Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

NOVELLE: KAPITEL 4.

På vej hjem i toget havde Ditte klaget over, at hun havde ’ ondt i kussen’. Mogens havde også haft sin store pik helt oppe i hende. ”Jeg tror altså snart, at jeg slår op med ham. Det er ligesom han vil mere og mere for hver gang vi er sammen”. Sagde Ditte. Jeg havde nok godt vist det hele tiden. Ditte holdt meget af Mogens, men han var nok alligevel lidt for gammel til en pige på Dittes alder. Dengang da Ditte lige havde mødt ham, havde jeg været en lille smule misundelig. Hun havde en fyr, og jeg havde ingenting. Takket være min mors værtshus besøg havde jeg nu fået en dejlig kæreste. De fleste unge piger i teenagealderen finder en kæreste, der er et par år ældre end dem selv. Der er 20 år mellem Bjarne og mig.

SEX I DAG?

Bjarne er meget vild med mig.

Han viser mig hele tiden, at han synes, jeg er en lækker pige. Mange gange når han kommer på besøg, når jeg knap at få trusserne af, før han ligger med sin dejlige tunge i min fisse. Han er fantastisk god til at slikke fisse. Jeg får altid orgasme af det. Bagefter, når han boller med mig, hvisker han nogle rigtig frække ord til mig i mens han gør det. Jeg slapper utroligt af sammen med ham. Mere end jeg har gjort med nogen anden. Faktisk er jeg meget mere privilegeret end Ditte. Ditte var nødt til at holde Mogens hemmelig for sin mor. Dittes mor (Ulla) Ville ’flippe skråt’, hvis hun vidste, hvad Ditte og Mogens havde lavet sammen. Min mor havde jo Ejner samtidig med, at jeg havde Bjarne. Hun vidste udmærket, hvad Bjarne og jeg foretog os inde på mit værelse. Vi ved også, hvad mor og Ejner laver.

Bjarne er lige så meget ’legebarn’ som mig. Nogen gange er vi listet hen til dørsprækken ind til min mors soveværelse, og har kigget ind til mor og Ejner. Det starter altid med, at mor ligger, og gnider Ejners pik. Ejner ligger og rager mor i kussen, mens han slikker hendes bryster. Som regel slutter det med, at mor sætter sig op på Ejner, og hopper lidt op og ned et par minutter til de kommer begge to.

Ditte ringede, og gjorde det forbi mellem hende og Mogens. Han blev selvfølgelig lidt ked af det, men han tog det trods alt pænt. De aftalte, at Ditte måske kunne besøge ham på et tidspunkt, og måske lidt mere.

Det var på det tidspunkt, Diana flyttede skole. Hendes mor havde mødt en ’rig’ mand, og havde fået fine fornemmelser. Hendes datter skulle gå i ’Privat-skole’.

Ditte var lidt ked af det med Mogens. Han havde jo været sød nok ved hende på mange måder. Han kunne jo ikke gøre for, at han havde en stor tissemand. Ditte snakkede meget om det. Jeg var også selv lidt nedtrykt.

Vi var kun Ditte og mig tilbage i ’PMK’.

Jeg savnede Diana.

Den eftermiddag, før vi tog ud til Mogens og Ditte, havde gjort stort indtryk på mig.

Diana og jeg havde haft pigesex sammen, og jeg havde fundet ud af, hvor dejligt jeg syntes, det havde været at være sammen med en pige.

Diana havde også kigget på mig på en anden måde, den sidste tid hun gik i klassen. Jeg var sikker på, at vi ville havde fortsat vores lille pigeleg, hvis hun ikke havde flyttet skole.. Min lyst til at prøve pigesex startede i virkeligheden slet ikke med Diana. Det er en helt speciel følelse, man kan opleve som teenager, når man føler sig tiltrukket af sit eget køn. Både drenge og piger oplever den.

Første gang jeg havde den følelse, var en dag i omklædningsrummet efter gymnastik. Jeg havde stået, og kigget på nogle af de andre piger i omklædningsrummet. Jeg mærkede, hvordan synet af deres bryster og kusser gjorde mig liderlig. Da Ditte kom ud fra badet, blev det bare endnu værre. Dittes bitte små bryster og hendes glatte mis var en skarp kontrast til alle de andre mere eller mindre veludviklede ungpigebryster og behårede ’tissekoner i rummet. Da jeg var kommet hjem fra skole den dag, havde jeg simpelthen været nødt til at trække bukserne ned og stikke en hånd ned i mine trusser, og gnide på kilderen til jeg kom af det. I lang tid havde jeg det lidt underligt med, at jeg tændte seksuelt på min veninde. Det blev nærmet et fast ritual, hver torsdag efter gymnastik, at jeg måtte hjem og lege med mig selv, mens jeg forestillede mig Ditte uden tøj på. Kort tid efter blev Ditte og jeg veninder. Sådan rigtigt gode veninder altså. Vi kunne snakke sammen om alt. Drenge, kærlighed, forelskelse og meget andet. Det var mig, der fik Ditte i gang med at onanere. (Troede jeg da). Hun havde læst om det i et ungdomsblad, og spurgte mig, om jeg var begyndt på det. Vi snakkede en masse om det, og jeg fortalte hende, hvordan jeg allerede da jeg var 12, nogen gange lå, og rørte ved min kusse om aftenen, når jeg var lagt i seng. Ditte havde været meget interesseret, og hun havde sagt, at hun ville gå hjem og prøve det samme aften, når hun gik i seng. Den aften gav jeg mig selv en ’mega-orgasme’, da jeg lå og fantaserede om, hvad Dittes fingre var i gang med på samme tidspunkt.

Ditte havde aldrig fået kendskab til min lyst til hende.

Selvom vi var rigtigt gode veninder, syntes jeg alligevel, det var lidt pinligt at tale om.

Efter Ditte var blevet min bedste veninde, blev det helt umuligt for mig at tale om mine følelser for hende.

Vi kunne snakke åbent om alt. Fortælle hinanden hvor og hvornår vi sidst havde onaneret. For Ditte var det bare fortrolig ’tøsesnak’. For mig var det både tøsesnak og ophidsende både at høre om Dittes oplevelser og fortælle hende om mine egne. Det frækkeste jeg havde oplevet i forbindelse med Ditte, var den dag hun mødte Mogens.

Jeg havde været en flue på væggen og set alt, hvad de havde foretaget sig sammen. Jeg havde set en ældre mands uhæmmede begær efter min venindes ikke alt for udviklede krop.

Han havde haft sex med hende på alle tænkelige måder. Ditte havde givet efter og givet ham lov. Hun havde suttet ham, og ladet ham trænge op i hendes uprøvede krop. Det havde været ufatteligt frækt at stå i Mogens’ entre og se sin veninde på det nærmeste blive ’skampulet’ af en moden mand. Der er sikkert mange af jer dejlige liderlige fyre, der sidder og læser den her slags historier, der ville have syntes, at det var lækkert at have set Ditte blive taget. Sådan er der mange mænd, der tænker. Min egen fyr, Bjarne har det på samme måde. Vi har et par gange talt om at tage en ekstra fyr med i sengen, så Bjarne kunne sidde og se på at jeg blev taget af en anden. Vi har også talt om det den anden vej. Altså at Bjarne skulle være sammen med en anden pige. Bjarne havde tit sagt, at Ditte var en spændende pige, og at det var utroligt friskt af hende at indlede sådan et forhold til en moden mand, der lige så godt kunne være hendes bedstefar.

Jeg havde på fornemmelsen, at Bjarne tændte lidt på hende.

Den dag Ditte havde fortalt mig, at hun var ked af det med Mogens fik jeg min geniale ide’. Jeg kunne godt tænke mig at se Ditte sammen med Bjarne. Jeg vidste med sikkerhed, at Bjarne nærmest forgudede mig. Bjarne var til store bryster. Bortset fra at slikke min fisse, var det at køre sin pik mellem mine patter nok det, han var mest vild med. Bjarne og Ditte havde et utroligt godt forhold til hinanden. Bjarne charmerede hende til den store guldmedalje, hver gang vi var sammen alle tre. Bjarne kunne godt li’ at nive Ditte i numsen, hvis de f.eks. stod og dansede sammen. Ditte blev altid rød i hovedet, men jeg kunne se at hun nød hans uskyldige tilnærmelser og hans charme.

Bjarne og jeg var mest sammen i min og mors lejlighed. Bjarne boede rimeligt langt væk fra mig, og hvis jeg skulle nå i skole til tiden, kunne jeg ikke overnatte hos ham i hverdagen.

Bjarne havde inviteret mig til at besøge ham i weekenden. Han vidste godt, at Ditte gik, og var lidt ked. Hvis hun har lyst tager du hende bare med. Så kan vi spise sammen alle tre. Vi to har jo hele resten af weekenden sammen alene” Havde han sagt.

Jeg havde inviteret Ditte med ud til ham, da vi havde siddet og røget en smøg i frikvarteret om torsdagen. Bjarne kom hjem til mig samme aften, og der var noget, jeg skulle drøfte alvorligt med ham. Bjarne kom lige fra arbejde den aften. Han havde fået kørelejlighed med sin far, der alligevel skulle besøge min mor. Jeg ved lige, hvordan jeg skal tage Bjarne, når der er noget, jeg gerne vil opnå. Først skal jeg opføre mig rigtigt frækt, så han bli’r helt vild for at få mig. Når han så er helt oppe at køre, beder jeg om det jeg gerne vil opnå. Han siger altid ’ja!’ på det tidspunkt. Da han trådte ind på mit værelse, sad jeg på sengen i min stramme røde top og mine hvide sommerbukser. Jeg sad med et æble, som jeg ikke spiste af, men bare sad, og slikkede liderligt på. (Bjarne elsker sådan noget). ”Hva’ har I lavet i skolen i dag?” Det spurgte Bjarne altid om. ”Ikke en skid!” Sagde jeg, og slikkede en ekstra gang på æblet. ”Hva’ har du så lavet efter skoletid? jeg lagde æblet fra mig, og tog mine bryster ud af toppen. Så knappede jeg mine hvide bukser op og trak dem og trusserne lidt ned, så Bjarne kunne se min kusse. ”Jeg har . . . .barberet min mis, så den er helt glat til dig”. Bjarne så beundrende på mig. Selvom vi havde kommet sammen flere måneder, var han stadig lige betaget af mig. Han ville gerne ha’, at vi forlovede os, og jeg vidste, at det intet ville betyde for vores kærlighed, at han var sammen med Ditte.

Jeg så på ham. ”Hva’ synes du egentlig om Ditte?” Spurgte jeg. ”Ditte er én dejlig pige. Det ved du da godt jeg synes, Skat”. Han så alvorligt på mig. ”Hvordan har hun det egentlig?” Spurgte han. Jeg trak på skuldrene. ”Jeg tager hende nok med ug til dig i overmorgen” Sagde jeg. Bjarne nikkede indforstået. ”Hun trænger nok også til lidt forandring” Sagde han. ”Kunne du tænke dig at være sammen med hende?” jeg så han direkte ind i øjnene. Det gav et sæt i Bjarne. ”Jamen jeg har jo dig, Skat. Jeg smilede. ”Ditte vil gerne, og jeg kunne godt tænke mig at se jer to sammen”. Sagde jeg. Jeg lå, og rørte ved mit ene bryst, mens jeg kørte lidt rundt på min kilder. Bjarne kiggede på mig. Han elsker at se en pige onanere, og jeg var i gang med en lille opvisning for at tø ham lidt op. ”Det ku’ altså være mega-frækt at se dig og Ditte sammen” Sagde jeg overtalende. ”Hun er også helt glatbarberet i øjeblikket. Årh! Bjarne, hun ku’ gi’ din ’tryllestav’ sådan en lækker oplevelse. Hun ville garanteret gi’ dig lov til at sprøjte uden gummi”.

Bjarne så næsten opgivende på mig.

”Du er godt nok den frækkeste pige, jeg har oplevet” Sagde han med et tilfreds suk. ”Du har slet ikke oplevet mig færdigt endnu” Sagde jeg, og spredte mine skamlæber for ham. Så slikkede han min kusse til orgasme.

 

KAPITEL 5.

Ditte Og jeg skulle ha’ S-toget til Greve.

Bjarne boede i et lille med meget hyggeligt hus ud til stranden. Bjarne havde været meget ophidset i torsdags, da han havde bollet med mig. Da han var ved at komme, havde han hvisket i mit øre, at han gerne ville kneppe Ditte, mens jeg så på det. Ditte og jeg sad, og snakkede lidt om det i toget. ”Er hans tissemand meget stor?” Spurgte hun. ”Ikke så stor som Mogens’ ” Sagde jeg beroligende. ”Gudskelov! For han var næsten for meget for mig” Sagde Ditte.

Den dag Ditte var kommet ind i min klasse, var hun kommet til at sidde ved siden af mig. Hun havde fletninger, og lignede slet ikke nogen af de andre piger i klassen. Hun virkede heller ikke så moden som vi piger i ottende klasse ellers er. Hun rakte hele tiden fingeren i vejret, og stillede spørgsmål til læreren. Hun virkede som en rigtig lille ’kæledække’, og jeg ærgrede mig lidt over, at hun skulle sidde ved siden af mig. Ditte ’klæbede til mig hele dagen, og da vi havde fri fra skole, fulgtes vi hjem.

Ditte var flyttet ind i det samme boligkompleks, som jeg bor i, bare tre blokke længere væk fra skolen. Ditte havde ikke fået nøgle med til lejligheden, og hendes mor var på arbejde. Det var ’pisse – hamrende – regnvejr, og jeg fik ondt af Ditte, så jeg inviterede hende med op på en kop te. Ditte snakkede ’fanden et øre af’. Hun fortalte, at hun havde haft en smadder god veninde, der hvor hun kom fra, og at hun håbede, at hun kunne få en der var lige så god her. Ditte var vild med vores te. (ganske almindelig Medova), og jeg kunne mærke, at hun gjorde alt for, at vi skulle blive venner. Ditte virkede på mange måder umoden af sin alder. Både hendes sprog og hendes væremåde.

Det var Ditte selv, der foreslog det. Måske var det også derfor, jeg i et stykke tid bagefter tog afstand fra hende. Vi var blevet kolde af regnen, og jeg havde kommet lidt af mors Bacardi - rom i teen.

Vi var blevet lidt snalrede, da Ditte kom med ideen.

”Skal vi ikke lege?” Spurgte hun med et smil. ’lege?’ det var både år og dag siden jeg sidst havde leget. Ditte ventede på mit svar. ”Lege hvad?” Spurgte jeg. ”Vi ka’ lege ’vise tissekoner’. Den leg legede jeg tit med min gamle veninde”. ’Vise tissekoner! ! ! det var selvfølgelig en leg, jeg selv havde leget, da jeg var yngre, men efter man var blevet 15, var det jo ikke lige det, man foreslog veninderne, når man var sammen efter skoletid!’ Uden at vente på min accept af hendes forslag, trak hun sin ’gammel mands undertrøje’ over hovedet og trak sine ’cowboy – knickers’ af. Hun trak trusserne lidt ned. Jeg kunne ikke lade være med at stirre på den lille mørke dusk, hun havde mellem benene. Ditte lo, da hun så mit udtryk. ”Nu er det din tur, Camilla” Sagde hun. Jeg trak min nederdel op og trusserne lidt ned. Ditte stirrede endnu mere på min, end jeg havde gjort på hendes. ”Den er jo helt glat!” Udbrød hun. Jeg kom til at le. ”Det er de fleste tissekoner i 8.Y” Sagde jeg. Ditte klædte sig på igen, og vi drak det sidste af teen. Så gik hun hjem. Om aftenen da jeg var gået i seng, onanerede jeg som så ofte før. Normalt lå jeg, og fantaserede om min daværende fyr, Nick. Denne aften mens jeg lå, og prøvede at forestille mig Nick uden tøj på, dukkede der hele tiden et billede af Dittes kusse op for min nethinde. Mens jeg lå, og ’gned på mig selv’, kunne jeg mærke, at forestillingen om at Ditte suttede pik på Nick, gjorde mig meget ophidset, I lang tid brugte jeg den fantasi, når jeg lå, og onanerede. Det var ligeså meget Ditte som Nick, der ophidsede mig ved fantasien. I den periode tog jeg meget afstand fra Ditte. Jeg har altid tændt meget på fyre (Specielt MÆND), og Ditte tændte nogle følelser i mig, som jeg slet ikke kendte. Ditte og jeg blev rigtige veninder ved et tilfælde. Eller også var det skæbnen. (Det var det nok). Jeg har en onkel på min mors side, der er vild med kvinder i alle aldre. Siden jeg var 13, har han altid givet mig undertøj i fødselsdagsgave. Dette år havde han købt en G-streng og en Bh., der var alt for småt. Trussen var til en pige der ikke havde fået hofter, og Bh’en var til en pige med meget små ’babser’. Jeg var straks kommet til at tænke på hende den nye, lille spinkle pige fra klassen, som havde været hjemme hos mig, den første dag, da hun var startet i klassen. Hun havde jo næsten ingen bryster, og hendes hofter var stadig smalle. Ditte var en lidt forsømt pige at se på. Hun gik i noget tøj, der så ud som om, det var købt ’second hand’.

Til gymnastik havde jeg lagt mærke til hendes trusser. De var alle sammen slidte, og flere af dem havde pletter efter tidligere menstruationer og udflåd. Jeg vidste, at hendes mor havde et seriøst alkoholproblem, og jeg var begyndt at have lidt medlidenhed med hende. Jeg havde inviteret hende med hjem efter skoletid, så hun kunne prøve undertøjet. Allerede, da hun sad i kurvestolen inde i stuen, fik jeg igen den der følelse nede i kussen. Følelsen blev endnu værre, da jeg havde hentet undertøjet. Ditte tog alt sit tøj af midt på stuegulvet. Hun begyndte at tage G-strengen på, men tøvede med at trække den op over kussen. ”Synes du ikke, jeg er forfærdelig tynd?” Spurgte hun. Jeg stod i døråbningen til stuen, og var helt i mine egne tanker. Jeg stod bare, og faldt i staver over hendes nøgenhed. ”Hallo!” Ditte grinede. ”Du kigger sådan. Er der noget galt?” Jeg samlede mig sammen. ”Næeh . . øh! Jeg har bare altid syntes, det er så flot med mørke hår på kussen”.

Ditte trak genert G-strengen op, så den dækkede hendes dusk.

Jeg kunne godt selv høre, at det havde lydt åndssvagt, men jeg er jo selv blondine, og mine egne hår (når der ellers er nogle) er meget lyse. ”Jeg er vist nok, det man kalder en brunette” Sagde Ditte, og lød som om, hun ikke rigtigt vidste, hvad en brunette var. ”Er det ikke, når man har mørke hår både på hovedet og på tissekonen?” hun var utrolig naiv, men det var med til at gøre mig ophidset. Heldigvis tog Ditte sin ’second hand’ kjole på igen. Synet af hendes små ’begyndende’ bryster var ved at gøre mig varm.

Jeg havde aldrig haft det sådan før. Jeg havde en utrolig lyst til at røre ved hende. Heldigvis havde Ditte travlt. Hun var bagud med en stil, der skulle have været afleveret flere dage tidligere, så hun gik hurtigt igen. Da hun var gået måtte jeg give min kusse en ordentlig omgang, mens jeg lå og tænkte på Dittes nøgne krop.

Kort tid efter begyndte Ditte og jeg vores lille leg med at tage til København for at ’score’ fyre. På det tidspunkt var Dittes uskyld ved at blive en besættelse for mig. Hun var min veninde, og jeg syntes, at hun skulle ha’ lov til at opleve, hvor frækt og dejligt det var at have sex. Selve ideen med at finde fyre i København var egentlig min. Jeg havde været alene i København en dag. Jeg var gået ind på en cafe’, og havde bestilt en fadøl. Selvom alle snakker om, at ungdommen drikker, er det vist sjældent, at en 15årig pige går alene på cafe’, og drikker øl. Jeg havde haft en stram sort bluse og en Push-up B h. på.

Der havde været mange modne mænd, der havde gloet på mine bryster. Der var endda været én, der havde sagt rent ud, at de var flotte. Det var her, jeg havde fået ideen. ’Sådan to teenagepiger som Ditte og mig måtte kunne udrette noget sjovt sammen i byen. Ditte havde syntes, at ideen lød spændende. ”Men vi skal ikke lave noget rigtigt med fyrene, vel?” Havde hun spurgt. Jeg var klar over, at Ditte skulle ’overtales langsomt’, og i starten havde vi kun lavet uskyldige flirt med de fyre vi mødte. Det var mig, der havde fået øje på Mogens den dag, Ditte havde været rigtigt i seng med ham. Det var Dittes tur til at være ’oppe’ i legen, og det var reglen, at hende der ikke var oppe skulle finde fyren til hende der var ’oppe’. Vi havde gået rundt på Kongens Nytorv et stykke tid, og jeg havde lagt mærke til, at Mogens sendte sultne blikke efter Ditte. Ditte havde modtaget min udfordring, og snart gik hun med den ældre herre i hånden i retning mod ’Søerne’.

Den dag gik min fantasi i opfyldelse.

Det var mega frækt at se sin veninde blive gennem kneppet at Mogens’ gamle liderlige pik.

Det var på grund af mig, at Ditte mistede sin mødom. Og det var også min skyld, at den gamle mand fik en dejlig oplevelse med en purung teen-pige.

Ditte havde været med på legen fra starten, men jeg tror ikke hun havde regnet med, at legen ville udvikle sig til, at hun skulle ligge med en midaldrende mands store pik oppe i sig.

Han havde bollet hende på alle tænkelige måder, og han havde sprøjtet oppe i hendes helt utrænede kusse. At stå og se på det var, og er noget af det lækreste og frækkeste, jeg nogensinde har oplevet.


KAPITEL 6.

Da vi kom til stationen, var Ditte ved at få sommerfugle i maven. ”Tror du det går?” Spurgte hun bekymret. ”Jeg ved jo ikke engang, hvad han ka’ li’, man gør ved ham”. Ditte var dybt genert, da vi ankom til Bjarnes hus.

Hun var naturligt berørt af situationen. Vi vidste alle tre, hvad der skulle ske, og Ditte havde det ikke så smart med, at der var én, der skulle kigge på. Specielt ikke fordi det var Bjarne, som hun kendte i forvejen, hun skulle være sammen med. Jeg kunne se, at Bjarne tændte på hendes generthed, og da Ditte og jeg havde sat os i sofaen, kom han hen, og stillede sig foran Ditte.

Han lyende sine shorts ned, og tog pikken frem, mens han smilede til Ditte.

Med en genert hånd tog hun fat om den, og trak forhuden tilbage. Hun skiftevis kyssede og slikkede den. Det gav et sæt i Bjarne, da hun begyndte at slikke strengen på bagsiden af hans blodfyldte pikhoved.

Jeg kunne bare ikke dy mig. Jeg sad jo lige ved siden af Ditte. Jeg knappede hendes Bh. op i ryggen på hende, og listede en hånd ind på hendes ene bryst. Jeg havde nok regnet med, at hun ville vride sig fri af min hånd. Det gjorde hun slet ikke. Tværtimod. Hun førte sin frie hånd ned til mit lår, og da jeg spredte benene, begyndte hun at røre ved min kusse.

Heldigvis havde jeg taget trusserne af ude på Bjarnes toilet i tilfælde af . . . . . . . . Selvom Ditte var travlt optaget af Bjarnes pik, fandt hun hurtigt min klitoris, som hun gik i gang med at gnide. Det var skønt, og jeg blev utroligt ophidset, da jeg mærkede hendes lille brystvorte stivne mellem mine fingre. Da Bjarne havde sprøjtede ud over Dittes ansigt, havde jeg fået orgasme af Dittes leg med min kusse. Bjarne var gået ud for at vaske pikken, og Ditte havde tørret ansigtet i noget køkkenrulle, der stod på bordet. Bjarne havde fået T-shirten af hende, så han kunne kærtegne hendes bryster mens han var ved at komme. ”Det var jo meget let. Var det bare det?” Hviskede Ditte. Ditte og jeg havde bare aftalt, at Ditte skulle være sammen med Bjarne. Vi havde ikke talt om hvordan og hvor meget. Jeg havde stadig orgasmen i kroppen, og havde svært ved at samle mig. Jeg rystede på hovedet. ”Nej, Ditte. Du skal også være rigtig sammen med ham” Fik jeg sagt Ditte så skeptisk på mig. ”Sådan rigtigt? Med pikken oppe i mig” Jeg nikkede.

Ditte havde rejst sig op, og stod midt på gulvet i Bjarnes stue. Da Bjarne kom tilbage fra toilettet, gik han direkte over til hende. Han begyndte at kærtegne hendes nøgne bryster, og hendes røv udenpå trusserne. ”Ved du godt, at du er en meget lækker og fræk lille pige?” Spurgte han med liderlig stemme. Jeg genkendte stemmelejet. Han talte til mig på samme måde, når han gerne ville ha’ fisse hos mig. Ditte lagde en hånd på hans begyndende ølmave. ”Var det dejligt, da du sprøjtede?” Spurgte hun med en fræk stille stemme. Jeg kunne se, at der kom en bule i Bjarnes bukser igen. ”Det var pragtfuldt” Sukkede han. Ditte begyndte at tage tøjet af ham. Jeg vidste godt, at Ditte var en fræk pige, når det stak hende. Hun satte sig på hug foran ham. Hun havde hans pik i hånden, og hun gned forsigtigt på den. Hun gjorde det så forsigtigt som om, hun var bange for, at den skulle sprøjte. Den blev hurtigt lige så stiv, som den havde været før, da hun suttede den. Hun snakkede frækt til Bjarne. ”Tror du, du kunne få den til at sprøjte én gang til?” Bjarne stønnede hmmm . . . det ku’ jeg vel”. ”Ku’ du tænke dig, at få den op i min tissekone?” Ditte var bare ’Top-fræk’ nu. Bjarne stønnede, og jeg vidste, at det var tegn på, at han kunne komme hvornår det skulle være. Jeg vidste, at Bjarne elskede og forgudede mig, men jeg kunne godt mærke, at han nød min veninde.

De gik ind i Bjarnes soveværelse.

Bjarne lagde sig på ryggen i sengen. Ditte satte sig ovenpå ham, og førte han op i kussen. Ligesom dengang jeg havde set Mogens trænge op i Ditte, slog det mig, at Bjarnes pik, selvom den var mindre end Mogens’, virkede overdimensioneret i forhold til Dittes lille kusse. Det virkede alligevel til, at den passede Ditte meget godt i størrelsen. Hun stønnede, og lød meget tilfreds. Så vendte hun sig om, så hun kom til at sidde med front mod ham, og spredte benene så meget hun kunne. ”Nu ka’ du ligge og se på det, du gør ved mig” Sagde hun sødt. Bjarne stønnede dygtigt, og jeg blev nervøs for, at han havde glemt vores aftale.

Bjarne og jeg havde en gammel aftale om, at det var ok, at vi var sammen med andre. Jeg måtte bare ikke få sæd fra en anden fyr, og Bjarne måtte ikke sprøjte direkte op i en anden kvinde. Bjarne lød som om hans pik kunne eksplodere oppe i Dittes fisse når som helst. Man skulle tro, at Ditte havde læst mine tanker. Mens Bjarne lå, og pustede, kravlede hun ned fra pikken, lagde sin mellem hans ben, og begyndte at sutte ham. Mens Ditte suttede ham, og hans støn blev vildere, tog han fat om hendes spinkle hofter, og løftede hele hendes underkrop ned til sit ansigt. Han placerede et ben på hver side af sit hoved, så han havde fri adgang til hendes kusse.

Han tog fat om hendes hoved, og tvang hende til at sutte hurtigere og kraftigere. Ditte stønnede også nu. Jeg tror, det var en blanding af Bjarnes hårde behandling og det, at han slikkede hende. Jeg skal være den første til at indrømme, at Bjarne slikker kusse på den mest frække og lækre måde jeg nogen sinde har oplevet.

Bjarne sprøjtede ikke bare, da han kom. Han fyldte simpelthen hendes mund op med sin dejlige sperm. Det løb ned ad kinderne på hende. Hun gned et par ekstra gange på pikken, og satte sig op i benenden af sengen. Hun kiggede skævt op på ham. ”Det ku’ den vist ikke tåle” Sagde hun triumferende. Bjarne rejste sig fra sengen, og gik ud for at vaske sig. Jeg kendte ham, og vidste, at det var hans måde at undgå, at situationen blev for pinlig.

Kapitel 7.

Ditte og jeg skulle sammen tilbage efter vores lille besøg hos Bjarne.

Få sex i dag

Mens Ditte havde været ude og vaske sig forneden, havde jeg snakket kort med Bjarne om oplevelsen. ”Ku’ du li’ det?” Havde jeg spurgt. ”Jeg var vild med det! Hvor er hun bare en fræk pige. Præcis som jeg havde håbet” Havde han svaret. Ditte og jeg skulle ha’ S-toget hjem.

Ditte havde købt et dameblad på stationen. Hun var stille på den meget hemmelighedsfulde måde, som vi piger er, når vi lige har oplevet noget dejligt med vores krop. Ditte sad længe fordybet i sir blad. Endelig sagde hun. ”Det var da ikke så værst endda”. Jeg vidste med det samme, at Det var Bjarne, hun hentydede til. Ditte var den mest heteroseksuelle pige, jeg kendte. Troede jeg da.

Jeg sad med et stort ubesvaret spørgsmål. Første gang, da Ditte havde suttet pik på Bjarne, havde hun samtidig kælet for min kusse. Det havde været skønt, og jeg var kommet af det. Jeg havde længe fantaseret om, at Ditte ville røre ved mig. Jeg havde også ’fået lov’ til at kærtegne hendes bryster. Det havde været kanonlækkert, men det undrede mig, at hun slet ikke havde protesteret, og tværtimod havde leget med min kilder.

”Det var nu også ok for Mig” Sagde jeg.

Ditte lo. ”Det så i hvert fald ud til at både du, og din fisse nød forestillingen” Sagde hun. Jeg sukkede. ”Det var nu ikke lige det, jeg mente” Sagde jeg. Ditte så uforstående på mig. ”Jeg mener . . .” Begyndte jeg tøvende. Jeg var ikke helt stolt ved at tale med min ’heteroseksuelle veninde om emnet. ”Lige i starten, da du suttede Bjarne . . . du gjorde også noget ved mig” Ditte smilede sødt. ”Kunne du godt li’ det?” Spurgte hun.

”Det var rigtigt godt” Sagde jeg, ”Men jeg troede ikke du . . .” Nu fnes Ditte. ”Tror du ikke alle pige, og for den sags skyld drenge har prøvet at lege ’doktor’ som små?” Spurgte hun. ”Joeh . . .måske som små” Svarede jeg. Ditte fortsatte. ”Nogen af os fortsætter legen, når vi kommer i puberteten. Så hedder den bare ikke ’doktor’ mere”. Nu forstod jeg, hvad hun mente. ”Så hedder den ’Vise tissekone’. ” Sagde jeg. Ditte smilede lidt genert.

”Det hedder den, ja. Men det er ikke altid, man nøjes med at vise og kigge” Sagde hun. Jeg så forbavset på hende. ”Jamen har du og Anita?” Ditte havde fortalt så meget om sin gamle veninde fra sin tidligere klasse. Jeg havde fået opfattelsen af, at Anita var lige så stille og genert som Ditte. (Eller måske lige så lidt). ”Anita var helt vild for at vi skulle lege hinandens, hver gang vi var alene hjemme hos hende eller mig. Det var altid hende, der startede med at tage trusserne af. Så skulle jeg sidde og kigge på hendes fisse. Det var hendes ide’, at vi skulle røre ved hinanden. Dengang var jeg jo slet ikke begyndt at spille fisse af, og jeg syntes det vat lidt ulækkert, så for det meste var det Anita, der rørte ved min, mens hun selv gned sin egen af. Hun havde sin egen yndlingsstilling. Hun sad på sengen op ad væggen, og jeg skulle stå med spredte ben henover hende. Så kunne hun sidde og lege med min revne samtidigt med, at hun kunne kigge op i mig, mens hun selv onanerede. Jeg blev som regel meget våd af det, men det var Anita, der fik orgasme, når vi legede den leg.”

Jeg indså, at jeg havde dannet mig et helt forkert billede af Ditte. ”Jeg troede ellers, at du var sådan en uskyldig én, før jeg mødte dig” Sagde jeg. Ditte lo igen. ”Skindet bedrager” Sagde hun. ”Jamen hvornår fandt du så ud af det der med at røre ved en anden piges fisse?” Spurgte jeg. Ditte så for første gang op fra sit dameblad. ”Det kom jo ret naturligt. Anita og jeg var jo også begyndt at tungekysse, og når jeg så lå der med hendes tunge inde i munden og et par fingre på min kusse, så var det jo ret naturligt, at man også begyndte at pille lidt ved hende. Ikk’ ?” Ditte tændte en cigaret, og læste videre i bladet. Vi var ved at være ved stationen, hvor vi skulle af. Ditte havde lovet sin mor at købe ind til aftensmaden, så vi skiltes på stationen. Det havde været en oplevelsesrig dag. Ikke mindst den sidste del af dagen (Hjemturen) havde for alvor sat gang i mine hormoner. Jeg havde en meget velkendt følelse i kroppen, mens jeg gik ned af trappen fra stationen. Jeg var slet ikke i tvivl om, hvad jeg skulle lave, når jeg kom hjem. Min mor var ikke hjemme, og jeg tog straks mine sorte strømper og nederdelen af, og smed mig på sengen. Det havde været en rimeligt spændende dag. Jeg havde oplevet Ditte ’på slap line’ og fundet ud af nogle ting om hende, der havde bragt min lille fantasi om pigesex med hende et skridt nærmere på at blive til virkelighed. Ditte var mere fræk, end jeg havde turdet drømme om.

Jeg gav min fisse og mine bryster en ordentlig omgang med fingrene, og fik endnu en skøn orgasme, lige inden min mor satte nøglen i døren.

Kapitel 8.

Den efterfølgende tid var Ditte og jeg sammen hver dag. Altså sådan bare efter skoletid.

Vi lavede slet ikke noget med at pille ved hinanden, skønt jeg havde utroligt lyst. Ditte havde rørt ved min kusse, og jeg havde rørt ved hendes bryster. Jeg havde nydt det i lange baner. Det var en fræk fantasi, jeg havde gået og tumlet med i lang tid, der var gået i opfyldelse. Når man går rundt med sådan en fantasi, der fylder en masse i ens dagligdag, tror man tit, at det at få opfyldt den kan give én lidt ro og tilfredsstillelse. Ofte sker der bare det, at mer jo som bekendt vil have mer. Mine fantasier om Ditte var ved at nå nogle højder, der ærligt talt skræmte mig lidt. En dag efter skoletid var Ditte og jeg gået hjem til mig efter skoletid. Det var hedebølge, og det var Ditte, der havde foreslået det. ”Skal vi ikke tage et bad sammen?” Havde hun spurgt.

Vores gymnastiktimer om tirsdagen havde været aflyst, og det var derfor over en uge siden, jeg havde fået min dosis af Dittes nøgne krop. Ditte var ved at blive en besættelse for mig. Når vi sad ovre i skolen, kunne jeg opleve at bare det, at hun rakte fingeren i vejret, og sagde noget i en time kunne gøre mig liderlig. Jeg kunne finde på at forlade klasselokalet, og gå ned på skolens toiletter. Der var aldrig nogen dernede i timerne, og jeg kunne nemt bruge 15-20 minutter af timen på ’at være på Wc.’ Ditte og jeg gik i bad sammen. I skolen var Ditte en meget genert pige, der rødmede, hvis bare en dreng kiggede hende ind i øjnene. Ditte og jeg var veninder, og når vi var sammen alene, hjemme hos hende eller hos mig, var hun en helt anden pige end ovre i skolen. Det var efterhånden et stykke tid siden, Ditte havde været helt glatbarberet på missen. For øjeblikket havde hun en lille mørk dusk, der lige godt og vel dækkede revnen mellem hendes ben. Når Ditte var helt glat, følte hun selv, at hun lignede en lille pige. Jeg forstod hende godt. Med de små bryster hun havde, lignede hun slet ikke en pige i 8.klasse, når hun var helt bar forneden. Når sandheden skal siges, syntes jeg nok Ditte var dejligst, når hun havde sine mørkebrune hår på tissekonen. Vi havde slet ikke talt om vores eftermiddag hos Bjarne. Jeg troede ærligt talt, at Ditte havde fortrudt, og derfor ikke ville tale om det. Det var Ditte selv, der kom med forslaget ude i badet. ”Ska’ vi ikke onanere?” Spurgte hun, da vi havde vasket os. Jeg var et helt andet sted i mine tanker, og det eneste jeg formåede at sige var: ”Onanere?” det kom vist til at lyde, som om jeg ikke anede, hvad ordet betød.. ”Ja!” Vedblev Ditte. ” Spille vores fisser af så vi får det rigtigt dejligt af det”. Ditte var allerede i gang. Hun sad på kanten af badekaret, med pegefingeren dybt oppe i sin revne. Hun sad med hovedet lidt på skrå. Hver gang hun stødte fingeren op i sig, fik hun nogle små krampagtige stød i skuldrene. Hun havde lukket øjnene, og kunne slet ikke se, hvad jeg foretog mig. Jeg fandt min egen klitoris, og begyndte at kæle for den. Ditte sad stadig med lukkede øjne, så jeg kunne sidde helt uden at blive opdaget, og nyde synet af hendes ophidselse. Ditte var begyndt at stønne ganske stille, og jeg kunne mærke i min kusse, hvor meget jeg nød at kigge på hende. Dittes støn var stadig stille, men de blev mere hektiske.

Pludselig stoppede Ditte op. Hun trak fingeren ud af sig selv, og kiggede på mig. Jeg sad med tre fingre oppe i min kusse, og kunne mærke at min orgasme var på vej. Dittes øjne gjorde mig genert, og jeg stoppede også selv. ”Du behøvede nu ikke at stoppe” Sagde Ditte, og fnes. ”Men ska’ vi ikke gå ind i stuen? Der sidder vi bedre”. Jeg var klar over, at min mor kunne komme hjem indenfor en halv times tid. Vi gik ind i stuen. Ditte satte sig i kurvestolen, som hun havde siddet i så mange gange før. Denne gang var hun bare nøgen. Nøgen, nyvasket og vidunderlig.

”Du ser dejlig ud, Ditte” Sagde jeg, og blev straks genert. Ditte gjorde tegn med pegefingeren til at jeg skulle komme over til hende. ”Har du ikke lyst til at røre lidt ved mig?” Spurgte hun. Det lød nærmest som om hun bad mig gøre det. Jeg gik over til hende. Jeg stak hånden ned til hendes revne. Hun sukkede. Ikke et liderligt suk, mere et afslappet og velbefindende et. ”Jeg synes, det er lækkert, når to veninder ka’ røre ved hinanden og være lidt kærlige overfor hinanden. Synes du ikke også, Mille?” Spurgte Ditte, da jeg havde fundet hendes klitoris. Det havde ikke været så let, for ligesom Dittes kusse, og resten af hendes krop, var den meget lille. Ditte legede med ild. Om jeg syntes, det var lækkert? Jeg kunne næppe finde noget, der var mere frækt og dejligt, end at stå her og lege med hende. Hun var begyndt at bevæge sit underliv rytmisk i forhold til mine fingres cirklende bevægelser på hendes kilder. Jeg var så optaget af at stå og kigge på hendes lille mørke dusk, at jeg slet ikke lagde mærke til hendes fingre, før jeg mærkede dem i min revne. Før jeg nåede at få orgasme, ringede min mobil. Det var min mor. Hun var taget over til Ejner, og ville først være hjemme ved spisetid. (I sådan en situation elsker man bare sin mor). Jeg tog Ditte med ind i min mors soveværelse. Jeg fandt hendes DILDO i sengebordsskuffen. Min mor vaskede den flere gange om ugen, og jeg tror godt, hun vidste, at jeg brugte den af og til. Ditte så næsten forskrækket på mig, da jeg tog den frem. ”Den er lige så stor som Mogens’” Sagde hun benovet. Min mors dildo er lavet af blødt gummi. Det der skal forestille pikhovedet drejer rundt, når man tænder for vibratoren i bunden. Da jeg tændte for den, spredte Ditte nærmest automatisk sine skamlæber. Jeg satte den roterende spids mod hendes klit. Ditte stønnede øjeblikkeligt, og jeg kunne høre, at hun nød det.

Ditte var helt vild med min mors massage-apparat. Hun fik hurtigt orgasme, mens jeg pressede det mod hendes klitoris. Da hun var kommet, overtog hun det selv. Hun fortsatte med at stimulere skiftevis kilderen og kusseåbningen.det gav mig lejlighed til at lege med min egen kusse. Anden gang Ditte kom, fik vi orgasme samtidigt. Ditte skulle hjem. Normalt siger vi bare farvel med et hej eller et forsigtigt knus.

Da Ditte kyssede mine læber den dag, mærkede jeg en forsigtig tungespids i min mund. Ditte havde snart fødselsdag, og jeg vidste lige, hvad jeg skulle give hende i gave.

KAPITEL 9.

Det var helt klart Ditte, der havde fået mest ud af vores lille ’badetur’ sådan orgasmemæssigt set i hvert fald. Specielt den sidste orgasme, hvor hun selv havde siddet og leget med min mors dildo. Hun havde stønnet og vredet sig, og sagt ”Ja, ja ja! Nu kommer jeg” længe før hun fik orgasme. I den senere tid havde jeg fantaseret meget om Ditte. Om hvordan hun var, når hun onanerede. Jeg havde brugt fantasierne under min egen onani. De fantasier, jeg havde haft omkring hende, troede jeg selv var helt vildt overdrevene. Ditte havde i høj grad levet op til mine ’drømme om hende’. De to gange jeg havde set hende sammen med Mogens, havde det mest været Mogens, der styrede, og ham der viste sin liderlighed. Ditte havde optrådt ’på slap line’ forleden dag, og jeg havde opdaget, at hun var den varme pige, jeg forestillede mig, når jeg lå, og fantaserede om hende. Det havde været lækkert at få lov til at kæle for hendes fisse. Det havde været én af mine ’gode’ fantasier. Der var dog én ting, jeg manglede. Jeg havde ikke ’smagt’ hende. Jeg havde en utrolig lyst til at prøve at slikke hende. Min fantasi var en lille smule pervers. Jeg forestillede mig, at Ditte lige havde tisset, og sad med spredte ben på toilettet. Jeg sad på knæ foran hende, og slikkede hende ren, mens jeg gned for fulde hammer på min egen kusse. Det var en fantasi, der kunne få mig helt op at køre, når jeg var alene hjemme.

Jeg havde været i seng med Bjarne en enkelt gang efter den dag med Ditte. Han havde været træt, og han var bare trængt op i mig uden at give mig nogen som helst form for forspil. Hans pik havde været meget stiv, og der var ikke gået ret lang tid, før han havde sprøjtet op i mig. Jeg havde ærligt talt ikke fået spor ud af det, og jeg følte mig lidt skuffet, da han bare lagde sig ned ved siden af mig bagefter. Det var Bjarne selv, der kom ind på Ditte. ”Hun er sgu´ en dejlig tøs. Og hold kæft, hvor ka’ hun sutte pik”. Bjarne havde været ude med gutterne og fået nogle bajere. Jeg vidste, at han godt kunne blive vred, hvis man sagde ham imod sådan en dag. Jeg var jo sådan set også enig med ham. Ditte var dejlig, men det sårede mig lidt, da han fortsatte. ”Jeg har sgu’ aldrig oplevet sådan en lille stram fisse. Den tøs kan sgu’ malke en pik, så det sprøjter, hvis du forstår mig Mille”. Hans ros af Ditte var samtidig en kritik af mig, følte jeg. Bjarne faldt i søvn, og vi snakkede ikke mere om Ditte den dag.

 

KAPITEL 10.

Bjarne og jeg holdt en pause fra hinanden.

Jeg havde behov for at finde mig selv. Finde ud af mine følelser for Ditte. Midt i det hele var Ditte blevet forelsket i en dreng fra parallelklassen. Alle kendte Paw. Han var lidt af en rod i skolen, og der gik rygter om, at han var bøsse. Dvs. det var mig, der havde spredt rygtet. Paw var min nabo.

I sommerferien året før havde jeg gået og kedet mig.

Ditte havde været 14 dage på ferie hos sin biologiske far.

Jeg havde gået nogle lange ture. Som regel ned langs stranden. Hernede havde jeg en dag fået øje på Paw. Det var en tidlig morgen, og der var endnu ingen på stranden. Paw havde ligget inde i noget højt græs sammen med en anden fyr. De var begge nøgne, og fyren suttede pik på Paw. Jeg stod bag et træ, og gemte mig så de ikke opdagede mig. Paws pik var meget stiv, og jeg kunne se, at han nød at blive suttet af. Selvom jeg dengang syntes, at bøssesex var ulækkert, kunne jeg ikke undgå at blive ophidset af at se på de to fyre. Det var endt med, at jeg selv havde stået og spillet fisse, mens jeg så, hvordan Paws pik blev større og større. Den anden fyr fik ikke noget ud af det, for pludselig sprøjtede Paw ude over hans ansigt. Drengene fik hurtigt tøj på, og forlod stranden. Udadtil var Paw ellers en såkaldt sej fyr. Han var overlegen, og talte frækt til pigerne. Ditte var faldet pladask for hans overlegne charme. Det irriterede mig grænseløst. Egentlig ikke fordi, jeg selv var forelsket i Ditte. Det var mere fordi, jeg også selv syntes, Paw var lidt lækker.

Paw mente ikke noget særligt med Ditte. Det vidste jeg, men de var begyndt at se hinanden efter skoletid. En dag havde de været hjemme hos Paw. De havde drukket, og Paw og Ditte havde været sammen. Ditte havde været i den syvende himmel, da hun fortalte mig om det. ”Han har altså en stor én” forklarede hun. ”Jeg fik orgasme samtidigt med, at han kom oppe i mig. Samtidigt havde jeg hørt, at Paw var begyndt at snakke om Ditte i krogene. ”Hun er altså pisse nem” Havde han sagt til en kammerat i et frikvarter. ”Du sku’ prøve hende en gang. Godt nok har hun ikke rigtigt nogen patter, men hun er edermanme stram i kussen”. Kammeraten havde set beundrende på Paw, og de havde aftalt, at kammeraten skulle prøve at score Ditte til den næste skolefest.

Ditte anede intet om Paws motiver med hende. Hun rendte bare rundt, og så forelsket ud, mens folk grinede bag hendes ryg. Ditte var jo min bedste veninde, og jeg var nødt til at fortælle hende, at hun blev opfattet som nem. Ditte og jeg var ikke så meget sammen på det tidspunkt, så det var lidt svært. Jeg måtte tale med hende på tomandshånd.

Ditte blev først vred på mig. Så blev hun ked af det.

Der var sket så meget med hende de seneste måneder. Hun var ligesom blevet modnet, og følte sig mere kvindelig efter Mogens havde været hendes gavmilde elsker. Hun havde også oplevet, at hun var blevet mere populær i klassen og på skolen. Der var faktisk en del drenge, der så lidt op til hende, fordi hun havde fået status af at være >>lidt sej<<. Af alle drengene havde Ditte bare valgt den forkerte. Selvom Ditte først var blevet vred på mig, da jeg fortalte hende, at hun var til grin, blev hun dog hurtigt god igen. Ditte vidste godt, at jeg kun sagde det, fordi jeg holdt af hende. Ditte var hævngerrig, og jeg havde en plan. Paws >>tissemandsven<< fra stranden hed Gert. Han arbejdede nede i kiosken på stationen. Ditte og jeg skulle prøve at blive gode venner med ham. Jeg havde tit været dernede for at købe øl for min mor om aftenen, når butikkerne havde lukket, så jeg kendte ham en lille smule allerede. Jeg havde tit stået og snakket med ham mens jeg købte mine >>varer<<. Jeg vidste, at han havde fast dame på, og at han derfor måtte være biseksuel ligesom Paw. Jeg fortalte Ditte om mine oplevelser på stranden. ”Ad for fanden!” Udbrød hun. ”Bollede de med hinanden. En dag, jeg havde været dernede, var Gert pludselig stoppet med at sutte pik på Paw. Han havde rullet et kondom på sin pik, og Paw havde lagt sig på siden og spredt benene. Gert var ikke helt så veludrustet som Paw, og han havde stukket sin >>kondompik<< op i røven på Paw. Paw havde ligget og jamret sig lidt, men da Gert var begyndt at gnide Paws pik, mens han selv bollede hans røv, var Paw kommet til at lyde, som om han godt kunne lide det. Efter nogle minutter var Paw kommet, og jeg havde kunnet høre på Gert, at han også fik udløsning Mens han stønnede. ”Jeg elsker dig Paw”. Ditte og jeg gik ned på stationen. Jeg havde tjekket Gerts arbejdstider, og vidste, at han var på arbejde denne tirsdag eftermiddag. På vejen ned til stationen var Ditte meget forarget. ”Sådan et >>bøssesvin<<”. Sagde hun, og jeg måtte gøre hende opmærksom på, at hun og jeg jo også havde haft gang i lidt lesbisk sammen. Gert var som sædvanligt meget høflig og imødekommende, da vi trådte ind i kiosken. Han måbede dog noget, da det gik op for ham, hvad Ditte og jeg skulle købe. Vi havde aftalt det hele hjemmefra. Vi skulle ha´ kondomer. Midt inde i forretningen begyndte vi at drøfte, om det skulle være med jordbær eller banansmag. ”Det skal jo være en smag, vi begge to ka´ li´” Sagde jeg til Ditte. Ditte sagde, at hun havde de bedste erfaringer med jordbær. Når det er en smag man godt ka´ li´ så sutter man også lidt bedre”. Sagde Ditte, og lød meget erfaren udi >>jordbærsmag<<. Jeg fastholdt, at babansmagen var mest naturtro. Til sidst spurgte jeg Gert til råds. Han vidste næsten ikke, hvad han skulle gøre af sig selv, men han fortalte, at hans dame også bedst kunne lide jordbærsmagen. Så blev det jordbær, og vi forlod kiosken. Lige inden vi gik ud, nåede Ditte lige at sige. ”Paw bli´r altså helt vild, når han opdager, at han skal være sammen med os begge to på én gang”. Vi blev stående udenfor kiosken, og røg en cigaret hver. Vi havde været de eneste i kiosken, og nu så vi, at Gert fik travlt med at ringe fra foretningstelefonen. Vi kunne ikke høre, hvad han sagde, men vi kunne se, at han var rasende. Ditte fnes, og skjulte sit ansigt i hænderne. ” Nu får >>pikkemand-Paw<< nok en skideballe” Sagde hun.

Vi gik hjem til mig igen. Jeg kunne mærke, at Ditte nød sin hævn. Ditte vidste bare ikke at hævnens time slet ikke var slut endnu. Ditte og jeg havde ikke været meget sammen i den tid, hun havde kendt Paw. Det havde været hårdt for mig, fordi jeg ellers lige følte, at Ditte og jeg var kommet så tæt på hinanden. Det var dejligt at være sammen med hende igen. Jeg kiggede på hende mens vi gik. Hun havde en stramtsiddende sandfarvet bluse på. Den sad så stramt på hende, at jeg kunne se, at hun ikke havde noget på indenunder. Det blæste, og det var egentligt lidt småkoldt. Blæsten fik Dittes små brystvorter til at ><rejse sig<< lidt i blusen. >>Dittes bryster bli´r nok aldrig større<< tænkte jeg. Men Ditte var Ditte. Hun var min bedste veninde, og den dejligste pige jeg kendte. Der var ingen, der nogensinde skulle gøre hende noget eller ta´ pis på hende. Jeg var blevet ophidset af vores lille >>indkøb<< i DSB-kiosken. Når vi kom hjem, håbede jeg på, at der ville ske eet eller andet mellem os. Ligesom den gang med min mors dildo.

Vi havde også købt nogle øl nede i kiosken. Da vi kom hjem, åbnede jeg én til os hver. Ditte og jeg havde kun set hinanden i skolen den sidste tid. Ditte havde haft fødselsdag en uge tidligere, og var fyldt 16. Jeg havde besluttet mig til at give min veninde en gave, men jeg havde ikke haft ret mange penge at købe for, og jeg havde tjent nogle >>lette penge< i København en aften, min mor og Ejner havde været ude og spise. Lige i nærheden af, hvor jeg havde >>tjent pengene<<, lå den butik, hvor jeg skulle købe Dittes fødselsdagsgave. Ditte strålede af spænding, mens hun pakkede gaven op. Hun gjorde store øjne, da hun så hvad, det var. ”Den er jo fuldstændigt magen til din mors!” Udbrød hun, da hun sad med dildoen i hånden. ”Har du noget imod, jeg lige prøver den?” Det var jo det, jeg havde håbet, hun ville. Selvom det jo praktisk talt kun var kussen, Ditte skulle bruge til sit nye legetøj, tog hun alt sit tøj af. Inden jeg havde pakket Dittes fødselsdagsgave ind, havde jeg haft åbnet pakken, og byttet fabriksbatterierne ud med to Duracell batterier, for at være sikker på, at den ville ha´ effekt, når den ramte Dittes kilder. Der gik et gys gennem Ditte, da hun satte den snurrende dildo til sin kusse. Jeg tror efterhånden det var gået op for hende, at jeg tændte på at se hende nøgen. Se hende i en seksuel situation.

Hun lagde sig på knæ i lænestolen, skød røven bagud, og kørte dildoen op og ned langs sine skamlæber. Selvom hun fnes højlydt, mens dildoen arbejdede udenpå hende, kunne jeg høre, at vibrationerne fra hendes gave begyndte at have sin indvirkning på Dittes velbefindende.

Hun satte sig ned i stolen med spredte ben, og legede med dildoen langs sin lille kusseåbning. Jeg kunne se hendes ophidselse på hendes blodrøde skamlæber Hun stønnede rigtigt nu. ”Det er altså lækkert det her, Mille” Gispede hun. Jeg kunne se, at den del af dildoen der skule forestille et pikhoved kom mere og mere ned til hendes kilder. Hun var ved at være godt oppe at køre. Jeg havde selv trukket mine trusser lidt ned. Jeg var simpelthen nødt til selv at gnide. Ditte kiggede indtrængende på min glatte kusse, mens jeg stod, og nød hendes frække opvisning. Jeg tror, vi begge ophidsede hinanden gensidigt på denne måde. Til sidst tog Ditte dildoen i munden, mens hun gned sig selv det sidste stykke vej til orgasmen med fingrene. Ditte og jeg kom samtidigt, og min mors stue fyldtes med lyden af vores fælles jamren og klynken, da vi udstødte vores orgasmer sammen, hver for sig og til stor glæde for hinanden. Ditte sagde, at det var den vildeste orgasme hun havde oplevet, og at hun var meget glad for gaven. Da hun havde klædt sig på, kyssede hun mig med tungen, inden hun tog hjem. Jeg ved ikke, hvor mange gange, jeg tilfredsstillede mig selv den dag, efter Ditte var gået. Men jeg husker det som en dag med mange dejlige og store orgasmer.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.