Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Historien, jeg vil fortælle, udspandt sig i sommerferien for 3 år siden. Vi er et par først i fyrrerne, som ikke har fælles børn. Det betyder, at vores børn hver sommer er på ferie i et par uger, med den anden forælder og at vi derfor har et par uger, hvor vi ikke har børn.
 
Her plejer vi at holde fri i sommerhus eller rejse sydpå, men i år havde mine forældre inviteret os med på landet. Det havde købt et nedlagt landbrug og da min far som selvstændig ikke havde ret meget ferie, havde min mand lovet at hjælpe til med at sætte i stand i et par uger. Først var jeg ikke særlig lun på en arbejdsferie, men det lå godt med en stor, gammel have og stuehuset var kæmpestort, så der var masser af plads til os og vejret var fantastisk.
 
Jeg må hellere fortælle lidt om mine forældre og os.
 
Far (John) er 67 år, kraftig med gråt hår, ca. 185 høj og den lidt stille type.
 
Mor (Else) er 63 år har mørkebrunt hår, er omkring 165 høj, buttet og med meget store bryster. Hun er lidt gammeldags og jeg har altid opfattet hende som noget snerpet.
 
Min mand (Niels) er 44 år tætklippet gråsprængt hår, 193 høj, slank og rimelig fit. Han har en pænt lang og meget tyk pik med glatbarberede nosser.
 
Jeg (Karen) er 43 år mørkhåret, 172 høj, let buttet med store bryster (der dog ikke er i nærheden af min mors rent størrelsesmæssigt), altid solbrun og med en glatbarberet fisse.
 
Det hele startede allerede den første morgen. Min far og mor var for længst stået op, men vi lå stadig og nød morgenen og hinanden. Niels havde lyst til at elske, men da mine forældre sad på terrassen lige nedenfor vores åbne vindue, så jeg ville ikke. Dog lå vi og pillede. Niels’ pik var dunkende stiv og hans fingres leg fik hurtigt min fisse til at sejle af safter. Hans tommelfinger bearbejdede min klit, samtidig med at han kørte et par af de andre fingre op i min våde fisse. Efter et par minutter måtte jeg bide hårdt i puden for ikke at skrige min orgasme ud.
 
Niels var ikke kommet endnu, så jeg intensiverede mit arbejde med hans pik og boller, men han stoppede mig. ”Jeg vil hellere vente, til vi skal i bad”, sagde Niels og stiv pik til trods – valgte han at stå op, da han måtte træde af på naturens vegne. Lige idet han stod splitternøgen på gulvet, åbnede min mor døren til værelset. Der er morgenmad på terrassen, sagde hun, inden hun med et gisp kiggede på Niels, hvorefter hun drejede rundt og skyndte sig nedenunder.
 
Ikke den bedste start på ferie, tænkte jeg, men da vi lidt senere kom ud på terrassen, var min mor som hun plejede, min far var kørt på job og vi 3 andre sad og småsnakkede, mens vi drak vores kaffe og spiste rundstykker.
 
Da vi var færdige, hjalp vi hinanden med opvasken.
 
Min mor mente, at eftersom vejret var så godt, skulle vi ikke spilde dagen med arbejde, men i stedet nyde solen i haven og som sagt så gjort. Jeg fandt tæpper frem, fik skiftet til bikini og gik ud i haven.
 
Da Niels og jeg kom derud fik jeg et chok. Min mor stod og var ved at lægge sit tæppe, men hun var splitternøgen. De store bryster hang lidt, men sad stadig flot af en kvinde i hendes alder og de mørkebrune vorter var store.
 
Jeg er målløs! Hun siger: ”Plejer du ikke at ligge topløs, Karen”?
 
Til dette må jeg svare, som rigtigt er, at vi faktisk normalt besøger naturiststrande og derfor ligger nøgne.
 
 ”Jamen hvad venter I så på? Nu kan I jo sagtens ligge nøgne, det gør John og jeg altid, når vi er herude.” Niels og jeg kiggede på hinanden og tog så shorts og bikini af. Jeg bemærkede, at min mor kastede stjålne blikke til Niels’ nedre regioner, hvor hans pik hang stor, tyk og lidt påvirket af situationen.
 
Vi lagde os på tæpperne. Det var dejligt, men også lidt mærkeligt at ligge nøgen her, mens min mor var her, men det skulle blive endnu mere mærkeligt.
 
Da min mor og jeg svømmer sammen en gang om ugen, har jeg ofte set min mor nøgen, men for Niels var dette et helt nyt syn.
 
Jeg kunne se, at han havde blikket på min mors flotte bryster. Selv om hun lå ned, fyldte de stadig meget og hendes mørke brystvorter strittede på størrelse med det yderste led af min lillefinger. Hendes mørke fisse var tætklippet og man kunne tydeligt se de mørke skamlæber med de små skamlæber, der tittede frem. Niels er – som de fleste mænd – meget brystfikseret og jeg kunne se, at han ikke var upåvirket at synet. Hans pik havde rejst sig på halv stang. Solen og varmen gjorde dog sin indflydelse, så kort efter sov han.
 
Jeg må også have blundet lidt, men da jeg åbnede øjnene, fik jeg dagens største chok: Min mor lå og kærtegnede sin fisse, som nu var drivvåd. Hun havde blikket fæstnet på Niels’ pik, som stadig var halvstiv og lå op af hans mave med delvist blottet hoved.
 
Selv om det var min mor, var jeg ikke upåvirket af det. Jeg kunne mærke, hvordan det gav små stød i mit underliv og min fisse begyndte at blive våd.
 
Jeg lod som om jeg sov, mens jeg med halvlukkede øjne så min mors bevægelser blive hidsigere og hidsigere. Hendes ene hånd bearbejdede hendes fisse i et vanvittigt tempo, mens hun med den anden hånd bearbejdede sine bryster, hvor vorterne nu var vokset yderligere og strittede som en mørkebrun, hård tap.
 
Pludselig vågnede Niels og kiggede med store øjne på min mor, som lå med vidt åben mund og den ene hånd begravet i sin fisse, mens den anden klemte hårdt om den ene brystvorte.
 
Hvis den ikke var stiv allerede, kan det nok være, at Niels’ pik rejste sig på hel stang. Min mor opdagede dette og stoppede flovt sin onani. ”Det må du undskylde”, gispede hun. ”Jeg kunne ikke lade være med at beundre din flotte pik – jeg har faktisk tænkt på den, siden jeg så dig nøgen i morges”.
 
Niels kiggede forfjamsket – først på min mor og så ned ad sig selv. Han vidste ikke, hvad han skulle sige og prøvede – forgæves – at få pikken til at lægge sig.
 
Jeg tænkte, at nu måtte jeg hellere give mig til kende og jeg sagde: ”du skal ikke blive flov over det, mor. Jeg er sikker på, at Niels er smigret over, at du finder hans pik flot og jeg er også sikker på, at han bliver tændt af at se dine store, flotte bryster. Der er vel en grund til, at han ligger her med stådreng!”
 
Jeg greb om hans pik og trak forhuden helt tilbage, mens jeg kiggede på min mor. ”Vil du ikke prøve at røre ved den?”, spurgte jeg. Niels kiggede målløs på mig, men jeg anede også et liderligt glimt i hans øjne.
 
Min mor rakte ud og greb om pikken. Hun kærtegnede den forsigtigt med den ene hånd, mens hun med den anden løftede i hans pung for ligesom at fornemme vægten af hans nosser. Niels lænede sig frem og kærtegnede min mors bryster. ”Åhr ja” stønnede hun. ”Klem mine bryster”. Det skulle hun ikke sige 2 gange til Niels. Han greb med begge hænder mod hendes bryster, mens han skiftevis klemte brysterne og nappede i brystvorterne.
 
Min mor stønnede højt, mens hun nu spillede Niels’ pik med kraftige tag. Hun hev forhuden hårdt tilbage og blottede det violette pikhoved fuldstændigt og bøjede sig nu ned og tog pikken i munden.
 
Aldrig havde jeg troet, at jeg skulle opleve min mor sådan! Hun suttede jo pik som en prof og mens hun suttede, kørte hun neglene under Niels’ nosser. Det var så liderligt at se på, at jeg ikke længere kunne holde fingrene fra min nu drivvåde fisse. Jeg skilte mine skamlæber med 2 fingre, mens jeg med min pegefinger kørte hidsigt på klitten.
 
”Må jeg ikke nok mærke din store, stive stang”, stønnede min mor. Niels kiggede på mig og i min liderlighed kunne jeg kun nikke. Han fik lagt min mor på ryggen, men hun protesterede. ”Jeg vil ride på dig”, sagde hun og hurtigt kom han om på ryggen. Med ansigtet vendt mod Niels skrævede min mor over hans pik og lod sig med et suk glide ned over den. Hun pressede den i bund i ét langt stød og en høj stønnen undslap hendes læber.
 
Stille og roligt begyndte hun at ride ham og synet af de store, gyngende bryster var mere, end jeg kunne stå for. Jeg satte på hug bag min mor og med armene rundt om hende, begyndte jeg at kærtegne hendes bryster. Hun stivnede et øjeblik, men forsatte så med at ride Niels, mens hun rakte en hånd bagud og kørte 2 fingre mellem min våde skamlæber.
 
Der gik ikke længe før min mor satte tempoet op. Hun red nu Niels i et vildt tempo og de store bryster dansede fra side til side foran hans ansigt. ”Åh ja! Knep din svigermor med din kæmpepik”, skreg hun mens hendes krop gennemrystedes af en voldsom orgasme. Hun faldt sammen over Niels, mens de kraftige kramper gennemrystede hendes krop.
 
Sådan gik der nogle minutter, før hun satte sig op og sagde: ”Det var skønt, men mon I ikke også skal have taget trykket”? Jeg kiggede på Niels’ pik, som stod stiv og indsmurt i min mors safter. Jeg satte min overskrævs på ham og lod pikken glide i bund i mit drivvåde hul.
 
Jeg begyndte at ride ham, men pludselig mærkede jeg min mors fingre finde vej mellem vores kroppe og begynde at gnubbe min stive klit. Det gav et stød gennem hele min krop og jeg mærkede mine skedemuskler begynde at trække sig sammen. Jeg var liderlig som aldrig før og jeg mærkede, hvordan orgasmen begyndte at bygge sig op.
 
På Niels’ stød kunne jeg mærke, at han heller ikke havde langt igen og da jeg mærkede orgasmen rulle ind over mig, kunne jeg mærke, hvordan Niels’ pik voksede og i kraftige stød skød sin ladning af dybt oppe i min kusse.
 
Inden orgasmen helt havde forladt min krop hørte jeg en stemme fra hushjørnet: ”Er I heromme” og inden vi nåede at reagere yderligere stod min mors og fars venner Lis og Knud i haven.
 
Der blev helt stille i nogle lange sekunder, men det var Lis, som brød tavsheden: ”nå da, der er nok nogen, som hygger sig. Er det en lukket fest, eller må man deltage?” Med disse ord trådte hun ud af sin sommerkjole og afslørede en – for hendes alder (64 år) slank og velbevaret krop kun iført en lille hvid blonde-BH med tilhørende trusser.
 
”I skal være velkomne”, sagde min mor og rejste sig med gyngende bryster og gik hen og gav Lis et knus. Lis krammede min mor og lod sine hænder glide kærtegnende ned af hendes ryg for at lande på hendes fyldige røv. En lille stønnen undslap min mors læber og hendes fingre åbnede Lis’ BH og afslørede et par faste, små bryster med opadstræbende, stive vorter. Det var tydeligt, at Lis solbadede topløs, for hendes bryster var lækkert brune.
 
Lis trådte et skridt tilbage, skrællede sine trusser af og afslørede en glatbarberet fisse med store skamlæber og i den ene glimtede en lille guldring. ”Stå da ikke bare der og glo Knud”, sagde Lis. ”Få nu det tøj af”!
 
Knud trak T-shirt og shorts af og stod nu kun i et par tights, som Lis hjalp ham af. Jeg fik et chok: Aldrig havde jeg set så stor en pik! Niels’ pik er bestemt ikke af de mindste, men selv i halvstiv tilstand var denne pik allerede væsentlig større i både længde og tykkelse og den voksede stadig i små ryk.
 
Både min mor, Niels og jeg kiggede målløs på dette monster af en pik, som efterhånden stod med en tykkelse på mit håndled ud fra Knuds krop. Også hans nosser var af kæmpestørrelse. De var på størrelse med 2 hønseæg og hang i en stor pose halvt nede mellem hans lår.
 
Selvom jeg lige var kommet i en kæmpeorgasme, gjorde synet af Knuds pik mig liderlig igen. Jeg måtte simpelthen prøve denne kæmpe i mit lille fissehul!
 
Lis kyssede Knud, mens hun tog et fast greb om pikken. Hun lod tungen glide ned ad hans bryst og endte med at kysse det blommestore, blåviolette pikhoved. Min mor satte sig på hug ved siden af Lis og lod også sin tungespids danse på Knuds pikhoved.
 
Synet af disse 2 modne kvinder, som skiftevis tungekyssede hinanden og skiftevis lod tungerne glide op og ned af skaftet på Knuds pik, gjorde nu også sin indvirkning på Niels’ pik. Den stod nu mere stor og stiv end jeg nogensinde synes at have set den. Lis så det og mens hun rejste sig og gik hen til ham, sagde hun: ”du kan jo overtage min plads, Karen”.
 
Det skulle hun ikke sige 2 gange! Hurtigt var jeg ved min mors side og lod mine hænder mærke Knuds gigantiske lem. Jeg måtte bruge begge hænder for at nå omkring den. Jeg var liderlig som aldrig før og måtte bare mærke den mellem mine ben.
 
Min mor måtte have læst mine tanker, for hun skubbede mig blidt bagover og trak Knud ned over mig. Med den ene hånds fingre skilte hun mine skamlæber for med den anden at styre Knuds kæmpekæp mod min fisse. ”Stille og roligt”, sagde hun og jeg kunne mærke det store pikhoved presse mod indgangen til mit lille, stramme hul. ”Det går ikke”, stønnede jeg, men Knud gav ikke op og langsomt kunne jeg mærke, at han trængte ind. Jeg var drivende våd og stille og roligt gled Knud længere og længere ind, indtil han med et sidste tryk trængte helt i bund i min fisse. Vellyst og liderlighed fik overtaget fra den sviende smerte. Aldrig havde jeg prøvet at blive fyldt så meget ud!
 
Mens Knud kneppede mig i lange seje stød, lod min mor sin tungespids danse over mine stive brystvorter, videre op over min hals til hun nåede min mund. Hun kyssede mig i et dybt tungekys og hviskede så i mit øre: ”kunne du ikke tænke dig at slikke din mors fisse”? Hun satte sig med et knæ på hver side af mit hoved og sænkede sit skød ned over min mund.
 
Jeg lod tungen glide op mellem hendes våde skamlæber til jeg ramte den blottede klit. Min mor jamrede sig og kastede hovedet fra side til side mens jeg slikkede det bedste, jeg havde lært.
 
Ud af øjenkrogen kunne jeg se Lis sidde på knæ foran Niels og sutte hans pik. Hun slugte den helt til roden – noget jeg aldrig har magtet og Niels var i den 7. himmel.
 
Hver gang Knud stødte op i min udspilede fisse, ramte han mit g-punkt og jeg kunne ikke holde orgasmen tilbage længere. Jeg tror aldrig, jeg har oplevet så intens og kraftig orgasme. Hele min krop krampede og min fisse klemte så hårdt om Knuds pik, at han havde svært ved at bevæge den. Jeg havde hørt om sprøjteorgasmer, men aldrig oplevet dem, men den intense påvirkning af Knuds kæp mod mit g-punkt, gjorde udslaget. Mine safter stod i en stråle ud over Knuds mave og sejlede ned over pikken og de kæmpestore nosser.
 
Jeg må have været væk et øjeblik, for da jeg kiggede igen, var min mor steget af og i færd med at sætte sig overskrævs på Knud. Med et saligt blik førte hun hans stive stang op i sin våde fisse, hvor de sorte hår glinsede af safter. Med en højlydt klagen sank hun i ét tryk ned over pikken og begyndte at ride ham.
 
Kom og lad din svigermor sutte din dejlige pik, mens Knud knepper mig”, stønnede mor til Niels.
 
Niels var ikke sen til at efterkomme opfordringen og tog opstilling foran hendes mund. Hun suttede begærligt på pikken, mens hendes fingre bearbejdede hans nosser.
 
Hold kæft, hvor var det liderligt at se på! Selvom jeg lige var kommet, kunne jeg ikke lade være med at nyde synet, mens jeg legede med mig selv. Lis så det og kravlede hen og lagde sig mellem mine ben og begyndte at slikke mine hævede skamlæber. ”Vend dig om”, sagde jeg og Lis vendte sig, så jeg også kunne slikke hende. De store, mørke skamlæber stod halvt åbne og glinsede af væde. Den lille guldring glimtede frækt i solen og jeg legede lidt med den, inden jeg lod tungen glide op til hendes klit.
 
Min mor var i en anden verden. Hun red i et vanvittigt tempo på Knuds pik og hendes stønnen blev højere og højere, indtil den gik over i en langtrukken hylen. ”Åh jaaaaaaa! JEG KOMMER”, skreg hun og faldt sammen over Knud.
 
Imens nærmede Lis og jeg os orgasmen. Jeg mærkede den velkendte snurren i underlivet efterfulgt af krampetrækninger i hele kroppen. I det samme masede Lis sin fisse ned over min mund. Hendes krop spændtes i en bue bagover og hun krammede hårdt om sine små, spidse bryster, hvor vorterne stod mørkebrune, hårde og stive, inden hun kom i et kæmpe skrig.
 
Godt møre lå vi alle 5 på tæpperne og pustede ud, men Knud og Niels var stadig ikke kommet. ”Spil jeres pikke over mine store patter”, kommanderede min mor og Niels og Knud tog opstilling på hver side af min mor, som stadig lå på tæppet. Med et fast greb om pikken begyndte de at spille. Min mor rakte ud og æltede deres nosser, ” lad mig se jeres store, flotte pikke sprøjte ud over mig”, sagde hun.
 
Den første, som måtte overgive sig, var Niels. Da min mor lod neglene kradse nedad hans pung for at ende med at kredse om hans røvhul, kunne han ikke holde udløsningen tilbage længere. Det rykkede i pikken og det blåviolette hoved stod stort og spændt da spermen skød ud over min mors bryster i 6-7 kraftige skud. Min mor iagttog det hele med et liderligt blik, før hun tog hans pik i munden og suttede den ren.
 
Knud var stadig ikke kommet, så min mor greb med begge hænder om hans store pik og malkede den med krævende tag. I lange seje ryk kørte hun forhuden frem og tilbage, og det kæmpestore pikhoved blev spændt til bristepunktet. Dette var mere end Knud kunne holde til. Hans pung var spændt og de store boller krøb helt op og så skete det: En kaskade af sperm skød ud af hans pik og det syntes aldrig at stoppe. Min mor greb den og førte den mod munden, men måtte opgive at følge med til at synke, så de sidste 3-4 skud modtog hun i sit ansigt.
 
Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle opleve min mor sådan: liggende gennemkneppet, med en ophovnet, våd fisse og med ansigt og bryster smurt ind i sperm.
 
”Det var godt, I kom”, sagde hun, ”men John gik jo glip af alt det sjove, så bliver I ikke til middag”?
 
….men det skriver jeg om en anden gang….

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 130 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.