BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Flot klaret I fucking kvajpander! I har ødelagt hele min sag!

Med et bragende klask banker jeg mit kladdehæfte så hårdt ned i det dyre designerskrivebord, at det runger ud i mit kontor. Jeg er ved at brænde op af raseri. Jeg sagde til dem, at de skulle holde deres kæft angående sagen, og hvad gør de? De plaprer løs på direkte TV som to skræppende papegøjer! Og så på Kanal 5 af alle steder!

SEX I DAG?

"V-vi troede, det var en god idé," mumler Samina og ser ned i bordet. Hendes søster sidder ved siden af og ser lige så skyldig ud.

Jeg stirrer olmt på dem.

"I kunne i det mindste have forsøgt at få historien til at lyde nogenlunde troværdig," siger jeg vredt, "når først SØIK får de rigtige tal, vil det være åbenlyst, at I har løjet, og I får en endnu hårdere straf! Forstår I slet ingen ting?!"

Jamilla ser irriteret ud. "Hallo, det er ligesom vores mor, de er ude efter. Vi har jo ikke gjort noget!"

Jeg tager mig til panden. Jeg har været forsvarer i snart 20 år, og de to unge kvinder er utvivlsomt de mest naive åndsboller, jeg har mødt i min karrierer. Og det siger ikke så lidt.

"Har du nogensinde hørt ordet 'medvirke', Jamilla? 'Uagtsomhed'? 'Pligt til at undre sig'? Hvis I var mine døtre, havde I fået en tur over knæet, det kan jeg godt love jer!"

Pigerne kigger musestille ned i gulvet. Pludselig rammes mit indre blik af billeder af begge de to unge mulattøser over mit knæ med bukserne nede om anklerne, mens jeg smækker deres små numser. Jeg ryster febrilsk på hovedet og kommer til mig selv igen. Det er en sen arbejdsdag, og jeg har ikke fået noget siden min fjerde skilsmisse...

"I er heldige, at Britta ikke trak jer med ned i mudderet. Hun har i det mindste hjernen til at vide, hvad hun skal sige, og hvad hun ikke skal sige. Men nu ser det ud til, at I også er blevet sølet ind. Hold kæft I er nogle spassere."

Jamilla protesterer. "Sådan kan du ikke tale til os! Det er os, der betaler dig!"

"Det er jeres mor, der betaler mig, og tro mig skatter; mit salær blev lige tre gange større."

"Hvad?!" råber begge piger i kor.

"I hørte mig!" svarer jeg tilbage. Jeg ved ikke, hvad fanden jeg siger, men jeg er vred. "Når I gør mit arbejde sværere, bliver prisen højere."

"Laver du sjov?..."

"Jeg laver aldrig sjov. Jeg laver penge." Jeg sætter mig på mit skrivebord og ser vredt på de to kvinder.

Jeg har åbenbart været for hård ved dem, for kort efter begynder Samina at græde. Tårerne triller ned ad de foundationindsmurte kinder, og hun læner sig forover i en krampagtig stilling, der minder om noget man kunne se klokken otte om morgen på Hive. Hendes søster kommer hende til undsætning og lægger sine arme omkring hende. Jeg kan se, at tårerne også presser sig frem i hendes øjne. Takket være deres lille stunt på Kanal 5 ved jeg, at de er for dårligere skuespillere til at kunne græde på kommando.

Jeg sukker. Med hånden hvilende på min pande tænker jeg tilbage til min tid på studiet. Jeg ville være forsvarer. Jeg ville hjælpe de uskyldige. Jeg ville gøre en forskel i verden - ikke sidde og råbe ad to piger, så de begynder at vræle på mit lille kontor. To relativt lækre piger faktisk, hvis man kan lide det lidt billige Vestegn-look. Billederne fra min idealistiske fortid erstattes øjeblikket med billeder af to lækre, halvnøgne svindlersøstre, der sultent slikker hinandens læber, mens de ser på mig, som en fed rolling ser på en chokoladekage. Jeg slår øjnene op med fornyet energi og et bredt smil.

"Hey piger, jeg er fandme ked af det."

Hverken Jamilla eller Samina svarer. De har for engang skyld travlt med noget andet end at hælde vand ud af ørene, og gråden er kun blevet mere voldsom.

Jeg knipser for at få deres opmærksomhed. "Hey tøser, jeg snakker til jer. Jeg prøver at sige, at jeg er ked af det."

Endelig ser Samina op. Hendes 5.000 kr. mascara er totalt løbet ud over hendes kinder. Hun ligner lidt en blanding mellem en død vaskebjørn og en fordrukken luder, og ingen af delene er sjove at have på sit kontor.

"V-vi har ikke råd, okay?!" græder hun. "Fatter du det ikke? Vi har ikke flere af Mors penge tilbage. Vi bliver ligesom nødt til at..." hun ser forskræmt på sin søster, "... arbejde... nu?"

"Det er en hård verden. Jeg ved alt om det. Men hey, jeg vil gerne hjælpe jer. Det er jo det, jeres mor betaler mig for."

Jamilla ser uforstående på mig. "Hjælpe os?"

"Selvfølgelig! Jeg yder service med et smil. At hjælpe andre mennesker var årsagen til, at jeg blev advokat," siger jeg højtideligt. "At se jer glade gør mig glad."

Da de to trunter begynder at slappe af, og vandfaldet efterhånden bliver sat på pause, har jeg fred til at tænke.

Samina ser undersøgende på mig. "Hvad mener du med, at du vil hjælpe os?"

Jeg rømmer mig og rejser mig op. Jeg er nødt til at sælge nu.

"Ikke noget særligt. I hjælper mig lidt, og jeg hjælper jer lidt. I gør en lille ting for mig, og til gengæld er jeg villig til at gå tilbage til min oprindelige pris. Det er 'smart business', en simpel udveksling af ydelser, der er gavnlig for begge parter."

Jeg prøver at lyde så overbevisende, som jeg overhovedet kan.

Pigerne er et par fritter få fra en happymeal, og de ser spørgende på hinanden.

"Hvad mener du?"

"Jeg mener, at I gør en lille ting for mig her på mit kontor, og til gengæld sætter jeg ikke prisen op. Se det i øjnene piger - I har jokket i spinaten, og nu må i gøre det godt igen. For Mor-Brittas skyld, ikke?"

Jamilla hæver skeptisk det ene øjenbryn og spørger med en hård stemme. "... Hvad er det helt præcis, du vil have os til at gøre?"

Jeg piller lidt ved knapperne i min cyanblå blæser. Det her bliver den svære del. Jeg ser ud af vinduet, inden jeg ser tilbage på den lille mæssingfigur af Justitia, der står på mit skrivebord.

"Det er simpelt nok," siger jeg så. "I to flotte, unge, og må jeg tilføje yderst delikate damer, giver jeres gode advokat et lille smugkig på de speciesvarer, I gemmer under bluserne."

Begge piger stirrer på mig i et par sekunder, som om jeg lige har fortalt dem, at det var mig, der myrdede Kim Larsen. Så rejser Jamilla sig op, tager sin lillesøster i hånden og siger,

"Vi går nu. Du er fandme for ulækker."

Jamilla er ved at traske hen mod døren, da jeg råber, "og I er fandme dummere, end I ser ud, hvis I tror det her ender lykkeligt. Hyg jer i brummen, hvis I virkelige mener, I ikke har behov for en advokat!"

Pigerne stopper brat op. Jamillas hånd er lige ved at tage fat om dørhåndtaget, men hun er som fastfrosset. Samina drejer sig rundt og ser skrækslagent på mig.

"Brummen?"

"Kasjotten, spjældet, Hotel Tremmely. Ikke et sjovt sted at være. Og det bliver årets familiesammenføring, når I kommer ind til Mor-Britta."

Trunterne rører sig ikke ud af flækken. Anmeld mig bare for ulovlig besiddelse af våben for jeg har to smukke fugle i sigtekornet. Nu skal jeg bare trække på aftrækkeren.

"Samina, du læser jura, gør du ikke? Tag det fra mig, det er en tør uddannelse. Men hvor mange steder tror du vil ansætte en jurist, hvis hun har en en stor, fed plet på attesten?"

Den mørkhårede skønhed bliver stille som graven og ser fortvivlet ned i gulvet. Med en blidere stemme skifter jeg taktik og prøver at appellere til noget følelsesgøj.

"Og hvad med dig Jamilla? Hvad med dine børn? Skal de bo helt alene i 16 år, fordi Mor er inde og ruske tremmer? Tænk på alle de fødselsdage, du ikke kommer med til. Første skoledag. Det må ikke være sjovt at starte i børnehaveklasse og få at vide, at Mor er en ussel tyv."

Jamilla træder et par skridt væk fra dørhåndtaget, som om det er gloende.

Begge piger vender sig på mig med forsømte miner og nederlag malet i ansigterne. Jeg slår begge arme ud for at vise, at jeg er helt og aldeles ufarlig.

"Kom nu piger. Vi er jo alle sammen venner her, ikke? I skal ikke gøre det for min skyld - gør det jeres egen og jeres families."

Søstrene står helt stille. Der er ikke nogen, der siger noget. Samina kigger på sin storesøster, som om hun er faret vild i en skov, men Jamilla stirrer bare tomt ud i luften. Det er åbenlyst at hun tænker, og den ene hjerne, de to søstre deler, arbejder næsten så det ryger. Der er en anspændt stemning på mit lille kontor, og det bliver ikke bedre, da Kim stikker hovedet ind og siger tak for i dag. Til sidst er vi mutters alene.

Endelig sukker Jamilla. Hun ruller opgivende med hovedet, som om det ikke er nok at gøre det med øjnene. Med smalle, våde øjne og armene over kors ser hun på mig og spørger,

"Du lover, at du ikke sætter prisen op, hvis vi viser dig vores patter?"

Jeg smiler så sødt, jeg kan. "I har mit ord."

Den yngre søster hiver hende i armen. "Er du sikker?"

"Vi har selv rodet os ud i det her Samina. Og det er så lidt, han beder om."

"Men han er jo gammel."

Jeg rømmer mig, men de giver mig ingen notits.

"Hallo, du flashede jo ligesom ham den gamle i Ibiza."

"Nej jeg gjorde ej din so!"

"Hold kæft, jo, du gjorde. Det her er næsten det samme."

Jeg kan se, at Samina skal til at svare et eller andet, men jeg bryder ind. "Piger, piger, piger. Jeg spørger ikke om meget. Bare... stil jer hen til væggen og løft op. Det er hurtigt overstået."

Tøvende får begge piger bevæget sig hen imod væggen. Da de står side om side som to grise til et dyrskue, stiller jeg mig op foran dem og gnubber afventende min hage.

"Vi gør kun det her for at hjælpe vores mor..."

"Fint med mig. Bare gå i gang, når I er klar."

Søstrene tørrer deres øjne og står sære stille ii næsten et halvt minut, inden de begynder at løsne bh'erne bag deres rygge. En efter en falder de bløde stofskåle ned på gulvet. Jamillas er sort med et mørkerødt mønster, mens Saminas er lyseblå med små stjerne på. De ser på hinanden en sidste gang, inden de modvilligt løfter op i trøjerne.

Jamillas bryster vælter frem. De er lidt større en modne mangoer og hænger en lille smule. Brystvorterne er rynkede og afslører, at hun tydeligvis har ammet før. Jeg er betaget af de gyngende nødder, der hænger frit frem i mit kontor omringet af bogreoler. Saminas er noget mindre, men de stritter fint fremad, som om de ikke er påvirket af tyngdekraften. Åbenlyst falske. Brystvorterne har samme farve som hendes søsters, men det er tydeligt, at hun ikke har skulle bruge dem til at fodre små børn. Kald mig bare en håbløs romantiker, men jeg falder pladask for de to søstres yvere.

Næsten et splitsekund derefter trækker de bluserne ned igen.

"H-hvad laver I?" klynker jeg, da jeg skilles fra mine elskede.

"Vi skulle bare vise dig vores patter for helvede. Det har vi gjort nu. Nu gør du, som du har lovet. Kom Samina, vi skrider."

Jamilla skal til at gå ud af døren igen. Samina står tilbage. Jeg kan mærke, at jeg er nødt til at handle hurtigt.

"Øh, nej."

"... Hvad?"

"Det er slet ikke godt nok."

"Bare ærgerligt," svarer Jamilla. Jeg kan se på hende, at hun gerne vil så langt væk som overhovedet muligt. Bare ærgerligt.

Jeg lægger mine arme over kors. "Enten gør I, som jeg siger, ellers er der ingen aftale."

Jamilla tramper hårdt hen mod mig. Hun stirrer mig rasende ind i øjnene, og jeg stirrer hårdt tilbage. "En handel er en handel."

Hun løfter sin arm for at stikke mig en lussing, men Samina lægger sin hånd omkring sin søsters arm. De får øjenkontakt, og Jamilla sænker langsomt sin udfoldede hånd.

"Kom nu," siger den yngre søster spagt. "Vi er nødt til det... Du sagde det selv."

Efter lidt positiv opbakning fra sin lillesøster træder Jamilla langsomt tilbage til sin plads ved væggen. Søstrene tæller ned, "1, 2, 3," inden de på samme tid trækker bluserne op igen.

Denne gang får jeg gudskelov lidt større chance for at få et ordentligt kig. De to pigers mørklødede hud er glat og tydeligvis velplejet. Hvem ville ikke bruge formuer på spaophold, hvis Mor smed millionkronesedler, som om det var spredehagl? Men dér er de, fire perfekte glober med små, mørkebrune brystvorter, der peger direkte mod mig. Min pik bliver stiv og presser imod mine bukser. De må have bemærket det, for de stirrer begge på mit skridt.

Jeg nikker anerkende. De har begge ret gode bryster. Der er noget usikkert over den måde de står på, og de er tydeligt at begge kvinder er røde i deres ansigter. Diamantarmbåndene rasler omkring deres spinkle håndled.

"Prøv at røre lidt hvis jeres brystvorter," mumler jeg lummert.

Begge piger, med hænderne stadig løftende op i trøjerne, protesterer.

"Det var ikke en del aftalen dit svin," vrisser Jamilla spydigt.

Jeg svarer uden at tage mit blik fra hendes søsters nødder. "Gør som jeg siger, ellers kan I glemme alt om vores kontakt."

Samina synker en klump i sin hals, inden hun nervøst lægger sine hænder på sine strittende bryster. Forsigtigt begynder hun at køre sine tommelfingre i små cirkler over brystvorterne. Jeg kan ikke fjerne mine øjne fra dem. Jeg vil så gerne røre dem. Jeg lægger forsigtigt min ene hånd på Saminas bryst, og hun gisper med det samme. Så børste jeg mine fingre over den lille brystvorte. Den er helt stiv. Jeg byder den velkommen i min håndflade, mens mine fingerspidser kæler det bløde brystkød.

"H-hvad laver du?! Du skal ikke røre min søster!" råber Jamilla vredt. Hun giver slip på sin trøje, men den falder bare ned på hendes store bryster og bliver hængende. Jeg ignorerer hende.

"Jamilla, det er okay, slap nu af," mumler Samina. Hendes stemme er en lille smule grødet. Jeg ruller hendes brystvorter mellem mine fingre, og hun udstøder et lavt støn. Hendes kinder bliver helt røde.

"Hallo, spasser, det her var ikke en del af aftalen! Hvor mange gange skal jeg sige det?" fortsætter Jamilla.

"Du skal nok få din tur smukke," svarer jeg uden at fjerne fokus fra hendes lillesøster. Jamilla svarer ikke men ser bare vredt på mig.

Jeg begynder at nive blidt i Saminas stive brystvorter. Hun udstøder et kvalt gisp, og sætter hånden for munden. Med store, skamfulde øjne stirrer hun ned i gulvet. Alligevel ælter jeg hendes bryster i mine hænder, som jeg ville ælte dejenj til et franskbrød.

Da jeg synes, jeg er færdig med Samina, placerer jeg mine hænder på Jamillas hofter. Hun stivner og holder vejret. Jeg kører langsomt mine hænder op og ned langs hendes sider, og jeg mærker, at hun får gåsehud. Omsider lukker jeg mine fingre omkring hendes fyldige bryster. Hun prøver at vride sig væk, men jeg får hende til at stå ordentligt. I sidste ende giver hun op og lader mig rage hende frit på sin krop. De er væsentligt større end lillesøsterens, og hun udstøder et modvilligt støn, da jeg endelig begynder at klemme hendes brystvorter mellem mine fingre.

"Jeg er gift..." mumler hun og ser trist ud ad vinduet.

"Hvad gør vi ikke for dem, vi elsker?" spørger jeg.

Jeg ved ikke helt, hvad jeg mener med det, jeg lige sagde, men det lød godt inde i mit hoved. For at distrahere søstrene væk fra min sære anekdote, læner jeg mig ned og tager Jamillas brystvorte i munden.

Hun udstøder et hvin, men jeg tager fat om hendes numse, inden hun kan trække sig væk. Jeg klemmer ballerne sammen, og hun overgiver sig øjeblikkeligt. Min tunge snurrer sig smidigt rundt om hendes brystvorte, mens jeg samtidig napper i den med tænderne.

Jamilla begynder at ryste en lille smule, inden hun endelig trækker sig væk. Hun er helt rød i hovedet, og jeg kan mærke, at hun damper. Hun trækker vejret i dybe stød, tydeligvis forpustet.

"Vi, øh... vi er færdige nu," siger storesøsteren. Samina står ved siden af og nikker. De ser begge på mig med tiggende øjne. Jeg nikker fortrøstningsfuldt.

"Ja. I gjorde det godt. En aftale er en aftale."

Begge piger lyser op i små, søde smil. De er faktisk ret nuttede, når man tænker over det.

"Jeg lover, at jeg ikke sætter jeres gæld op," siger jeg.

Søstrene nikker til hinanden, overraskende tilfredse med dem selv. Så begynder noget at dæmre for den ældste.

"Vent... vores gæld... Men hvad med vores mors?"

"Hvad med hendes?"

"Sætter du hendes op?"

"Ja, selvfølgelig. Det er ikke Britta, der har vist mig sine jader. Og selvom hun er en flot kvinde af sin alder, særligt med sit nye Sydafrikanske look, er hun desværre ikke min type."

"Hvad?! Dit svin!"

"Hey, hey, hey. Det her er mit levebrød. Tror du, at jeg kan tage fire arbejdsuger ud af min kalender for at fokusere på én sag og intet andet og ikke få noget for det? Det ville ruinere mig!"

"Men du sagde du ville ophæve vores mors gæld!"

"Jeg sagde, at jeg ikke ville forøge jeres gæld efter jeres retarderede mediestunt! Vi aftale intet om Brittas regning! I to skylder mig forresten stadig 40.000 hver. Men hey, hvis det kan hjælpe, er det her retsmøde på min regning. Her, I kan også få et bolsje."

Jamilla stirrer målløst på mig i to sekunder, inden helvede bryder løs.

"Jeg slår dig ihjel! Jeg fucking slår dig ihjel! Jeg er ligeglad med, om jeg kommer i fængsel!" råber hun.

"Jeg forstår dit ønske, og du træffer dine egne beslutninger Jamilla, men som din juridiske bistand er det min pligt at rådgive dig imod det," siger jeg med lynets hast. Jeg ved ikke, om hun rent faktisk har tænkt sig at angribe mig i mit eget kontor. Det er nok mere sandsynligt, at hun ringer til nogle af sine nye kriminelle venner. Jeg vil gerne undgå at ende med to flækkede knæskaller.

Opgivende bevæger jeg mig over mod den gamle lænestol i hjørnet. Selvom jeg har arbejdet på kontoret i snart 20 år, har jeg faktisk aldrig siddet i den. Den ser gammel og biblioteksagtig ud, og jeg tænkte, at den ville give en god atmosfære. Jeg tager plads og vinker søstrene over. De følger med som små ællinger.

"Jeg forstår godt, hvis I er vrede. Hey, det er helt i orden. Men det er altså ikke mig, der er deres fjende. Det er dem derude," jeg peger ud ad vinduet, "det er dem, der har et horn i siden på jer!"

"Kragerne?" spørger Samina dumt.

"Politiet! Medierne! Systemet! Når først de lugter blod, er de over jer som hajer. Vi er nødt til at stå sammen, os forladte udskud. I er nødt til at stole på mig. Jeg vil jer kun det bedste."

"Du vil bare udnytte os seksuelt, fordi vi er i en svær situation!" hvæser Jamilla.

"Hey!" siger jeg vredt, "stop med at slynge sådan nogle misvisende ord ud. Jeg yder en service, og I betaler for den, ligesom man gør med alt andet. Så simpelt er det. Det er ikke min skyld, at jeres mors penge blev konfiskeret."

Jamilla sukker opgivende. Tyggegummiet i hendes mund bliver vendt og drejet flere gange. Med armene i siderne ser hun endelig på mig igen.

"... Hvad er det, du vil ha'?"

"Bare kom og sæt jer ned, gør jer det selv behageligt," jeg klapper på den gamle lænestols armlæn, "og så snakker vi om det som voksne mennesker."

Med museskridt tripper begge søstre langsomt over mod min stol. Samina tager plads på det ene armlæn, og hendes søster sætter sig modvilligt ned på det andet.

"Det er simpel forretning. Der er ikke noget at være bange for. Jeg betaler jer, og I betjener mig."

Samina ser op som et rådyrkid på en forårsdag. "Vent, det lyder som prostitution."

"Hmm?" brummer jeg uden rigtigt at svare.

"Tror du vi er ludere?" spørger Jamilla og griber hårdt fat i min skjortekrave.

"Hallo, godt gods sælger sig selv. Når to parter indgår en aftaler, udleverer debitor altid en ydelse, og kreditor stiller med et vist beløb. Det er det ældste system i verden."

Jamilla stirrer på mig. Hendes mund er en tynd streg.

"Det... det lyder egentlig, øh, meget fair," mumler Samina.

Jamilla lægger armene over kors. "Han vil have os til at prostituere os selv for ham. Hans siger det bare på en pæn måde."

"Stop med at bruge det ord, okay?" bryder jeg ind. "Det stiger stikker i ørene. Ludere er nogle, man finder langs sidegaderne på Vesterbro. Og I er jo fra Hvidovre ikke?"

Begge søstre er helt stille. Jeg udnytter tavsheden.

"I behøver ikke at gøre noget, I ikke har lyst til. Jeg er en simpel mand og kræver ikke det store. Samina, bare prøv at kysse din søster. Jeg lover, at jeg ikke gør noget."

Lillesøsteren ser spørgende på mig. "... Skal jeg kysse Jamilla? Er det bare det?"

Jeg trækker på skuldrene.

Samina ser afventende på sin søster, der nikkende giver sin tilladelse. Søstrene læner sig nervøst fremad, inden deres læber forsigtigt mødes i et lille kys. Jeg sidder under dem og ser de to flotte, unge kvinder kærtegne hinandens læber. Jeg fortæller mig selv, at jeg er nødt til at gå langsomt til værks, så jeg ikke skræmmer dem væk. Alligevel kan jeg ikke lade være med at lægge min hånd på Saminas legginsklædte lår. Jeg klemmer hendes ben lidt, og da hun ikke siger noget til det, vover jeg fjerene og trækker hendes trøje lidt ned over skulderen, inden jeg selv begynder at kysse den bløde, halvmørke hud.

Søstrene stopper med at kysse hinanden. De ser på mig. "Hvad har du gang i?"

"Sagde jeg, I skulle holde op?" spørger jeg. Inden pigerne kan nå at svare, griber jeg fat om Jamillas hånd og lægger den på hendes søsters lår. "Her, rør hendes ben."

Pigerne protesterer ikke yderligere og er snart vendt tilbage til kysse hinanden. Det er små, blide kys, som man må forvente, at søskende giver hinanden, men det er godt nok indtil videre. Jeg fortsætter selv med ømt at kærtegne Saminas skuldre med mine læber og er glad for at mærke, at hun slapper mere og mere af.

Hendes hud er silkeblød, og hun dufter af en eller anden latterligt dyr parfume. Jeg elsker hendes unge krop, men jeg vil have mere.

"Træk op i jeres bluser igen," siger jeg.

Jamilla ser på mig, som hun kan skal til at protestere, men Samina har allerede krænget trøjen op over hovedet. Jamilla følger tøvende efter. De smider de to sorte trøjer på gulvet. Jeg overvejer, om de har koordineret farven. De ligner to måger, der skal til begravelse.

"Stop med at glo for helvede," vrisser Jamilla nervøst. Hun dækker sine store bryster til med sin ene arm og hånd, mens hun hårdt knytter den anden sammen i en prober næve.

"Jeg er kun et menneske," mumler jeg.

Samina stryger noget løst pandehår om bag øret, inden hun begynder at kysse sin søster lidt mere seriøst. Hun napper efter underlæben og lægger sine hænder omkring hendes nøgne overkrop. Jamilla får langsomt fjernet sin hånd fra sine bryster, og de to søstre er snart i gang med at tungekysse, mens deres bryster mases mod hinanden. Det er et vidunderligt syn. Jeg stryger mine hænder op og ned ad deres rygge, mens Jamilla tager sin søster på låret. Lette, små gisp udslipper Saminas læber, og begge piger gisper, da jeg klemmer dem om ballerne.

"Knap min skjorte ned," siger jeg.

Søstrene ser lidt usikkert på hinanden men begynder så i fællesskab løsne knapperne i min hvide arbejdsskjorte. De små, spinkle fingre danser varsomt over mit bryst, og når de strejfer min hud, sender det stød igennem mig. Med lidt besvær får de endelig sidste knap løsnet, og jeg trækker skjorten og blæseren af mig. Vi sidder alle tre i bar overkrop.

Saminas øjne hviler på mit stærke bryst, mine arme og mine mavemuskler. Hun virker forstenet. Søsteren slår hende på armen.

"Hallo, jeg synes du sagde, han var gammel."

"Det er han også," mumler Samina.

"Så stop med at savle over ham."

Lillesøsteren skal til at stamme et eller andet modsvar, men jeg er hurtigere, og jeg lukker mine læber om hendes. Det er vores første kys, og modvilligt overgiver hun sin mund til mig.

Jeg trækker mig lidt væk for at se hendes reaktion. Hendes kinder er røde, men så presser hun sine læber imod mine. Jeg presser mine læber mod hendes og lægger mine hænder omkring maven for at klemme hende ind til mig. Hun sidder sidelæns, og jeg kan mærke hendes ene brystvorte prikke imod min bare hud. Min pik dunker i mine bukser, som om den skal til at eksplodere. Hendes tunge strækker sig ud og glider ind mellem mine læber, og min egen tunge snor sig omkring den. Alle lydene fra vores våde, saftige kys når op til mine øre, vores læber der smasker mod hinanden, vores dæmpede støn og anstrengte vejrtrækning.

Jeg vil ikke have, at Jamilla føler sig glemt, så jeg giver slip på Samina og tager fat om hendes storesøster. Hun reagerer overrasket, da jeg presser mine læber mod hendes. Hun udsender en varm udånding af luft imod min mund, da hendes læber skilles. Min mund åbner sig en lille smule, og jeg tager hendes underlæbe i min mund, mens jeg kysser hende. Sulten åbner jeg min mund på videre gab, og min tunge folder sig ud og søger ind i hendes mund.

Hendes verjtrækning bliver hurtigere på grund af overraskelsen, men hun kæmper ikke imod. Hun læner sig ind imod mig, og snart efter kan jeg mærke hendes tunge mod min egen. Hun smager på den. Vores læber åbnes og lukkes mod hinanden. Hun smager sødt af vandmelon og jordbær. Hendes tunge er våd og legesyg. Da jeg trækker mig væk, tørrer hun sig genert om munden.

"Hold da op..." mumler Samina.

Jamilla ser på sin søster. "Hvad er der?"

"Jeg troede ikke, du kunne lide at gøre det her."

"Det kan jeg da heller ikke?"

Samina griner. "Ikke det? Du kunne have snydt mig."

Jamilla dasker til sin lillesøster. Hendes kinder er helt røde. "Vi er ligesom nødt til at gøre det ordentligt, hvis han skal hjælpe Mor."

"Ja, ja, ja."

Jeg sidder med armene omkring begge pigers numser og aer dem kærligt. Jeg har trukket dem længere ind til mig, så de nu sidder på mine knæ og ikke på armlænene. Deres baller har næsten samme størrelse og passer perfekt til mine store hænder. Jeg er lænet helt tilbage i stolen og nyder synet af mine to nuttede ludere.

Et øjebliks galskab rammer mig, og jeg udstøder mit hidtil vildeste tilbud.

"I kan få halv pris, hvis I sutter min pik."

Stemningen ændrer sig øjeblikkeligt. Søstrene ser på hinanden med hævede øjenbryn. Så ser de på mig.

"Vi vil have vores gæld 100% indfriet," siger Jamilla lige ud.

"60%" svarer jeg hurtigt.

Samina lægger armene over kors. "Vi blev ikke født i går. 50% og Jamilla behøver ikke at gøre det. Hun har mand og børn."

"70% og I gør det begge to," svarer jeg og rækker hånden frem.

Søstrene sidder med armene sammenfoldede over deres bare bryster. "75%," siger de i kor.

Jeg tager en dyb indånding. "Handle kan I da. Det er en aftale."

Vi ryster alle hånd på det.

Jamilla rækker sine hænder ned og begynder at knappe mine chinos op, mens Samina ihærdigt krænger ned i mine underbukser. Hun er tydeligvis nervøs, og hendes små fingre ryster, da hun trækker i stoffet. Hold fast, jeg har brug for det her. Min pik dunker uhæmmet.

Samina ser op på mig, inden hun glider sine små fingre rundt om min pik. Hendes øjne er udspilede, da hun mærke den varme hud. Jeg holder vejret, da hendes lille hånd vikler sig om mit lange, tykke skaft. Hun hiver i det tykke pikkød og bringer den frem i lyset.

"Åh, hold da op," hvisker Jamilla.

Min pik er stiv og peger op mod hendes ansigt. Mine boller er store og tunge.

Samina smiler og slikker sine læber. "Jeg er ikke særlig god til det her, okay?"

Jeg nikker. "Bare tag det roligt."

Hun vikler sin fingre omkring min tykke skaft og trækker lidt i det. "Sådan her?"

Fuck, det føles godt at have en ung kvindes lille hånd omkring min pik. "Ja."

Jeg lægger min hånd på bagsiden af hendes hoved og trækker hende forsigtigt ned mod mit dunkende skaft. Hendes lille næse rammer mod hovedet, og hun trækker vejret dybt.

"Mmm, wow," hvisker hun. Så kysser hendes små læber mit pikhoved.

"Mere," siger jeg blødt, og hendes små læber kysser ned langs mit skaft. Hun giver mig, hvad jeg vil have, mens hun kysser min pik og kører næsen op og ned ad skaftet. Hun ser op på mig ned min pik mellem sine øjne. Ingen af os kan holde vores grin tilbage.

"Kom, slik på den sådan her," siger Jamilla og hjælper min pik ind i sin søsters mund. Hendes lille tunge ruller ud og begynder fra roden af min pik. Hun trækker sin lille, lyserøde tunge hele vejen op langs min pik, inden hun når til spidsen og endelig trækker den væk. Hendes storesøster holder hendes hår væk fra hendes ansigt, så hun ikke skal få hår i munden.

Jeg lægger min hånd på siden af hendes kind. "Sut så min pik Samina," siger jeg.

"Javel," hvisker hun og åbner sin mund. Hun strækker sin hals og omfavner mit fede pikhoved mellem sine små læber. Jeg holder vejret og lukker det så ud, da hun lukker sine læber sammen, og den sensitive spids af min pik masseres inde i hendes varme mund.

"Åh fuck--" skal jeg til at gispe, men min mund invaderes af Jamillas tunge, og jeg kan ikke få et ord ud. Jeg smager hende, nyder hende og trækker hendes ansigt ind til mit. Jeg stryger mine fingre gennem det mørke hår og stikker min tunge ind i hendes mund. Hun sutter hårdt på min tunge og glider sin lille trutmund frem og tilbage ad den. Vores læber bliver drivvåde af savl, mens vi kysser.

Min ene hånd klemmer blidt om Jamillas bryst, mens den anden hviler på Saminas baghoved. Jeg kysser og gramser på den ene søster, mens den anden sutter min pik. Jamilla sidder halvvejs lænet ind over mig og støtter sin lille hånd på mit stærke bryst. Hun er travlt optaget med min mund og tager kun små pauser for at hjælpe sister, hvis det mørke hår falder ned i øjnene.

Jeg griber stramt fast om Jamillas hage, tvinger hendes ansigt mod og ser hende ind i øjnene. Hun ser tilbage på mig. "Du er en god kysser," siger jeg. Jeg lukker mine læber om hendes en sidste gang, og hun stønner blidt, inden jeg trækker hende væk. "Er du lige så god til at sutte pik?"

Hun giver mig et sexet smil, inden hun river sin søsters arbejdende mund væk fra mit skaft. Samina gisper efter luft. Jamilla tager det spytindsmurte skaft i sin hånd og giver det et par ryk.

Få sex i dag

"Bedøm selv."

Jamilla smiler op til mig og ruller så sin tunge ud ad munden. Hun slikker afprøvende på undersiden af mit skaft og trækker sin våde, lyserøde tunge fra roden og op til hovedet. Hun ser op på mig og holder øjenkontakt, inden hun slikker fra toppen og ned til bunden ingen. Hun holder forsigtigt fast om min pik imens.

Jeg trækker vejret dybt. Hun kysser spidsen af min pik, inden hendes mund åbner sig langsomt. "75%?" spørger hun.

"75%," svarer jeg.

Hendes underlæbe udstrækker sig, da hendes læber åbner sig op. Varmen fra hendes mund rammer mod mit fede pikhoved og sender gnister igennem min krop. "Fuck," mumler jeg og stryger min hånd gennem hendes hår, da hun begynder at sutte på spidsen, så hendes kinder bliver presset ind. Jeg mærker hendes tunge danse frem og tilbage over undersiden af mit pikhoved.

Samina planter små kys på mit bryst, og jeg leger med hendes patter, men jeg er mere optaget af Jamillas mund omkring min pik. Hun er langt mere erfaren end sin lillesøster, og det kan mærkes. Jeg ser til mens Jamillas læber spreder sig og opsluger mit skaft. Hun tager min pik ned i sin hals, centimeter efter centimeter, og jeg holder vejret. Hun hoster ikke; hun holder bare min pik i sin mund, lige i bagenden af sin strube. Hun må være god til at tilfredsstille sin mand.

Mens jeg bliver suttet af, bevæger mine hænder sig ned under elastikken i søstrenes leggins, og inden længe har jeg fundet det bløde trussestof. Mine hænder stryger ned over deres trussetildækkede baller, inden jeg omsider mærker omridset af deres fisser gennem stoffet. Helt gennemblødte. Jeg kan mærke deres kusselæber klemme sig omkring mine midterste fingre gennem det fugtige stof.

"I er begge to meget våde."

"Ja," mumler Samina med røde kinder. Jamilla svarer ikke, fordi hun har min pik i munden.

Jeg finder ind mellem gennem stoffet. Det er nemmere med Jamilla, fordi hun går med g-strenge, men omsider hviler begge mine håndflader over søstrenes fisser. Nu kan jeg virkelig mærke, hvor våde de er. Deres fisser er varme som to små ovne. Jeg får med lidt besvær mine midterste fingre ind i både Samina og Jamilla. Deres safter er over det hele. Samina udstøder et langvarigt suk ind i min mund, mens hun kysser mig, og Jamilla gisper forpustet omkring min pik.

Samina udstøder et hæst hvin.

"Er det godt?" spørger jeg.

Hun nikker anstrengt. Jeg begynder at presse mine fingre langsomt ind og ud af begge tøser. Jamilla stønner på min pik. Samina vrider sig imod min krop. Hendes fisse er uden tvivl den strammeste. Hun kysser mig hårdt på munden, og jeg lader hende give mig alt. Til gengæld giver jeg hende en finger mere og jager den dybt ind i hendes kusse. Jeg bøjer mine fingre til en form for klog og presser dem op ad.

Hun trækker sig væk fra min mund og stønner nu højlydt, mens hendes søster lydigt fortsætter med at sutte min pik. Baseret alene den måde Samina stønner på og hendes forsøg på at kvæle sine små støn, ved jeg, at hun kun er et par øjeblikke væk fra sit klimaks. Det var ikke en del af aftalen, men det ville ikke føles rigtigt at nægte en smuk, ung kvinde med en dryppende fisse en orgasme, når hun er så tæt på. Jeg presser derfor min tommelfinger mod hendes klitoris.

"Fuck!" siger hun i samme øjeblik min tommelfinger rammer mod hendes klitoris. Jamilla fornemmer, at hendes søster har brug for hende, og fjerner sin mund fra min pik. I stedet stedet at sutte min sin søsters bryst. Jeg fjerner min hånd fra Jamillas fisse og lægger den i stedet på Saminas andet bryst. Mens jeg kysser lillesøsteren og giver hende finger, nusser Jamilla hendes lår og slikker i cirkler omkring den lille, stive brystvorte. Samina stønner som en forpustet hund, holder fast om mine skuldre og vrider sig omkring mine arbejdende fingre.

"Jeg kommer," gisper hun ophidset.

"Det ved jeg søde," svarer Jamilla liderligt. "Det er okay. Bare kom."

"Kom for os," siger jeg.

Jeg presser hendes klitoris mellem mine fingre. Hun bider ned i sin læbe og stønner ind i sin lukkede mund. Hun kommer. Jeg kan mærke safterne løbe ud ad hende og ned ad hendes ben. Hun sjasker sine leggins helt til, og fissecremen efterlader en stor plet. Til sidst bliver hun helt slap og falder ind til mit bryst. Min hånd er stadig limet til hendes kusse. Hendes søster begynder at kysse hende på munden, og jeg vender tilbage til at stryge dem begge gennem håret med mine fingre.

"Jeg tror, det er bedst, hvis I tager jeres bukser af..." siger jeg endelig og hentyder til Saminas mere eller mindre ødelagte leggins.

Jamilla løfter sit ene øjenbryn, og et gådefuldt smil buer sig over hendes læber. "Jeg troede bare, at vi skulle sutte din pik?"

"Helt ærligt..."

Storesøsteren lægger hovedet på skrå.

Jeg sukker opgivende.

"Okay så. Jeg klarer jeres sag gratis, hvis jeg kan kneppe jer begge."

Jamilla griner lidt, inden hun læner sig ind og kysser mig på læberne. "Jeg havde da ladet dig kneppe mig lige meget hvad."

Jeg samler Samina op i mine arme og bærer hende over til mit skrivebord, mens Jamilla følger med. Efter at have fejet mine mapper og papirer på gulvet lægger jeg forsigtigt den yngste søster ned på det mørke træ. Hun er stadig slap efter sin orgasme, men hun kvikker hurtigt op, da jeg stryger mine fingerspidser op og ned langs hendes krop. Hendes brystvorter er stadig stive, og jeg bøjer mig ned for at kysse det ene, mens Jamilla kysser det andet. I fællesskab får vi alle tre trukket hendes bukser og trusser ned.

Fissen er helt glat, og den safterne løber ned ad hendes lår. Jeg glider langsomt min pege- og langefinger mellem hendes sjaskvåde fisselæber, inden jeg presser dem hårdt sammen omkring hendes klitoris. Hun vrider uroligt sig og ser over på sin søster, der er i gang med at tage sine egne bukser af.

"Samina," siger jeg, og hun kigger tilbage på mig. "Giv din søster finger. Sørg for hun er klar, når jeg skal bruge hende."

Hendes øjne bliver usikre. "E-er du sikker?"

"Jeg vil ikke spørge to gange."

Jamilla kommer Samina til undsætning og fører let hendes hånd op mellem sine kusselæber. Hun kører sine søsters fingre frem og tilbage over sin klitoris, inden Samina selv tager over og begynder at onanere sin søster. Imens det står på, knæler jeg ned mellem Saminas ben og begynder at plante små kys langs hendes inderlår. Jeg holder godt fat om hende, for hun begynder at vride sig, da jeg når nærmere hendes kusse. Mit gråsprængte skæg prikker mod hendes sarte hud, og da min sultne mund endelig når til hendes saftige indgang, udstøder hun et skingert gisp.

Mens Jamilla leger med Saminas bryster, mæsker jeg mig i hendes fissesafter. Jeg suger mig fast omkring hendes klitoris, som jeg hårdt pisker med min tunge, alt i mens jeg køre min pege- og legefinger ind og ud af hende. Hun ryster og skælver, men inden hun når sit andet klimaks den aften, trækker jeg mig væk.

Hun ser skuffet op på mig, men da jeg begynder at glide mit fede pikhoved mellem hendes skamlæber for at smøre det ordentligt ind, kaster hun hovedet tilbage. Jamilla har taget plads på skrivebordet og sidder nu i skrædderstilling med sin lillesøsters hoved i sit skød. Hun stryger Samina blidt gennem hårdet, og vi kigger begge ned mellem hendes ben. Hendes fisse er så våd, at den er mere end klar til at tage min fede pik. Hendes fisselæber spreder sig fra hinanden, da jeg presser mit pikhoved ind mellem dem.

Jeg udstøder et dybt suk.

"Mmm-hmm, åh, ja," hvisker Samina med en dyb vejrtrækning. Hun bøjede i ryggen og sad halvvejs op før, men er nu faldet ned på bordet igen. Jeg holder hende i anklerne og spreder hendes ben godt ud til siderne. Jamilla bliver ved med at stryge hende gennem det mørke hår. Saminas øjne glitrer. "Fuck, hvad gør du ved mig?"

Jeg presser ind i hende igen og glider min pik centimeter efter centimeter ind. "Jeg knepper dig Samina. Føles det godt?"

Hun nikker langsomt. "Ja," siger hun og dækker sit ansigt til. "Det føles virkelig godt. F-føles det også godt for dig?"

Jeg smiler og stryger min varme hånd ned langs den kolde, sårbare hud på hendes inderlår. "Bare lad mig kneppe dig. Hvis du har brug for at komme, skal du bare lade det ske."

"Okay," siger hun blødt. Hun trækker vejret i små bider.

Jeg lægger mine hænder på hendes talje og trækker mig selv lidt tilbage, inden jeg støder hårdt ind i hende. Hun klynker og tager om sin fisse. "Ååh, ja!"

Jeg trækker mig tilbage og støder voldsomt ind i hende igen, og hun vrider sig i nydelse. Hun stønner og gisper, men Jamilla bøjer sit hoved nedad og begynder at kysse hende. Jeg rækker ned mellem hendes ben, og mens jeg langsomt glider min pik ind og ud af hende, nulrer jeg hendes klit med min tommelfinger.

"Argh!" Samina bryder kysset med sin søster og griber min hånd. "Nej, stop, jeg er for følsom der. Jeg kan ikke klare mere."

Jeg griner og læner mig ind over hende, inden jeg kysser hende ømt på læberne. "Min stakkels lille luder." Jeg trækker min pik ud af hende, inden jeg støder den hårdt ind igen. Hun klynker ind i min mund. Da jeg trækker mig væk, surmuler hun.

"Jeg er ikke en luder..."

Jeg griner kærligt og giver hende et par bløde lussinger på siden af kinden.

"Jeg betaler dig, gør jeg ikke?"

Hun svarer ikke og ser ud til siden.

Jeg trækker mine hofter tilbage og borer min pik hårdt ind i hende igen, og udstøder et skingert hvin. "Fuck!"

"Shh!" tysser jeg og lægger min hånd over hendes mund i samme øjeblik, som jeg smadrer min pik ind i hende. Jeg mærker hendes varme ånde mod min hånd, mens hun klynker. Jeg ser ned på hendes strålende øjne. Jeg giver hendes kusse et hårdt stød, og hun stønner ind i min hånd. "Kan du lide det prinsesse?"

Hun samler sine ben omkring mig bag min ryg og udstøder endnu et skrig ind i min hånd. Hendes øjne ruller tilbage i hovedet, som om hun er blevet gal. Hendes ansigt er helt rødt, og hendes krop ryster, og jeg ved, at hun kommer. Jeg mærker hendes stramme fisse blive strammere omkring min pik, og jeg kigger ned og ser hendes fissesaft dryppe ud af hendes fisse og ned på min pik og skrivebord.

"Det må være et ja," siger jeg men sætter ikke farten ned. Jeg hamrer min pik endnu hårdere ind i hende end før. Hendes hænder kører op og ned ad mit bryst og vikler sig omkring min nakke. Hun stønner igen, da jeg støder min fede pik ind og ud af hendes stramme fisse i hurtige, dybe stød. Jeg fjerner min hånd fra hendes mund og ser på hendes læber, der gisper efter vejret. Hun trækker mig tættere på.

"Jeg kom igen."

"Det kan jeg se."

Hendes mund hænger åben, og hun sluger så meget luft, hun kan. "Jeg kan ikke stoppe. Jeg er så sensitiv."

"Det ved jeg smukke. Du kan komme så mange gange, du behøver."

"Kys mig. Kys mig og knep mig."

Jeg kysser hende, mens jeg løfter hendes hoved med min ene hånd og hendes talje med den anden, stramt fast omkring hendes krop, så jeg kan smadre min fede pik ind i hende og holde hende tæt. Hun sutter min tunge ind i sin mund, mens hun stønner og klynker for hvert stød, jeg sender ind i hendes kusse.

"Jamilla," siger jeg, da jeg trækker mig væk og ser op på storesøsteren.

Hun har siddet og holdt omsorgsfuldt om sin lillesøsters hoved, mens jeg kneppede hende, men nu ser hun mig spørgende ind i øjnene. "Ja?"

"Læg dig på hende - med røven i vejret."

Hun hæver sit ene øjenbryn, og det er blevet den mest sexede ting, jeg kan forestille mig. På knæ kravler hun ned langs sin lillesøsters krop, indtil hun kan sidde på hendes bækken og se mig ansigt til ansigt.

"Knepper du mig nu?" spørger hun.

Jeg ser på hende. "Hvis du vil have det."

"Du har betalt os."

"Jeg respekterer, at du er gift og har børn. Fortæl mig, at du vil have det, ellers gør jeg det ikke."

Hun ser på mig, som om jeg er dum. "Hvornår fik du et moralsk kompas?"

Jeg trækker på skuldrene. "Jeg var også på jeres alder engang. Hvis du ikke har lyst, accepterer jeg det. Ingen skal komme og sige, at jeg ikke er en gentleman."

Hun ser ned i gulvet og mumler et eller andet.

"Hva'?" spørger jeg.

Hun gentager det lidt højere, men jeg kan stadig ikke høre hende.

"Hvad siger du?"

"Jeg siger, at jeg... godt kan... øh, du ved... lide at blive behandlet sådan her..."

Jeg ser spørgende på hende.

"Hele mit liv har vores mor givet mig alt. Penge, biler, for helvede jeg ejer min egen rideskole. Så rent faktisk at gøre noget selv for engang skyld... Siden vores far døde, har jeg aldrig kendt en dominerende mandeskikkelse heller. Det er nok derfor, jeg er blevet lidt småforels--"

Jeg griber hende hårdt op armene, og hun holder op med at tale. "Alt jeg hørte var 'ja, tak, jeg vil gerne have sex'."

Hun smiler forlegent, inden hun velvilligt vender sig om og bøjer sig ind over sin søster. Hun stritter med røven, og jeg giver den et klask.

Jamilla gisper. Samina griner.

Jeg giver den endnu et klask, og inden Jamilla kan nå at protestere, presser jeg hende ned i bordet, så hendes krop bliver mast mod hendes søsters. Brysterne bliver mast sammen, og brystvorterne kilder mod hinanden. Jeg tager et kig på det flotte syn af de to søstres fisser lige under hinanden. En Hayat-sandwich family special?

Først presser jeg min pik ind i Saminas fisse, så jeg kan gøre den våd nok til at trænge ind i Jamillas. Jeg banker blidt mit pikhoved mod hendes opsvulmede fisselæber. Jeg ser ned på vores dunkende kønsdele. Jeg læner mig ind i hende, og hendes tæer krøller sig sammen i ren og skær nydelse. Selvom hun har født to børn, er hun næsten lige så stram som sin lillesøster.

Jeg støder hårdt ind i hende, og hun hviner ophidset, men Samina lukker sine bløde læbers om sin søsters. De to søstre kysser, mens jeg knepper den ældste. Justitias vægtskåle svinger frem og tilbage for hvert stød, som om hun også vil være med. Samina har lagt sine arme omsorgsfuldt omkring sin storesøster og stryger hende gennem hårdt, mens deres bryster glider op og ned ad hinanden, i takt med jeg støder ind i Jamilla. Hendes fisse føles helt perfekt omkring min pik, og jeg ærgrer mig næsten over, at den lille svindlerluder ikke er min hustru. Jeg ville have kneppet hende hver dag og nat, hvis jeg kunne.

Jeg knytter min hånd om et bunke af Jamillas hår og trækker hendes mund væk fra sin søsters. Det er min tur. Jeg river hende hårdt tilbage og tvinger min tunge ind i hendes mund. Jamilla overgiver sig totalt, mens jeg knepper hendes mund med min tunge og hendes fisse med min pik. Hun griber fat om sine bryster og presser dem sammen, niver i dem og leger med sine brystvorter, mens hun kysser mig vådt tilbage. Under hende ligger Samina og onanerer, mens hun ser op på os. Jeg overvejer kort, hvordan det føles at ligge under sin storesøster, mens hun bliver kneppet, men tanken er allerede glemt, da Jamilla åbner munden.

"Fuck, jeg kommer snart."

"Også mig," hvisker jeg.

"Lad være med at komme inde i mig, okay?" siger hun hurtigt. "Jeg har ikke lyst til at være gravid igen."

"Ingen af os tager p-piller," advarer Samina.

Jeg klasker Jamilla hårdt i røven. "Stille, begge to. Jeg kommer, hvor jeg vil."

Søstrene bider sig begge i underlæberne og ser nervøst på hinanden. "Men..."

Jeg klasker Jamilla hårdt i røven igen, og hun hviner. "Shh," siger jeg. "I er mine tøser nu. Jeg ejer jeres dubbing fuclking fisser. I solgte dem selv til mig. Hvis jeg vil komme i jeres kusser, kommer jeg i jeres kusser, og I tager hver eneste fucking dråbe sperm, jeg har. Er det forstået?"

Pigerne siger ikke noget men nikker langsomt.

"Sådan. I to er de bedste ludere, en mand kunne drømme om," siger jeg og trækker Jamilla ind mod mig, så jeg kan mase den hele vejen op i hendes stramme hul. Det må have været det endelige stød, for hun skriger op mod loftet, og hendes fisse føles strammere og vådere end nogensinde. Hun kommer ud over det hele, og hendes safter løber ud af hendes hul og ned ad hendes ben. Hun klynker, da hendes knæ vakler under hende. Hun ville være faldet ned over sin søster, hvis jeg ikke holdt fast i hendes arme.

Men jeg stopper ikke. Jeg pruster og fnyster og pløjer tankeløst min pik ind i hendes kusse.

"Du kan ikke gøre det her," gisper Jamilla liderligt.

"Jo jeg kan," knurrer jeg ind i hendes øre. Mine fingre strammer sig om hendes bryster. "Fuck!" råber jeg, da jeg støder min pik ind i hende en sidste gang. Jeg kan mærke min varme sperm sprøjte ud af min pik og dybt ind i hendes frugtbare livmoder.

Jeg skynder mig at trække den ud, inden jeg hurtigt støder pikken ind i Saminas hul. Hun gisper overrasket, da min sprøjtende pik bliver presset helt op i hende, og hun også får sine æggestokke oversvømmet med min sæd.

"Åh, gud, fuck... Åh, nej," gisper Jamilla, stadig forpustet efter sin orgasme, og hun synker sammen på sin gennemkneppede lillesøster, som jeg bruger til at malke min pik. Jeg bliver ved med at komme, indtil mine boller er totalt drænede inde i dem. Jeg sætter endelig farten ned, og min pik holder op med at dunke. Jeg træder et par skridt tilbage og nyder synet af mit mesterværk. To ludersøstre liggende ovenpå hinanden med min sæd dryppende ud af deres kusser. Picasso kunne ikke have gjort det bedre.

"Fuck," siger jeg endelig. Jeg er dybt forpustet.

"Åh, gud," gisper Jamilla. "Det var vidunderligt."

Jeg stryger mine hænder gennem begge de to unge kvinders hår, da de kommer op og sidde på mit skrivebord.

"Du kom ind i os," mumler Samina med sine hænder på sin mave.

Jeg kysser hende på panden. "Så så, I kan være gravide sammen. Bliver det ikke hyggeligt?"

Da de har fået deres tøj på igen, lover jeg begge mine ludere, at jeg ringer, så snart jeg kan. Vi skal i retten i overmorgen, hvor jeg skal forsøge at forsvare dem. Det bliver ikke nemt efter deres latterlige mediestunt, men denne sene eftermiddag har overbevist mig om, at det med sikkerhed er tiden og energien værd.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.