Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er uudholdeligt varmt, så jeg ligger på min seng med min nye iPhone. Det er helt umuligt at være udenfor. Jeg skulle have til fodbold med gutterne, men ingen af os kan klare at være ude i mere end nogle minutter ad gangen.

Det banker på min dør, og jeg lader mobilen ligge i to sekunder.

SEX I DAG?

"Hej," siger Mie, min lillesøster, da hun stikker hovedet ind gennem døren.

"Hvad så?" spørger jeg lidt irriteret over at blive forstyrret.

"Må jeg bruge din dør til at komme ud til poolen?" smiler hun. Hun har en lang t-shirt på, der når ned til hendes kridhvide lår. Hun må have sin bikini på inde under den, tænker jeg.

Selvom vi har flere døre i vores hus, som leder ud til poolen, er glasdøren fra mit værelse den hurtigste vej fra Mies værelse. Det er ret irriterende, at hun hele tiden skal bruge min dør, når hun skal ud og sole sig, men Mor og Far siger, at jeg skal lade hende igennem.

"Ja, ja," mumler jeg og vinker nonchalant med hånden.

Mie smiler og spadserer gennem mit værelse. Hun er en lille, tynd pige med bumser i fjæset, en sølvring i øjenbrynet og en lang hestehale i det kastanjefarvede hår. Hun er også den mest irriterende lillesøster i verden og kan ikke tale om andet end dårlig rapmusik og Games of Thrones.

Hun lukker døren bag sig, og jeg finder igen min telefon frem. Inden jeg kan vende tilbage til billederne af de nøgne modeller, der kysser hinandens bryster, flakker mit blik dog ufrivilligt over mod Mie, som nu står udenfor. Gennem glasset kan jeg se hende trække t-shirten op over hovedet, inden hun smider den på en af solstolene. Chokeret går det op for mig, at min lillesøster har udviklet en særdeles flot numse under det tynde bikinistof.

Jeg forsøger at se mere, men det er umuligt fra min position i sengen. Derfor hopper jeg over til glasdøren for nemmere at kunne belure hende. Jeg stiller mig bag gardinet og kigger i smug. Pludselig går det op for mig, hvad jeg har gang i, og jeg griner stille for mig selv. Hun er jo min lillesøster! Mit eget irriterende kød og blod. Men disse tanke fordamper som vand på en varm pande, da Mie løsner bikinien i ryggen og stofskålene falder ned i hendes skød.

Mies bryster er nogle små, sarte størrelser med lyserøde brystvorter i midten. Jeg ser dem kun i et splitsekund, inden hun vender sig om og lægger sig på maven, men det er nok til at sende blod ned i pikken. Jeg kan mærke, at den presser sig mod mine shorts, så jeg fisker hurtigt dyret frem og stryger min håndflade over skaftet. Ih du milde, det føles godt.

Idet Mie har lagt sig på ryggen, har jeg nu en langt bedre udsigt til hendes lækre numse. Det er en velskabt lille sag; blød og rund, og lige præcis udstrittende nok til at være sexet. Jeg hiver mig selv i pikken, mens jeg forestiller mig, hvordan det må være at glide matrosen frem og tilbage mellem hendes udsøgte baller.

Da Mie får lirket sine fingre ind under bikinitrusserne stof, slår jeg øjnene op. Jeg vidste ikke,at hun var typen, der tog sol nøgen. Kort efter er hendes trusser nede om benene, og mit håndled stryger hurtigere end en violinists til Vivaldi's "Sommer". Min vejrtrækning er uregelmæssig, og min præsæd er godt og grundigt indsmurt i min håndflade og gardinet, og kun ved at knibe øjnene sammen kan jeg tegne omridset af hendes lille fisse. Jeg vidste slet ikke, at Mie kunne finde på den slags, men hun har altid været lidt underlig.

Jeg har så travlt med at knibe mine øjne sammen, at det ikke går op for mig, at hendes ansigt er vendt imod mig. Jeg kryber hurtigt i ly bag gardinet. Hvorvidt min nøgne lillesøster har set mig eller ej, ved jeg ikke, men kort efter begynder hun at rejse sig op. Fra mit skjul ser jeg til, mens hun vikler håndklædet om sin krop. Der er noget underligt sexet over den måde, som hun gør det på: en sexethed jeg aldrig før har bemærket hos min lillesøster. Dog går det for sent op for mig, at hun er på vej mod glasdøren, og bandende pakker jeg min pik væk i mine bukser, så hun ikke skal opdage noget.

"Du ved godt, at jeg kan se dig, ikke?" spørger hun, da hun træder ind.

Jeg kommer frem bag stoffet. "Hej, øh, jeg tjekkede bare lige, om gardinet sidder fast."

"Jeg så, hvad du lavede. Du rørte ved din diller, gjorde du ikke?"

"Nej! Haha! Det gjorde jeg godt nok ikke. Pyha, hvor får du sådan nogle ulækre ideer fra?"

Mie står med hænderne i siden. Det er svært at læse, hvad hun tænker.

"Har du gjort det før?"

"Du må være fucking fuld," griner jeg usikkert. "Du er min søster! Jeg har ikke lyst til at se dig nøgen. Det er ulækkert!"

"Hvad er det der så?" spørger hun og peger ned på bulen i mine shorts.

"Det er mine shorts."

"Du har en stiv pik."

"Den er ikke engang stiv! Hallo... jeg... jeg..." stammer jeg uden helt at vide, hvad jeg skal sige. Jeg er blevet taget med hånden i kagekrukken, og nu må jeg stå til ansvar. Jeg kan allerede mærke mine kinder blive lyserøde.

"Vi er nødt til at sætte os ned og snakke om det her," siger Mie med en rolig stemme.

"Det er ikke noget at snakke om. Jeg gjorde ikke noget!"

"Hvad mener du med, at du ikke gjorde noget? Jeg så jo, hvad du lavede."

"Jeg... fuck... Okay, okay, måske kiggede jeg på dig, men kun en lille smule, og..."

"...Og?"

"Men det er kun fordi, du ser ret lækker ud i din bikini, og da du begyndte at tage tøjet af, så... så..."

Mie griner. Jeg troede, hun ville være sur, men hun ser ud til bare at grine ad mig. Det er fair nok. Jeg føler mig ekstremt latterlig lige nu.

"Det er bare... du er min søster... du må ikke sige noget til nogen, okay?"

Mie griner endnu højere. "Som om jeg vil have, at folk skal vide, at min storebror synes, jeg er lækker."

"Ja, nemlig. Jeg kiggede bare. Ikke andet. Jeg ved godt, at du er min søster, og at det er ulækkert."

Mie sætter sig på min seng med sine ben over kors. Hun holder stadig håndklædet stramt omkring sit bryst, men mine øjne bliver ved med at flakke ned mod den lokkende kant af stoffet, der kun næsten tildækker hendes lille kusse.

"Det er kun lidt ulækkert," tilstår hun så.

Jeg ved ikke, hvad jeg skal svare. Hvorfor lyder det som om, hun prøver at bagatellisere min opførsel nu? Jeg ser spørgende på hende.

Hun stirrer tilbage på mig.

"Okay, så du er ikke... sur?" spørger jeg.

"Nej, jeg er ej," svarer hun mildt. "Det er lidt mærkeligt, men... jeg mener, du kunne bare have spurgt, hvis du gerne ville kigge i stedet for at være et ulækkert creep."

"Hvad?"

"Du kunne bare spørge i stedet for at gemme dig bag gardinet og være ulækker."

Jeg griner, fordi jeg ikke kan tro, hun er seriøs. "Spørge...?"

Hun nikker smilende og begynder at grine, da jeg også griner af den absurde samtale, vi har.

"Skulle det virke?" spørger jeg med et mistroisk grin.

"Måske gør det."

"Er du seriøs lige nu? Siger du, at jeg gerne må kigge på dig, mens jeg onanerer?"

Mie trækker akavet på skuldrene. "Altså... hvis du vil. Jeg ville heller ikke have noget imod at se på dig."

"Du vil se mig onanerer?" udbryder jeg.

Hun trækker på skuldrene igen, denne gang mere selvsikkert. "Tja, hvorfor ikke? Det er der vel ikke noget galt i?"

Jeg fumler lidt med mit dynebetræk. "Nej, det er vel... teknisk set ikke ulovligt."

Mie er stille. "Det er ikke særlig ulækkert."

Håndklædet, der efterhånden sidder løsere og løsere omkring hendes krop, er faldet så langt ned, at jeg snart vil kunne se hendes brystvorte lige over kanten af stoffet. Da Mie smiler uskyldigt til mig, ligesom hun gør når hun skal overtale Mor og Far til noget, går det op for mig, at det har været intentionelt.

"Vent, mener du lige nu?" spørger jeg.

Mie nikker genert. Kort efter trækker hun lidt ned i badehåndklædet, så hendes små, lyserøde brystvorter kommer til syne.

Selvom jeg er lidt i chok, begynder jeg at hive ned i mine shorts. Min pik har været stiv, siden jeg stod og lurede på Mie. Jeg beholder mine shorts omkring mine lår, fordi det stadig føles som lidt for meget at være helt nøgen foran hende.

I mellemtiden har Mie rejst sig, og håndklædet hænger nu omkring hendes mave. Jeg kan se hendes bryster meget tættere på. Det er nogle små, dråbeformede patter, og jeg kan ikke tænke på andet end, at de tilhører min søster. Fuck, det her er mærkeligt. Hun beholder håndklædet viklet omkring sig, sikkert fordi hun har det på samme måde som jeg.

Da hun sætter sig ned på sengen igen, smiler vi nervøst til hinanden. Vi er begge bare nogle dumme, hormondrevne teenagere, der leger, at vi er voksne. Jeg prøver at grine lidt for at få os begge til at slappe lidt mere af. Det lyder noget fjoget, men Mie begynder heldigvis også at grine.

"Det er meget nemmere at se nu," indrømmer jeg.

"Ja, ikke?" smiler Mie uskyldigt, "sådan er det, når man spørger om lov først."

Min hånd er allerede klemt sammen omkring min pik, og jeg kærtegner blidt den lille soldat. Jeg stirrer på min søster, hendes små bryster, hendes bumsede ansigt, hendes bløde læber, den blege hud og det brune hår.

Det er en fuldstændig surrealistisk oplevelse. Som at være i et biluheld. Ikke umuligt men unaturligt på så mange måder.

Mie poserer som en lille pornomodel. Hun tager hårelastikken ud og rusker lidt op i sit hår. Det er virkelig sexet. Det er som om, hun godt kan lide at blive kigget på.

Under hele processen sidder Mie og er meget optaget af min pik. Hun er tydeligvis fascineret af den. Måske er det den første pik, hun har set - i hvert fald siden vi mig i bad sammen som små. Hun har så vidt jeg ved aldrig haft en kæreste.

"Du er smuk," siger jeg til hende, og hun rødmer.

Jeg ved ikke, hvorfor jeg sagde det. Jeg er nok bare i så meget chok, at jeg siger alt, hvad der falder mig ind.

"Jeg vil vædde med, at alle drengene i din klasse er vilde med dig, Mie. Og at de har svært ved at holde nallerne fra min lillesøster."

Mie griner stille. Hun ser lidt trist ud. "Det ved jeg nu ikke helt."

"Så har de dårlig smag. Jeg synes, at du er lækker."

Hun rødmer endnu mere. "Synes du virkelig?"

"Du er lækrere end alle mine pigerne i min klasse. Det er helt sikkert," siger jeg, mens jeg stryger hånden op og ned ad mit skaft.

Mie ser ud som om, hun overvejer noget. Så rejser hun sig op og lader håndklædet falde til gulvet. Jeg måber. Mellem hendes lår kommer en yndig, lille trekant af mørke hår til syne, som pligtskyldigt skjuler hendes skamlæber. Hendes hofter er ikke særlig brede, men numsen er stor nok til at give hende omridset af en timeglasform. Hun er den første nøgne pige, jeg ser i mit liv, og den alarmerende tanke i mit baghoved om at hun er min lillesøster, synes at forsvinde længere og længere bort.

Jeg må have hende.

Men nej, det kan slet ikke komme på tale. Vi aftale, at vi kun kigger på hinanden. Ellers ville det blive underligt. Ellers ville det blive ulækkert.

Mie ødelægger totalt min ædle tankegang, da hun spørger, "må jeg... må jeg røre dig?"

"Røre mig?" spørger jeg og tror først, at hun taler om min overkrop.

"Din... din pik," mumler hun rødmende.

"Min... øh... vil du røre den?"

Mie ser fortvivlet ud. "Det behøver ikke at blive underligt. Der er ikke noget sindssygt i, at jeg bare rører den lidt, vel? Kom nu," tigger hun.

Jeg trækker mig længere tilbage i sengen, så der bliver mere plads til hende. Hun kommer tættere på og sætter sig på knæ mellem mine ben. Forsigtigt rækker hun ud efter min pik. De små, tynde fingre føles kolde omkring mit varme, blodfyldte skaft.

"Du kan ikke sige noget om det her til nogen," advarer hun.

"Selvfølgelig siger jeg ikke noget til nogen," stønner jeg.

Hendes lille hånd bevæger sig forsigtigt op og ned ad skaftet, mens hun prikker afprøvende til pikhovedet med sin pegefinger. Det er ikke ubehageligt.

Vores blikke mødes, og vi forsøger begge at smile til den anden.

Få sex i dag

"Hvad synes du om det?" spørger jeg med et lille gisp.

Mie mumler et eller andet, som jeg ikke kan høre. Hun er alt for optaget af det, hun har gang i. Hendes øjne kommer tættere på, som om hun skal undersøge alt, hvad der foregår.

Den lille hånd begynder at bevæge sig en smule hurtigere. Mie slikker sig om læberne og ser op på mig. Da vi får øjenkontakt, kan jeg ikke lade være med at se væk. Hun er stadig min lillesøster. Hun er stadig den lille pige, jeg plejede at give rideture på ryggen ude i haven, som jeg besøger Mormor og Morfar med, og som tager det sidste af mælken uden at sige noget, når vi spiser vores havregryn om morgenen.

Jeg tager en dyb indånding, lukker øjnene og forsøger ikke at tænke på hende på den måde.

Dog må jeg igen slå øjnene op, da jeg mærker noget vådt på mit pikhoved. Jeg kigger ned og ser, at Mie glider sin tunge kælent over piksprækken.

Fuck. Jeg burde sige et eller andet. Jeg burde stoppe hende. Men hvis det her er, hvad hun gerne vil...

Den savl, der naturligvis former sig i Mies mundvige, bliver hastigt fordelt ud over det lilla pikhoved. Det varer ikke længe, inden hun har samlet hænderne om roden og begynder at sænke sine læber ned over skaftet. Hun kan ikke få mere ind end mit opsvulmede hoved, og hendes små tænder skraber imod min sarte hud. Heldigvis gør det ikke ondt.

Hendes øjne er lukkede, men da hun åbner dem, og vi får øjenkontakt, stopper hun med at sutte. Hendes ansigt er helt rødt.

"Hvad pokker er det, vi laver?" spørger hun forfjamsket.

"Mener du udover at skuffe vores forældre?"

Mie griner lidt men bider sig i underlæben. Jeg kan se på hende, at hun er ved at genoverveje, om det her er en god idé.

Indtil nu har jeg selv været plaget af tvivl, men hver gang, hvor jeg var tæt på at opgive, har Mie fået mig til at fortsætte. Nu er det min tur til at motivere hende.

Derfor stryger jeg kærligt min hånd gennem hendes kastanjebrune hår. Vi får øjenkontakt, og hun smiler sødt. Jeg samler hendes hår i en knold bag hendes hoved, inden jeg langsomt sænker hendes ansigt ned over min pik igen. Hun skal have et par ryk, men kort efter går hun selv i gang med at sutte igen.

Mies hoved synker roligt op og ned ad mit skaft, og jeg ser til, mens hendes læber opsluger min pik. Jeg kan mærke hendes slimede tunge mod mit pikhoved inde i hendes mund, og jeg trækker vejret tungt. Hun når næsten halvvejs ned over skaftet nu, men hun kan heller ikke sluge mere, fordi hun ikke vil have den i sin hals. Jeg stirrer på hende med døde øjne. At hun er min søster virker som en lille fodnote i en forglemt bog langt borte.

På et tidspunkt er Mie nødt til at holde en pause, dels fordi hun er forpustet, dels fordi hun nok er træt i munden. Uden rigtigt at tænke over der, læner jeg mig fremad, og vores læber mødes i et kys. Det føles mærkeligt: som at få et kys på kinden af sin tante. Jeg skal til at trække mig væk, men Mie lægger sin hånd på min kind og bliver ved med at kysse mig. Snart efter mærker jeg hendes tunge i min mund. Den vrider sig som en slange, når den snor sig om min. Alt, jeg kan smage, er Mie. Alt, jeg kan dufte, er Mie.

Vores kys fortsætter, indtil hun ligger på ryggen, og jeg er placeret over hende mellem hendes ben. Hvordan vi er havnet sådan, ved jeg ikke, men jeg bliver bare ved med at kysse hende. Endelig trækker vi os fra hinanden for at få luft.

Vi har begge bemærket, at min stive pik nu presser imod hendes inderlår. Hun ser op på mig. Hendes uskyldige rødmen er forduftet, og hun er tydeligvis opstemt. Der er en gnist i hendes øjne, som jeg aldrig har set i et andet menneskes. Ikke engang i porno på nettet. Hendes bryst er helt rødt og løfter og sænker sig i takt med, at hun higer efter vejret. Hendes hår er et rod. Hun ser på mig, som om hun forventer, at jeg skal være den første til at sige noget.

"Vi bør ikke gøre det, vel?" spørger jeg og håber, at hun vil sige mig imod.

"Nej, øh, vi har nok gjort alt for meget," mumler stakåndet, men hun trækker sig ikke væk.

Jeg læner mig ind over hende og begynder at kysse hendes hals. Hvorfor har jeg sådan en sexet søster, hvis ikke det er meningen, at vi skal have sex? Det giver ikke nogen mening.

Jeg kysser hende på halsen, på brysterne og på navlen, inden jeg når ned til hendes fisse, som jeg kærligt begynder at overdynge med kys. Jeg kysser hende først på siden af inderlårene, fordi jeg har læst på nettet, at damer godt kan lide den slags. Jeg nipper hendes sarte hud blidt med tænderne og blæser varm luft på hendes dampende kusse med mine næsebor. Endelig begynder jeg at kysse i små cirkler omkring hendes letbehårede skedeindgang.

"Jeg ved ikke, om vi burde gøre det her," siger Mie med en skælvende stemme. Hun kan næsten ikke tale sammenhængende længere, så noget må jeg da gøre rigtigt.

Jeg vil aldrig gøre min lillesøster ondt, aldrig nogensinde, og det hun siger, får mig til at stoppe. Jeg læner mig på mine albuer og rejser mig fra hendes skød. Med en blød bevægelse stryger jeg min håndflade over hendes knæ.

"Skal jeg holde op?" spørger jeg.

Jeg når knapt at stille spørgsmålet, inden hun har grebet min hånd i sin og udstøder et forkvaklet "nej!" Med et bredt smil på læberne dykker jeg igen ned til min lillesøsters dryppende incestkusse og giver den et langt slik fra bund til top. Hele Mies tynde krop skælver, som om hun er blevet ramt af lynet.

Sultent mæsker jeg i den lille, stramme søsterfisse. Hendes hul er ikke større end en énkrone, og jeg er nødt til at udspile hendes skamlæber for at komme til. Den salte smag er god, men duften af hendes fisse er bedre. Det er så erotisk, at jeg næsten savler ud over hendes allerhelligste. Jeg bider hende blidt i siderne af skamlæberne, inden jeg vender tilbage til at slikke kussehullet, som om det er en softice. Efter det femte slik rammer jeg bevidst min tunge mod hendes klitoris, og Mie udstøder et højlydt gisp, som jeg håber, at Hr. og Fru Bertelsen på den anden side af hækken overhører.

Sådan fortsætter jeg, inden jeg for alvor begynder at børste min tunge over hendes klitoris. I små cirkler omkring den lille knop bevæger jeg min tunge, som om jeg prøver at slikke ketchup op fra en tallerken efter at have spist pomfritter.

Mie hiver fat i mine kastanjefarvede lokker og presser stønnende mit ansigt ind i det klistrede favntag mellem sine lår. Hun sveder, og hun gisper, og hun kæmper som et lille damplokomotiv, og jeg belønner hende igen og igen med min tunge. Da hun endelig kommer med et gispende hvin, er hele mit ansigt indsmurt i hendes lækre, klistrede fissesafter.

"Please, please, please, knep mig," hvisker hun og hiver straks mit ansigt op til sit. Hun kysser mig, mens hun samtidig tigger mig om at gøre det mest forbudte, som to søskende kan gøre sammen.

"Jeg er ligeglad med, om du er min bror. Faktisk er jeg glad for, at der bliver dig, som bliver min første gang."

Jeg kysser hende på munden. "Du er også min første gang, Mie."

"Virkelig?"

"Ja," svarer jeg oprigtig og glider min stive pik frem og tilbage over de våde incestlæber mellem hendes ben.

Hvor det før virkede afskrækkende, at hun var min søster, føles det nu tusinde gange bedre. Selvfølgelig har jeg en sexet søster, fordi det er meningen, at jeg skal have sex med hende. Kan det blive mere logisk?

Vi er begge forblindede af lidenskabens incestiøse røgslør, og jeg tror ikke, vi var stoppet, om end hele vores familie vidste, hvad vi havde gang i. Jeg vil have Mie nu, og jeg kan se i hendes liderlige øjne, at hun også vil have mig. Om det så skal ruinere hele vores families navn, vil jeg bare have min pik ind i min søsters sjaskvåde jomfrukusse nu.

Jeg forsøger forsigtigt at penetrere hende. Det er svært, og hun krammer sig klynkende ind til mig. Hun låser sine ben omkring min ryg, mens jeg forsøger at støde dybere ind i hende. Jeg er nødt til at holde en kort pause, fordi det gør for ondt på min stakkels, sexede lillesøster. Jeg kysser hende på panden, ligesom jeg plejede at gøre, da hun var lille og havde halsbetændelse. Kort efter er jeg igen igang med at penetrere den lille incesttøs under mig. Jeg har et stramt tag i Mies hår og smasker grådigt på hendes tunge, mens jeg fortsat lader min pik synke ned i hendes brandvarme kusse.

Vores kroppe er viklet ind i hinandens, og sveden pibler af os begge. Vores læber og kønsdele er smeltet sammen, og når vi ikke fletter fingre, stryger jeg mine hænder gennem hendes hår. Vores skamfulde samleje når nye højder, da Mies kusse endelig vender sig til sin brors pik, og jeg frit kan bevæge mig i hende.

Jeg begynder forsigtigt at støde ind i min lillesøster, og hun tager pænt imod. Med hvert stød fra min hofter, mærker jeg en ild blive antændt i mig, som kun næres, når mit pikkød glider gennem Mies stramme sprække. Jeg kysser hende på halsen og gramser på hendes bryster. Jeg boller hende dybere, og inden længe vender hun det hvide ud af øjnene i en ny orgasme.

Instinktivt vender hun sig om på alle fire, så den lille, runde søsternumse stritter lydigt frem. Jeg penetrerer hende med det samme. Jeg ved godt, at jeg bør være blid ved hende, fordi det er hendes første gang, og fordi Mor og Far har sagt, at vi altid skal passe på hinanden, men jeg tolker Mies ivrige skrig og støn som incitament til at fortsætte.

Når hun er på alle fire, kan jeg nå meget dybere ind i hende. Hendes balder skvulper pænt frem og tilbage, når jeg tvinger mine hofter fremad. Hun gisper ved hvert enkelte stød, mens hun tuder, så hendes eyeliner og nydelsestårer bliver fedtet ind i mit lagen.

Jeg stryger mine hænder og hendes smalle ryg og balder, mens jeg tænker over, hvordan jeg kan have boet under mine forældres tag i snart seksten år uden at kneppe deres lille pornoprinsesse af en datter.

Til sidst kan jeg ikke holde til mere. Jeg læner mig ind over hende, dels fordi jeg gerne vil komme så dybt i hendes fisse som muligt, dels fordi jeg gerne vil kysse hendes læber, mens jeg gør det. Mie skriger usammenhængende lyde ud i mit soveværelse, da jeg for alvor sætter tempoet op i min slutspurt. Kort efter vælter sæden ud af min pik og strømmer ind i Mie.

Jeg ligger ovenpå hendes ryg og holder hende stramt ind til mig, mens jeg sender ladning efter ladning ind i hende. Mie kysser mig imens og stryger sine tynde fingre gennem mit hår. Da jeg endelig er færdig med at komme, ligger vi er begge ekstremt udmattede og forpustede tilbage på sengen, gennemblødte af sved.

Jeg lægger armen omkring Mie, og hun kryber ind til mig. Hun dufter af sex og sved og hendes sædvanlige deodorant. Jeg elsker det.

Mie er den første, der taler. "Det var godt nok... wow."

"Ja," sukker jeg. Wow beskrev ganske godt den følelse, jeg også havde. "Jeg fatter ikke, at vi lige gjorde det."

"Det... Det behøver ikke blive underligt mellem os nu. Vi kan stadig være en normal bror og søster, ikke?"

Jeg smiler lidt opgivende. "Det håber jeg."

Men inderst inde ved jeg godt, at det aldrig bliver det samme igen. Du kan ikke sprøjte en stor ladning sæd ind i din lillesøster og forvente, at I bare kan leve videre, som om intet er sket.

Der her ville forandre alting.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 65 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.