Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde inviteret min kusine på 18 med på stadion for, at se kampen mellem AaB og Randers. Jeg er selv 20 år gammel og stor AaB-fan. Vi var på stadion ca. en halv time før kick-off og stod og snakkede frem og tilbage om løst og fast. På et tidspunkt siger min kusine meget sagte, at der er nogle ret lækre fyre herude og hun ikke har fået sex i over et halvt år.

Jeg bliver lidt benovet og kigger mig hurtigt rundt for, at se om der er nogle, der hørte hvad hun sagde. Det så ikke sådan ud. Jeg hviskede til hende, at jeg stadig var jomfru, så jeg kunne da ikke se et problem i, at hun ikke havde fået sex i et halvt år. Hun begyndte at grine virkelig højt. Folk begyndte at kigge på os, men fattede formentlig ikke hvad der skete. 

Jeg tyssede på min kusine, og spurgte om ikke hun ville have en cola eller en øl. Det ville hun gerne, så jeg bad hende gå med mig til boden. På vej til boden talte vi om vores ”sex-problemer” og pludselig siger hun om ikke vi bare skal tage en hurtig gang sex ude på et toilet. 

Jeg tænker ved mig selv, om hun virkelig mener det, men hun ser virkelig liderlig ud i ansigtet, så jeg tager hendes hånd og tager hende med ud på toilettet. Vi går ind i en bås og meget hurtigt har vi begge kun vores undertøj på. Jeg siger til hende, at hun nok hellere må tage styringen, hun har jo prøvet det før. Før jeg ser mig om har hun hevet underbukserne af mig og mine 20 cm. står strittende mod hendes g-streng. Hun tager sin BH og sin g-streng af. Hun ligger sine hænder på min ryg og skubber mig frem mod hende, så min penis til sidst dirrer lige ud for hendes fisse. Hun tager en af hendes hænder og kører min penis rundt om hendes fisse i cirkelbevægelser. 

Jeg kan virkelig mærke, at jeg er tændt og hvisker til hende, at jeg snart kommer. Hun går på knæ og tager min stive penis i sin mund og efter nogle ganske få sekunder får jeg min første udløsning sammen med en pige. Hun åbner sin mund, den er fyldt med min sæd. Hun sluger den og rejser sig op igen. Selvom jeg lige har fået en orgasme er jeg flyvende med det samme og min penis står stadig dirrende ud for hendes fisse. Hun skubber nu min penis ind i hende og har forsat styringen.

Hun kører sit underliv frem og tilbage. Min første gang! Den var fantastisk! Jeg kommer anden gang indenfor nogle få minutter og spørger hvad jeg skal gøre ved hende. Hun peger bare på gulvet og jeg reagerer prompte ved, at gå på knæ og slikke hendes fisse. Hun er virkelig våd. Hendes væsker står nærmest og af fissen. Da vi hører spillerne komme på banen spørger jeg hende om jeg skal forsætte eller om vi skal gå ud og se kampen. 

Hun siger, at vi bare kan gå ud og se kampen. Men så vil hun have mig igen. Jeg samtykker med ”mmh”. Allerede i pausen var vi i gang igen, men den må i få en anden gang :) 

Det var mit bidrag, jeg vil meget gerne have feedback på historien. Så skriv til mig herunder eller på min profil.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.