Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg fucking hader Sverige.

"Det har du allerede sagt en milliard gange."

SEX I DAG?

"Så lad det blive en milliard og én mere."

Min søster flagrer rundt med sin mobil.

"Her er ikke noget FUCKING Wi-Fi!"

Sådan er det at være i en hytte ude i en øde skov flere kilometer væk fra den nærmeste civilisation. Det hjælper heller ikke, at vi er blevet forvist til kælderen. Min søster er altid den negative, mens jeg er den positive, der forsøger at se lyst på tingene, men lige nu har jeg også bare lyst til at brokke mig og være sur.

Jeg sætter mig på sengen. Du læste rigtigt. Sengen. Der er én fucking seng i sommerhusets kælder. 'I delte jo også køjesengen, da vi var i Skagen', lo Mor, da Regitze brokkede sig over de trange kår. Ja, Mor, men det var en køjeseng, og vi var seks år gamle. To syttenårige kan ikke dele en halvandenmandsseng, ikke engang selvom de er tvillinger.

"Fuck it," siger jeg. "Du bliver nødt til på gulvet."

"Du kan sutte min pik!"

"Du har ikke en pik."

"Det her er alt sammen Mors og Fars skyld," siger Regitze. "Vi kan ikke kæmpe mod hinanden. Vi er nødt til at kæmpe sammen imod dem."

"Yippee ki-yay!!"

Vores farbror bor i Stockholm med sin kone og deres børn, Mads og Maria. Vi ser dem ikke særlig tit, og Mads har altid været lidt underlig. Han er typen, der spiller klaver, men han er en okay fyr og en okay fætter. Maria har jeg til gengæld aldrig snakket med. Jeg ved ikke, om hun genert, men Regitze siger, at hun er arrogant på den måde, som svenskere er arrogante på. Hun er for god til to danske djævle som os.

"Vi er nødt til at gå diplomatisk til værks," siger jeg til min tvillingesøster, da vi sidder overfor hinanden på kælderens kolde gulv. "Hvis vi ikke kan overtale Mor og Far eller farbror Henning til at lade os sove oppe i huset, kan vi måske få Mads eller Maria til at overtale dem."

"Hallo, fatter du det ikke? Vi er problembørnene. De vil have os nede i kælderen, så vi ikke forstyrrer dem deroppe."

Jeg rømmer mig. "Du er det eneste problembarn her."

"Hvad fuck skal det betyde?"

"Du blev anholdt i sidste uge."

"Og?"

Regitze stirrer på mig med lyn i øjnene på samme måde, som hun sikkert stirrede på den gamle dranker, hun spyttede i ansigtet på Old Irish. Men jeg er her ikke for at slås, og som hun selv sagde, kan vi ikke kæmpe indbyrdes.

"Okay," bøjer jeg mig. "Hvad gør vi så?"

"Vi går op til Mor og Far og siger, at vi nægter at sove i en kold kælder, og at vi nægter at dele seng sammen."

"Det virkede ikke for to timer siden. Hvorfor skulle det virke nu?"

Min tvilling kører opgivende sine hænder over sit fregneprikkede ansigt. "Shit, det ved jeg ikke. Måske... nej."

"Måske hvad?"

"Måske kan vi sove i Marias og Mads' senge."

Jeg ser spørgende på hende. "Hvor skulle de så sove?"

"Hvis de blev smidt ud af sommerhuset, kunne vi få deres værelser for os selv."

Der er en ondsindet og alt for velkendt iver i Regitzes øjne, der alt for tit har fået os begge i seriøse problemer. Problemer som jeg ikke altid har kunnet tale os ud af.

"Hvad nu? Skal vi plante stoffer i nogens hovedpudebetræk igen? Jeg gider ikke og slet ikke mod vores familie."

"Brormand, brormand, brormand," svarer Regitze afslappet og lægger sin arm omkring mig. "Du tænker alt for småt. Alle forældre kan tilgive deres unger for en lille smule amf i vaskemaskinen. Vi må bare finde på noget, der er så grænseoverskridende modbydeligt, at det får tante Greta til at skrige 'du är inte mina barn!'"

Kælderen er en klamt, hvidmalet lille hul, der lugter som om, den har været brugt til at opbevare døde kroppe. Gulvet er ikke et gulv men i stedet noget størknet cement, som føles koldere end en vinterdag uden støvler. Jeg og Regitze sidder på sengens tæppe, ja, ikke 'sengens ene tæppe', men tæppe. Tæppet. Det ligner noget, som en hund engang har ligget på, og det lugter endnu værre. Det her er Mors og Fars måde, hvorpå de afstraffer Regitze for at komme i problemer med politiet, men da de besluttede, at jeg også skulle trækkes ind i den straf, gjorde de det personligt. Shit, Mads er en fin fyr, men så glad er jeg ikke for klavermusik.

"Fortæl mig hvad jeg skal gøre," sukker jeg.

Et djævelsk smil danser over Regitzes læber.

Ved middagsbordet prikker jeg lidt til kødbollerne. Regitze skovler dem i fjæset som en sulten luder. Vores forældre, onkel Henning og vores fætter og kusine snakker om politik og hvad-ved-jeg. Vi er jo bare de dumme børn, der ikke spiller klaver eller går til ridning eller på fucking kostskole. Regitze slikker sine fingre rene, mens resten af familien prøver at ignorere hende. Hun læner sig tilbage i stolen og klapper sig mæt på maven. Det er mit tegn.

Jeg smider en af kødbollerne ned på gulvtæppet.

"Ups," siger jeg stift. "Hvor er jeg klodset."

Der er ingen, som reagerer.

Da jeg bøjer mig ned efter den vildfarne kødboller, fisker jeg nogle kondomer frem fra min lomme og kaster dem over i retning af Mads. De rammer ham på foden, men han bemærker ikke noget. Uden at overdrive tror jeg godt, at kan man godt sige, at jeg er lidt af et ondt geni. Da jeg sætter mig op igen, slår jeg hovedet mod bordkanten. Av!

Jeg blinker til Regitze. Lydløst giver hun mig en opadvendt tommelfinger. Kraven er landet i reden.

Resten af aftensmåltidet går som det skal. Maria og Mads snakker om deres perfekte liv og er endda høflige nok til at spørge ind til mig, og hvilke ting jeg laver. Jeg laver dog ikke andet end at drikke bajer og ryge tjald, hvilket jeg naturligvis ikke kan fortælle dem, så jeg siger et eller andet pis med, at jeg prøver at finde et arbejde. De smiler lidt fortrøstningsfulde, inden de vender tilbage til deres pralerier.

Jeg smiler også selv. Dét, som Regitze og jeg har gang i, er fuldstændig fucked up. Det føles som at overvære et færdselsuheld, men jeg nænner ikke at kigge væk.

Da familien omsider er færdige med at spise, rejser de sig og tager deres tallerkner af bordet. Tante Greta går dog ikke mange skridt, inden hun opdager kondomerne, som ligger under Mads' fødder.

"Mads! Vad i helvete är det?"

Vores fætter ser først ud som om, han ikke ved, hvad hans mor fabler om, men da hans øjne følger hendes udstrakte pegefinger til gulvtæppet og kondomerne, gør han et lille, forskrækket spring.

"Det er kondomer!"

"Det kan vi da godt se," svarer onkel Henning.

Mor og Far stirrer forbavsede på vores fætter, hvis kinder hastigt har taget farven som modne kirsebær.

Alles opmærksomhed drages dog til Regitze, da hun indleder en langsom klapsalve.

"Jamen-dammen-dog. Er det noget, du kender noget til, Maria?"

Alles opmærksom drages mod Maria. Hvis en knappenål faldt på gulvet lige nu, er jeg sikker på, at alle ville kunne høre det.

"Nej," svarer hun usikkert.

Det lyder lidt som om, at hun lyver, men det er vel fordi, at hun er så overrasket over Regitzes pludselige beskyldninger. Shit, alle i spisestuen er voksne nok til at have set porno, og alles tankegang er garanteret draget til det klassiske step-brother skråstreg step-sister roleplay, som er så stort i industrien.

Mads samler hurtigt kondomerne sammen og putter dem i sin lomme.

"J-jeg ved ikke, hvordan de er havnet der!" stammer han.

Jeg sidder og funderer over, hvor bemærkelsesværdigt det er, at Mads ikke blot benægter, at kondomerne tilhører ham, men min tankestrøm afbrydes, da Far rømmer sig og begynder at tale om fodbold. Farbror Henning rømmer sig også lidt akavet, inden han trækker sin bror med ind i stuen. Resten af vores familie skynder sig at tage tallerkenerne og bestikket af bordet.

Tilbage sidder Regitze og jeg. Færdselsuheldet, som jeg som nævnte før, må være gået lige forbi Regitze. Hun ser nemlig ud som om, hun er blevet ramt af tog. Med åben mund og armene ud til siderne sidder hun lamslået tilbage.

"What the fuck? Var det dét?"

Jeg klør mig selv i baghovedet. "Fuck. Det ser sgu ud til, at du kommer til at sove på kældergulvet alligevel."

"Nej," svarer Regitze, mens hun stirrer efter vores fætter og kusine. "Det ser ud til, at vi må tage hårdere midler i brug."

Vi sidder i kælderen. Hver vores side af sengen med ryggene vendt mod hinanden. Jeg har det ulækre hundetæppe viklet omkring min krop.

"Hvor lang tid skal det her tage?" spørger Regitze utålmodigt.

"En acceptabelt længde af tid for en fyr på min alder," vrisser jeg irriteret, mens jeg hiver mig selv i dilleren. Pikken er klædt fint på til lejligheden i et tyndt lag latex, og hånden kører ivrigt frem og tilbage.

"Jeg fatter ikke, hvorfor du skal sidde herinde, mens jeg gør det," fortsætter jeg.

"Fordi ét; efter du brækkede dig ud over mig til mormors gravøl, tror jeg ikke, at der er noget, du kan gøre, der er mere ulækkert end det. Og to; hvor fanden skulle jeg ellers gøre af mig selv? Jeg vil hellere sidde i en klam kælder med min onanerende bror, end jeg vimse omkring med vidunderbørnene ovenpå. Desuden har jeg jo vendt ryggen til, ikke?"

"Du vil virkelig gerne have deres senge, hva'?"

"Det er mere end bare det. Og det ved du også godt."

Langsomt nikker jeg.

"Hvorfor har du overhovedet kondomer med?" spørger jeg.

"Fordi jeg er en ung, ansvarlig kvinde med et sundt sexliv, som beskytter mig selv mod seksuelt overførte sygdomme. Hvorfor har du ikke kondomer med?"

"Fordi vi er på sommerferie med vores familie."

"Og så kan du ikke lave damer eller hvad? Hvad hvis du finder en smuk skovnymfe nede ved åen, og hun tager dig med hjem til sin etværelses i Malmø, og der kører for dig, men åh nej, du har glemt dine præventionsmidler. Hvad så? Du er uforberedt, og du må gå hjem med ømme boller."

"Hvis der dog bare fandtes supermarkeder, hvor man kan købe sådan noget i."

"Hvis der dog bare fandtes supermarkeder, hvor man kan købe sådan noget i," gentager Regitze med forvrænget stemme, der skal til for at håne mit udmærkede forslag. "Nu ved vi, hvorfor du er single."

"I det mindste tilbringer jeg ikke hver eneste valentinsdag grædende i fosterstilling i hjørnet af vores badeværelse!"

Hendes karateslag rammer mig tværs over nakken som et sværd. Jeg udstøder et halvkvalt smerteskrig.

"Er du snart færdig?" spørger hun, mere utålmodigt end før.

"Jeg er færdig, når jeg er færdig."

"Oh, my God, det er præcis det, du siger, når du sætter dit hår om morgenen," vrisser Regitze.

"Damerne elsker det."

Hun sukker. "Hvis du siger det."

Vi sidder i tavshed, mens min hånd fræser op og ned af min brændende skaft. Min hånd arbejder så hurtigt, at det er et vidunder, at jeg ikke har flænset huden af allerede. Det hjælper ikke, at min tvillingesøster sidder lige bag mig, og da hun begynder at fløjte svenske børnesange, bliver det for meget.

"Gider du ikke at holde op?"

"Med hvad?"

"Alt det der. Kan du ikke bare gå i to sekunder?"

Jeg hører hende bevæge sig, og pludselig ligger hendes hænder på mine skuldre.

"Jeg har en bedre idé," siger hun. "Hvad med, at jeg hvisker nogle sexede ting ind i dit øre. Tror du ikke, at det vil sætte tempoet op?"

"Jeg tror, du har en forskruet forestilling af, hvordan verden fungerer."

Hendes hænder snor sig kælent over mine skuldre, inden hun stryger dem gennem mit hår.

"Kom nu, brormand... spil noget pik."

Jeg kan ikke lade være med at grine.

"Jesus Fuck, er det, hvad du betragter som 'sexede ting i mit øre'?"

"Hvad snakker du om? Det er sgu da mega sexet. Tabuagtigt; ligesom i pornonoveller på internettet."

"Hvorfor fanden læser du pornonoveller på internettet? Jeg synes, du sagde, at du havde et sundt sexliv."

De bløde kærtegn i mit hår ophører øjeblikkeligt, da hun tager fat om en stor bunke af mine rødlige lokker og hiver hårdt til. Jeg skriger ud i rummet, da smerten river gennem mit kranie.

"Giv slip! Jeg tænder ikke på den slags!"

Regitze sukker og giver slip. Hun kaster mit hoved hårdt forover, så det gør ondt i min nakke.

"Hvad tænder du så på?" spørger hun.

"Fuck, det ved jeg sgu da ikke. Pigerne med store bryster? Hvorfor spørger min søster mig om det her?"

"Fordi hun er træt af at vente," svarer Regitze og ruller med øjnene. Hun sidder ved siden af mig nu, og jeg forsøger at undgå øjenkontakt. Jeg gemmer min diller væk under tæppet, så hun ikke skal se den, men hun virker ret ligeglad.

"Åh, nej," mumler jeg lidt skuffet.

"Sig ikke at den blev slappere af, at jeg rev dig i håret..." svarer Regitze vredt.

"For fanden, altså, jeg styrer ikke den slags."

Regitze udstøder et irriteret suk. Hun ser sig over skulderen, inden hun tager fat om kanten i sit sorte band t-shirt og trækker den op over sine bryster. Den lilla bh omfavner et par bryster af samme størrelse som et par små kokosnødder, og min pik er som ved en gorgons hæslige magt igen forvandlet til sten.

"What the fuck?!"

"Bliv nu bare færdig," mumler Regitze og ser skamfuldt ned i cementgulvet.

"Jeg troede, det var meningen, at vi skulle få det til at se ud som om, at Mads og Maria havde et seksuelt forhold, og nu blotter du dine fucking patter for mig!?"

"De er ikke blottede," snærer min tvillingesøster, "og det er stadig dét, som er planen. Bliv nu bare fucking færdig."

Jeg hiver mig selv vredt i pikken. Hele hendes plan er langt ude til at begynde med, men vi er nået til et punkt, hvor jeg ikke tør træde tilbage. Hvis jeg absolut skal springe med hovedet ind i en stenmur, vil jeg fandme også have tilløb.

Derfor stirrer jeg mig blind på min søsters stofbeklædte bryster, som om det er en Netflix-serie, jeg har betalt dyre domme for at få adgang til. De er runde og gynger lidt, og nej, det hjælper ikke super meget, så jeg lukker mine øjne og forestiller mig lækre-Mia fra klassen. Hvis bare hun var min søster i stedet for Regitze. Eller vent, jeg mener, hvis bare Regitze var Mia og ikke min søster. Fuck! Alt det her incestshit gør min hjerne skør.

Endelig mærker jeg den summende følelse i min boller, som mænd føler, når de nærmer sig en orgasme, og inden længe holder jeg fat i raketten, mens den skyder måner og stjerne ud i den lille plastikhætte. Med et tilfreds smil på læben falder jeg baglæns i den ulækre seng, holdende om min pik. I post-orgasmens efterglød er jeg totalt ligeglad, om Regitze kan se mit værktøj.

"Det var du fandme længe om," vrisser Regitze og vikler sin t-shirt ned omkring sin krop, så den sidder, som den gjorde før.

"Bla, bla, bla," mumler jeg søvnigt.

"Giv mig den der."

Jeg får kondomet af min pik og binder en lille knude på. Sæden er stadig varm, og sammen lister vi op ad trappen. Det er sent, men ikke sent nok til, at vores familie er gået i seng. De sidder inde i stuen og lytter til Mads, der spiller klaver, mens Maria synger. Vores forældre er helt fortryllede og ærgrer sig sikkert over, at deres egne børn ikke er lige så dydsmønster-agtige. De må nøjes med to freaks, der lister rundt i et svensk sommerhus med et fyldt kondom.

Vi lusker ind på Marias værelse. Hun har sit eget fucking værelse, mens vi må nøjes med kælderen. Kunne hun ikke dele fucking værelse med Regitze? Eller Mads? Den lille snert af skam, som jeg følte over at underminere min farbrors familie opløses som smør på en varm pande.

"Vi burde lægge det under hendes hovedpude," siger jeg.

"Er du tosset? Det opdager hun sgu da. Og hvem gemmer kondomer under deres hovedpude?"

"Hvor så?"

Regitze ser sig omkring i det mørke værelse. Der står ridestævnepokaler på hylderne, fordi der åbenbart ikke er plads på hendes værelse i deres rigtige hus. Min søsters øjne falder på skraldespanden, der står for sig selv i et hjørne ved døren.

"Der!"

"Skraldespanden? Hvorfor skulle farbror Henning eller tante Greta kigge deri?"

"Jeg finder på et eller andet," mumler Regitze.

Hun bevæger sig over til metalspanden og skal til at smide det fyldte kondom i, da hun stopper. Hun kigger ned i skraldespanden.

"Hvad fanden...?"

"Hvad?"

Jeg ser hende over skulderen. I bunden af skraldespanden ligger allerede en stak fyldte kondomer.

"Øh..." mumler jeg og klør mig i baghovedet.

"... Det må være... Maria må have en kæreste, som hun har været sammen med herude, inden vi kom."

"Ja. De har været herude i nogle dage, ikke? Vi kom i morges."

"Han må være taget hjem i mellemtiden."

"Selvfølgelig. Hvem skulle de ellers tilhøre?

"Mads?" spørger Regitze smågrinende.

Jeg griner også. Det hjælper mod den sære stemning. "Eller Fabror Henning."

"Ad! Haha! Det ville være sååå klamt!"

Jeg bliver færdig med at grine. "Mere klamt end Mads og Maria?"

"Det ved jeg ikke," svarer min tvillingesøster, mens vi forlader Marias værelse og finder ned til kælderen. "Jeg synes, det ville være mere ulækkert, hvis hun var sammen med sin far, end hvis hun var sammen med sin bror."

"Det siger du bare, fordi du selv skal dele seng med din bror i nat," griner jeg.

Hun slår mig grinende på skulderen. "Hold din mund!"

Få sex i dag

Vi formår at dele sengen og det ulækre hundetæppe nogenlunde ligeligt imellem os, og det varer ikke længe, inden vi kan høre, at resten af vores familie også er gået til ro. Regitze sparker mig nogle gange for at få noget mere af tæppet, men jeg sparker hende bare tilbage.

I løbet af natten må jeg dog være faldet i søvn, for jeg vækkes pludseligt ved, at Regitze ryster i min skulder. Jeg famler ud i mørket efter noget at lyse med og får endelig fat i min mobil, som jeg bruger til at oplyse hendes lysvågne ansigt.

"Hvad er der?" spørger jeg.

"Kan du ikke høre den der lyd?"

Jeg lytter efter. Der er en svag klang oppefra.

"Det er vinden," siger jeg. "Læg dig til at sove."

"Det er nogen, der boller."

"Mor og Far?"

"Nej," svarer Regitze. "De har sgu da ikke haft sex i årevis."

"Farbror Henning og Tante Greta?"

"De sover i udehuset."

Jeg trækker vejret dybt. "Jeg ved godt, det var meningen, at vi skulle prøve at overbevise alle om, at Mads og Maria har sex, men jeg tror, at du kun har overbevist dig selv."

Inden jeg kan færdiggøre min sætning, lyder der dog et skingert hyl fra rummet over os. Rummet hvor Marias soveværelse er.

"Hør nu!"

"Ja, fuck," mumler jeg. "Øh..."

"De gør de fadneme! De boller i virkeligheden!"

"Ja, shh, slap nu af."

Regitze griber sin egen mobiltelefon. "Vi er nødt til at tage nogle billeder af dem, så vi har beviser."

"Hvad?"

"Så vi kan få deres forældre til at smide dem ud af sommerhuset. Så vi kan få deres senge."

Jeg ser lamslået på min søster. "Vi har lige fundet ud af, at vores fætter og kusiner knepper, og det eneste, du tænker på, er at få dem smidt ud?"

"Kan du godt lide at ligge hernede? Vil du ikke hellere ovenpå?"

Jeg stønner og kører mine hænder gennem mit hår. "Det er vores fucking familie. Vi kan ikke..." Jeg har svært ved at finde de rigtige ord. Særligt fordi jeg timer forinden reelt forsøgte at få dem dømt for en forbrydelse, de ikke havde udført. Men nu, hvor de rent faktisk udfører den, er det hele meget mere kompliceret.

"So what? Vores familie hader os."

"Det betyder ikke, at vi bare kan... Jeg mener, hvad hvis de, I don't know, elsker hinanden? Har du tænkt på det?"

"Det er da ubetydeligt. De har behandlet mig som skrald i årevis. Nu vil jeg have min hævn."

Regitze rejser sig op, men jeg griber fat om hendes håndled og trækker hende tilbage. Hun begynder at slå mig på armen.

"Slip mig!" hvæser hun.

Det gør ret ondt, når hun slår mig, så jeg griber fat om hendes anden arm også. Selvom vi er tvillinger, er jeg langt stærkere end hende, så det er ikke synderligt svært at afværge hendes angreb. Jeg holder fat i begge hendes armled og får dem samlet over hendes mave. Hun begynder at sparke mig i maven, så jeg lægger mig ind over hendes ben for at få hende til at holde op.

"Giv slip!"

"Ikke hvis du løber op og tager billeder af dem!"

Under vores klammeri bliver Mads og Marias sexkapader mere og mere højlydte. Jeg har mit nattøj på, hvilket vil sige en t-shirt og boksershorts, mens Regitze er klædt i den samme band t-shirt, hun havde på om dagen, og sine trusser. Ikke længe efter at have ligget og kørt min krop imod min halvnøgne søsters, går det op for mig, at min pik er stiv.

Jeg trækker mig hurtigt væk fra hende. Men det er for sent, og hun har mærket skammen mellem mine ben. Hun stirrer mistroisk på mig.

"Bliver du tændt af det her?" spørger hun. "Af din egen tvillingesøster?"

"Nej!" udbryder jeg, inden jeg nok akavet må erkende; "jo..."

Vi ligger og stirrer på hinanden.

"Tænder det ikke dig?" spørger jeg.

"For at være ærlig," siger hun og stryger sin hånd gennem sit hår. Hun tager en dyb indånding. "Okay, jo, det gør det Det tænder også mig lidt, at vores fætter og kusiner har sex med hinanden. Okay? Var det det, du ville høre? Godt, så lad os lægge os til at sove igen."

"Jeg mener, hvis du er tændt, og jeg er tændt... altså... Kan du se, hvor jeg vil hen?"

Hun ryster på hovedet. "Jeg fatter ikke, at vi overhovedet snakker om det her. Vi er i familie. Det er ikke okay at gøre.

"Men du er også tændt," insisterer jeg.

"Det betyder ikke, at vi behøver at gøre noget, bare fordi de gør," fortsætter min søster.

"Hør nu: vi er begge gamle nok til at træffe vores egne valg. Hvis vi begge kan få nydelse ud af det her, hvad skulle så holde os tilbage? Der er ingen, som behøver at finde ud af, er at vi gør det. Jeg mener, jeg er tændt, og du er tændt. Ville det ikke være mere unaturligt, hvis vi ikke gjorde noget ved det?"

Regitze stryger sin hånd over sin pande. Hele hendes venstre bryst er ved at falde ud af hendes t-shirt, og jeg prøver på ikke at stirre for meget.

"Hvad hvis vi kommer til at fortryde det?" spørger hun.

"Det gør vi ikke."

Hun kigger ned på teltet i mine boksershorts.

"Jeg rører den bare lidt. Og ikke mere end det. Okay?"

"Okay," svarer jeg.

Langsomt fører hun sin hånd ned under dynen, ned til mit skridt, inden hun lukker sine fingre omkring den svulstige bule. Hun kører forsigtigt sin håndflade op og ned ad skaftet ude på stoffet. Vi kan ikke bare have sex med hinanden, men at røre hinanden er ikke så slemt. Da hun griber om min pik, virker hun næsten overrasket over, hvor stiv den er.

"Jeg vil også røre ved dig," siger jeg.

"Hvad? Det tror jeg ikke er en god idé."

Vi har øjenkontakt. "Men jeg vil også gerne tilfredsstille dig."

Hun ser ud som om, hun overvejer det. "Okay," nikker hun så.

Jeg kører min hånd ned mellem hendes ben, så vi ligger med krydsede arme. Jeg hiver forsigtigt ned i hendes trusser, inden mine fingre stryger over hendes kusse. Hun er dryppende våd, og da jeg kører min pegefigner mellem hendes skamlæber, ryster hendes krop en smule. Hun læner hovedet tilbage med et suk og begynder at stønne i takt med, at jeg fingerkneppe hendes stramme hul.

"Vi burde holde op," siger hun og trækker sig væk.

"Nej," svarer jeg og bliver ved. "Føles det ikke godt?"

"Jo... Men hvad hvis... hvad hvis... Du må ikke holde op."

Jeg fortsætter med at give hende finger, og hun lægger sit ansigt ind til min skulder. Sådan fortsætter jeg, indtil jeg tror, hun kommer, men i samme øjeblik trækker hun sig væk og lægger sig længere ned i sengen.

Hendes ansigt er lige ude for min pik, og da hun trækker den i mine boksershorts, springer pikken frem. Forsigtigt lukker hun sine læber omkring den.

Hun overstrømmer den i blide kys og slik. I mellemtiden kærtegner jeg min søsters runde numser i håndflade. Inden længe sluger hun hele min pik til roden. Jeg kan mærke hendes tunge kører i cirkler over pikhovedet inde i hendes mund.

"Jeg vil slikke dig," mumler jeg.

"Vil du?" hvisker hun ophidset, inden hun trækker sig væk fra min pik.

Jeg lægger mig ind mellem hendes ben og trækker lidt op i hendes trusser, så de bliver mast ind i hendes fisse. Forsigtigt begynder jeg at slikke de omkringliggende skamlæber, der vælter ud på hver sin side af stoffet. Jeg kysser hende blidt på inderlårene, inden jeg endelig trækker trusserne til side og giver hendes klitoris et dybt slik. Hun kaster hovedet tilbage med et hyl.

Mens jeg slikker hende, støder hun sit underliv imod min hage, og jeg får hendes safter indsmurt i hele mit ansigt. Men fuck, det er bare lækkert. Da jeg kigger op, kan jeg se, at Regitze ligger og krammer sine bryster, der er røget ud af den løse t-shirt. Hun spræller med sine ben og holder sig for munden, da hun begynder at stønne sin orgasme ud i rummet.

Jeg kaster mig ind over hende. Hun ser op på mig.

"Jeg er aldrig kommet så hurtigt før," siger hun. "Hvad betyder det? At jeg er tiltrukket af dig? Det er farligt."

Jeg svarer ved at støde min pik imod hendes skridt.

"Nej. Hvad laver du? Vi kan ikke have sex med hinanden."

Men jeg er ligeglad og fortsætter. Hun kæmper imod og siger nej, men jeg får endelig min pik ind i hende. Jeg støder ind i hende, og inden længe er hendes modsigelser erstattet med liderlige støn.

Min søsters fisse er stram og klemmer omkring min pik. Jeg holder fat om hendes skinneben, mens hun ligger og leger med sine bryster. Vores underliv støder imod hinanden. Hun gisper og kan ikke holde sine hænder i ro. Selvom vores familie hader to sorte får som os, kan vi jo godt nyde hinanden.

"Du må ikke holde op," hvisker hun.

Det har jeg heller ingen intentioner om. Jeg støder ind i hende igen og igen, indtil jeg kan mærke, at boller snører sig sammen. Jeg udstøder et hæst gisp, inden jeg sprøjter min sæd ind i hende og vælter ned på siden af sengen.

Efterfølgende ligger vi begge og gisper. Jeg fatter ikke, at jeg lige voldtog min tvillingesøster. Men da hun kærligt lægger sin hånd på mit bryst, tænker jeg, at hun nok har tilgivet mig.

"Det her bliver en underlig ferie," siger jeg.

Hun griner. "Ja. Men jeg har ikke noget imod at tilbringe den i mørk kælder med min liderlige bror."

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 37 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.