Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er en mørk onsdag morgen i oktober, og jeg åbner døren ud til badeværelset. Jeg mødes med lyden af rindende vand fra hanen, da jeg træder ind i den fugtige mur af varm damp. Nogen har lige været i bad.

Mor står foran spejlet, og er ved at rede sit brune hår med en tyk børste. Alle hendes små bøtter med make-up står i en halvcirkel omkring vasken, som om de er til bal. Hun har ryggen til døren, og mine øjne limer sig øjeblikkeligt til hendes runde balder, der er presset sammen mellem de hvide blondetrusser.

SEX I DAG?

Vi får øjenkontakt i spejlet. Hun smiler lidt stift. "Hej skat," siger hun.

Jeg svarer ikke men stirrer bare på hende. Øjenvipperne er tykke med mascara, og hendes læber er rødere, end de plejer. Hun har en hvid mor-bh på, der kæmper for at holde hendes bryster nogenlunde oppe.

Det er ikke ualmindeligt i vores familie, at vi nogle gange ser hinanden uden så meget tøj på kroppen, men på det seneste har det været lidt anderledes mellem Mor og mig...

Jeg trænger længere ind i badeværelset. Vi ser stadig hinanden i øjnene i spejlet. Da jeg endelig kommer op bag hende, sukker hun og vender tilbage til sit hår.

"Hvad er der? Jeg har travlt. Jeg er allerede sent på den."

Jeg ser ned i gulvet. Mine kinder er røde. Jeg ved ikke, hvorfor jeg stadig er flov over det her.

"Vil du... øh," mumler jeg. Min stemme er grødet.

Hun drejer sig, så vi står ansigt til ansigt. Hun lægger børsten fra sig og sukker igen. "Jeg har ikke tid lige nu."

Prøvende rækker jeg alligevel hånden frem og lægger den på hendes fyldige bryst. Jeg gramser lidt på det. Det føles stadig vildt awesome at røre Mors brysters. Brystholderen bløde stof, den bare hud... Jeg fatter ikke, hun giver mig lov.

Mor sukker og lader mig pille alt det, jeg vil. Hun giver mig et bebrejdende blik. "Vi gjorde det her for to dage siden skat..."

Jeg lytter ikke. Jeg fortsætter med at klemme om hendes bryst. Snart begynder jeg også at bruge den anden hånd. De to runde glober har den perfekte størrelse til at udfylde mine nysgerrige drengehænder.

Mor ser op på uret, der hænger på væggen. Hun sukker opgivende.

"Jeg er jo allerede sent på den... Hvad betyder 5 minutter fra eller til?"

Jeg begynder at smile lidt fjoget.

"Lås døren Sebastian. Far og Emil er stadig hjemme"

Jeg har så travlt med at komme over til badeværelsesdøren, at jeg næsten falder over mine egne ben. Jeg lukker den og drejer den lille nøgle til højre, inden det rustne klik endelig fortæller mig, at vi kan fortsætte uforstyrrede.

Jeg kommer tilbage til Mor. Hun virker lidt irriteret, men hun lyner alligevel min lynlås ned. Da jeg mærke hendes hånd gennem stoffet i mine underbukser, sender det et gys gennem mig. Min pik var allerede stiv, men det giver et dunk, da hun endelig rører skaftet.

"Du ved godt, at jeg elsker dig ikke?" spørger Mor så, da hun sætter sig på knæ på det opvarmede badeværelsesgulv. Hun stryger et par pandehår til side, så hun kan se op på mig. Jeg kan stadig ikke lade være med at tænke over, at jeg står med min pik få centimeter fra min mors ansigt. Min pik dunker ved tanken.

"Jo Mor," svarer jeg og nikker.

Hun nikker tilbage. Jeg kigger ned på hende og brysterne, der gynger frem og tilbage under bh'en. Hun slikker sig forsigtigt om de røde læber, så de bliver helt fugtige. Endelig læner hun sit hoved fremad og giver spidsen af min pik et blidt kys. Jeg trækker vejret hårdt ind.

"Men du er nødt til at skynde dig. Jeg har altså travlt."

Jeg nikker lydigt. Mor er allerede vendt tilbage til min pik. Hun begynder at gnide sin hånd langsomt op ned ad skaftet. Hun kigger op på mit ansigt for at se, hvad hun gør ved mig. Min underlæbe dirrer.

Hun læner sig endelig fremad og rammer spidsen af min pik med sine bløde morlæber. Jeg har det som om, jeg skal besvime af bare nydelse, da hun langsomt bevæger sig fremad og lader den varme mund lukke opsluge hovedet, indtil den er helt lukket omkring mit skaft. Hun sluger et par centimeter mere af min pik, inden hun trækker sig tilbage men fortsætter så frem og tilbage. Hun lader mig glide ned i sin hals og udstøder et par halvkvalte hostelyde.

Små, stille støn undslipper hendes læber, mens hun sutter. Det gør det kun endnu mere sexet. Mor stopper med at tage mig dybere ned i sin hals for at trække vejret i et kort øjeblik. Hun ser op på mig med utålmodige øjne.

Uden et ord er hun i gang igen og denne gang med med iver en før. Hun ser op på badeværelsesuret. Efter et par forsøg lykkes det hende at sluge hele min pik, så hendes næse prikker mod min mave. Da hun prøver at tale, sender det kun vibrationer ned omkring min pik, der er klemt sammen i hendes hals.

"Hvad?" spørger jeg.

Hun glider min pik ud af sin mund. Hun stirrer på uret, inden hun ser på min pik igen.

"Sebastian, jeg har altså travlt," begynder hun, "men en dreng i din alder har brug for det her..:"

Jeg tror, at hun siger det lige så meget til sig selv, som hun siger det til mig. Det hele startede, da jeg kom i puberteten. En akavet samtale om blomsterne og bierne ledte til en mindre røre-føle-demonstration, som endte i hendes "aflastninger" af mig. Hun siger, at det er for at hjælpe mig med at fokusere, når jeg skal i skole. Mor går meget op i, at jeg følger med.

Hun lukker sine fingre om min pik igen, og skal til at sætte læberne på hovedet, da noget uventet sker. Det banker på døren. Vi fryser begge fast på gulvet som hjorte fanget i forlygterne på en bil.

"Moaar?!" råber nogen på den anden side af døren. Det er min lillebror, Emil. Han banker hårdt på igen.

"Shit," hvisker Mor. Med hastige bevægelser pakker hun min pik tilbage i mine bukser. Hun ser indtrængende på mig. "Din lillebror skal børste tænder. Gå ind på dit værelse og tag dit tøj af. Jeg kommer derind om lidt."

Da jeg har sikret mig, at Mor er klar, låser jeg døren op. På den anden side står Emil. Han ser op på mig. Han er heldigvis stadig for lille til at regne ud, hvorfor hans mor og storebror er sammen ude på det aflåste badeværelse. Jeg smiler til ham, tripper nonchalant til side, som om jeg er husets vært, og lader ham træde ind. Han griner over min sjove gestus.

Få sekunder efter ligger jeg inde i min seng. Jeg ligger under mit nye Real Madrid sengetøj. Der står en dum bamse i sengekanten med en fodbold, som jeg fik til et fodboldstævne for nogle år siden. Jeg burde endelig smide ham ud, fordi jeg er for stor til sovedyr, men jeg har bare ikke gjort det endnu... Jeg tager bamsen og smider den langt væk.

I stilhed ligger jeg tænker på Mor. Hun har suttet min pik herinde før, selvom døren ikke kan låses, men dengang var Far og Emil ikke hjemme. Måske vil hun gøre det igen. Når Mor sutter min pik, har hun altid været forsigtig med, at ingen skulle opdage det. Hun har flere fået mig til at sværge, at jeg ikke vil sige det til nogen. Det har jeg skuffet svoret højt og helligt. Jeg er ikke en af de der retardede drenge, man nu og da hører om på nettet.

Nogle minutter senere træder Mor ind på mit værelse. Hun har sin lyserøde morgenkåbe på. Hun lukker døren bag sig og venter lidt, inden hun kommer længere ind på mit værelse.

For alle andre ville det nok ligne, at hun skulle til at putte mig. Hvis hun pludselig hev en godnathistorie frem, ville det nok ikke overraske nogen, selvom klokken er 7 om morgenen. I stedet står hun tøvende foran min seng. Det er ikke tid til godnathistorier nu.

Mor tager en dyb indånding. Hun glider ud af sin morgenkåbe og står i sit undertøj. Det forbavser mig stadig, hvor lækker hun er. Det lange høj hår, de store bryster, den lækre røv. Far fortjener hende slet ikke.

Mors stemme er usikker. Noget er anderledes, end det plejer. "Jeg har meget travlt Sebastian. Jeg skulle have været afsted for 20 minutter siden. Du er nødt til at komme hurtigt..."

Jeg ligger afventede og spekulerer over, hvad hun mener.

"Derfor vil jeg prøve noget andet i dag... Noget som håber vil gå hurtigere..." Hun giver mig et lille, forventningsfuldt smil. "Jeg synes, at du skal prøve at stikke din lille tissemand ind i Mors tissekone..."

Jeg er mundlam. Hun har aldrig gjort andet ved mig end at sutte min pik, og jeg nikker derfor ivrigt. Jeg kan slet ikke fatte, hvad der skal til at ske. Hvad hvis Far og Emil opdager os?

"Men det her gør vi kun i dag, og det bliver kun én gang. Er du med? "

Jeg nikker. "Ja Mor."

"Okay..." mumler hun. "Læn dig tilbage i din seng."

Hele min verden snurrer rundt. Jeg kan ikke fatte, at jeg skal til at have sex med Mor. Jeg har det som om, jeg er ved hyperventilere, men mærkværdigt nok formår jeg at trække vejret roligt og lægger mig tilbage mod min sengeryg.

Mor kommer tættere på sengen. Jeg kan se på hende, at hun tøver, som om hun endnu ikke helt har besluttet sig, om det er en god idé. Endelig sukker hun og kravler op på i min seng. Hun trækker min dybe af mig, så jeg igen er nøgen. Per refleks bliver jeg en smule forlegen, da min mor ser min bare krop, men hun reagerer ikke, og jeg mindes om, hvad vi egentlig har gang i. Hun kommer helt tæt på og sætter sig på det øverste af mine lår. Hun ser ned på mig, og vi får øjenkontakt.

"Skat. Ved du hvad et kondom er?"

"Ja," svarer jeg. Hun kunne lige så godt have spurgt mig, hvilken farve himlen var.

"Har du et?"

Jeg ryster utroligt på hovedet. "Nej..." mumler jeg. Er det her den største fejl i mit liv? At jeg ikke har et kondom, når jeg skal bruge det?

"Okay," siger mor, som om det er ligegyldigt. Så rømmer hun sig. "Normalt, Sebastian, når en mor og en far elsker med hinanden, plejer de at bruge beskyttelse. Det er både for at sikre, at de ikke smitter hinanden med sygdomme men også for at sikre sig, at moren ikke bliver gravid med en lille baby. Forstår du det?"

Jeg nikker langsomt. Jeg prøver på ikke at fremstå alt for ivrig. Alligevel kan jeg mærke, at jeg ryster, og at jeg har gåsehud på mine arme.

"Lige nu har vi to ikke en kondom, og jeg vil ikke gå ind på Mors og Fars soveværelse for at finde et, mens Far er derinde. Men jeg ved også, at hverken du eller jeg kan risikere at smitte hinanden med noget farligt," siger hun.

"Men... men hvad hvis du... øh...?" stammer jeg.

"Hvis jeg bliver gravid?" spørger hun og griner kærligt. "Bare rolig, skat. Så skal Mor nok tage sig af det."

Jeg synker en klump, jeg havde i halsen. Jeg ved overhovedet ikke, hvad hun mener, men lige nu er jeg ligeglad. Trusserne klemmer sig stramt omkring Mors kusse, og jeg kan tydeligt se fisselæberne presse sig gennem det tynde stof, som om de driller mig. Jeg er ved at blive skør i hovedet.

"Lover du mig, at du husker at bruge et kondom, når du elsker med en pige første gang?" spørger Mor.

Jeg har svært ved overhovedet at tale. Dét, at det lykkedes mig at få ord ud af munden, overrasker mig stadig i dag.

Få sex i dag

"J-ja. Lad os nu... øh."

Mor griner. "Er du utålmodig skat? Nå ja, jeg sagde jo, at jeg havde travlt, gjorde jeg ikke?... Mor viser dig hendes tissekone nu, okay?"

Jeg kan ikke andet end at nikke. Hun fører hånden ned til sine trusser. Spændingen (og mit blodtryk) stiger, da hun får fisket en finger omkring de tynde bomuldsblonter og trækker dem væk fra sin skedeindgang. Jeg måber. Endelig ser jeg Mors kusse. Den ser slet ikke ud, som jeg havde forestillet mig. For det første kan jeg slet ikke se den. Der er hår over alt og afskærmer totalt for det sted, hvor jeg troede, den ville være. Håret er brunt og vildt og stridt og ligner det, som Far har under armene. Og selve duften er en helt anden, end hvad jeg havde regnet med. Uden rigtigt at tænke over det, stryger jeg mine fingre gennem kussehåret. Mor griner lidt.

"Er det første gang du ser en tissekone Sebastian?" spørger hun

Jeg kan mærke mine kinder bliver røde, men jeg fortsætter med at røre. "Ja."

Mor nikker uden at sige noget. Hun trækker dynen op over sin ryg for at dække sig selv til. Jeg tror, at Far nok alligevel ville kunne regne ud, hvad hun lavede, hvis hun så os lige nu, men jeg siger ikke noget.

"Det, som jeg gør nu, er, at jeg putter din tissemand ind i min tissekone. Det er sådan voksne mennesker gør, når --"

Jeg kan ikke vente længere og afbryder hende. "Det ved jeg altså godt Mor! Jeg vil bare gerne bare bolle med dig nu!"

Hun begynder at skraldgrine. Det var ikke den reaktion, jeg havde regnet med. Så stryger hun mig igennem håret, og jeg mærke mine kinder blive røde igen. Hun smiler.

"Jeg prøver bare at lære dig lidt om sex min dreng. En dag vil du takke mig."

Jeg når ikke at svare, for i samme øjeblik løfter Mor sin underkrop, og sænker den ned over mit skød. Hun guider omhyggeligt min stive pik op til sin fisse, og lade den glide frem og tilbage mellem sine kusselæber. Jeg bider min tænder sammen i nydelse og spænding. Kort efter mærker jeg den underlige fornemmelse af noget blødt, der presser sig imod mit pikhovedet, inden det besværet åbner sig, og min pik glider op i et eller andet. Jeg holder fast i mit lagen for at ligge stille. Mors fisse. Min pik er oppe i Mors fisse. Jeg kan ikke fatte det. Det føles slet ikke, som jeg havde regnet med. Musklerne inde i hendes kusse føles som hundrede våde og glatte fingre, der strammer sig tæt sammen omkring min pik

Hun stønner blidt, da hun endelig lader sig selv synke ned over min pik. Jeg kan mærke hendes kusse stramme og klemme og kysse omkring min pik, mens den borer sig ind i hende mod hendes indre.

"Åh, skat! Ah... Husk nu... skynd dig..." stønner hun, mens hendes våde hul omfavner centimeter efter centimeter af mit stive skaft.

Endelig kan jeg ikke få mere ind. En ubeskrivelig nydelse siver igennem mig, da jeg omsider har hele min pik inde i min mor. Jeg tager fat om hendes hofter og ser til, mens Mor langsomt løfter sig op, inden hun sænker sig ned over min pik igen.

"Kan du lide det, skat?" stønner Mor. Hun famler med sit løse hår, mens jeg støder op i hende.

"Ja Mor," sukker jeg. "Det er virkelig lækkert."

"Mmmm... Måske er det din pik, der fortæller dig, at den godt kan lide at være inde i Mor?," driller hun og bevæger sig hurtigere op og ned ad min pik.

Jeg griber fat om hendes bryster og begynder at ælte dem igen uden på brystholderen. Hvis Mor var min dame, ville jeg bolle med hende hele tiden. Hun smiler til mig og løsner brystholderen bag sin ryg. Skålene falder ned på min seng, og hendes bryster titter flot frem. Min mor er seriøst lækker. Jeg trækker hende hårdt ned til mig og begynder at patte på hendes ene bryst.

"Åh, Seb," fniser hun. "Du er så vild!" Hun smiler til mig, mens jeg delvist knepper hendes våde kusse og sutter på hendes stive brystvorte, ligesom jeg gjorde, da jeg var baby.

Sveden pibler ned ad begge vores kroppe. Mor ridder mig i en god rytme. Min hjerne har stadig ikke fattet, at jeg boller med min egen mor. Jeg elsker bare at se hendes fisse bevæge sig lystigt op og ned ad min pik.

Mor læner sig kort efter ind over min krop. Hun kysser mig varmt på halsen og bider i min øreflip. Hviskende fortæller hun mig usammenhængende anekdoter om, hvordan jeg skal kneppe hendes stramme morfisse, og at hun er klar til at tage alt min drengesæd op i sin liderlige incestkusse. Hun fortæller mig, at hun elsker at være en hemmelige luder for sin søn, mens Far render uvidende rundt inde ved siden af. Jeg har aldrig hørt inde bruge de ord før, men jeg hører knapt efter, hvad hun siger. Jeg kan ikke koncentere mig om andet hendes modne krop, hendes bryster der presser sig ind mod min hud, og min brændende pik, der hamrer ind og ud af hendes sjaskende fisse. Jeg åbner min mund for at stønne, men hun lægger sin håndflade over den.

"Ikke... en lyd skat," stønner hun lavt mellem hvert af mine stød, "vi er... nødt til... at være mussestille..."

Jeg vil fortælle hende, at jeg er ved at komme, men hendes hånd er i vejen. Dog fornemmer hun det øjeblikket i mit ansigt, og hun smiler kærligt til mig.

"Kom bare Sebastian. Sprøjt alt din sæd op i Mors tissekone."

Som enhver anden god dreng, gør jeg som min mor siger, og mærker i det samme den overvældende fornemmelse af sperm, der bruser op igennem min pik som en menneskelig vandslange. Endelig mærker jeg den kildedene fornemmelse i mit pikhoved, da ladning efter ladning af klistret sæd sprøjter ud af min pik. Den varme, klæbrige konsistent sprøjtes ind i Mor, men hun fortsætter ivrigt med at ride min pik.

"Sådan Skat. Du gør det så fint. Du er så god. Dygtig dreng... giv Mor det hele," opmuntrer hun, mens min sperm sprøjter ud ad min pik. Jeg er forpustet og svedig, og ved ikke hvad jeg skal gøre. Men Mor er der, og hun hjælper mig igennem det.

Da jeg endelig er færdig med at komme, bliver Mor siddende på mit skød i lidt tid. Hun sukker forpustet og mærker efter, om der er mere sæd, der skal ud.

Til sidst rejser hun sig fra mig og træder ud på trægulvet mellem de brugte fodboldtrøjer, der ligge og flyder. Jeg ser til, mens min sæd langsomt løber ned ad hendes inderlår, men Mor er hurtigere, og hun trækker sine trusser op omkring sin kusse, så der ikke er mere, der kan løbe ud.

"Det er ret frækt, hvis Mor går rundt med din sæd oppe i sin tissekone hele dagen, mens hun er på arbejde, synes du ikke?"

Jeg nikker, stadig rundtosset. "Jo Mor."

Hun griner kærligt. "Du klarede det rigtig godt Sebastian. Mor er så stolt! Din første gang, wauw! Nu er du officielt ikke jomfru længere."

Jeg griner forpustet. Mor får sin brystholder og morgenkåbe på, inden hun ser ned på sit ur.

"Sørg for at du og Emil kommer op til bussen i tide. Far og jeg gider ikke at have, at han skal køre jer igen."

Jeg sukker, småirriteret over at vi er tilbage til, at hun hundser med mig. Det føles næsten som om, at det, vi lige gjorde, aldrig skete, og at jeg er vågnet fra en af mine mange våde drømme om min mor. "Ja, ja, Mor. Det skal jeg nok."

Inden hun går, kysser hun mig på kinden. Det føles som enhver anden mor ville kysse sin søn.

"Vi ses i aften min lille skat. Min engel," siger hun.

Så hun kysser mig på munden. Denne gang kysser hun mig, som om vi er kærester. Det føles mere rigtigt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 45 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.