Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var tid for den årlige konference. Jeg havde glædet mig i lang tid – både til det faglige indhold, hvor jeg selv skulle bidrage, og til aftenens fest. 

Jeg var spændt på, om han ville komme. Vi kendte kun hinanden flygtigt, men det var ikke nogen hemmelighed, at jeg synes det kunne være spændende at lære ham lidt mere at kende. Jeg havde i hans blik også fornemmet en interesse i mig, uden helt at vide, hvad hans blik indebar.

Konference dagen kom, og der var mange gode og venlige gensyn, men jeg så ham ikke. 

Men under mit indlæg fra talerstolen, fik jeg øje på ham, og jeg fornemme at vores øjne et kort øjeblik mødte hinanden, og jeg måtte slå blikket ned, for jeg følte mig lidt hylet ud af den. 

Efter et oplæg, er der altid mange som skal snakkes med, og igen kunne jeg ikke se ham. Men jeg vidste, at han var der.

Ville have ham, men var også lidt bange for at gøre mig selv til grin. Jeg vidste, at han havde familie som jeg, og at jeg var ældre end ham. Men alligevel kunne jeg ikke lægge en dæmper på min interesse.

Det blev tid for omklædning inden fest middag. Det som jeg hjemmefra havde tænkt mig at tage på denne aften, var jeg nu slet ikke tilfreds med. Men jeg havde ikke andre muligheder. Medens jeg gjorde mig i stand, drak jeg et par glas af den vin, som jeg havde medbragt hjemmefra.

Jeg gik og legede med tanken om, hvad der kunne hænde – og samtidig forsøgte jeg at lægge en dæmper på mig selv, jeg vidste trods alt ikke om han var interesseret.

Jeg gik ned til festmiddag, og mine øjne søgte efter ham. Det var tid at finde en plads ved bordet, og jeg stod og snakkede med andre som jeg kendte, og det ville være naturlig at sætte mig sammen med dem.

Pludselig fornemmer jeg nogen stå bag ved mig, og han læner sig frem og siger stille, er det ok, hvis jeg sætter mig ved siden af dig. Jeg fik vist svaret lidt fjottet, for jeg fornemmede hans nærvær i hele min krop.

Middagen var god, der blev snakket og skålet. Jeg var hele tiden hans nærvær bevidst. Mærkede flere gange, at hans ben strejfede mit. Der blev udvekslet mange smil med glimt i øjet.

Der blev spillet op til dans, og galant som han var, bød han op. Herlig at danse med ham, dejligt at mærke hans krop mod min og fornemme musikkens rytme. Følte og fornemmede ham med alle mine sanser.

Det blev til mange danse, og senere på aftenen hvor de lidt mere stille melodier blev spillet, dansede vi tæt sammen. Jeg kunne mærke, at han var blevet opstemt og holdt mig tættere ind til sig. Jeg mærkede bulen i hans bukser, når jeg med musikkens rytmer kørte mit underliv mod hans underliv.

Hans hænder kærtegnede min nakke, ryg og røvballer. Jeg nød det i fulde drag.

Han hviskede søde ord i mit øre, og bed mig blidt i øreflippen. Vi kyssede hinanden, først stille og blidt og derefter meget lidenskabelig.

Kom lad os komme væk herfra, hviskede han.

Vi endte på hans værelse. Vi havde ikke mere end lukket døren bag os, før vi var i hinandens arme. Mærkede vildskaben i os begge og tøjet kom hurtig af.

Han havde en flot og spændstig krop, og jeg følte mig lidt forlegen, hvad måtte han ikke tænke, sådan en gammel kone som mig.

Men det var slet ikke tid til at tænke på, hvordan han så mig. Hans lagde mig blidt på sengen, og begyndte langsomt at kysse min pande, øjne, hals og nåede til brysterne, som straks reagerede på hans kærtegn.

Hans nippede mine brystvorter, sugede og bed lidt og jeg gav lyde fra mig af velvære. Jeg blev overdænget af kys og slik på mave og på min fisse. Jeg mærkede, hvordan jeg var våd og villig spredte benene, så han rigtig kunne få plads.

Han lod sin tunge lege ganske blidt omkring min klitoris og op og ned langs siderne, hvilket fik mig til at stønne af velbehag. Det var en umulighed at holde mit underliv i ro.

Han lod indimellem tungen hvilke blidt på min klitoris for derefter langsom at slikke min fugtige fisse. Legen forsatte lige til næste gang hans tunge cirklede rundt om min knop. Jeg tog om hans nakke med begge hænder for at holde ham fast lige der, og han skiftede mellem blide cirkler og hårdere sutten, og på ingen tid kom jeg i en orgasme, der bare blev ved og ved, så jeg til sidst måtte skubbe ham lidt væk, da det bare var for meget.

Måtte lige ligge der stille og roligt og sunde mig lidt og i medens kærtegnede han mig blidt og stille.

Fik øje på hans store stive pik. Jeg ville så gerne, at han også skulle nyde, så jeg satte mig overskrævs på ham og tog hans pik i mine hænder. Dejlig at mærke hvordan blodet dunkede i den.

Kysser blidt hans pik hoved, og lader min tunge glide blidt og stille rundt om hovedet. Tager karlen i munden, og jeg suttede af hjertens lyst og jeg kunne mærke, at han kunne lide det, for alle hans muskler blev spændte og hans vejrtrækning ændrede sig også.

Han holder begge hænder om mit hoved, og underlivet hæver sig, og han er lige ved at kvæle mig, da han kommer. Jeg forsætter stille med at kærtegne ham, så han som mig kan få lov at sunde sig lidt.

Men snart er karlen kamp klar igen, og jeg satte mig overskrævs på ham. Hans pik fandt hurtig den rette vej, dejlige at mærke ham oppe i mig og jeg nød at ride ham.

Pludselig tager han fat om mig, og vi ruller en halv omgang, uden at miste kontakten med hinanden.

En ubeskrivelig følelse af samhørighed bredte sig, og efter en ”evighed” begyndte vi at bevæge os. Vi fandt hurtigt takten sammen og på kort tid kom vi begge to i et brag af en orgasme.

Han lå bare stille ovenpå mig, og jeg forsøgte at ”fotografere” oplevelsen ind i min hukommelse.

Da jeg kunne mærke at hans pik blev slappere for til sidst at glide ud af mig, rullede han over på siden og vores munde mødtes i et langt og intenst kys.

En smøg og et glas vin mere og lidt små snak, og snart kunne lege begyndte forfra.

Tidligt hen på morgen listede jeg hen på mit eget værelse for at få et par timers søvn. Godt det var første dag, hvor jeg skulle komme med mit indlæg.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.