Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

NOVELLE: KAPITEL 1.

Ditte besøgte Mogens ca. to gange om ugen.

SEX I DAG?

Det var et fast ritual, at hun fik 500kr. hver gang om torsdagen, når hun gik hjem. Mogens var pensionist. Han havde ikke de store udgifter mere, og han mente godt, at Ditte kunne bruge lidt lommepenge til cigaretter og fester. Mogens var utroligt sød overfor Ditte. Selvom han tændte voldsomt på min søde veninde, var det langt fra hver gang, de havde samleje.

Ofte sad Ditte bare mere eller mindre nøgen ved siden af ham, og spillede hans pik af med hånden, mens han berørte hendes spinkle krop. Ditte holdt meget af Mogens, havde hun fortalt mig, men hun havde svært ved at få hans store pik op i sin smalle revne. På en måde var Ditte luder. Den eneste forskel på hende og en massagepige var, at hun og Mogens havde en stor gensidig kærlighed til hinanden. Ditte var glad for pengene. Der vankede ikke mange lommepenge hos Dittes mor. Ditte sparede op, og hun havde både købt en ny cykel, og et lille Tv med indbygget VIDEO. Jeg havde selv en skøn periode på det tidspunkt af mit liv. I en lang periode havde min mor drukket tæt. Hun havde haft et væld af mænd med hjem om nætterne. Hun var blevet bollet så grundigt, af vi havde modtaget klager fra de andre beboere i opgangen over hendes jamren når hun fik orgasme med fyrene. En aften på stamværtshuset havde hun mødt Egon. Egon var stamkunde, og havde længe haft et godt øje til min mor. Mor havde omsider overgivet sig, og taget ham med hjem. Egon er dygtig med sin pik, han er meget viril og udholdende, havde mor fortalt mig en morgen ved morgenbordet, mens Egon sad ved siden af. Mor og Egon var begyndt at komme rigtigt sammen. En aften havde han taget sin søn med hjem til os. Sønnen hed Bjarne, og var 37år gammel. Der var godt med spiritus på bordet, som vi alle fire nød. Mor og Egon var mildest talt opslugt af hinanden. Bjarne var en utrolig charmerende mand. Vi snakkede rigtigt godt sammen. Bjarne interesserede sig for den samme musik som jeg, og han havde set de samme FILM. Det var meningen, at han bare skulle blive spise med. Det var fredag, og han skulle med en kollega i byen. De skulle rigtigt ud, og ha’ nogle bajere. Lige som sin far kunne Bjarne godt li’ en lille én.

Allerede kort tid efter middagen fortrak mor og Egon til mors soveværelse. Jeg ved ikke, hvad det var, der gjorde det. Bjarne gav mig virkeligt store komplimenter den aften. Han kunne godt lide piger med kort lyst hår og store bryster. Han var faktisk en lækker fyr. Solbrændt og flot bygget. Jeg vidste, at mor havde masser af øl i køleskabet, og jeg besluttede, at jeg ville drikke Bjarne fuld. Så fuld at han droppede sin tur i byen. Bjarne syntes jeg var både køn, charmerende og meget kvik, som han kaldte det. Jeg kunne bare mærke på ham, at han var hæmmet af, at han var så meget ældre end mig. Vi drak mange øl sammen, og på et tidspunkt ringede Bjarne til sin kollega, og sagde, at han havde fået migræne, og at de måtte snakkes ved dagen efter angående en tur i byen. Mens han talte i mobilen, mærkede jeg, hvordan det frydede mig, at han aflyste sin tur i byen. Det var da lidt et tegn på, at han var interesseret i mig. Da han havde ringet af, så han på mig. ”Det er efterhånden dyrt at gå i byen. Man drikker en hel masse. Måske møder man en kvinde, som man snakker lidt med. Som regel er det ikke noget når det kommer til stykket. Her i aften har jeg derimod mødt en meget spændende ung kvinde, som jeg meget gerne vil lære lidt nærmere at kende”. Jeg slugte hans komplimenter råt. Vi drak mere øl, og på et tidspunkt foreslog jeg ham, at vi skulle gå ind på mit værelse. Jeg tændte nogle stearinlys, og slukkede lyset i loftet. Vi havde ikke flere øl, og jeg havde besluttet mig. Jeg ville ha’ Bjarne. Bjarne og hans pik. Da vi havde tungekysset et kvarters tid, begyndte jeg at klæde Bjarne af. Han begyndte straks at gøre tegn til, at han også ville klæde mig af, men jeg stoppede ham. Snart var han helt nøgen, og jeg havde stadig væk min sorte stramme kjole på. Han lagde sig tilbage på min seng, og jeg begyndte at køre frem og tilbage på hans pik. Den blev hurtigt stiv. Mere stiv end nogen anden pik jeg nogensinde har været sammen med.

Bjarnes pik var fuldstændigt glatbarberet.

Den var ikke det største jeg havde prøvet, men den var bare ufatteligt stiv. Jeg lagde mig oven på ham, og førte den ind i min glatbarberede kusse. Det føltes bare så lækkert. Han sukkede dybt i det han gled ind i mig . I løbet af få minutter fik jeg den dejligste orgasme. Bjarne stønnede lidt, men der var ingen tegn på, at han var ved at sprøjte endnu. ”Åh! Mille, din kusse er skøn ved min pik” stønnede han. ”Din pik er også dejlig” Sagde jeg, da jeg var kommet mig over den kraftige orgasme. ”Den passer perfekt i min fjams. Bjarne kneppede mig i en masse forskellige stillinger. Normalt var jeg kun vandt til at en fyr tager mig i én, måske to stillinger, når jeg har sex. Bjarne var ikke alene udholdende, han var også utroligt fantasifuld. Ind imellem trak han sig ud af mig, og slikkede min kusse. Han var super med sin tunge. På et tidspunkt fik jeg orgasme, mens jeg red oven på ham. Jeg må ha’ skreget højt, for min mor kom styrtende ind på værelset, Der sad jeg, og hoppede ovenpå min mors nye kærestes søns pik. Mor tog det pænt. Hun sagde bare. ”Der er nok nogen, der også hygger sig, hva’?” Bjarne gav mig mange orgasmer den nat. Bjarne og jeg begyndte at se meget til hinanden. Vi blev rigtige kærester, og Bjarne var tydeligt stolt over at ha’ sådan en ung pige som kæreste. Han viste mig frem for de fleste af sine kollegaer nede på havnen. Jeg var selv meget lykkelig over endelig at have fundet en rigtig mand, der kunne tilfredsstille mig godt og grundigt i sengen. (Og hvor vi nu ellers gjorde det).

 

KAPITEL 2.

Mogens var begyndt at tage nøgenfotos af Ditte. Han ville gerne kunne nyde synet af hendes smukke slanke krop, også når de ikke var sammen. Ditte var helt med på at Mogens forevigede hende med sit kamera. Hun fik 500kr. om ugen, for at besøge ham. Det var meget for hende, og hun ville såmænd have gjort meget mere end at lade sig fotografere nøgen og stimulere ham til udløsning for de penge. Mogens’ rengøringshjælp havde sagt op, og Ditte havde foreslået ham, at hun overtog jobbet. Mogens havde accepteret det på den betingelse, at hun fik lønforhøjelse.

Dittes ansættelse hos Mogens bestod i, at hun skulle besøge ham to gange om ugen til hygge. Én gang om ugen skulle hun komme, og gøre rent for ham. Hver gang hun kom, skulle hun lave aftensmad til ham. Hun skulle servere den for ham, og spise sammen med ham. De fik rødvin til, og som regel sluttede de aftenen af med, at Ditte gned ham til en udløsning. Mogens havde en god tjenestemands pension. Ditte havde protesteret, men Mogens havde fastholdt, at hun skulle have lønforhøjelse. Ditte havde fire ting, hun gjorde for Mogens. Hun gjorde rent, lavede mad til ham, lod ham fotografere hende nøgen, og tilfredsstillede ham seksuelt. For det hun gjorde for Mogens, var Ditte nu oppe på at tjene 1500kr. om ugen. Som 15årig havde hun altså en månedsløn på 6000kr. skattefrit selvfølgelig.

Selvom Ditte aldrig havde haft så mange penge til sig selv, og skønt hun altid havde set lidt fattig ud i sin påklædning, blev hun bestemt ikke hverken overlegen eller nærig Af, at hun pludselig havde mange penge hver måned. Hun gav smøger, inviterede veninderne, (specielt mig) på cafeer og i byen om fredagen. Ditte havde fået en helt anden status i klassen, end hun havde haft tidligere. Uden at blive en pyntedukke begyndte hun at gå i mere moderigtige bluser, bukser og T-shirts. Flere af drengene begyndte at give udtryk for, at hun var lidt lækker. Ditte havde fortalt, at hun havde arvet en rig onkel fra Amerika.

Der var ingen andre end mig udover Ditte, der vidste, hvordan hun i virkeligheden tjente sine penge på at sælge sin krop til en liderlig gammel mand. Bjarne og jeg havde fået et virkeligt dejligt forhold op at køre. Han var havnearbejder, og tjente rimeligt godt. Jeg havde en følelse af, at jeg kunne snakke med ham om alt. Han viste mig stor tillid, og han behandlede mig som en voksen kvinde.

Jeg havde fortalt ham om Dittes og min kontaktleg i København. Jeg havde også fortalt ham om Dittes forhold til Mogens. Bjarne syntes, at Ditte var en utrolig frisk pige. Han havde mødt hende et par gange, og han mente nok, at Mogens måtte være den heldigste pensionist i hele landet. En aften, vi havde drukket tæt sammen med mor og Ejner, fortalte Bjarne min mor og Ejner, at jeg kendte en pige, der lod sig nøgenfotografere. Ejner snappede efter vejret.

”Det er sgu’ frækt, når sådan en ung pige er frisk på at vise lækkerierne frem for et kamera.” Min mor blandede sig. ”Det kan da være, Mille er frisk på at I tager nøgenbilleder af hende, nu går jeg ud og laver kaffe” Så gik hun. Hun var meget fuld

Normalt ville hun aldrig være kommet med sådan et forslag.

Helt uden at diskutere det først, gik Bjarne ned i sin bil efter et kamera. Ejner hev et foto op af sin pung. ”Hun hed Michelle” Fortalte han. ”Bjarne og jeg fandt hende på en kontaktside på Internettet. Hun var nymfoman, og søgte to fyre, gerne far og søn, til at tilfredsstille sig. Han tog endnu et foto op, hvor Michelle lå nøgen på sofaen med spredte ben. ”Vi havde hende begge to” Sagde han stolt. ”Vi var både alene med hende, og sammen alle tre. Hun elskede simpelthen pik det pigebarn”. Ejner sad, og gned pikken udenpå sine joggingbukser, og jeg kunne se, at han havde stådreng på. Da Bjarne kom tilbage med kameraet, begyndte han og Ejner at puffe mig gennem hele lejligheden. Jeg protesterede vildt, men de mange øl, jeg havde drukket gjorde, at jeg slet ikke kunne lade være med at grine. De skubbede mig ud på badeværelset. Her begyndte de at klæde mig af. Snart stod jeg med nøgen overkrop, kun iført min lille G-streng. Ejner gramsede på mig. ”Sikke dog et par dejlige store babser, du har!” Sagde han.

Han tog sin pik frem, og begyndte at gnide den.

Den var stadig stiv, efter han havde siddet og vist mig billederne af Michelle. Bjarne gik i gang med at tage billeder af mig, mens Ejner klædte sig af. Bjarne har et Digitalkamera, hvor han kan tage flere hundrede billeder ad gangen. ”Tag tøjet af, knægt! Så kan jeg tage nogle billeder af jer sammen!” Befalede Ejner. Bjarne tog straks alt sit tøj på nær underbukserne af, og stillede sig over til badekarret, som jeg sad på kanten af. Jeg trak hans underbukser ned, og begyndte at lege med hans stive pik. Ejner knipsede løs på kameraet så det var en fryd, og jeg følte, at det var det frækkeste, jeg havde været med til. At spille pik på en fyr, mens hans far tog billeder af det. Bjarne fik ikke udløsning af det, men jeg kunne mærke, at han syntes, det var lækkert at mærke mine fingre på sin dejlige pik. Da Ejner havde fået billeder nok, gik vi sammen ind i stuen.

Men mor sad og snorkede i sofaen, og Ejner foreslog, at vi gik ind på mit værelse

Bjarne lagde sig på min seng, og Ejner befalede at jeg skulle sutte pik på ham. Jeg har et par gange tidligere prøvet at posere foran kameraet for et par kærester.

Jeg har vist mine bryster og min fisse frem. Det har mest været for fyrens skyld, og jeg har aldrig følt noget videre ved det. Det Bjarne og jeg foretog os, var nærmest livesex foran kameraet, og jeg nød det mere end noget andet, jeg havde prøvet. Bjarne nød det lige så meget, og til sidst sendte han et hårdt sprøjt op i min mund.

Dagen efter var jeg med Diana og Ditte i svømmehallen. Diana er en type, der altid følger strømmen, og efter Ditte er blevet rig og populær i klassen, er Diana begyndt at klæbe rigtigt irriterende til os.

Jeg havde fortalt Ditte om min aften med min kæreste og hans far i et frikvarter, og det var Ditte, der havde foreslået svømmehallen. Diana var straks hoppet med på ideen, og nu hang vi altså på hende. Det var ikke så meget svømmehallen, der trak. Ditte og jeg plejede altid kun at svømme et par baner. Ude i kvindernes omklædningsrum, var der også boblebad. Det var helt naturligt, at Kvinderne gik nøgne ned i boblerne. Jeg er overbevist om, at Ditte, Diana og jeg ikke var de eneste, der havde opdaget, hvor lækkert det er, at sætte sig ovenpå én af strålerne med let spredte ben. Når vi gik i svømmehallen lige efter skoletid, var der aldrig andre end nogen skoleklasser, der havde svømmeundervisning på det tidspunkt. Skolerne havde deres eget bad og omklædningsrum. På det tidspunkt havde vi altså boblerne helt for os selv. Der var skønt at sidde og snakke om fyre, sex og onani, når man havde en kildrende stråle nede ved revnen.

Desværre lider både Ditte, Diana og jeg under, at vores forældre har sat os på en skole, hvor det er meget in at være slank og blondine med store bryster. Diana delte den skæbne med Ditte og mig, at hun var en ganske almindelig pige. Hun havde skulderlangt lyst hår, blå øjne og et par normale 16års pige-bryster, der hverken var overvældende store eller påfaldende små.

Jeg var overbevist om, at hun stadig var jomfru. Hun havde aldrig talt om fyre og sex. Aldrig før denne dag i spa - poolen.

”Jeg har mødt en fyr” Sagde hun lidt genert. ”Han hedder Martin, og han er 39år.” Ditte så lamslået på hende. ”Har han . . . jeg mener, har I?” Ditte formede sin ene pegefinger og tommelfinger som et hul og førte den anden pegefinger igennem hullet som bolletegn.

Diana nikkede. ”Selvfølgelig har vi det”. Sagde hun. ”Flere gange endda”. Ditte smilte. ”Så er du da ikke jomfru mere” Sagde hun. Diana slog en latter op. ”Det er sgu’ længe siden, jeg var det” Sagde hun lettere indigneret.

Hun så undersøgende på både Ditte og mig.

Få sex i dag

”Han har også taget billeder af mig. Altså sådan nogen, hvor jeg er helt bar. Synes I ikke det er lidt ulækkert?” vi var gået ud i omklædningsrummet. Diana fandt 3 nøgenbilleder i sin store tegnebog. 3 meget tilforladelige billeder, hvor men kun kunne se hendes bryster.

Både Ditte og jeg så på billederne. Vi sendte hinanden et sigende blik. ”Det er ikke spor ulækkert, Diana”. Sagde jeg. Diana så forundret på os begge. ”Jamen! Han vil også gerne ha’, jeg lader ham fotografere min fisse” Sagde hun forarget. Ditte sendte hende et overbærende blik. ”Det er heller ikke spor ulækkert”. Sagde hun. ”Jamen . . har I da prøvet sådan noget?” Spurgte Diana. Igen så Ditte og jeg på hinanden. Vi nikkede i takt.

”Vi har prøvet mere end det” Sagde jeg, og blinkede til Ditte. Vi havde fået vores tøj på, og var gået ud fra svømmehallen. Den ellers klæbrige Diana var pludselig blevet en underlig del af Dittes og mit seksuelle univers. Som de fjantede skoletøser vi var, dannede vi en hemmelig klub den eftermiddag. PMK hed den. (Pornomodellernes klub.) Vi var alle tre stolte af det, vi havde gjort. Vist os frem for voksne mænd og deres kameraer. Vi aftalte, at vi skulle mødes én gang om ugen, og snakke om vores oplevelser med fyrene. Det var Ditte, der havde det bedste indlæg til det første klubmøde ugen efter.

Hun havde fortalt Mogens lidt om klubben om onsdagen, da de havde været sammen.


KAPITEL 3.

Mogens Havde Syntes, at PMK var en meget fræk ide’. Han havde sagt til Ditte, at han godt kunne tænke sig, hvis der var nogen, der kunne fotografere dem, når de var sammen. Han havde foreslået Ditte, at hun skulle tage Diana og mig med derud en dag. Ditte gav både Diana og mig en invitation til at komme med næste onsdag, når hun skulle besøge ham som sædvanligt.

Diana var lidt skeptisk.

Hun kendte jo ikke Mogens.

”Tror du han begynder at rage os på patterne?” Spurgte hun.

Det var frikvarter, og vi var gået ud på skolens parkerings plads for at ryge en cigaret. Ditte havde ringet til mig aftenen før og sagt, at hun ville pjække fra skole i dag. Hun ville farve sit hår og gøre sig i stad til hun skulle ud til Mogens. Diana havde en lysegrøn strik-sweater på. Hun så egentlig godt ud. Bjarne havde haft overarbejde de sidste to dage, og jeg havde ikke været sammen med ham.

Diana og jeg skulle op til sidste time.

Vi havde aftalt, at vi skulle følges hjem til mig efter skole. Vi skulle lave lektier sammen, og følges ind til byen, hvor vi skulle besøge Mogens og Ditte. Vi skulle først være hos Mogens kl. halv seks. Vi havde kun matematik for til dagen efter, og jeg regnede med, at Diana og jeg kunne klare det på under en halv time. Diana var ikke vandt til at have veninder i skolen. Jeg havde planer med hende. Planer om pigesex. Jeg regnede med, at hun ville være et let offer for lidt nusseri. Jeg lavede alle opgaverne, og lod Diana skrive resultaterne af. jeg begyndte at klæde mig af. Diana kiggede på mig. Uden yderlige kommentarer tog hun selv sit tøj af. ”Du har vel nok nogle flotte bryster, Mille!” Sagde hun oprigtigt. Jeg gik over til hende. Mens jeg kærtegnede hendes, mødtes vore læber i et langt vådt kys. Jeg mærkede to slanke fingre nede i min revne. Mens vi kyssede, som gjaldt det livet masturberede vi hinandens kusser. Til sidst slikkede vi hinanden til orgasme. Diana var påfaldende dygtig med sin tunge. Vi gik ned på stationen sammen. Vi havde hinanden i hånden som et par gamle veninder. På stationen kyssede Diana min hånd. Bjarne havde for vane at kysse mig på hånden. Jeg syntes det var lidt bøvet. Da Diana gjorde det i fuld offentlighed, syntes jeg bare, det var frækt. Toget var forsinket, og vi var først på Nørrevold Station, da klokken var tæt på halv seks.

Det var Ditte, der lukkede op.

Hele den store lejlighed duftede af mad.

”Det er altså Mogens, der rører i gryderne” sagde hun. Hun havde omfavnet, og givet os begge et kys på kinden, da hun lukkede os ind. Ditte så godt ud. Som om hun var glad og sådan. Ditte fortalte ved middagsbordet, at Mogens havde inviteret hende med ud at rejse. Mogens fik rabat på rejser, fordi han var pensionist. Ditte havde aldrig været længere væk end Jylland, og hun glædede sig til at se Østrig. Mogens var meget høflig overfor os alle tre. Han havde taget en pæn jakke på og gjort sig lidt i stand til vi skulle komme. Han duftede af en lækker after shave, som Ditte havde købt til ham, og givet ham på hans fødselsdag. ”Jaeh, Ditte er jo et dejligt indhold i min pensionisttilværelse” Sagde Mogens mens han skænkede mere vin op til os alle tre. ”Det er ikke mange mænd på min alder, der er så heldige at ha’ sådan et 16års pigebarn til at komme på besøg”. Maden smagte dejligt. Mogens var en dygtig ’kok’. Da vi havde spist, skulle vi i gang med det, vi egentlig var kommet for. Diana og jeg skulle tage nogle frække billeder af Ditte og Mogens sammen. De havde aftalt, at det skulle foregå inde i Mogens’ soveværelse. Jeg havde lånt Bjarnes Digitalkamera. Ditte ville gerne have mulighed for at se billederne på sin mors computer. Inde i soveværelset tog Ditte sin bluse af, for at billederne kunne blive lidt mere frække. Hun lynede Mogens’ bukser op, og begyndte at sutte på hans pik. Jeg knipsede løs på kameraet. Mogens så en smule genert ud, men han kunne slet ikke skjule, hvor meget han nød Dittes hænder og læber på sin pik. Diana prikkede mig på skulderen.

”Det er edermanme en ordentlig diller han har, ham Mogens. Den er meget større end Martins”. Ditte og Mogens begyndte at klæde hinanden af. De gjorde det med en ømhed, som om de virkelig levede sig ind i hinandens tilstedeværelse.

Mogens lagde sig på ryggen i sengen, og Ditte kravlede hen over ham, og satte sig med et lår på hver side af ham. Hun tog fat om hans stive pik, og fik den ’bakset’ op i sin smalle revne. Jeg kunne se, at det gjorde lidt ondt på hende. Ditte begyndte at bevæge sig, da den store pik omsider var kommet helt ind i hende. Mogens nød det, men det så ud som om, det gjorde ondt på Ditte. Mogens stønnede allerede meget, og jeg skyndte mig at tage en masse billeder. Jeg vidste fra den første gang, jeg havde udspioneret Ditte og Mogens sammen, den dag vi var taget til København, at Mogens var meget udholdende. Jeg tror bare at hele det her show med kamera og to andre piger var for meget for den ’gamle’ mand. Han var lige ved at komme. Jeg kunne næsten se, at han prøvede at kæmpe imod sin orgasme. Han sprøjtede op i Dittes fisse. Jeg havde ellers regnet med, at jeg skulle have nogle billeder, hvor Ditte lå med hans sperm ud over sig. Mogens klædte sig på igen, og Ditte tog trusser og nederdel på. Ditte sad, og gned på hans pik, og han sad med en hånd udenpå hendes trusser.

De tungekyssede, og jeg tog nogle billeder, der skulle forestille et forspil. Mogens pik var stadig stiv, og han kunne formentlig godt have kneppet Ditte én gang til. Vi skulle hjem. Ditte havde sagt, at hun var hjemme tidligt den aften. Hun havde allerede besøgt Mogens to gange før i denne uge, fordi han havde haft fødselsdag.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.