Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Som dreng tilbragte jeg en del sommerferier fra jeg var en 9-10 år til jeg blev 13-14 år gammel hos min onkel og tante. Det var et frisk par som boede i Kastrup. De var 13-15 år ældre end mig, og havde ingen børn, min tante var hjemmegående og onkel var rejsemontør. Når jeg var alene med tante i huset, kikkede jeg tit gennem nøglehullet når hun gik i bad, hun så dejlig ud uden tøj på, og jeg begyndte allerede dengang at onanere til fantasier om hende. De flyttede så på et tidspunkt til Jylland, da var jeg 17 år gammel og havde ikke holdt ferie hos dem de sidste par år. Jeg bor selv i Jylland, og bestemte mig for at køre på knallert for at besøge dem i min sommerferie, det var ok med dem, jeg var velkommen.

Jeg ankom en fredag eftermiddag, og kort efter skulle onkel desværre af sted på et rejse job, som nok ville vare en uge. Jeg blev indlogeret på gæsteværelset, og om aftenen hyggede jeg mig med tante, og vi talte til langt ud på aftenen om gamle ferier. Hun så som 30 åring stadig dejlig ud, slank og trimmet.

SEX I DAG?

Næste dag skinnede solen fra en skyfri himmel, og vi ville solbade i haven og bare slappe af. Da jeg kom ud i haven i badeshorts, lå tante allerede på maven på et tæppe i en lille bikini. Hun kikkede på mig da jeg kom i bar overkrop og fløjtede anerkendende, hold da op, hvor er du dog blevet et lækkert stykke mandfolk med vaskebrætmave og muskuløse overarme, bare jeg dog var 15 år yngre sagde hun. Jeg blev lidt forlegen, men skjulte det med en frisk bemærkning om, at hun da så bedre ud end nogle af dem jeg kender på 15-17 år. Den bemærkning blev hun synligt smigret over, og klappede på tæppet ved siden af hende og sagde at det var stort nok til os begge. Jeg lagde mig på maven, og faldt snart i søvn. Hun vækkede mig og spurgte om ikke jeg ville smøre hende med sololie på ryggen, det ville jeg godt, og hun åbnede overdelen på ryggen for ikke at ødelægge den med olien. Hun var dejlig at smøre ind, og hele ryggen fik en grundig tur, helt ned til bikinitrusserne og begge sider af hendes bryster, jeg var så småt ved at få lidt rejsning af det ophidsende arbejde.

Da jeg var færdig med ryggen, skyndte jeg mig ned på maven igen, for at skjule min tilstand. Hvad med bagsiden af lårene, hvad har de gjort, siden de skal snydes spurgte hun. Jeg vendte ryggen til hende, og kantede mig hen til hendes lår, som hun lå med let adskilte, og begyndte at smøre læggene ind i olien, jeg arbejdede mig op til lårene med massage og indsmøring, hun spandt som en kat og sagde det var en skøn behandling jeg gav hende. Jeg smurte helt op til bikinikanten ved hendes skridt, og hun spredte benene lidt mere, for bedre at give plads til mine hænder. Min tilstand var nu fuld rejsning, og ville blive afsløret hvis hun vendte sig om. Hun tog nu fat i bikinibuksebenene, og trak dem ind i ballerevnen, for hun ville også gerne smøres på det nederste af ballerne. Det gjorde jeg, og min tilstand blev ikke mindre stiv, hun lå og gav sig af nydelse ved behandlingen, og jeg syntes at jeg kunne ane en mørk plet i bunden af hendes bikinitrusser. Da jeg var færdig, skyndte jeg mig ned på maven igen, og sådan lå jeg i lang tid indtil jeg kunne mærke at hævelsen var forsvundet igen, og jeg kunne vende mig om på ryggen for at få lidt sol på maven.

Tante spurgte kort efter om ikke hun skulle smøre lidt olie på brystet af mig, og inden at jeg kunne nå at svare, havde hun sat sig overskrævs på mine badeshorts, lige over min pik, som godt nok var faldet til normal størrelse igen. Hun smurte mig ind med dejlige bløde bevægelser, og især vaskebrættet som hun kaldte det, blev smurt grundigt ind. Mens hun arbejdede med olien, bevægede hun røven hen over min pik, hvorved den igen begyndte at svulme op. Hun fik det til at se naturligt ud, men hun var udmærket klar over virkningen på mig, som hun ikke kunne undgå at mærke, men hun fortsatte ufortrødent med at gnide sit skridt hen over min pik, men hun lod som ingenting, og da hun var færdig, lagde hun sig igen ned på tæppet, som om hun ikke havde bemærket bulen i mine shorts. Jeg vendte ryggen til hende og rejste mig for at gå ind på toilettet, jeg skulle simpelthen have taget trykket inden jeg sprængtes.

Der skete ikke mere resten af dagen, før efter vi havde spist til aften, hvor vi delte en flaske vin til maden. Kl. 22 startede der et frygteligt tordenvejr, og er der nogen som er rædselsslagen for torden, så er det tante, hun krøb helt ind til mig i sofaen og rystede over hele kroppen. Vi havde begge været i bad inden uvejret startede, og var klar til at gå til køjs, da lyset forsvandt. Tante tiggede om ikke godt jeg ville ligge på onkels plads i dobbeltsengen, for hun turde ikke ligge alene. Jeg indvilgede i at sove sammen med hende, og vi famlede os vej i mørke ind i sengen. Jeg havde kun mine boxershorts på, og jeg kunne se i lynglimtene at tante krøb i seng i Ole Lukøje natkjole og trusser. Hun krøb helt over til mig, og ville ligge i min arm, jeg skulle holde om hende. Jeg lå og aede hende på ryggen for at berolige hende. Uvejret tog af og hun faldt lidt til ro, men blev liggende i min arm, med den ene hånd placeret omkring min navle. Jeg små blundede og min hånd var gledet ned på hendes numse, som jeg utilsigtet fortsatte med at nusse i min halvblund. Hun begyndte også at nusse min mave, og lidt efter lidt kom hånden nærmere mine underbukser, og hun fortsatte med at kæle for den kraftig voksende bule i mine boxers. Jeg blev vågen og mine håndbevægelser på hendes trussebag blev mere målrettede og søgte ind mellem benene på hende, hvor jeg kælede for hendes kusse, dog stadig udenpå trusserne, som jeg kunne mærke var meget fugtige. Hun små stønnede og pressede sig mod min hånd, og jeg lod fingrene komme ind under trussekante og rørte ved en meget våd fisse, som jeg kørte langfingeren hen over i rolige bevægelser. Hun havde også fået hånden ned i mine boxers, hvor hun masserede min stive pik som inden længe ville sprøjte. Jeg fingerkneppede nu hendes våde kusse, og hun stønnede nu højt. Jeg kom i nogle voldsomme sprøjt nede i boxerne, og tante beklagede sig over at det var for tidligt, for hun ville have pik nu. Jeg kunne berolige hende med at selv om jeg var kommet, så blev pikke ved at stå, stiv som et bræt. Jeg fik tørret spermen af med underbukserne, og tante der nu havde taget Lukøjen og trusserne af, krøb op på min stive stang, hun var meget våd og gled uden besvær helt ned til roden af pikken. Hun begyndte at kneppe i et voldsomt tempo mens jeg legede med hendes dejlige bryster, som dinglede lige over mit hoved. Jeg klemte og masserede brystvorterne, løftede hoved så jeg også kunne sutte på vorterne. Tante kom nu i en kæmpeorgasme, jeg kunne mærke hvordan hendes kusse pulserede om min pik. Jeg var ikke kommet anden gang endnu, så da hun var kommet lidt til hægterne, ville hun have at jeg kneppede hende i røven, det er bare så skønt sagde hun, og jeg havde endnu aldrig prøvet analsex, så jeg tog glad mod tilbudet. Det var skønt, jeg kom hurtigt i det stramme hul og tømte en stor spermladning op i røven på tante, der også kom igen, for hun havde nulret sin klitoris mens jeg bollede hendes røvhul.

Vi faldt trætte i søvn, og næste dag gik vi lidt forlegne rundt, indtil tante sagde at jeg hellere måtte tag hjem igen, og jeg måtte aldrig afsløre noget for nogen. Det er en engangsforestilling, og den vil aldrig blive gentaget. Jeg lovede hende at holde mund, og ved senere familiefester, hvor vi begge var med, lod vi som ingenting og der var aldrig nogen som fik mistanke om noget.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 81 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.