BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi gør os parat til aftenens middag som vi har aftalt med Mette, en dejlig dame vi har mødt via en chat. Da det er en lun sommeraften, har jeg ikke taget så meget tøj på. Men jeg har lyst til at være fræk så jeg har taget mine bundløse trusser på !!. Jeg har også sat mine elskovskugler op og er allerede godt ”varm”. Du ved det ikke, og skal heller ikke vide det SF.

Du har været på jobbet og vi har aftalt du skulle hente mig på halvvejen så jeg må ud af døren for at være der til tiden. Jeg når frem, ser du allerede holder og venter og går smilende hen til dig, sætter mig ind i bilen og giver dig et kys. ”Hej skat” siger du, er du klar ?. ”Jeg er klar” siger jeg med et frækt glimt i øjet til dig og du aner allerede hvad jeg har i tankerne.

SEX I DAG?

Vi kommer frem til vores mødested, en hyggelig lille afsides restaurant, hvor der også er en hyggelig baghave, hvor man næsten kan sidde i fred idet der er indrettet små båse med hegn omkring. ”Herligt” tænker jeg og begynder at se mig om efter Mette.

Vi har ikke set hende komme og pludselig er der en der giver mig et blidt kys i nakken og siger ”Hej!*S*”.

Jeg vender mig om og der står hun. Mine øjne glider straks over hendes dejlige solbrun krop og kan ikke lade være med at standse ved hendes bryster. Hun har en hvid sommerkjole på med smalle stropper, dyb udskæring hvilket får hendes bryster til at næsten ville sige ”jeg vil ud i det fri” SF. Uhmm dejlig dame.

Vi hilser pænt på hinanden og giver kram, sætter os og tjeneren kommer ud til os. Han giver os menukortene og vi er hurtigt enige om at tage buffeen.

Et stykke tid sidder vi og sludrer om løst og fast og tager mad fra buffeen efter tur. Da Mette på et tidspunkt er oppe efter mad, sidder jeg og kigger efter hende og da hun står oppe ved maden kan jeg se gennem hendes kjole hun har en g-streng på. Det ser frækt ud. Jeg kan ligefrem fornemme hvordan hendes velformede og fyldige baller vil føles i mine hænder og jeg bliver selv varmere og varmere ved tanken. Du har set hvad mine øjne er faldet på og foreslår vi tirrer hende lidt. Da Mette kommer tilbage, siger vi til hende hun skal tage min taske og gå ud på toilettet. Hun er ikke helt med, men gør alligevel hvad vi siger med et smil på læben. I tasken har jeg lagt forskellige dildoer og vi håber hun forstår hintet.

Der går et stykke tid og Mette kommer ind igen. ”Nå, spørger du” hvad brugte du så al den tid til derude?”. Hun bliver let rød i hovedet og bliver stående ved siden af mig. Jeg kigger mig omkring og der er ingen i nærheden og lader derefter min hånd glide op under hendes kjole. Standser ikke før jeg kan mærke hendes trusser, lader hånden glide mellem hendes ben så hun må sprede dem og lade mine fingre komme til. Med et snuptag er g-strengen trukket til siden og jeg kan mærke hendes hår er fugtige.

”Den er god nok” siger jeg til dig samtidig med jeg lader en finger glide over hendes kilder. Hun giver et suk fra sig og har svært ved at stå stille. ”Skal du ikke spise din mad” spørger jeg hende smilende og trækker hånden til mig. Smager på fingeren og blinker til hende.

Hun sætter sig og spiser videre men har åbenlyst svært ved at sidde stille.

”Jeg må altså på toilettet igen” siger hun og rejser sig og går hurtigt derud. Vi aner begge, hvad hun skal derude og jeg lister efter hende kort efter. Da jeg kommer derud, sidder hun på et bord, har taget sine trusser af og er begyndt at gnide sin kilder med en DILDO. ”Skal jeg ikke hjælpe dig” spørger jeg hende. Hun bliver lidt forskrækket da hun ikke havde hørt mig men giver mig dildoen uden en lyd. Læner sig yderligere tilbage og lukker øjnene og venter ……….

Med dildoen skiller jeg tirrende hendes opsvulmede skamlæber ad, lader spidsen af dildoen tirre hende i åbningen og lader nu min tunge omslutte hendes dejlige store kilder. Hun er virkelig liderlig, hendes kilder er enorm og smager dejlig salt. Min tunge løber langs hendes skamlæber og hun hæver sig mere og mere mod mit ansigt. Jeg lader begge hænder glide under hendes baller, løfter hende mod min mund og slikker nu hende så godt jeg kan. Jeg er selv blevet liderlig nu og kan mærke hvordan det banker i min fisse.

Jeg har lyst til at kneppe hende nu. Slipper hende, tager min taske og finder min påspændingsdildo og tager den på. Hun har set det og sukker dybt ”århh ja min skat, du skal kneppe mig”.

Jeg lader hendes ben hvile på mine skuldre, og langsomt fører jeg dildoen mod hendes våde og ventende fisse. Jeg ser hvordan hendes skamlæber åbner sig for dildoen og lader den glide ind i hende. Jeg bliver så ophidset af at se hvordan hendes skamlæber omslutter dildoen og gør den helt glinsende af hendes safter at jeg ikke hører døren bag mig går op og ind træder du. Du har stået der et stykke tid og har spillet på din egen pik der nu er kampklar til at ta’ mig bagfra mens jeg står der og knepper hende!.

Jeg mærker varmen fra din pik og spreder mine ben for dig. Din pik glider ubesværet op i mig og sammen finder vi rytmen alle tre. Det er bare SÅ liderligt det her!. Inden mange sekunder kommer Mette i en rullende orgasme og det rykker ret kraftigt i dildoen. Du er helt vild nu og knepper mig hårdere og hårdere. ”Jeg vil kneppes af dig skat” siger du. ”Du gør mig liderlig”. Jeg trækker mig ud af Mette, beder dig læne dig over bordet men trækker din røv godt mod mig selv. Mette kravler under bordet og har nu fat i din pik. Hun begynder at slikke dig og du laver kneppebevægelser i hendes mund. Jeg har ført dildoen mod din åbning og langsomt lader jeg den glide op i dig. ”Længere ind” sukker du, du skal kneppe mig hårdt” og jeg tager fat om dine hofter og knepper dig hårdere og dybere. Det er mere end du kan klare og du sender nu al din varme sperm ud i Mette’s ansigt. Hun slikker så meget i sig som hun kan. Af mine kneppebevægelser og kuglerne jeg stadig har i min fisse gør at j eg kommer i en dejlig lang orgasme, hvilket du kan mærke på dildoen og du kommer en gang til!.

Lettere udmattede smiler vi til hinanden og er enige om at NU har vi samlet appetit til mere mad og lettere fjantede går vi tilbage til vort bord. Da vi alle tre er lettere rødblussende og svedige er det tydeligt for tjeneren hvad vi har foretaget os og han spørger pænt ”Er der noget jeg kan hjælpe med” og jeg kan ikke lade være med at svare ”Det har vi selv klaret, men måske en anden gang SF”.

”S’gerne” svarer han med et rigtigt fræk blik i øjet og kigger over på dig. Det er tydeligt at hans tanker har gjort ham liderlig og hans bule har svært ved at være i buksen. Vi er efterhånden de eneste der er tilbage, hvilket giver mig lyst til at være mere fræk.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.