Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Festival har aldrig sagt mig meget, men jeg blev overtalt af min kone og hendes søster, da de meget gerne ville opleve stemningen og musikken.

Så vi købte en dags billetter til Skanderborg festivalen, og aftalte at vi bare skulle mødes der over om formiddagen for at få noget ud af dagen. Så da Lene og jeg ankom, var Dorte ikke kommet endnu, men der gik ikke lang tid før hun dukkede op. Vi var først uden for hegnet ved alle boderne, her fik vi naturligvis noget at drikke som så mange andre. Der var god stemning og vi mødte en del vi kendte. Lene havde aftalt at skulle mødes med nogle af hendes kollegaer og veninder kl. 18:00 da der var noget musik de gerne ville høre sammen, så vi aftalte at jeg ville ophilde mig i en bar og vi skulle mødes der senere alle sammen.
 
Efter ca. 1 times tid kom Dorte hen til mig for hun gad ikke høre det band der spillede der, så vi satte os i baren og fik nogle drinks, og dem fik vi en del af som mørket faldt på.
 
Det skal siges at Dorte er en dejlig pige på 36 flot krop, og går altid i lækkert tøj (og undertøj da jeg tit har set det hænge på tørresnoren) men snakken gik og jeg skulle på toilet og lade vandet, men der var et stykke op til toiletterne, så jeg sagde jeg ville lige finde et træ men der nok lige gik lidt tid da jeg er ret generet, så jeg gik lidt ind i skoven. Dorte sagde at hun da kunne gå med, og naturligvis holde sig på afstand (ikke det jeg lige ville have hun skulle gøre tænkte jeg men ok)
 
Jeg fandt et træ lidt inde i skoven og fik ladet vandet, lige som der skulle rystes de sidste dråber af, kunne jeg fornemme at der var en lige bag mig, Dorte lage en hånd på min talje og sagde at hun da gerne ville ryste den for mig hvid det var ok, og hvad pokker skulle jeg da sige, det havde jeg jo drømt om mange gange at hun bare ville røre mig. Så det var det da, hun lod begge hænder omfavne mig og fandt pikken med den ene hånd og knappede buksen om med den anden så bukserne faldt ned, hun startet med at ryste den lidt, men begyndte meget hurtig med en anden bevægelse, uhh det var godt, jeg fortalte hende at jeg tit havde drømt om hende, og det jeg ville gøre ved hende. Dorte kunne fortælle at hun har har en DILDO der hedder Ole der hjemme, og hun tit og ofte bruger den, og så kan det være at jeg fik den største stå pik. Jeg vendte mig om for at se hende i øjnene, vores læber mødes, og jeg køre mine hænder over hendes bryster. Jeg fortæller hende at jeg ret ofte har set på hendes lingeri i hendes skuffer og på tørresnoren, så jeg ved alt til hendes dejlige smag.
 
Jeg tog hendes ene bryst frem fra hendes BH og lader mine fingre kæle for vorten der står frækt og stift frem, alt imens at hun spiller pikken på mig, hendes anden hånd har løsnet nederdelen og ladet den falde til jorden, jeg slikker hendes bryst og tager det andet frem.
 
Ole du skal kneppe mig NU, vi har ikke meget tid, men jeg lover dig det er ikke sidste gang. Dorte ligger sig ned i skovbunden, med let spredte ben, jeg sætter min ved siden af hende og kysser hendes bryster, de er så fantastisk dejlige og naturlige, Dorte næsten skriger GI MIG SÅ DEN PIK OLE ! og det får hun, hen har stadig trusserne på, den tager jeg til siden og presser pikken op i hende, hun er dejlig vår og jeg kan dufte hendes safter, som jeg pumper hende, ÅHHH  det er dejligt siger hun endelig at få Ole rigtigt, jeg rejser mig lidt op og tager fat om hendes bryster klemmer dem dejligt blidt. Du skal bolle mig bagfra lige som jeg altid knepper dildoen og tænker på dig Ole.
 
Dorte vender sig om på alle 4, og spreder benene let jeg tager pikken mod hendes åbning og presser den ind i den våde skede, tager fat om hendes bryster og boller hende hårdt, jeg kan snart ikke holde mig mere fortæller jeg hende, hun siger at jeg skal komme med min våde sperm i fissen NU. Og det gør jeg sikke en lang orgasme, det er aldrig prøvet før.
 
Vi tager hurtigt vores tøj på  og går tilbage, til baren. Og der går ikke længe før de andre kommer herhen, så resten af natten gik hyggeligt, og det har Dorte og jeg gjort rigtig mange gange siden også, hun fantasere faktisk lige i øjeblikket på at hendes søster min kone skal med i lejen også.
 
Vi får se….

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 42 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.