Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Grunden til, at jeg var sammen med min storebror Morten seksuelt var fordi vi måtte dele værelse, fordi vi boede i et lille rækkehus med kun to soveværelser. Vores forældre tjente ikke så mange penge, min far er sælger og min mor står i butik.

Det var okay, der manglede ikke noget, men vi måtte altså dele et værelse. Det gik også fint, det var rimelig stort, så der var plads til at vi kunne have vores ting. Vi havde hver vores seng i hver vores hjørne af værelset.

SEX I DAG?

Morten er tre år ældre end mig.

Jeg kan huske, han tit spillede pik om aftenen, når vi var gået i seng og han troede jeg sov. Han ventede altid lidt tid, så han var sikker på jeg var faldet i søvn. Men jeg kunne tydeligt se bulen midt på hans dyne bevæge sig.

Nogle gange tog han dynen til side, når han kom, for ikke at komme alt for meget på dynen, så mor ville opdage pletterne, tror jeg. Så tørrede han sig med en t-shirt eller en sok og lagde sig ned og sov.

Indtil jeg var 13 tænkte jeg ikke særlig meget over det. Det var bare noget han gjorde, som jeg ind i mellem lagde mærke til. Da jeg blev 14-15 år overhørte jeg drengene snakke om at "spille pik", og det var så det, min storebror gjorde, kunne jeg forstå.

Jeg blev efterhånden mere interesseret i drenge og ville meget gerne vide mere. Jeg nød hans små forestillinger og der gik ikke længe, før jeg kunne mærke, de havde en hvis effekt på mig. Jeg vidste at nogle af mine veninder var begyndt at røre ved sig selv, men det var ikke noget jeg havde prøvet.

Om natten gjorde jeg som om jeg sov tungt og når jeg hørte, det begyndte at knirke henne fra Mortens seng vendte jeg mig så lydløst som jeg overhovedet kunne, sådan så jeg lå på maven og kunne se over på hans bevægelser. Jeg sneg hånden ned i mine trusser og kørte forsigtigt min langfinger frem og tilbage mellem mine skamlæber. De første mange gange gjorde jeg ikke mere end det. Jeg kom ikke af det, men det føles rart.

Når der var lys nok til at jeg kunne se hans pik blev jeg meget hurtig våd. Jeg lå musestille og betragtede hvordan han arbejdede på sin stive pik med den ene hånd.

Det var første gang jeg så en pik i virkeligheden (jeg havde set nogle stykker på Kanal København, men det var ikke noget jeg så på særlig længe ad gangen) og den så ud til at være af en rimelig længde. Den var lang og tynd og havde et bredt hoved. Hver gang han kørte hånden ned kom pikhovedet til syne, glinsende og vådt (jeg fandt ud af at drenge også bliver "våde") og når han trak forhuden op over pikhovedet, kunne jeg se nosserne hoppe op og ned.

Jeg hørte ham gispe i halvmørket, han strakte sig og satte tempoet op. Hans hånd lynede op og ned af pikken, indtil han kom med et langstrakt støn. Jeg kunne ikke rigtig se hvad der foregik, kun at han blev mere våd og lidt efter blev hans pik langsomt slap og han tørrede den forsigtigt af.

Nogle gange kiggede han over på mig, men jeg skyndte mig at lukke øjnene og ligge helt stille. Det var først, når han var faldet i søvn, at jeg ville røre ved mig selv igen. Stille bevægede jeg mig i hofterne, hævede og sænkede mig ned over min egen finger. Jeg lærte efterhånden at opnå orgasme ved at gnide på min klitoris med den ene hånd og stikke en langfinger op med den anden hånd.

Jeg tror, jeg var 14, da jeg fik min første orgasme.

Jeg må indrømme jeg nød, at se min bror stille sin lyst. Nu vidste jeg hvad det var drengene snakkede om, og i forhold til mine veninder, kunne jeg se på det, så ofte jeg havde lyst.

Jeg kan huske en aften, hvor der meget mørkt i rummet, så jeg kunne ikke se, hvad han lavede, kun høre det.

Det endte med jeg rejste mig fra min seng og lod som om jeg skulle på toilettet, så jeg gik forbi hans seng, hvor jeg kunne høre han lå med pikken i hånden og gned løs. Han blev enormt forskrækket, fór sammen og forsøgte at skjule sit lem med dynen. Jeg gik på toilettet, skyllede uden at tisse og gik tilbage til vores værelse. Idet jeg gik forbi hans seng, sagde jeg:

Spiller du nu pik igen…! Og så hoppede jeg ned under min egen dyne.

Morten rømmede sig og sagde forlegent:

Øhm, ja…

Det gør du vist ret tit, hva’?

Tjo…, sagde Morten. Vækkede jeg dig?

Nej, jeg vågnede bare og skulle tisse, løj jeg. Under dynen gned jeg min hånd imod trusserne.

Er du altid meget liderlig?, spurgte jeg interesseret.

Ja, for det meste sagde han. Gør det noget?

Hvad? At du er liderlig?

Nej, sagde han, at jeg spiller pik? Det lød sjovt, da han sagde det. Jeg havde aldrig hørt ham sige det.

Næh, sagde jeg og kunne ikke lade være med at smile i mørket. Lidt efter kunne jeg høre, han gik i gang igen. Det gjorde mig temmelig våd. Jeg blev ved med at masserer mit skridt igennem trusserne.

Spiller du nogensinde fisse?, spurgte han pludselig. Jeg undertrykte en fnisen.

Om jeg gør hvad?, spurgte jeg lidt naivt.

Ja, om du nogle gange…du ved…rør ved dig selv?

Nej, løj jeg. Jeg kunne ikke få det over mine læber. Lidt efter sagde jeg:

Jo, altså, en gang i mellem…

Hvad gør du så?, spurgte han. Denne gang var det hans tur til at være interesseret.

Det gik lang tid før jeg svarede.

Jeg…æh…masserer min klit…, sagde jeg forsigtigt. Det var første gang jeg satte ord på, første gang jeg sagde det til nogen. Idet jeg sagde det, stak jeg fingrene ind under trussekanten og gav mig til at nulre den. Den var allerede blevet hård, jeg kunne mærke lysten strømme igennem mit underliv. På et øjeblik blev jeg fantastisk liderlig.

Med fingrene?, spurgte han.

Ja, svarede jeg.

Bruger du aldrig andet? Stikker du nogle gange noget op?

Nej, sagde jeg, men det passede ikke. Jeg havde taget min egen mødom med et stearinlys.

Gør du det lige nu?, spurgte han.

Der gik længe før jeg svarede. I lang tid lå jeg bare helt stille på ryggen med spredte ben og kørte min langfinger rundt om klitoris i bløde cirkler.

Ja…, sagde jeg endelig.

Pludselig tændte han lampen på det lille natbord. Jeg kunne se han halvt sad op i sengen og arbejdede med hånden under dynen. Jeg forsøgte at skjule, at jeg selv lå og kørte med hånden i mit skridt.

Må jeg ikke se?, spurgte han flabet og kiggede på mig.

Nej, du må sgu’ da ikke se, din idiot!, vrissede jeg. Der gik lidt tid, hvor vi begge lå og spillede, imens vi betragtede hinanden.

Pludselig tog han dynen til side, så jeg kunne se hvad det var han lavede. Hans brede pikhoved kom til syne, det var glinsende vådt og rødt. Hånden gled i langsomme bevægelser op og ned af hans stive pik. Han havde fået meget mere hår på den, end sidst jeg fangede et glimt af den, da han skulle i bad. Håret var tæt og sort omkring roden af pikken, på hans nosser var der ikke så meget.

Det var første gang jeg så en rigtig pik og jeg var dybt fascineret.

Det overraskede mig, at han sådan viste sig frem, og jeg kunne ikke lade være med at kigge, selvom jeg prøvede. Jeg synes det var utrolig spændende.

Du må gerne kigge, sagde han med et smørret grin. Han satte sig til rette i sengen, så jeg tydeligt kunne følge med. Ind i mellem tog han fat med begge hænder og strøg sådan et par gange, ellers sad han bare med den anden hånd og holdt om sine nosser.

Må jeg ikke se hvordan du gør?, spurgte han igen.

Hvad?, skal jeg så vise mig frem, så du kan sidde og spille pik til synet?, spurgte jeg med vred stemme. I virkeligheden var jeg slet ikke irriteret, men vanvittig tændt.

Jamen, ligger du ikke selv og spiller?, spurgte han grinende.

Tjo …lidt, sagde jeg forsigtigt, men det betyder da ikke, at jeg vil have dig til at se på!

Der gik et øjeblik, hvor ingen af os sagde noget. Lysten voksede i min krop. Jeg kunne mærke min hænder rystede. Jeg var efterhånden blevet sjask våd. Trusserne var gennemblødte.

Så tog jeg mod til mig og trak dynen til side. Jeg vendte mig lidt, så han bedre kunne se. Jeg havde stadig både trusser og t-shirt på. Så egentlig kunne han vel ikke rigtig se noget. Men han kunne tydeligt se, jeg arbejdede med hånden.

Tager du ikke tøjet af, spurgte han.

Jeg lå lidt og tænkte, hvorefter jeg trak trusserne af.

Nu kunne han se det hele.

Jeg lod fingrene køre op og ned mellem mine skamlæber, der var blevet blodfyldte og klistrede. Hver gang jeg kørte op, gjorde jeg et par cirkelbevægelser om klitoris og så ned igen. Morten stirrede og stirrede. Han var helt opslugt, så han hørte slet ikke da jeg sagde:

Ka’ du li’ synet? Jeg måtte gentage spørgsmålet to gange.

Ja, for pokker, hvor ser der frækt ud! Det har jeg aldrig set før!

Hans egen bevægelser blev hurtigere. Han åndede tungt, imens hans blik var låst fast på min fisse. Han havde et godt greb om sin pik, imens han bearbejdede den. Det varede ikke længe før den gik på ham. Den hvide sæd kom ud i små sprøjt og gled ned af hans fingre. Han spillede lidt, indtil den blev slap.

Jeg ville også gerne komme og gav mig til at gnide løs på min klit. Med den anden hånd stak jeg en finger op og kunne straks mærke orgasmen trænge sig på. Den sprængte sig vej op igennem mit underliv og jeg gispede, imens den rullede igennem min krop.

Jeg stod op, tog et par rene trusser på og gik i seng igen. Siden den aften kunne vi godt finde på, at spille for hinanden. Det var altid frækt, at se ham stirre på min fisse, og jeg kunne godt lide synet af hans pik og jeg synes også det så vildt frækt ud, når han kom ud over sig selv.

På et tidspunkt spurgte han, om ikke jeg kom over i hans seng, så kunne vi begge se lidt bedre.

Den var jeg med på, jeg ville meget gerne se hans stive pik på nært hold. Jeg hoppede op i fodenden af hans seng. Han var nøgen, jeg kunne se hans pik allerede var blevet halvstiv, da han slog sin sovesofa ud. Jeg fik et par puder i ryggen, så jeg sad godt. Jeg smed alt mit tøj. Morten kunne godt lide at se, at jeg rørte ved mine egne bryster, når jeg spillede i fissen samtidig. Det var mest for ham, jeg gjorde det, men det var rart nok. Det var først, når jeg blev rigtig ophidset, at jeg masserede brysterne og klemte lidt om vorterne.

Morten satte sig til rette i lyset fra lampen og gav sig straks til at spille. Det var frækt at se hans stive pik. Jeg sad med vidt spredte ben og knæene trukket lidt op. Mine fødder rørte ved hans ben. Jeg blev hurtigt meget våd af at gnide på min klit og Morten nød synet:

Er du liderlig?, spurgte han og smilede.

Ja…stønnede jeg uden at kunne få øjnene fra hans pik. Jeg havde vildt meget lyst til at røre ved den, prøve at spille den af på ham, men jeg var bange, fordi jeg ikke vidste hvordan man gjorde.

Endelig tog jeg mod til mig og spurgte:

Må jeg prøve at spille den lidt for dig?

Jo, selvfølgelig!, sagde han ivrigt og rykkede nærmere, så jeg kunne nå. Forsigtigt rakte jeg ud og tog fat ham hans lem. Jeg kunne mærke det var varmt og blødt at røre ved, men samtidig hårdt. Huden var blød, men lige indenunder var den hård. Det dunkede i min hånd, imens jeg forsøgte at køre forhuden op og nedover det brede pikhoved, som jeg havde set han gjorde.

Hvordan skal jeg gøre?, spurgte jeg til sidst, da jeg kunne mærke og høre, at det ikke havde særlig stor effekt på ham.

Han lagde sin hånd ovenpå min og viste mig hvordan jeg skulle klemme om den og hvordan bevægelserne skulle være lige og seje.

Hmm, ja, det er meget bedre! Han rakte ud og krammede et af mine bryster. Jeg gned løs på pikken og mærkede hvordan jeg var ved at blive rigtig ophidset. Fornemmelsen af at have en varm pulserende pik i hånden var fantastisk! Jeg mærkede spændingen gå op igennem min hånd og arm og forplante sig i mit skød.

Hans forhud smuttede hen over pikhovedet, imens en klar væske langsomt sivede ud af det lille øje. Han stønnede og forsøgte at lave samlejebevægelser i min hånd.

Med den anden hånd prøvede jeg at massere hans nosser, sådan som jeg havde set ham gøre det ved sig selv. Pungen var blød og dunet af små krusede hår. Inden i kunne jeg mærke hans sten og krammede dem forsigtigt.

Jeg kommer nu, Gitte!, sagde han pludselig og i det samme flød spermen ud over min hånd. En lille stråle ramte mit inderlår. Jeg fortsatte lidt hurtigere, imens det sidste sæd løb ud og han var blevet tømt.

Jeg så på al den sperm, som lå imellem os på lagenet og min hånd, der var helt søbet ind. Han gav mig en t-shirt, som jeg tørrede hånden af i.

Kommer du altid så meget?, spurgte jeg.

Nej, det er forskelligt, sagde han. Nogle gange kommer der mindre.

Han så mig mellem benene. Jeg havde helt glemt mig selv, da jeg begyndte at røre ved ham.

Må jeg ikke røre ved dig?, spurgte han og jeg nikkede.

Langsomt begyndte han at undersøge min fisse med sine fingre. Han stak et par fingre op og kørte frem og tilbage. I lyset fra natlampen kunne jeg se hvor våd hans hånd blev. Endelig fandt han min klit for toppen af mine små skamlæber og begyndte at gnide på den. Det føltes dejligt, jeg gik ud fra han havde prøvet at gøre det på en pige før.

Jeg kunne se, at hans pik stadig var halvstiv, så jeg greb om den igen og mærkede, hvordan den voksede i min hånd. Den blev hurtigt hård igen.

Han masserede mig godt og jeg mærkede, jeg sagtens kunne komme af det.

Jeg ville gerne prøve, at mærke, hvordan det var at have en pik op i sig. Jeg ønskede sådan, at mærke, hvordan det var at gøre det rigtigt.

Vil du stikke den op i mig?, spurgte jeg.

Har du lyst til det?, spurgte han forundret.

Ja…, sagde jeg og forsøgte at trække ham ind til mig.

Okay, så vent lige et øjeblik, sagde han, jeg skal lige have et kondom på!

Han sprang op af sengen, imens hans pik dirrede i luften, jeg kunne ikke lade være med at synes, det så lidt sjovt ud. Han fandt et kondom i sin skrivebordsskuffe, flåede pakken op og rullede det forsigtigt på. Han satte sig i sengen igen, placerede sin hovedpude under min numse, så han kunne trænge ind i mig siddende. Morten tog fat om pikken og stemte pikhovedet imod min fisse. Han kørte lidt op og ned indtil han pludselig trængte op i mig med et vådt svup og så var vi i fuld gang med at gøre det rigtigt. Her lå jeg og bollede rigtig for første gang. Jeg havde sex! Og så endda med min egen bror!

Er du okay?, spurgte han imens han gled frem og tilbage i mig. Jeg nikkede.

Ligger du godt? Jeg nikkede igen. Morten gjorde det forsigtigt og jeg synes det føltes underligt, men dejligt. Det var noget helt andet end, når jeg rørte mig selv. Jeg betragtede hvordan hans lange pik gled ud og ind af mig med kondomet på. Den var våd af mine safter og hver gang han pressede den op, sluprede det i min fisse. Jeg synes det var enormt frækt at se på. Der gik ikke længe før Morten satte tempoet op og begyndte at støde hårdere.

Jeg kommer igen!, stønnede han hæst og øjeblikket efter faldt han ned over mig og lå og pustede. Langsomt trak han sig ud, pikken var blevet slap, og kondomet var fyldt med sæd. Han gik hen til skraldespanden og tog det af.

Du kom ikke, gjorde du?, spurgte han.

Næh…sagde jeg.

Han pressede mig helt ned at ligge igen og spredte min ben så meget han kunne komme til. Nu gav han sig til at slikke mig! Det var som om han undersøgte hver eneste millimeter med sin bløde tungespids. Han spredte mine skamlæber og slikkede op og ned af dem. Ind imellem fandt han min klit og spillede blidt tungen hen over den. Det var vidunderligt! Han kyssede og sugede og slikkede og jeg kunne ikke gøre andet end at stønne af vellyst. Det var simpelthen så dejligt. Der gik ikke længe, før jeg mærkede orgasmen bruse ind over mig. Den var så kraftig, at jeg rystede i små spasmer, og ikke længere kunne holde ud, at han slikkede min fisse. Jeg gispede højt, lagde mig tilbage i dynerne og mærkede hvordan udløsningen tordnede igennem min krop. Endelig ebbede det ud efter at have varet det meste af et minut.

Wauw!, sagde Morten, var det ikke en god orgasme?, spurgte han.

Det var en meget kraftig orgasme, sagde jeg, de plejer ikke vare så længe.

Bagefter lå vi i hans seng og snakkede. Han fortalte om, at han var begyndt at have sex for cirka et års tid siden. Han begyndte at komme sammen med en pige, som gerne ville bolle, men som ikke kunne få orgasme. Hun kunne heller ikke lide at røre ved sig selv. Det var noget med, at hun inviterede ham over til VIDEO, så satte de en FILM på, så forældrene ikke skulle høre noget, låste døren og så ville hun have, at han skulle bolle hende, men det virkede som om, hun egentlig ikke synes det var særlig dejligt, sagde han. Det var jo fedt nok at have sex, men det var som om hun ikke levede sig ind i det. Hun ville heller ikke have, at han kom ud over hende, det synes hun var ulækkert.

Du må gerne komme ud over mig!, skyndte jeg mig at sige.

Det lyder dejligt!, svarede han og krammede mine bryster, som han lå og legede med, imens vi talte.

Der gik ikke længe, før jeg fandt ud af at han var helt vild med at sprøjte ud over min krop.

Morgenen efter vågnede jeg ved, at han pillede ved min fisse. Jeg nød opmærksomheden, imens jeg stille masserede hans dejlige pik. Han tog et kondom på og trængte op i mig, imens jeg lå på siden og han lå bag mig. Han løftede mit ben, sådan så han samtidig kunne nå min klit. Han bollede mig i et heftigt tempo og masserede mig, indtil jeg fik orgasme.

Få sex i dag

Arh, jeg kommer nu!, sagde han og trak sig ud. Lynhurtigt hev han kondomet af og spillede sin pik, imens han kom ud over mig. Han lod sæden sprøjte ud over mine balder og hofter. Det var frækt at se de hvide stråler lægge sig hen over min hofte og mærke spermen løbe ned af min røv.

Fra dengang havde vi regelmæssigt sex.

Morten var stadig sammen med sin kæreste, men sagde, at hun var så dårlig til at bolle, at han faktisk hellere ville gøre det med mig.

For det meste gjorde det vi det, om eftermiddagen, når vores forældre ikke var kommet hjem endnu. Det kunne ske, at jeg kom ind på værelset, hvor han sad foran computeren og så på porno, imens han spillede pik, indtil jeg kom hjem. Jeg synes ikke jeg fik ret meget ud af at se på porno, men det var frækt, at se Morten stirre på billederne af de nøgne damer, med pikken i hånden. Så lagde vi os på en af sengene og gav os til at bolle.

Jeg gik til min læge og fik ordnet det sådan, at jeg kunne få p-piller, så nu slap han for at bruge kondom hele tiden, hvilket han var glad for. Jeg elskede fornemmelsen af hans nøgne pik, der langsomt gled op i mig.

Jeg fik min første kæreste, Bo, en sød fyr fra min parallelklasse, som behandlede mig pænt. Han kom tit med blomster og sådan noget. Desværre kom han meget hurtigt, når vi havde sex, han holdt næsten aldrig mere end to-tre minutter, hvilket jeg var lidt ked af, for han var ellers sød nok.

Jeg var ikke rigtigt forelsket i ham.

Når jeg var sammen med Bo, lå jeg og tænkte på Morten. Efter vi havde haft sex og Bo var faldet i søvn, gjorde jeg ofte mig selv færdig med hånden, imens jeg fantaserede om min storebror.

Efter et par uge mere i samme rille droppede jeg ham.

Min storebror og jeg var tit sammen, jeg elskede at ligge i hans seng efter vi havde bollet og snakke om forskellige ting. Jeg var sammen med ham, så meget som jeg kunne. Faktisk ville jeg hellere være sammen med Morten end mine veninder.

Jeg kan huske på et tidspunkt, Morten havde været på sprogrejse til London med sit engelskhold og var væk i en hel uge. Jeg savnede ham voldsomt og ventede med længsel på den fredag han endelig kom hjem. Vi hentede ham i lufthavnen, mor og far gav ham et knus, jeg kunne ikke lade være med at give ham et kys på kinden. Dette var han tydeligvis utryg ved.

På vej hjem i bilen ville jeg holde ham i hånden, men han blev ved med at skubbe min hånd væk. Hjemme ville far og mor høre om hele ugen, men jeg ville bare have ham med ind i seng. Endelig sagde han godnat, og jeg sagde jeg også ville gå i seng, så han kunne fortælle mig om resten af oplevelserne inde på værelset.

Jeg skyndte mig at låse døren og spurgte:

Har du slet ikke savnet mig!

Jo, sagde han og smilede, imens han tog tøjet af. Jeg gik hen og hjalp ham. Hans pik stod allerede rank i hans underbukser, jeg kunne ikke vente og gik i gang med at slikke ham. Han havde lært mig, hvordan han bedst kunne lide det: når jeg brugte hånden og munden samtidig. Jeg kørte hånden op og ned af skaftet og suttede i takt på det brede pikhoved, som jeg ikke kunne få ret langt ind i munden. Den rigtige blanding af oral- og håndsex, kaldte han det. Ind i mellem stak jeg tungen ud og kørte den langsomt op af skaftet og et par gange rundt om pikhovedet. Noget der drev ham til vanvid, var når jeg slikkede hans nosser. Jeg kørte tungen rundt på hans pung, tog kuglerne i munden en efter en af sugede på dem.

Hans pik var så stiv, at jeg næsten ikke kunne bøje den i nogen retninger. Jeg plejede ellers at kunne vippe lidt med den, men den var hård som jern.

Han havde jo også undværet mig i en hel uge!

Jeg tog mit eget tøj af og sagde:

Du skal slikke mig nu!

Jeg skubbede ham tilbage til sengen, bad ham lægge sig og satte mig overskrævs på hans ansigt. Jeg var allerede godt våd! Han stak sin tunge frem og jeg gned min fisse imod den. Jeg var så liderlig, at jeg gned mit skød rundt i hele hans ansigt, mund, næse og hage. Han blev helt smurt ind i mine safter, som han lappede i sig.

Pludselig vendte han mig, så jeg kom til at ligge nederst.

Åh, hvor har jeg lyst til dig!, stønnede han og gav sig til at slikke min krop. Jeg elskede, når han gav sig tid til at slikke hele min krop. Det var det bedste. Han tog mine fingre i munden en efter en. Han kyssede mig i håndfladerne. Læberne strøg langsomt henover min arm og min skulder, indtil han fandt min hals. Med små strøg med tungen slikkede han min hals fra kravebenet op til min hage (han kyssede mig aldrig på munden). Endelig fandt han mine bryster, som han kyssede og slikkede i cirkler rundt om vorten, indtil han endelig tog vorten i munden og begyndte at suge på den. Det gik lige i underlivet på mig! Læberne vandrede ned ad min mave. Ind i mellem stoppede han op, stak tungen ud og slikkede mit mave skind med langsomme strøg. Efter en evighed kom han ned til mine ben, som han kyssede og slikkede fra knæet og op til skridtet, indtil jeg tiggede og bad ham, om han ikke nok ville slikke min fisse nu! Jeg stødte underlivet op imod hans mund, men han legede med mig. Ige n slikkede han kun rundt om den, indtil han til aller sidst ramte plet og placerede et dejligt vådt kys, midt på mine skamlæber, lige over min indgang.

Så gav han sig omhyggeligt, til at udforske min sjask våde fisse med sin tunge og læber. Han begyndte med at slikke op og ned i revnen. Ind imellem stak han tungen lidt ind. Til sidst koncentrerede han sig om min sitrende klit, han lod tungen cirkle om den, imens han fingerbollede mig.

Der gik ikke lang tid før, jeg begyndte at krampe i en voldsom orgasme.

Jeg vil op i dig nu!, sagde han og hev mig ud på kanten af sin seng, stemte pikken imod min hungrende kusse og trængte op i mig med hele sin længde. Jeg mærkede hvordan han stødte imod min livmoder! Morten gav sig til at pumpe løs i mig, det var tydeligt, at han var vanvittig liderlig. Han lagde den ene hånd på min fisse, så han kunne nulre min klit, imens han var oppe i mig. Dette var en teknik han havde lært, hvor vi meget nemt kunne komme samtidig. Og imens han smuttede ind og ud af mig med vældig kraft, mærkede jeg igen en orgasme trænge sig på. Jeg greb ham om armen, for at holde fast, jeg var bange for at falde ned af sengen, og gispede:

Ja, Morten! Jeg kommer igen! Der fandtes ikke længere noget i verden, end hans stive pik i min kusse og hans tommelfinger på min klit.

Jeg kommer også!, stønnede han hæst og da jeg kom for anden gang mærkede jeg hans hede sæd begynde, at flyde i mit indre.

Nej, sagde jeg, vil du ikke komme ud over mig!

Han trak sig ud, imens pikken sprøjtede spermen ud. Strålerne var hårde og varme. Jeg tog fat om hans glinsende våde pik og nød synet af hans orgasme. Imens jeg spillede den for ham, væltede det ud i lange hvide strenge, som lagde sig over min mave. Det dryppede ned af mine lår og satte sig fast som små hvide perler i mine kønshår. Det løb ned og fyldte min navle helt op. De næste sprøjt rettede jeg mod mine bryster. De blev godt dækket til af store hvide klatter, der skinnede på min hud. Jeg mærkede hvordan den tykke væske løb ned af siderne på mig. Til sidste kunne jeg ikke lade være med at rejse mig halvt op og åbne munden. De sidste stråler ramte min gane. Jeg tog hans pik i munden og lod det sidste dryppe af på min tunge. Det smagte bittert og salt, men jeg var lige glad. Han bare kom og kom. Jeg har aldrig oplevet noget lignende!

Endelig blev han færdig med at komme og hans pik begyndte at blive slap.

Vi faldt sammen i sengen og lå lidt og trak vejret tungt.

Den aften fortalte han, at han havde kysset lidt med en pige, Sissel, fra hans klasse, som han nok var forelsket i. De havde flirtet i noget tid og på turen til England havde han endelig fået lov at kysse hende. Han ville meget gerne være hendes kæreste.

Jeg kan huske, jeg fik det rigtig dårligt, imens han talte. Jeg fik ondt i maven, når han snakkede om hende. Jeg kunne ikke holde ud, at han lå og tænkte på hende, når han bollede med mig. Jeg ville have han skulle tænke på mig, sådan som jeg tænkte på ham!

Jeg forsøgte, at få ham til at elske med mig igen, men han ville ikke mere (selvom jeg kunne mærke hans pik sagtens kunne blive stiv igen). Jeg prøvede at få ham til at røre ved min fisse, men han bad mig bare om at lægge mig over i min egen seng.

Ikke ret lang tid efter den aften blev han kæreste med Sissel og sov oftere og oftere over hos hende. Når han endelig kom hjem ville han ikke ret gerne snakke med mig, Jeg spurgte ham også hele tiden ud om Sissel, om hvordan hun var, hvad hun gjorde og sagde, og jeg ville gerne have ham til at fortælle hvordan hun var i sengen, men Morten ville ikke fortælle noget.

Om aftenen vimsede jeg rundt omkring ham med så lidt tøj på som muligt. Jeg fortalte, at jeg nu var begyndt at sove helt nøgen og smed kludene for øjnene af ham. Jeg ville have ham til at tage mig, sådan som han før havde gjort. Jeg savnede ham noget så forfærdeligt!

En enkelt gang fik jeg ham til at stikke sin pik op i mig. En weekend hvor forældrene ikke var hjemme og jeg havde brugt hele dagen på at ophidse ham. Det endte med, at jeg lå i sofaen med spredte ben, så han kunne se jeg spillede fisse.

Han var lige kommet ud af badet efter en løbetur og stoppede op og kiggede på mig.

Kan du slet ikke lide mig mere?!, spurgte jeg. Jeg opdagede, jeg var lige ved at tude.

Jo, sagde han, du er min søster, jeg vil altid kunne lide dig.

Hvorfor vil du så ikke være sammen med mig?

Han rystede på hovedet:

Fordi jeg er sammen med Sissel nu…

Jeg kunne se hans pik rejste sig i hans underbukser. Som om han ikke selv lagde mærke til det, trak han dem ned og gav sig til at gnide på sit lem.

Jeg sukkede efter ham:

Kom her; så skal du være sammen med mig lidt…, spandt jeg.

Han gik hen til sofaen og satte sig i den anden ende. Jeg skyndte mig, at kravle over til ham og satte mig overskrævs på hans vidunderlige pik.

Ja, sådan, skat, sådan skal det være…, sagde jeg, imens jeg guidede pikken i den rigtige position og gled ned over den. Jeg gav mig til at ride ham blidt, imens jeg gned min ømme klit.

Morten så op i mit ansigt, som om han undersøgte det. Ledte efter noget. Han stønnede ikke særlig meget.

Morten, du skal elske med mig, hviskede jeg i hans øre.

Du skal elske med din søster! Jeg red mig selv frem mod orgasmen; den kom hurtigt.

Mmm, ja! Morten, du skal elske din søster!, stønnede jeg og mærkede, at han også kom. Sæden var meget varm i mit indre og den begyndte at løbe ud af mig.

Han sad stadig og så op på mig. Jeg ville kysse ham på munden, men han trak sig ud af mig og gik i bad igen.

Det var sidste gang jeg var sammen med min storebror.

Efter gymnasiet flyttede han sammen med Sissel. Omsider flyttede jeg selv ud og begyndte på HF. Jeg fik en kæreste, Daniel, som blev vanvittig forelsket i mig, men jeg kunne kun føle noget for Morten. Ind i mellem besøgte jeg dem i deres lejlighed og hadede det. Jeg kunne ikke holde ud at sidde i samme rum som Sissel, jeg hadede hende som pesten. Alt hvad hun sagde synes jeg lød åndssvagt. Jeg gik ofte ud på toilettet og spillede fissen hurtigt. Tit begyndte jeg at græde, når jeg fik orgasme, men jeg kom koldt vand i hovedet og skyndte mig ind til dem igen. Jeg sad bare i deres fine sofa og lyttede til hvad de nu end snakkede om.

Jeg lod Daniel gå selvom han blev meget ked af det. Jeg havde brug for noget tid alene. Det meste af tiden lå jeg på min seng med hånden nede i trusserne og fantaserede om Morten.

Efter et års tid kunne jeg godt se, dette ikke kunne blive ved med at gå. Jeg forsøgte at bruge mere tid sammen med veninderne (dem der var tilbage). De hev mig med til fester og jeg kom så småt i gang med at DATE igen. Men de fleste af de fyre de pudsede på mig, synes jeg var en smule kedelige.

Nu snakker jeg kun i telefon med Morten, når det er højst nødvendigt og ser ham kun i højtiderne. Det er nok bedst sådan.

Jeg gør hvad jeg kan for at få mit eget liv til at fungere uden, at jeg hele tiden tænker på Morten. Jeg er begyndt at gå til en psykolog, som skal hjælpe mig med at få styr på mine tanker og lyster. Men det er svært.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.