BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det er en sen lørdag morgen, og mit værelse er skånsomt oplyst i det bløde, smørfarvede lys fra morgensolen, der dovent flyder ind gennem vinduet over min seng. Alt er roligt.

Selvom jeg ikke er stået op endnu, er min hånd i fuld gang. Med et hårdt tag og en god rytme flyver min knyttede næve op og ned langs skaftet af min stive pik. Andre mennesker ville nok blive trætte i håndleddet, men jeg er en dreng i puberteten, og onani er min mest øvede disciplin.

SEX I DAG?

Når jeg tæmmer anakondaen, har jeg tendens til at lukke alt andet ude. Jeg opholder mig i en trance; mit eget fantasiland, om man vil. En verden hvor jeg er helt alene, på nær de sexede kvinder, der danser for mit indre blik. Hende, jeg oftest onanerer til, er en lille, rødhåret sag med store nødder og en god røv. Hun har grønne øjne og trutmund som en luder - perfekt til at sutte pik.

Jeg ligger og river i pikken, som om jeg prøver at flå den af, da jeg i det samme hører fjerne lyde fra en uendelighed væk. Jeg blinker nogle gange, og det går op for mig, at det kommer over fra døren på mit værelse. Med en forstummet tøven vender jeg tilbage til virkelighedens verden og sætter mig groggy op i min seng. Jeg stryger træt hånden igennem mit uglede , halvlange morgenhår.

"Ja?" råber jeg så. "Kom ind."

Døren åbnes med et lille knirk, og Mor træder ind på mit værelse. Hun har en afslappet, pink weekend-t-shirt på, et par blå jeans og bare fødder. Det røde hår falder i kaskader ned over hendes skuldre.

"Godmorgen søde. Har du sovet godt?" spørger hun kærligt og kommer hen til min seng. Min pik er stadig stangstiv og dunkende, men det lykkes mig at gemme den væk under dynen. Jeg nikker og mumler noget med, at jeg har sovet som en bjørn.

"Virkelig?" spørger Mor. Hun virker akavet og en smule fjern. "Jeg synes, jeg hørte rumstere heroppe, og du er ikke kommet ned og spise morgenmad endnu. Du er ikke sløj vel?"

Hun bevæger sin håndryg op mod min pande for at tage min temperatur. Når hun sidder på den måde, som hun gør, har jeg et frit udsyn til hendes kavalergang. Da jeg fornemmer, at hun er klar over, hvad jeg kigger på, bliver jeg helt stille og ser ned i gulvet.

Jeg ryster på hovedet. "Nej, jeg er okay..."

"Det er godt," svarer hun og stryger sin hånd ned over min arm. På grund af dynen opdager hun ikke, hvor min arm ender, og nærmer sig derfor mine lår. Jeg når ikke at reagere hurtigt nok, inden den blide hånd stryger over bulen i dynen, og det sender et jag igennem min stive pik. Jeg gisper og ser forskrækket på min mor.

Hun virker lige så overrasket, men formår dog nogenlunde at holde masken. "Øh..." mumler hun. "J-jeg vidste ikke, at du... øh."

Vi sidder i et par sekunder og kigger på hinanden, inden Mor rømmer sig. Hun smiler.

"Hey, det er helt naturligt. Det er ikke noget, du skal skamme dig over. Jeg skammer mig ikke over dig. Det er helt naturligt for drenge i din alder at få... morgenjern," mumler hun. Hendes kinder er lidt lyserøde, og jeg kan mærke, at mine egne nok til forveksling minder om postkasser.

"Det er ikke noget at skamme sig over. Ikke engang omkring sin familie." Hun retter sig op i sengen og begynder at hive lidt i min dyne. "Jeg mener det. Kom så, vis mig den."

Jeg reagerer ikke først, men da det går op for mig, hvad Mor har gang i, holder jeg fast i dynen. "Nej, Mor, stop."

Hendes stemme er lav og blid. "Jeg prøver at vise dig, at der ikke er noget unaturligt ved at vågne med en stiv tissemand."

Dynen bliver trukket ned omkring mine lår, og min pik står stolt og rank frem for omverden i mit lille værelse. Det lyselilla hoved stråler som en lille aubergine, og blodårene snoer sig om skaftet, som om de er levende. Mors hånd føles kold omkring det varme hud.

"Se, det er helt normalt. Og at have sin mors hånd omkring den er også helt normalt, skat."

Jeg trækker ikke vejret. Jeg sidder musestille og observere min mor. Hun slikker på sine fingre, inden hun begynder at gnide dem op og ned ad mit skaft.

"Er det derfor, du ikke ville komme ned til morgenmad?"

Med lidt besvær får Mor trukket mine underbusker ned omkring mine fødder, og hun kaster dem over skulderen, så de lander oven på min blækregning, der ligger på mit skrivebord. Hånden begynder derefter at stryge op og ned ad mit skaft. Jeg troede, at jeg var en mester til at onanere, men det viser sig, at Mor er langt mere erfaren. Hendes bløde hånd omkring mit skaft føles overvældende; som en slags blød handske til min pik, der blidt klemmer omkring det sarte kød.

Alligevel kan jeg ikke lade være med at trække mig væk. Hun er min mor. Min egen mor! Hvad pokker sker der, hvis nogen opdager os?

"Mor, hvad har du gang i?" hvisker jeg ophidset.

"Shh, så så, det er okay. Det er okay. Det er helt normalt for en mor at tage sig af hendes dreng," beroliger hun. "Du kan komme ned og spise morgenmad med Far og mig, når vi er færdige."

Hånden bevæger sig op og ned ad skaftet igen. Hun har en fast, blød rytme, som føles totalt anderledes end de hårde, voldsomme ryk, som jeg selv benytter mig af. Mor ser mig ind i øjnene.

"Din søster er heller ikke kommet ned endnu. Tror hun ligger og leger med sin fisse?" spørger hun med et frækt smil.

"Mor!"

Hun kan ikke lade være med at grine. Mor har altid haft det med at drille mig. Far har altid været den seriøse type, mens Mor er den sjove. Lige nu er hun langt mere end bare sjov...

"Lad være med at være så snerpet Malthe," griner hun. Hendes bryster gynger frem og tilbage i den løse t-shirt, og jeg kan ikke lade være med at stirre. Nu skjuler jeg det ikke engang.

"Du kan bare slappe af og nyde Mors hånd på din pik. Det er helt normalt."

Hun fortsætter lidt endnu. Jeg må have lukket øjnene, for da jeg åbner dem igen, ligger Mor halvvejs ned i min seng.

"Det er endda helt normalt at nyde sin mors mund på sin pik."

De varme læber rammer mod mit pikhoved. Hun dækker hovedet til i små, blide kys, inden hun glider tungen over spidsen. Hun ser op i mine øjne og smiler kærligt, inden hun åbner munden og sluger resten af min pik. Jeg kan næsten ikke fatte nydelsen, da hun bevæger læberne frem og tilbage langs mit skaft, mens hun samtidig stimulerer mig med sin tunge.

"Mor har brug for det her..." mumler hun, da hun får min pik ud af sin mund. Hun stryger sin hånd op og ned ad det spytindsmurte skaft. "Tænk på det som, at du hjælper mig lidt, og at jeg hjælper dig lidt..."

Jeg nikker uden at sige noget. Det faktum, at min mor sidder med min pik i hånden, er stadig ikke helt gået op for mig. Jeg rækker afprøvende hånden frem og lægger det på hendes ene bryst. Hun har ikke en brystholder på, som hun plejer.

Mor fornemmer hurtigt, hvad jeg vil, og hun giver slip på min pik for at løfte op i sin t-shirt. Jeg måber, da brysterne triller ud ad stoffængslet. Hun tager ikke t-shirten af, men lader den sidde over sine bryster, så jeg har et frit udsyn til den smukke krop. Jeg kan mærke mine tænder løbe i vand.

"Kan du lide dem skat?" spørger hun kælent.

Jeg kan kun nikke.

Mor smiler og fører mine hænder op til sine bryster. Hun placerer dem på hver af sine brystvorter og bevæger mine håndflader rundt i små cirkler. Med lukkede øjne udstøder hun et lille gisp. "Sådan... Sådan, det kan Mor godt lide."

Mor er ikke den eneste, der kan lide det. Bryster for fanden! Bryster! De er store, de er runde, og minsandten om de ikke også er blødere, end jeg nogensinde havde turde forestillet mig. Jeg nulrer Mors brystvorter mellem mine tommel- og langfingre, og hun stønner inderligt, som om hun plejer, når jeg masserer hendes ryg.

Mor stryger sin hånd over min kind. "Malthe er du jomfru?" spørger hun endelig.

Jeg mærker mine kinder blive røde igen. Det er så mærkeligt at snakke om sådan nogle ting med sin mor. Men med alt taget i betragtning er det nok det mindst unormale. Jeg nikker stille.

"Det er okay. Vi behøver ikke at...-- Lad os snakke om det senere..."

Hun tager igen min pik i sin mund, og slikker tungen over skaftet. Sådan fortsætter hun ivrigt, og jeg læner mig tilbage i min seng med armene bag hovedet. Jeg lægger forsigtigt min hånd bag om hendes nakke og nyder fornemmelsen af Mors hoved, der kærligt hopper op og ned ad mit skaft.

"Ved du hvad?" spørger hun, da hun til min frustration trækker sig væk. Min frustration erstattes med iver, da hun åbner munden igen. "Jeg tror det er på tide, at du mister din mødom..."

Hun sætter sig tilbage i min seng og kæmper med at få de stramme jeans af. Hun opgiver, da de er halvvejs nede ad hendes lår, og hun vender sig om i sengen, så jeg har frit udsyn til hendes trussetildækkede baller. De er bredde og runde og vuppende, men de stopper med at gynge, da jeg griber hårdt fat omkring dem. Mor gisper.

"Malthe!"

"Undskyld Mor, du har bare den lækreste røv i verden," undskylder jeg, inden jeg læner mig ned og forsigtigt kysser hendes højre og venstre balle.

Mor griner. "Så træk mine trusser til side og mærk, hvor våd du har gjort Mors fisse..."

Jeg synker en klump i halsen, inden jeg medgørligt adlyder. Jeg trækker de lyseblå blondetrusser væk fra mors fisse, så jeg kan se de tynde skamlæber smile op til mig. Hun har en masse hår på kussen, og jeg prikker forsigtigt min finger ind mellem de slimede hudfolder.

"Mmm," spinder Mor velfornøjet. Hun støder sin numse ind mod min finger, og jeg tager det som et tegn på, at jeg skal presse min finger længere ind. Det er som at gennembore en moden appelsin med sin finger, og min hånd bliver øjeblikkeligt indsmurt i hendes friske skedesafter. Jeg fører min hånd op til munden og smager forsigtigt på Mors nektar. Hun smager tusinde gange bedre end en appelsin.

"Din finger er rigtig dejlig skat, men jeg har brug for noget større..." siger hun og ser på mig over skulderen. Jeg kan se i hendes øjne, at hun mener det. Langsomt får jeg hevet min pik frem og kører den nogle gange op og ned langs hendes kusseåbning, så den bliver rigtigt smurt ind. Endelig vover jeg pelsen.

Jeg presser mig frem, og Mors fisse åbner sig naturligt for min pik. Hendes fisse opsluger hovedet med meget lidt besvær, og hun udstøder et dybt suk. Jeg trænger ind i hende, mens jeg klamrer mig til hendes hofter. Hun står på alle fire i min seng og kaster hovedet tilbage, da min mave endelig rammer mod hendes numse.

Jeg står stille i et par sekunder. Tiden står stille, men jeg nyder hvert eneste sekund og hver eneste muskel i Mors stramme kusse, der krammer kærligt omkring min pik, som en mor krammer sin søn efter en lang dag på jobbet.

"Tillykke Malthe," hvisker hun sødt. "Du er ikke længere jomfru."

Jeg smiler lidt, inden jeg langsomt trækker min pik helt ud. Efter en dyb indånding, støder jeg den hårdt tilbage. Mor gisper. "Vær forsigtig!"

"Undskyld Mor," mumler jeg åndsfraværende. Jeg kan ærligt talt ikke tænke på at end at voldkneppe hendes saftige kusse nu.

Derfor er det til lyden af Mors bløde klynken jeg trænger op i hendes stramme fisse igen og igen, mens mine lår klasker mod hendes baller. Hun er så dejlig, stadig halvt påklædt og med brysterne fremme, der gynger frem og tilbage over dynen. Jeg rakker ned og gramser om det ene bryst, og Mor udstøder et ømt suk. "Mmmm, Mor har brug for det her."

Jeg kan mærke, at jeg snart ikke kan holde til mere. Med et anstrengt grynt griber jeg fat i hendes røde hår og tvinger hende voldsomt tilbage, idet jeg presser min pik så hårdt frem i hendes kusse, som jeg kan. Spermen skyller ud ad min boller og min pik, og jeg mærker min pik oversvømme hendes fisse med min sæd. Mor klynker og vrider sig, men hun tager alt, jeg giver hende.

Da jeg er færdig, falder jeg tilbage i sengen. Jeg er totalt udkørt. Mor ligger forpustet på dynen. Spermen drypper ud ad hende og ned på min dyne. Hun trækker sine trusser og bukser op, inden hun fortumlet kommer på benene.

Mor står lidt døsigt og kigger på mig, inden hun endelig bøjer sig ned for at kysse mig på panden. Derefter trækker hun dynen over mig og går.

Hele min verden føles som om, den snurrer rundt, og jeg drifter ind og ud af søvnens berusende favntag.

Jeg vågner ved, at nogen råber, at der er morgenmad. Jeg må være faldet i søvn, for da jeg åbner mine øjne, er alting som det plejer. Jeg ligger under min dyne. Det er lørdag morgen, og solen skinner ind gennem mit vindue. Det hele var en drøm.

Jeg sætter mig op i min seng med et suk. Det var bare en drøm. Men I guder, hvor det føltes virkeligt. Jeg tager nogle dybe indåndinger for at få mig til at slappe af. Selvfølgelig var det bare en drøm. Jeg har haft en million drømme, hvor jeg boller med min mor, men denne her var bare så livagtig. Selvfølgelig var det ikke virkeligt. Den slags sker kun i PORNOFILM og ikke i virkelig. Alligevel bliver jeg siddende, stakåndet, på kanten af min seng.

Det er da mine øjne strejfer over mine underbukser, der ligger på skrivebordet, at det for alvor slår klik.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.