Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

David elskede det kolde vejr og kunne næsten ikke vente til vinteren begyndte. Ikke for at han kunne lide sne og is, men han kunne li den måde hans datter Sandra elskede at sidde i hans skød og nusse med ham under et varmt tæppe. Sidste år var hun 14 og hendes bryster var præcis begyndt at udvikles. Okay 14 år og 10 måneder. Han havde anvend utallige timer på at kæle med brysterne under tæppet, mens hans kone og søn var optaget med at kikke på tv. Han havde også kælet med hendes hårløse fisse, men afholdt sig fra at gå videre.

Hun havde åbenbart kunnet li hvad han havde gjort for hun kom tilbage for at sidde i hans skød igen og igen. Nu var hun 15 eller næsten 16 og havde udviklet sig meget det sidste år. Hendes bryster var store og han så virkelig frem til at undersøge hendes krop, når hun vendte tilbage til hans skød.

SEX I DAG?

Den første kolde aften havde han sat fyret ned så huset var lidt små køligt. Han tog et brusebad, tog sine silkes shorts og sin morgenkåbe på. Han gik ned i gildestuen, hvor hans kone og søn sad i sofaen og så tv, og satte sig i sin lænestol.

Efter 5 min. kom Sandra ned. Hun havde en lidt for lang T-shirt som natkjole. Han smilede til hende og hun smilede tilbage. “Synes I ikke at her er lidt koldt”, spurte hun.

“Du skulle ha taget noget varmere på dig”, sagde hendes mor.

“Kom og sæt dig hos mig så kan du holde varmen”, sagde han til hende. Han kunne se hende tænke over det. Hun tog tæppet fra sofaen, satte sig i fars skød og la tæppet om dem begge to. Han la sine arme om hende og holdt hende tæt indtil sig. Efter nogle minutter besluttede han sig for at se hvordan Sandra ville reagere. Han flyttede sin hånd op og la den på hendes højre bryst. Han blev glad da hun ikke gjorde noget for at stoppe ham. Han krammede det gennem t-shirten. Det var på størrelse med en lille grapefrugt. Hans pik blev stiv og trykkede mod undersiden af hendes venstre lår. Hans datter kikkede på filmen og lod som om hun ingenting, men hendes stive brystvorte forrådte hende.

Han tog sin hånd væk fra hendes bryst og førte den ned over maven og op igen under t-shirten. Han stoppede først da hånden lå på brystet igen. Han kælede med det bløde skønne bryst. Han førte sin hånd over til det andet bryst og kælede med det også. Han nød virkeligt dette og undrede om hun også gjorde det. Hendes brystvorte var stiv så hun var virkelig ophidset. Han undrede om hun ville lade ham røre sin fisse. Sænkende sin hånd så han til at den gled indenfor hendes trusser. Han kørte sine fingre gennem hendes kussehår ned til selve sprækken. Hun kikkede på ham men gjorde intet for at stoppe ham. Han kælede med fissen og hans fingre blev våde. Hun var definitivt ophidset. Forsigtigt førte han et finger ned i sprækken og legede med kilderen. Hun gjorde en lille lyd og han så hurtigt hen på sin kone. Hun var stadigvæk inde i filmen og mærkede intet.

Hans pik krævede opmærksomhed. Han tog hånden op af hendes trusser og spredte hendes ben. Han åbnede sin morgenkåbe, trak pikken ud af bukserne og gned den mod datterens lår. Hun kikkede på ham med store øjne, men han smilte til hende. Hun så hurtigt over på sin mor og derefter på sin far. Hun var ikke længere interesseret af filmen, det var sikkert. Han tog hendes hånd og la den på sin stive pik. Hun drog ikke hånden til sig, hvilket glædede ham utroligt meget. Han trak hendes trusser til side og lod sin hånd glide over fissen. Han begyndte at lege med hendes kilder. Hans datter kørte hånden ned over hans stive pik i en slags udforskende rørelse. Derefter undersøgte hun forsigtigt hans pung. Hun var ved at gøre ham vanvittig. Han tog om pikken og førte pikhovedet ind mellem hendes fisselæber. Hun så over på sin mor samtidigt som han trykkede pikken længere ind. Hendes jomfruhinde stoppede hans videre indtrængen. Han førte sin hånd op og legede med hendes bryst. Han ønskede at trænge længere ind i hende men turde ikke. Han så over på sin kone og søn som dog var helt oppe i filmen og ikke ænsede noget.

Sandra holdt stadigvæk på med at undersøge hans pung. Han rakte sin hånd ned, tog hendes hånd og placerede den rundt om pikken. Han kørte den lidt op og ned og hun fattede med det samme. Hun spillede nu hans pik og han fortsatte med at lege med hendes kilder. Spændingen i ham voksede og han fik bruge al magt for ikke at køre pikken helt op i fissen. Det var ved at gå for ham og han vidste at han var tvunget til at stoppe sin datter, men han kunne ikke få sig selv til det. En intens bølge af tilfredsstillelse kom over ham og hans pik begyndte at sprøjte. Han hørte Sandra trække hurtigt efter vejret men hendes hånd fortsatte at køre op og ned af pikken. Endnu et sprøjt forlod pikken. Den sprøjtede lige op i fissen og fyldte den med sperm. Sandra rystede lidt og han undrede om hun fik orgasme. Flere sprøjt fulgte lige til pikken var tom og hans krop dræneret for kraft. Hans datter sluttede med at spille pik på ham og hans pik begyndte at blive slap. Han smilede til hende da han rakte ned og trak trusserne på plads. Derefter puttede han pikken ind i bukserne og ordnede morgenkåben. Han havde ikke planeret at det skulle gå så langt og han havde lidt dårlig samvittighed for at han havde sprøjtet i hendes dejlige trange men ubeskyttede fisse.

Sandra rejste sig og lod tæppet ligge i fars skød. Hun forlod hurtigt stuen.

Hun kom ikke tilbage så han rejste sig for at finde hende. Hendes rumsdør var lukket og han kunne høre hendes CD-spiller. Han bankede stille på dørren og hørte hende spørge :” Hvem er det?”

”Det er mig”, svarede han. ”Må jeg komme ind. Jeg vil gerne tale med dig”.

”Okay”, sagde hun.

Han gik ind og lukkede døren bag sig. Hans datter sad på sengen med ryggen mod hovedpuden.

Hun havde stadigvæk den samme t-shirt på sig. Han satte sig på sengen og sagde:” Jeg er ked af det. Kan du tilgiv mig?”

Sandra kikkede på ham et øjeblik og sagde:” Far, jeg vidste at noget sådant kunne ske. Jeg er ikke en lille barnerumpe mere. Mor gav mig en bog og forklarede en masse ting. Jeg ved at du kunne lide det jeg gjorde og jeg kunne virkelig lide det du gjorde. Jeg kom ikke tilbage for jeg var bange for at du troede jeg var et luder eller sådan noget”.

”Oh nej, Lille skattepige, det kunne jeg aldrig tænke om dig. Jeg elsker dig og jeg er ked af vad jeg gjorde. Jeg lod det hele gå for langt. Det er ikke meningen at fædre og døtre skal gøre den slags ting ”, sagde han.

Hans datter smilte til ham og han følte en lille smule skam forlade ham.

”Farmand, det er helt okay. Jeg kunne virkelig lide det og jeg er ikke vred eller sådan noget”, sagde hun og kravlede over og gav ham en stor kram. Han omfavnede hende og kyssede hende på kinden. Det ville ikke ske igen fortalte han sig selv.

”Kom”, sagde han ”så går vi ind til de andre igen”. Sammen gik de ind i stuen til resten af familien.

Han satte sig i lænestolen og Sandra satte sig i hans skød. Hun trak tæppet om dem og de så filmen til slut. Han holdt om hende, men holdt sine hænder fra hendes bryst og fisse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 82 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.