BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hej – her er så en ny oplevelse fra min side – ja faktisk er den fra maj 2003. Jeg var gået på nettet for at chatte – og havnede på Ofir. Jeg loggede mig ind på gruppesex-chatten som ’gittepigen søger’, straks væltede det op med røde beskeder på min skærm. Lige med alt fra ”vil du kneppe” til ”hvad er du til?”. Jeg skrev så tilbage så alle kunne se det – ”Til de seriøse så vil jeg have opfyldt min drøm om at blive forkælet af mange fyre, gerne i aften/nat – jeg er fra Kbh”. Der kom igen en masse private beskeder til mig, men jeg valgte at chatte med tre af fyrene da de boede lige i nærheden – en af dem spurgte om han kunne tage hans ven med, det var helt ok med mig.
Vi aftalte at mødes hos en af fyrene, da jeg bor sammen med en veninde kunne det ikke være hjemme (selvom hun sikkert også gerne ville have været med). Eftermiddagen gik og jeg gik i bad, og trimmede lige min mis nu jeg var i gang, fandt noget halvfrækt tøj – en sort g-streng, en stram nederdel, en bh der kunne være et nummer større, og en fræk stram bluse, der ikke skjulte for meget.
Jeg stod nu foran døren til Henriks lejlighed og ringede på døren – han åbnede og førte mig ind i stuen hvor de andre allerede sad. De præsenterede sig for mig – der var Dennis, en høj og bodybuildet type – Peter, høj og slank – Kim, lille men også kraftigt bygget og Henrik (ham der boede der) der var alm. bygget, men så meget lagde jeg nu ikke mærke til på det tidspunkt, jeg tænkte mere på hvad de havde mellem benene – da det var en af mine frække fantasier der nu forhåbentlig skulle gå i opfyldelse.
Vi fik delt en flaske vin, hvorefter P foreslog at jeg skulle strippe for dem. H gik op for at tænde for musikken og jeg rejste mig fra sofaen og gik ud på gulvet. Jeg begyndte at danse til musikken imens jeg trak min trøje over hovedet. Lidt efter bad jeg K hjælpe mig med at lyne nederdelen op, han skyndte sig op fra sofaen og ud til mig, og fik hurtigt lynet den op – jeg holdte selv på den med den ene hånd mens den anden fandt hans pik udenpå bukserne. ”Nå Kim hvad tænker du mon på”, sagde jeg til ham – hvorefter han svarede ”At du sutter den af på mig”. Jeg slap nederdelen, så jeg nu kun stod i g-streng og bh, og satte mig ned, hvorefter jeg lynede hans bukser op, og trak dem af ham, jeg fiskede hans pik frem og tog den i munden, jeg slikkede op og ned ad skaftet på hans pik, og efter et par minutter kunne jeg se at de 3 andre alle sad og spillede pik. Jeg stoppede med at sutte K’s pik hvorefter jeg bevægede mig hen til H – stadig iført g-streng og bh. Jeg stillede mig foran ham med røven strittende i vejret, tog hans pik i munden og begyndte at sutte – D rejste sig op og bevægede sig om bag mig – han krængede min g-streng til side, og førte hans stive pik ind. K stillede sig så hans pik var lige ved siden af H’s så jeg skiftevis kunne sutte på den ene og derefter den anden. Det var skønt sådan at blive kneppet mens jeg havde to stive pikke at sutte på. P rejste sig nu også op og løsnede min bh. Han lagde sig under mig og begyndte at lege med mine efterhånden stive brystvorter. Jeg nød deres behandling i nogle minutter, hvorefter jeg bad P og D om at tage mig på en gang – så D førte sin pik fra fissen og op i min røv, imens P lagde sig ind under mig, og førte pikken i min drivvåde fisse, imens jeg stadig lå og suttede K og H. Jeg lå nu virkelig og nød de to pikke der kneppede mig, og det varede heller ikke længe før jeg skreg min orgasme ud…. I samme øjeblik kom K og H, og deres sperm sprøjtede ud i ansigtet og munden på mig… D og P var også lige ved at komme, så jeg bad dem trække sig ud af mig, så jeg kunne lægge mig ned på ryggen. De stillede sig så foran mig, så jeg kunne lege med deres stive pikke – det varede så ikke ret længe før de kom, og sprøjtede mine bryster med deres sperm.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.