Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Nina lægger endelig kridtet fra sig og vender sig mod os. Hun ser på uret.

"Det må være nok for i dag."

SEX I DAG?

Mine klassekammerater, der længe har siddet og stirret sig blinde på den lille, runde skive, springer op fra deres stole. Bøgerne ned i tasken. Mobilerne ned i lommen. Jeg skal til at rejse mig og gå, da Nina kalder efter mig.

Forvirret ser jeg på hende. Hun står og roder med nogle mapper på kateteret. Er jeg i problemer?

"Hvad så?" spørger jeg, da jeg kommer over til hende. Hun har en løs orange bluse på med hvide blomster og et par stramme, sorte leggins. Det blonde hår hænger løst i kaskader omkring hendes spinkle skuldre.

"Jeg ville bare høre, hvordan du har det," siger Nina venligt. "Du har været meget... konfrontativ i undervisningen på det sidste, og jeg ville være sikker på, at din aggression ikke er... personrelateret."

Jeg kniber mine øjne lidt sammen. "Undskyld, jeg er ikke helt sikker på, jeg forstår, hvad du mener."

Nina sukker. "Jeg taler om i dag, hvor du for eksempel var meget... passioneret i dit forsvar af, at kvindens rolle er i hjemmet. Du var meget hård i din udtryksmåde, og det blev en smule forstyrrende for dine klassekammerater."

"Undskyld, jeg troede, at gymnasiet var et sted, hvor vi frit kunne udtrykke vores holdninger?" svarer jeg hånligt.

Min 35-årige gymnasielærer nikker forstående. "Du har ret. Det er sted, hvor du kan udtrykke dine ideer, men det er også et sted, hvor du kan åbne op for nye. Det er et tegn på intellektuel dovenskab, når du fastholder en ideologisk position med så meget fanatisk iver, som du gør. "

"Jeg mener ikke, at jeg besidder en fanatisk iver," vrisser jeg. "Jeg ved bare, at det er rigtigt."

Nina nikker lidt, som om hun overvejer, hvad jeg siger. "Okay. Men hvis det eneste rigtige for kvinder er at blive i hjemmet, må jeg så spørge, hvad du så laver i mit undervisningslokale?"

Hun er meget blid i tonen. Samtidig kan jeg også mærke, at hun bag det fortrøstningsfulde smil er dybt irriteret.

"Fordi min Mor og Far siger, at jeg skal. Jeg har ikke noget andet valg. Jeg vidste ikke, at det ville blive en ræverød hippiefest," jamrer jeg.

Nina nikker lyttende, forstående. Jeg fortsætter.

"Hør; selv i Danmark er det helt legitimt for en kvinde at stræbe efter at blive gift. Det er helt legitimt for hende at stræbe efter at stifte sin egen familie og tage sig af sin mand og sine børn. Og du lærer os, at det er forkert."

"Alt, jeg lærer jer," svarer Nina," er, at der er andre muligheder, og hvis du prøver at være mere åben i din tankegang og forsøger at engagere dig selv i andre livsstile, kan det være, at du lærer at leve i et bedre samspil med verden omkring dig."

"Okay, men de der 'andre livsstile', de der... andre kvinder, der... Vores verden i er kaos lige nu, og måske er det fordi, at kvinder prøver at arbejde ligesom mænd, mens de passer deres familie og deres børn. Kvinder prøver alt for meget nu til dags, og det er ikke okay. Vi er nødt til at gå tilbage til vores rødder, hvor... hvor kvinder var i hjemmet," stammer jeg.

Det er svært at få mine ideer ud. Dels fordi jeg aldrig har skulle forsvare mine synspunkter i virkeligheden, dels fordi jeg havde regnet med, at Nina ville skrige af mig, ligesom feministerne gør på Youtube. Men hun sidder blot på sit kateter og lytter til mig, og det er dødirriterende. Hun bider sig medlidenhedsfuldt i underlæben, hvilket frustrerer mig endnu mere.

"Jeg ved godt, at du er lærer," fortsætter jeg, "og du har et job, så du forstår det ikke, men jeg mener, du kunne jo heller ikke score en mand. Det er jo derfor, du er lesbisk."

Nina nikker med en overdreven eftertænksomhed, som om jeg lige har sagt noget genialt. "Jaså. Er... er det virkelig det, du tror?"

"Jeg mener, med mindre der skete et eller andet dybt traumatisk i din fortid må det være årsagen til, at du valgte at blive lesbisk," forklarer jeg.

Nina tager en dyb indånding. "Det her er et andet eksempel på din intellektuelle dovenskab. Kunne du forestille dig, gerne bare i to sekunder, at der måske kunne være noget rart ved at være sammen med en anden kvinde?"

"Nej," svarer jeg usikkert, mens jeg fumler med mine fingre. "Nej. Det er meningen, at sex skal være mellem en mand og en kvinde, og det, du foreslår, er..."

Nina rejser sig fra kateteret. I en blød bevægelse lægger hun sine hænder på mine kinder, inden hun trækker mit ansigt ind til sit og planter sine bløde læber på mine.

"... er ulækkert."

"Var det ulækkert?" spørger Nina nysgerrigt.

"Jeg... jeg..."

Mens jeg står og ikke ved, hvad jeg skal sige, stryger Nina noget pandehår ud af mine øjne. Hendes finger fortsætter ned langs min kind til min hage, inden hun trækker min mund ind til sin.

Jeg er helt lammet og kan ikke gøre andet end at lade mig kysse.

"Eller er det en ny idé, som du er villig til at være mere åben overfor?"

"Jeg..."

Når hun står op, er hun næsten et halvt hoved højere end mig. Hun blidt stryger mit hår om bag mit øre. "Du kan stoppe mig, hvis du ikke kan lide det."

"Jeg... jeg ved ikke..."

Hun læner sit ansigt ind til mig. Hendes næse børster kælent over min. Afprøvende stryger hun sin hånd fra min skulder ned mod højre bryst.

"Skal jeg... røre dig? Eller skal jeg lade være? Valget er dit."

Da jeg siger ikke noget, foretager hun sig ikke noget. I stedet lægger hun sin finger forsigtigt på min hage og peger mit hoved op mod sit.

"Vil du kysse mig igen? Føltes det ikke godt?" spørger hun i en blid hvisken.

Jeg nikker.

Smilende læner min dansklærer sig ned mod mine læber, og vi kysser hinanden igen. I det tomme klasselokale står Nina lænet ind over mig og presser sine bløde læber mod mine. Jeg fortæller mig selv, at jeg ikke kan lide det, men hver gang hun trækker sig væk for at få luft, mærker jeg en frygt i mig selv for, at det måske er forbi.

"Har du lyst til at blive udsat for nogle andre... sociale eksperimenter?" hvisker Nina og begynder forsigtigt at tage min skoletaske af mine skuldre.

"H-hvad mener du?" stammer jeg.

"Hvis du vil have det, kan jeg kærtegne dine bryster med min tunge."

Mens hun siger det, løfter hun langsomt op i min t-shirt. Kulden rammer straks min lille brystvorte, der er gemt væk bag den hvide stofskål, men det er ikke derfor, den er hård nok til at skære i glas.

"Men jeg gør det kun, hvis du beder mig om det," fortsætter Nina, mens hun stryger sine hænder kærligt ned over min ryg.

Jeg nikker igen.

"Med ord."

"Du må gerne."

"Hvad må jeg gerne?"

"Du må gerne... med din tunge."

Nina smiler kærligt til mig, inden hun forsigtigt åbner min bh bag min ryg. Hun sætter sig på kateteret, og jeg står mellem hendes ben, så hendes mund er ude for mit højre bryst. Blidt puster hun kold luft på min brystvorte, og min krop skælver.

Forsigtigt lukker hun dernæst sine læber omkring min brystvorte, og hun masserer den blidt mellem sine læber, inden hun igen kysser mig på munden. Når hendes læber ikke er på mine bryster, er hendes hænder formet i små skåle omkring dem. Uden helt at vide hvordan den er havnet der, er min hånd på hendes skulder, og jeg begynder at kysse hende tilbage.

Nina læner sig tilbage, og jeg læner mig med. Længe fortsætter vi sådan: hun kysser mig på munden eller på mine bryster, og jeg hviler mine arme omkring hendes hals. Jeg kan mærke på den fugtige fornemmelse i mine trusser, at jeg er våd. Stoffet er næsten gennemblødt.

Få sex i dag

"Læn dig tilbage, søde pige," hvisker hun, og jeg tager plads på kateteret.

Hun stryger sin hånd op langs mit maveskind, inden hun kysser mig på halsen. Hendes mund fortsætter op til mit øre og afbrydes kun af de vilkårlige kys på mine skuldre og arme. I mellemtiden ligger Ninas anden hånd på mit skridt, og gennem mine jeans' tynde denimstof kan jeg mærke hendes hånd gnide forsigtigt langs overfladen min dampende fisse.

Imellem vores kys får hun sine fingre op til min mund, og jeg slikker dem forsigtigt, som jeg ville slikke min kæreste Mathias' pik. Et par øjeblikke senere fører hun fingrene ned i mine bukser, og jeg mærker hendes stryge dem mellem mine skamlæber.

Jeg gisper, og jeg stønner, og hun bider mig forsigtigt i min ene brystvorte. Ninas bluse er halvvejs åben, og omtåget rækker jeg ud efter hendes bh-tildækkede bryst, men hun griber min hånd i sin.

"Jeg skal nok tage mig af dig," hvisker hun. "Slap helt af."

Taknemmeligt bliver jeg liggende og nyder, hvad hun gør ved mig.

Kyssende får vi viklet bukserne ned om mine knæ. Hun kærtegner forsigtigt min fisse gennem stoffet. Jeg kan ikke vente med at få dem ned om anklerne.

Men hun pirrer mig. Hun stryger sin pegefinger frem og tilbage på hver side af mine skamlæber, men hun gør det uden på stoffet. Ikke nok med det: hendes lette fingre kilder også langs mine inderlår. Afprøvede, som når man tester badevandets temperatur.

Jeg holder vejret og vrider mig en smule, da jeg mærker hendes tænder strejfe mod det inderste af mine inderlår. Hun kysser mig op langs min sarte hud, men da hun når til mine trusser, skifter hun til det andet lår. Det er utåleligt, og jeg vrider mig utålmodigt. Nina giver mit andet lår samme omgang, indtil hun når til min trusser. Naivt tror jeg, at hun vil røre mig nu, men hun bevæger i stedet sin hage mod min navle.

"Nina," sukker jeg, "kom nu."

"Jeg synes du sagde, at den slags var ulækkert," svarer Nina.

"Jeg tog fejl," hvisker jeg med en undskyldende jammer i min stemme.

Nina stryger mig ned langs benet, mens hun kysser mig kærligt på mit inderlår.

"Det er okay. Det er den slags, man lærer, mens man er ung. Som din underviser er det min pligt at hjælpe dig til at åbne dine øjne over for verden..."

Hun kysser mig længere mod mine trusser.

"... og guide dig,..."

Hendes læber rammer mig midt på de gennemblødte trusser.

"... og hjælpe dig, når du har brug for det."

Hun trækker snildt mine trusser til side. Jeg tager en dyb indånding. Klasseværelsets kolde luft mod min hede skamlæber føles underligt oplivende. Hun kysser mig forsigtigt på den nedre del af min fisse, og jeg mærker hendes næse blive presset ind i mig. Småsvimmelt griber jeg ud efter hende og tager en nævefuld af det lyse hår i min slatne hånd.

Nina griner. Kort efter mærker jeg hendes næse børste imod min klitoris. Jeg griber hårdere fat.

Med et par lange slik sender hun gys efter gys og følelser igennem min krop, som jeg slet ikke vidste, at jeg kunne føle. Hun holder mine hofter blidt i sine hænder, mens hun roligt mæsker sig i mit underliv. Jeg sukker stille ud i det tomme klasseværelse, og da jeg mærker hendes tunge køre i små cirkler omkring min klitoris, er jeg nødt til at bide mig selv i fingeren for ikke at hvine.

Ikke længe efter mærker jeg hendes spinkle pegefinger presse sig beskedent mod min skedeindgang, og det bliver ikke svært for hende den ind i mig. Jeg tager lydigt imod, mens jeg ubevidst støder min underkrop mod hendes hånd for at få hende længere ind.

"Du er så ivrig," hvisker hun. "Jeg skal nok sørge for at give dig, hvad du har brug for."

Jeg føler mig som en lille, liderlig pøl syltetøj, der ikke kan tale, så jeg nikker bare forstummet.

Fingeren bevæger sig rundt i min inderste, og jeg kan mærke hende presse den mod mit sarteste kød. Neglen på pegefinger er gudskelov klippet helt kort, og det føles ufattelig skønt. Matthias vil altid bare bolle. Han går aldrig op i, om jeg også kan lide det. Men med Nina føler jeg, at hun vitterligt vil mig det bedste, og derfor åbner jeg mig seksuelt op for hende på en måde, som jeg ikke har gjort det med nogen før.

Da hendes finger rammer, hvad jeg får ud fra må være mit g-punkt, kan jeg ikke lade være med at udstøde en halvkvalt lyd, som må betragtes som en liderlig blanding mellem et støn og et skrig. Jeg mærker mine øjne blive våde, og jeg kæmper for at få hende længere ind i mig. Muntert stimulerer Nina mit g-punkt i bløde, cirkulerende bevægelser, og ikke længe efter mærker jeg hendes tunge mod min klitoris. Det er overvældende følelse, og jeg ved ikke, hvor længe jeg kan holde ud.

"Du skal ikke holde dig tilbage, søde pige," hvisker Nina, mens hendes finger arbejder ind og ud af min skvulpende kusse. Mine safter drypper ned ad hendes næse, læber og hage.

Da hun langt om længe stikker sin pegefinger i mig og samtidig suger sig fast til min kiltoris, mens tungen pisker over den, går der ikke længe, inden jeg omsider giver slip på det hele. Jeg overgiver mig til hende, og i samme sekund griber orgasmen sig i sin helhed. Den rusker igennem mig; fra min hjerne til mine skuldre, gennem min rygsøjle og ned i min mave, inden orgasmen endelig sprøjter ud ad mig.

Småtudende klamrer jeg mig til bordet, mens jeg kommer, som jeg aldrig er kommet for. Nina er der, og hun guider mig igennem det hele, ligesom hun sagde, hun ville. Den river igennem mig som en bidende efterårsvind, og jeg kan ikke holde mine skrig tilbage. Nina fortsætter sin stimulering af mig, men begynder langsomt at sætte tempoet ned, da hun mærker, at jeg ikke kan mere. Med et lille smil på læben kysser hun mig forsigtigt på munden, og jeg kysser hende tilbage.

"Det var... det var..." gisper jeg.

"Du behøver ikke at sige noget," svarer hun blidt og stryger mig gennem håret.

Efter vi har kysset lidt, tager jeg mine bukser på igen. Mine ben føles som gelé, og jeg er nødt til at støtte mig til Nina, som glædeligt hjælper mig over mod døren med min skoletaske.

"Tror du... at... at..." mumler jeg, "vi kan..."

"Efter undervisningen på fredag," svarer Ninna kærligt og kysser mig på munden, inden hun med et sødt, lille klap sender min numse ud ad døren.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 37 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.