Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Når man til daglig arbejder hårdt i en velbesøgt kiosk, har man også gjort sig fortjent til en forlænget weekend en gang i mellem. Nogen kalder det en miniferie. Gittes velfortjente miniferie starter denne torsdag morgen. Hun har faktisk glædet sig rigtig meget til at kunne slappe af her op til weekenden og få lov til at sove længe. Arbejdet med ombygningen af salgslokalet og overgangen til nye systemer har taget ret meget af hendes tid på det seneste. Nu kører det hele gudskelov igen som det skal på arbejdet, så hun kan roligt nyde de to ekstra dage fri.

Med en alder af 53 år nyder Gitte sit selvvalgte singleliv. Hun skal bestemt ikke ind i et fast forhold en gang til. Alderen trykker hende på ingen måde. Hun lever det frie liv på godt og ondt. Ganske vist er hun en forholdsvis kraftig, rødhåret kvinde med fyldige lår og en rigelig stor bagdel. Hendes hud er dog lækker glat og næsten som marcipan. Brysterne er stadigvæk runde og faste - selv efter to fødsler. Der er ingen synlige rynker omkring øjnene, skønt hun er meget lattermild og ofte får sig et godt grin i andres selskab. Hendes seksualliv er yderst velfungerende. Hun har ingen problemer med at finde villige partnere, når hun trænger til lidt selskab i soveværelset. Hun elsker sex og er stadig ret udholdende i en seng. Hun er i det hele taget en lækker, attraktiv, fuldmoden madamme, som hun selv udtrykker det.

SEX I DAG?

Mens hun ligger der i sengen og lader tankerne gå på langfart, mærker hun den velkendte lystfølelse brede sig i kroppen. Hun får trang til at nyde sig selv lidt ved at gnubbe sig til en lækker, afslappende morgenorgasme. Pludselig ringer det på døren. Hun kigger på uret. Klokken er kun halv ni. Hvem pokker kan det være så tidligt om morgenen. Nå, det kan jo være posten, der kommer med den pakke, som hun har bestilt i sidste uge. Hendes gamle og trofaste vibrator kunne ikke mere. Den er for længst gået død langt oppe i hendes forlystelsessyge underliv. Nu har hun bestilt en ny gennem et postordrefirma plus lidt andet spændende SEXLEGETØJ, som det kan være meget interessant at afprøve. Hun har kun en sort g-streng på, da hun står ud af sengen, så hun slår lige sin kimono rundt om sig og tøfler ud for at lukke op. Da hun åbner døren, står der en nydelig, ung knægt udenfor. Hun kigger spørgende på ham. Han er helt mundlam… ’Øøhhh… jeg… øhhh’.

Nu er det jo sådan, at når man er single, så har man jo for det meste kun sig selv at fordrive tiden med. Netop derfor er man også i stand til at se nye muligheder i alle de situationer, der måtte komme. Ganske vist har hun en gang svoret, at hun ikke vil binde sig til nogen mand mere. Men hun vil nu alligevel stadigvæk godt leve livet og bruge de mænd, som hun kommer i nærheden af og som hun har lyst til. Som hun grinende plejer at sige til sine veninder: ’Alt hvad der går forbi, det er faktisk spildt!’ Derfor plirrer hun nu - påtaget forvirret - med øjnene og smiler venligt til denne nydelige fyr: ’Hvad søren vil du?’ - ’Øhh, jeg hedder Mikkel og kommer fra gymnasiet. Vi er ved at samle penge ind til et godgørende projekt i Afrika. Nogen af os samler ind ved at bruge dagen i dag til at udføre arbejde for folk. Ja, vi tilbyder folk vores arbejdskraft. Du kan for eksempel leje mig som en slags tjenende ånd til alt forefaldende arbejde. Det koster kun 300 kr. for 3 timer’.

Hun er pludselig langt mere end lysvågen og udbryder spontant: ’Jamen, hvis du er en tjenende ånd, så må der jo være faldet en appelsin ned i min turban i dag, også helt uden at jeg har behøvet at gnide på den forunderlige lampe. Hej, velkommen! Jeg hedder Gitte. Kom endelig indenfor. Pengene går jo til et godt formål og formiddagen er ikke ret lang, når der skal arbejdes. Lad os se, hvad du kan bruges til’, siger hun med et smil.

Hun viser ham straks ud i køkkenet. ’Se, du kan starte med den lille opvask fra i aftes og så lige vande mine blomster’, siger hun, mens hun peger på tallerkenerne fra i går, og tilføjer: ’Hvis du så lige vil sætte noget kaffe over og dække lidt morgenbord, så kan vi jo drikke kaffe og planlægge dagens videre forløb imens. Jeg håber, du er frisk til lidt af hvert?’

Mikkel svarer med et charmerende smil: ’Ja, du skal endelig ikke holde dig tilbage. Jeg er vant til at tage fat på lidt af hvert’.

Selv går hun ud på badeværelset for at tage bad, børste tænder og frisere sig. Da hun kommer der ud og ser dig selv i spejlet, forstår hun godt, hvorfor han ikke kunne sige noget lige med det samme, da han stod udenfor. Båndet som sad rundt om kimonoen er gået op, og dækker ikke ret meget for hendes runde bryster. Hun betragter indgående sine bryster, nyder synet af dem og synes selv, at hun har et par pæne bryster trods alderen. Ja, der er da en pæn håndfuld i hvert af dem, og så pyt med at han fik dem at se. Man kan kun håbe, at han nød det!

Mens hun står under bruseren slår det hende, hvor charmerende denne unge mand i grunden er. Han har et dejligt varmt smil og virker meget frisk, og så har han jo en krop som en fuldvoksen mand. Måske kan han gøre mere gavn end han umiddelbart regner med. Jagtinstinktet vågner under alle omstændigheder i hundyret. Hun vil i hvert fald prøve at friste ham lidt, beslutter hun, bare for at finde ud af, hvor grænsen for hans hjælpsomhed går. – Og så går hun jo ikke selv af vejen for et lille morgenput, hvis det skulle byde sig til. Tanken sender pirrende strømninger ned i hendes evigt hungrende underliv.

Da Gitte kommer ud fra badeværelset, dufter der dejligt af kaffe fra køkkenet. Støvsugeren er sat frem i gangen. Mikkel er gået i gang med at lufte ud i soveværelset og ordne hendes uredte seng. Kaffen må vente lidt endnu. Hun er stadig fugtig efter badet og kimonoen står let åben. Gitte stiller sig udfordrende i døren ind til soveværelset. Hun står med let spredte ben, og ser i den grad ud som en, der er lige ved at få en orgasme. Et lille kærtegn og hun vil helt sikkert eksplodere.

’Kan du lide mine nye strømper?’, spørger hun med glimt i øjet og løfter op i kimonoen. Mikkel registrer straks, at hun intet har på og smiler: ’Ja, de er jo helt gennemsigtige. Det ser lækkert ud’. Gitte sætter sig på sengekanten. Kimonoen glider ligesom tilfældigt til side over hendes lår og afslører dagens gode tilbud.

Mikkel opfatter omgående gløden i Gittes øjne. Han er straks tændt og kan slet ikke beherske sig længere. Han sætter sig ned på knæ foran hende, lægger en hånd på hendes ene tykke lår, og kæler blidt den bløde hud på låret. Han ser hende dybt i øjnene, mens han uden blusel lægger den anden hånd ind på de lyserøde hår mellem hendes ben. Han stryger meget blidt på de krøllede lokker og siger: ’Åh, det føles som en lille, dejlig rævemanke, så blød, smuk og fristende. Den dufter dejlig ren her oven på badet. Jeg får ligefrem lyst til at kysse den, hvis jeg da må?’

‘Jeg har overhovedet ingen indvendinger. Gå du bare i gang!’, svarer Gitte hurtigt og mærker, hvordan hendes hjerte banker en smule hurtigere. Hun er helt fortabt over den måde, han gør tilnærmelse til hende. Hun har spredt benene og er nu helt åben som en blomst. Hendes læber er så våde, blanke og tiltrækkende og hendes skamlæber har det på nøjagtig samme måde. Hun spreder benene yderligere, så han bedre kan se den åbne blomst og dufte til dens nektar. Åh, det er så forbandet ophidsende, bare sådan at lade skæbnen råde, slappe af og byde sig til – og så oven i købet til en ung knægt, som man kun har kendt i højest en halv times tid.

Hun kan mærke, at hans hænder ryster en smule, da han forsigtigt med fingrene spreder hendes fugtige skamlæber. Hun kan også mærke, at han rører ved hendes følsomme klitoris. Denne berøring fra et par nysgerrige, ivrige drengefingre sender et frydefuldt gys op gennem hendes krop. Det er næsten lige ved at udløse en orgasme hos hende.

Mikkel registrerer opmærksomt hendes reaktion, bøjer sig frem og kysser hendes klitoris, som stadig er våd efter badet. Han kysser hendes lyserøde kønshår. De er fugtige som tang. ’Uhm, du smager som en musling, en pragtfuld frisk, salt musling’, siger han med sitrende stemme og fortsætter: ’Åh, det her har jeg tit drømt om – bare sådan at få lov til at gå på opdagelse overalt på en fuldmoden, voksen og dejlig kvindekrop.’

Samtidig med at han siger det, famler hans hænder hurtigt rundt på hendes tændte krop. Det er som om hans fingre er blevet meget nysgerrige og meget ivrige. Gitte udstøder et suk og vånder sig lidt. Nu er han klar over, at hun nyder hans kælende og ophidsende berøringer. Med et længselsfuldt suk lader hun sig falde tilbage på sengen og tilbyder ham derved åbenlyst hele sit blottede skød. Det er åbent og fugtigt, og indbydende som en gardenia, som duftende rosenblade, som fløjl og silke, som…

Gittes ben hænger ud over sengekanten. Det fugtige skød er åbent og modtageligt. Mikkel læner sig frem, bider blidt i det, kysser det og stikker den lange, hårde drengetunge ind. Hun stønner og nyder det. Alle hendes nervetråde i hendes sexhungrende krop er nu udelukkende koncentreret om at sende de skønneste vellystsignaler op til hendes hjerne. Hendes klitoris er stiv som en brystvorte. Hun begynder at bevæge sit underliv i små spastiske ryk. Hendes fyldige lår bliver til en skælvende skruestik, som hun blidt klemmer sammen om knægtens hoved. Han sidder nu fast mellem hendes bløde lår og lader til at nyde det. Det er en smuk og blød skruestik af salt og silkeagtig hud. Så løsner hun sit greb om hans hoved. Hans hænder bevæger sig opad til hendes moderlige bryster. Han kærtegner dem samtidig med at hans stærke tunge bearbejder hendes ophidsede klitoris. Hun kan især godt lide, når hans tunge kommer til at trykke lige neden under klitoris. Han napper blidt med sine læber i den. Så stikker han sin lange tunge ind i åbningen, så langt ind som muligt. ’Åh, det er vidunderligt’, sukker hun.

Mikkel rejser sig lidt og tager Gittes store, runde balder mellem sine stærke drengehænder. Han tager om dem som omkring en stor frugt og skubber dem opad. Mens hans tunge leger med hendes skød, presser han fingrene ind i balderne for at føle deres fasthed og kurver. Hun mærker hans slanke, fugtige pegefinger cirkulere blidt ned omkring endehullet for lidt efter lidt forsigtigt at glide indenfor. Hun protesterer ikke, fordi han gør det på en blid og nænsom måde. Der går en varm strømning af velbehag og ophidselse igennem hendes krop. Hun er faktisk ret overrasket over knægtens pågåenhed. Hvor er han dog pludselig blevet dejlig fræk – den lækre fyr. Han er bestemt ikke særlig genert trods sine måske kun 17-18 år. Det her har han garanteret prøvet før. Så lad ham bare boltre sig.

Gitte nyder hans ivrighed og hans elegante måde at pirre hende på. Hun prøver at opsluge hans finger i sit endehul. Han støder den forsigtigt lidt længere ind, samtidig med at han bevæger sin tunge rundt omkring hendes klitoris. Myriader af rislende fornemmelser breder sig i hendes hungrende kvindekrop. Hun begynder at stønne og bevæger sit underliv rytmisk frem og tilbage.

Få sex i dag

Hun mærker, at når hun presser nedad med bagdelen, så kan hun rigtigt føle hans finger, og når hun hæver dig opad, så kan hun fornemme hans ivrigt slikkende tunge. Hun nyder hans hastige rytme ved hver bevægelse, indtil hun med ét er ved at eksplodere af ophobet liderlighed. Hun kan mærke, at orgasmen er stærkt på vej. Hun mærker, at hun ikke mere har kontrol over sin egen krop. Den vrider sig voldsomt af nydelse og begær. Hun stønner som en due, der kurrer: ’Åh ja, Mikkel, åh, du er så god. Jeg kan ikke mere. Jeg kommer, åh, åh, jeg kommer. Nu, nuuuh!’ Hendes krop spændes i en bue som i krampe, mens de kraftige udladninger fra orgasmen skyller gennem hendes krop. Mikkel mærker Gittes voldsomme, rytmiske sammentrækninger omkring sin finger, en, to, tre gange i ekstase. Helt vildt.

Hun falder åndeløst sammen. ’Åh, Mikkel, hvad har du dog gjort ved mig, hvad er det dog du har gjort ved mig!’ Hun kysser ham og drikker den salte væde fra hans mund. Hendes bryster falder ind mod hans hoved, mens hun holder om ham og knuger ham ind til dig og gentager: ’Åh, Mikkel, hvad har du dog gjort…? Du er bare rigtig, rigtig god til dit arbejde!’ Mikkel smiler varmt til hende, giver hende et kys og siger stille: ’Jeg går lige ud på toilettet og gør mig rigtig klar, så skal jeg nok fortsætte mit arbejde, der hvor vi slap’.

Gittes tanker kredser lidt omkring det, hun lige har oplevet. Det er da vist en ret god start på en fridag. Her ligger hun, en midaldrende kvinde, og har en lækker, arbejdsvillig gymnasieelev til sin fulde rådighed. Når han alene med sine hænder og tunge kan formå at give en kvinde så voldsom en udløsning, hvad kan hans unge pik så ikke berige en med af glæder og oplevelser?

Gitte er ret hurtigt blevet opmærksom på, at knægten er godt udrustet fra naturens hånd. Omfanget og kapaciteten af hans penis er mildest talt enorm i betragtning af hans alder. Det åbenbarede sig allerede, da hun kom ud fra badet og med vilje kiggede lidt dvælende og liderligt på hans bukser. Det er uden tvivl i sådanne øjeblikke som nu, at han er i stand til at yde sit bedste. Så hvorfor ikke bare fortsætte og lade det komme an på en prøve. Hun betaler jo trods alt 300 kr. for en hel formiddag. De skal bruges fuldt ud!

Døren ud til toilettet er åben, mens han er derude. Hun er trods alt ikke særlig genert og drejer derfor nysgerrigt hovedet, idet hun vil gå ud i køkkenet for at slukke for kaffemaskinen. Hun kigger helt åbenlyst på ham, som han står der – denne purunge, slanke og muskuløse knægt med ungdommens uudtømmelige virilitet i behold. Han har smidt alt tøjet og står med ryggen til hende. Han ser sig tilbage over skulderen for at se, om hun betragter ham. Da han opdager, at hun har set ham, stiller han sig udfordrende hen foran spejlet og ryster sit kraftige lem som en stor slikkepind, en moden frugt eller en kærkommen gave til hende – måske! Så vender han sig helt om imod hende og kommer hende smilende i møde. Hun stirrer uvilkårligt kun på hans hyperpotente og meget attraktive legemsdel. Nej, hvor er den flot og stor. Han gnider den langsomt frem og tilbage, pikhovedet er glinsende flot og spændt.

Han er helt bestemt meget attraktiv og fristende. Der står han til fri beskuelse - helt nøgen og ikke et gram fedt for meget på den slanke, lækre, unge krop. Hans veludviklede lem står strittende ud i luften og peger lige frem mod hende som en løftet pegefinger, men meget større og en hel del tykkere. Hun har aldrig i sin vildeste fantasi forestillet sig, at en knægt på hans alder allerede kan have en pik, der er så stor og veludviklet. Han ser på hende med et brændende og begærligt udtryk i de brune øjne, og tager endnu et skridt hen i mod hende. Hun føler en forunderlig sitren i kroppen og stor trang til at bevæge sig nærmere hen mod ham.

Pludselig kan ingen af dem modstå trangen mere. De kaster sig over hinanden. Han halvt slæber, halvt bærer hende ind til sengen og lægger hende ned. Han lægger sig på knæ mellem hendes spredte lår og bøjer sig hen over hende for at kysse hendes mave og hendes dejlige bryster. Han er lidenskabelig opsat på at betjene hende på ypperste vis og hun konstaterer omgående, at hun atter er opflammet af et brændende begær efter at blive betjent. Hun tager fat i hans store lem med den ene hånd, gnider let på det med den anden hånd, kører forhuden frem og tilbage et par gange og skubber så uden videre dikkedarer den lækreste og hårdeste drengepik i hele verden den helt lige vej ind, hvor den hører hjemme – nemlig langt inde i hendes længselsfulde og kogende indre.

Ekstasen ved at mærke ham bevæge sig inden i hendes underliv er så stor, at hun er lige ved at besvime af ophidselse. ’Åh dreng, hvor er du dog dejlig stor inden i mig. Jeg kan rigtig mærke dig hele vejen op. Åh så dejligt. Du fylder mig fuldstændig ud. Åh, du må gøre lige, hvad du vil med mig. Åh dejlige unge, du er alle pengene værd’.

Gittes rosende og liderlige udbrud opildner ham kraftigt og han kaster sig over hende med en erotisk vildskab uden lige. Han kærtegner hende med munden og hænderne, mens han dybdeknepper hende efter alle kunstens regler. Han prøver alle stillinger. Han løfter det midterste af hendes krop op fra sengen og op mod sig, trækker hendes skød op mod sit store, stærke lem. Han lægger sig på knæ for bedre at kunne støde ind i hende. Han rører ved hendes dejlige, store balder, kærtegner hendes lækre bryster, bider hende i læberne, kysser hendes skød og støder skiftevis hårdt og blidt ind i hende, mens han drejer sit smidige underliv i cirkelbevægelser hen over hendes glødende køn.

Hun mærker, hvordan han driller hende på en meget ophidsende måde ved kun lige at røre hendes fisseåbning med sit hårde pikhoved. Han bliver ved og ved. Pikhovedet er som en fugl, der pirker korn. Så med et trykker han sin hårde pik ganske langsomt i bund for derefter langsomt at trække den ud og begynde forfra med at pirke korn mod hendes skamlæber. Hun mærker, hvordan hendes ophidselse stiger næsten til det dobbelte. Hun mærker intenst, hvordan hun bliver rørt ved over det hele både indvendig og udvendig. Hun fornemmer, hvordan han med kroppens cirkelbevægelser på hendes mave gang på gang strejfer hendes ophidsede klitoris. Han knepper hende nu igen i et højt tempo og med enorm voldsomhed.

Hun griber med begge hænder ned og tager et fast greb i hans hårde unge balder for at tvinge hans pik så højt op i sig som muligt. Åh, hvor hun nyder at røre ved den faste, smalle røv. Hun vipper sit underliv op imod ham, møder ham med sin hungrende krop og støder imod ham i alle hans hug. Det udvikler sig til sidst til en nærmest dyrisk, erotisk kamp i sengen, hvor de begge med et voldsomt begær kun ønsker én ting - at voldtage den anden. Ikke fordi de ønsker at betvinge hinanden eller gøre hinanden fortræd - nej tværtimod. Undervejs i deres hektiske og erotiske kamp smelter de mere og mere sammen og forsvinder sammen dybt ind i en blød varm, mørk livmoder. Det er den fuldendte elsker, hun der har købt for 300 kroner. Hun sender i al sin liderlighed og ekstase en stille tak til det gymnasium, der har sendt hende dette pragteksemplar af en opvakt og kvik elev.

Hun kan mærke langt oppe i sin skede, hvordan Mikkels store, hårde pik spændes yderligere. Den begynder at pulsere og dunke. Det er for meget for hende. I samme sekund fornemmer hun en sitrende og sugende orgasme begynder at nærme sig. Hun føler det som om hun stiger højere og højere op i intetheden. Åh, nu kan hun ikke mere. Hun giver slip på sin krop og kaster sig ud i mørket, ud i intetheden. ’Åh, ja, ja’, næsten råber hun. ’Åh, sprøjt bare, sprøjt, sprøjt, sprøjt højt op i mig. Jeg kommer, åh, jeg kommer. NU, nu, nuuuh!’

Sammentrækningerne i hendes skede virker som en kværn, der suger Mikkels hårdtpumpede pik til sig og udløser hans orgasme. Det varer ikke længe, før han leverer en varm ladning af dampende sperm højt op i Gittes moderlige skød. Med et tyrebrøl kaster han nakken tilbage, mens han løfter hendes balder højt op mod sig, som for at beholde dem helt for sig selv. Hun mærker, hvordan de kraftige sprøjt inden i hende sender et varmt tryk op i livmoderen. Han pumper og pumper sin dundrende pik op i hende gang på gang lige indtil der ikke er mere sprøjt tilbage. Så falder han pladask ned over hendes bløde mave, mens han udstøder et højlydt grynt.

De kysser kærligt og smilende hinanden. De er ikke længere som en mor med sin dreng eller en husmor med sin tjenende ånd. De er nu som to ligeværdigt elskende, der takker hinanden for en rigtig god og vellykket gang sex og bliver enige om at sove en stund i hinandens arme.

Hun ved med sig selv, at efter denne dag vil hun være som besat, hver gang hun kommer til at tænke på Mikkels lækre, muskelsvulmende unge krop oven på sin egen moderlige, sexkrævende og fuldmodne kvindekrop eller når hun kommer til at tænke på, hvordan han bevæger sig oven på hende, gnider sit enorme lem mellem hendes bryster for derefter at føre det op til hendes bløde læber for på den måde at blive tilfredsstillet med hendes hjælp. Hun føler en svimmelhed af glæde og taknemmelighed over, at hendes krop endnu en gang har været i god form og at hendes hjerne mentalt har været i stand til at følge dette unge, enormt virile hankønsvæsen helt til dørs. Hun glæder sig allerede helt vildt til hans næste besøg om nogle få dage. For det må for alt i verden ikke slutte nu!

Da de kysser hinanden farvel i entreen, siger han drillende, at han godt vil arbejde gratis for hende en anden gang – og han skal nok medbringe et slidstærkt eksemplar af det arbejdsredskab, der skal bruges. De griner begge to og bliver hurtigt enige om, at der nok ret ofte bliver brug for en flittig hushjælp hos Gitte. Mikkel er gudskelov lige så opsat på at fortsætte med at arbejde for hende, som hun er opsat på at stille en arbejdsplads til rådighed for ham. En fyr i hans alder har jo jævnligt et stort behov for at få pudset ettallet og hun kan altid bruge en tjenende ånd til at gnide lidt på hendes egen forunderlige lampe!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 307 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.