Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min historie begynder for 10 år siden, hvor jeg var 14 på det tidspunkt havde jeg en periode hvor jeg ikke ville drikke alkohol. det ville min søster dog meget gerne en dag fik hun dog for meget...

min søster er 16 ca. 170 høj tynd Nice store patter ca. d skål, lange tynde ben.

en dag skulle vores forældre ud til en fest og min søster havde fået lov at holde en lille fest med et par venner mig og min søster aftalte at jeg skulle være inde på mit værelse imens de festede det var også fint med mig. de kom og hyggede sig inde i stuen i et godt styk tid jeg kunne høre at de fik en del at drikke og efterhånden var de alle timelige fulde de vælter rundt i huset. jeg beslutter at gå ind og få dem ned inden de smadre noget. da jeg kommer ind er de i gang med at dase rundt og har allerede væltet et par planter og et sofa bord, da de får øje på mig løber de hen mod mig og begynder at snakke \"fulde snak\" de var 4 stk. med min søs alle temmelig gode patter så tager de fat i mig og begynder at hive mig rund i hele huset da vi ender i stuen falder de alle om en af dem siger hun sveder og tager blusen af det samme gør de andre jeg ved at min søs aldrig vil vise sig frem uden tøj så da hun begynder at tage sit af ved jeg at de ER fulde. så jeg spørg hvis de sveder så meget hvorfor de ikke bare tager alt tøjet af og det gør de så de sider alle splintre hamrende nøgne ( WOW WOW) det var noget af et syn alle piger med barberet fisse gode stive d skål patter lækkert.... de rejser sig og begynder med besvær at tage mit tøj af da jeg er nøgen med en ordentlig stådreng bøjer en af pigerne sig ned tager fat omkring den og begynder at onanere de andre begynder også at onanere på dem selv (når de kunne ramme hullet) og kysse hidnanen og der går ikke lang tid før en rejser sig og sætter sig ved siden af den anden pige og begynder at give mig blowjob jeg kigger over på min søs der giver en finger da jeg kommer i munden på hende der gav mig blowjob min søster rejser sig og siger hun også vil prøve så hun går hen mod mig og ligger mig ned og begynder at ride min pik og sådan bliver de ved jeg kommer flere gange knepper dem i alle deres huller da forældrene står i døren... pigerne bliver ved med at knep mens jeg ser afventende på mine forældre det viser sig heldigvist at de er fulde godt fulde så de siger ikke noget til det går bare hen tager tøjet af og knepper med os.

dagen efter ligger min søster + forældre med hamrende tømmermænd de siger ikke noget til at de ligger nøgen alle sammen de rejser sig blot for at finde et blødere sted at sove ingen husker noget.

et par år senere fortæller jeg min søster denne historie mens hun er ådrug hvilket jeg og hende sent vil glemme men det er en helt anden historie og den må i få en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 44 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.