt, men jeg startede med at slikke hendes forsigtigt, så hun kunne slappe af. Jeg slikkede hende rundt om fissen, og lod min tunge finde hendes klit. Jeg slikkede forsigtigt hendes klit, mens jeg stak to fingre op i hende. Jeg kunne høre, at hun nød det.

Jeg lå der i et stykke tid, og fandt forsigtig hendes bryst, med den anden hånd. Det var så lækkert, at mærke de store bryster, og forsigtigt nulre brystvorterne. Min pik blev endnu mere stiv. Jeg kravlede langsomt op over Maybriths krop, og kyssede de store bryster, inden jeg kyssede hendes mund. Jeg lå lidt ovenpå Maybrith, mens vi kyssede inderligt. Mine hænder fandt hendes hænder, og vi holdte i hænder.

Jeg løftede min overkrop lidt, og kiggede Maybrith i øjnene. Jeg spredte hendes ben lidt med min mine ben, og lagde min ned imellem dem. Jeg trængte langsomt og forsigtigt op i Maybrith, mens vi holdte i hænder og kiggede hinanden i øjnene.

Jeg kunne høre at hun stønnede lidt, mens hun lukkede øjnene, og slappede helt af.

Jeg kyssede hendes læber, og hun slugte min tunge. Hun blev hurtigt endnu mere våd, og jeg satte tempoet lidt op. Hun stønnede lidt mere, og jeg satte tempoet lidt mere op.

Jeg slap hendes hænder, og tog i stedet fat om hendes bryster. Jeg tog skiftevis brystvorterne i munden, og sugede dem imellem mine læber. De blev stenhårde, hvilket bare tændte mig endnu mere. Jeg satte tempoet op, og kneppede nu virkelig Maybrith. Jeg nød situationen, og kiggede ned på den smukke, sexede og frække unge kvinde. Jeg satte tempoet lidt ned, og trak mig ud.

Jeg bad Maybrith om at sætte sig oven på min pik, så jeg kunne se hendes frække bryster og lange hår, mens hun red mig. Det var en af mine store fantasier.

Maybrith smilede, og lod langsomt sin unge stramme fisse glide ned over min store, stive pik.

Det var så stramt og varmt. Det var dejligt at se hendes ansigt blive fyldt med nydelse, da min pik var helt i bund. Hun startede med at ride langsomt, mens kun kiggede mig i øjnene. Hun tog brysterne mellem hænderne, og begyndte at sutte på brystvorterne.

Jeg var lige ved at komme, men kunne lige holde mig. Hun skulle have mere pik.

Jeg bad hende om at læne sig frem, så vi kunne sutte på hendes brystvorter sammen.

Vi skiftevis kyssede og suttede på hendes brystvorter, mens hun red min pik. Det var så dejligt. Jeg havde aldrig prøvet noget der var så sexet, ophidsende og liderligt før. Jeg var i en helt anden verden.

Jeg væltede Maybrith om på siden, og trængte hurtigt helt i bund i hendes fisse.

Hun stønnede lidt, og så overrasket ud. Jeg tog rundt om hendes hofter, og kneppede hende i et hurtigt tempo. Det var dejligt at se hendes bryster køre fra side til side, og mærke hvordan hendes fisse strammede sig om min pik. Jeg greb fast i brysterne, og kunne mærke at jeg ville komme.

Jeg satte tempoet lidt op, og samlede brysterne sammen mellem hænderne.

Jeg sagde Maybrith, nu kommer jeg. Maybrith åbnede øjnene, og i det samme sprøjtede jeg en stor ladning sæd op i hende. Det var dejligt at mærke hvordan hendes fisse trak sig sammen om min pik, og hvordan jeg bare blev ved at sprøjte. Jeg var så ophidset, som jeg aldrig havde prøvet før.

Jeg bøjede mig nedover hendes store bryster, og kyssede hende, mens jeg sprøjtede færdig.

Jeg lagde mig om på siden, og Maybrith lagde sig i mine arme. Sådan lå vi lidt, og begyndte så at kysse. Vi var begge enige om, at det var super lækkert.

Jeg kunne mærke hvordan min pik begyndte at rejse sig igen, fordi Maybriths lækre krop lå op ad mig.

 

Men hvad der derefter skete, får du at vide en anden gang. Håber det bliver virkelighed en dag...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.