Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en lørdag aften, og lise havde sms´et til mig at hun holdte fest så jeg kørte på min puck-maxi ned til tanken for at købe en flok bajer. Da jeg kom ned til lise var der kun 4 piger som der havde drukket et par timer så de var blevet små fulde, de havde taget noget udfordrerne tøj på ”nogen rigtig pop tøser” jeg tog min jakke af og satte mig i sofaen mellem Charlotte og Randi.

Jeg knappet en øl op, og drak men kvinde sladderen kørte videre. Charlotte og Randi viskede noget bag min ryg det eneste jeg hørte var en fræk fnisende og to minutter efter havde de begge en hånd på mine lår og førte dem stille og rolig op og ned af mit inder lår. Jeg fik en halv fed på. Lise og Lone så de to liderlige piger, hvor efter de kiggede frækt på hinanden men kunne se i deres øjne at de også blev liderlige de kyssede et langt intimt tungekys, mens de gjorde dette kørte de deres hænder på hinandens faste bryster, en C75 ville jeg tro de begge havde. Charlotte førte sin hånd helt op til mit halv fede lem mens Randi lænede sig frem og kyssede mig blidt på munden. Jeg var først meget overrasket over alt det her der skete, Det var jo som en fantasi der blev til virkelighed. Charlotte havde fået knappet min cowboy bukser op og tog blidt omkring mit lem og begyndte at masser den blidt, jeg kunne mærke den blev hurtigt større og faster, mens og Randi og jeg kyssede knappede hun hendes skjorte op så jeg kunne masser hendes små faste bryster, mens Charlotte havde mit lem i hendes mund det var en følelse som jeg aldrig havde oplevet før. Mens dette skete havde de to andre piger lagt siger over i sengen kun i ført deres små g-strengs trusser, de lå og legede med hinanden og dette gjorde mig kun mere liderlig. jeg havde fået alt tøjet af Randi hun lage sig stille ned på sofaen og jeg begyndte at slikke hendes våde fisse hun lå og vred sig af nydelse og stønnede blidt det var som musik i min øre. Efter Charlottes arbejde med min pik var den så stor som aldrig før, det var på tide at Randi fik at mærke mit store faste pik i hendes våde fisse. Jeg førte den stille ind af hendes blide stønnende blev mere højlydt, lise og Lone hørte denne stønnen og kom over til os for at være med, de ville også mærke mit faste lem. Nu satte pigerne sig på skift på mit faste lem, det ene hul stammer end det andet, da det var lises tur tog hun fast om min pik og førte den om til ”2”, jeg har aldrig oplevet noget så stramt i hele mit liv det gjorde lidt ondt i starten men det var en dejlig fornemmelse. De tre piger lå i sengen afkræftet og udstrålede en vis tilfredshed, men Lise var ikke til at stoppe hun ville have mere. Hun sagde at der var en stilling som hun altid gerne ville prøve så den måtte vi jo prøve, hun stod på hendes hænder og jeg holdte hendes ben mens jeg tog hende bagfra, det var nok noget af den bedste stilling jeg nogensinde har prøvet. Jeg var lige ved at komme og sagde det til hende, hun røg ned på benene og igen og tog fat i min pik og sagde at jeg skulle komme i hendes mund, hun begyndte at sutte mens jeg kom som en kanonkugle ud af en kanon inde i hendes mund, og hun tog pikken ud af munden og slugte det hele...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.