BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Marie var den første som fik stemmen igen. "Hvad laver du hjemme allerede? Du slutter ikke skolen før om et par timer."

"Læreren var syg, så vi fik fri resten af dagen. Det var det bedste som kunne ske, for ellers hade jeg ikke fået set jer I seng med hinanden. Det var faktisk sexigt at se på. Er morfar en god elsker, mor?" Sa Petra og gik nærmere sengen. "Jeg vil gerne ha lov til at bo her hos morfar, for han har gjord mig til kvinde på en vidunderlig måde og han har lovet at lære mig alt han kan om sex."

SEX I DAG?

"Det tar flere år inden du har lærd alt han kan om sex, Petra og ja, han er en dejlig, øm og hensynsfuld elsker som jeg har elsket længe," sa Marie og så lige ind I sin fars øjne. Hun kyssede ham på munden og da han skulle trække pikken ud, slog hun benene rundt om hans hofter og holdt ham fast. "Åhh nej, så let slipper du ikke far. Nu vil jeg høre alt om jer. Er det sandt som hun siger?"

Farmand indrømmede at det var sandt som Petra hade sagt og Marie smilede ømt og krammede sin far. Han rejste sig fra sengen og Petra kikkede med store øjne på sin mor. "Du har en fantastisk figur, mor og jeg kan se hvorfor morfar ikke kan lade hverken dig eller din kusse være I fred. Jeg går ud fra at din kusse er trang og det kan han lide, det ved jeg af egen erfaring. Men nu er det min tur til at ha hans dejlige pik I mig."

Der satte morfar stop. Han hade taget sin morgenkåbe på og sa til Marie at hun skulle ta sin på og siden skulle de alle tre gå ned I dagligstuen og tale alvorligt sammen.

Efter at morfar hade lavet kaffe satte han sig I lænestolen og midt imod sad pigerne I sofaen.

"Det jeg har at sige er meget vigtigt for os alle," sa han. "En del har jeg vidst længe, men noget meget, meget vigtigt fik jeg vide først I dag. Jeg har I mange år elsket dig Marie, på en måde som en far ikke må. Det kan ingen få til at forsvinde og det vil jeg heller ikke. Det du så I dag Petra er nok en ting du ikke hade troet om mig eller din mor, men det er tro det eller ej første gang vi har elsket med hinanden. Jeg håber at du tror på mig når jeg siger at jeg elsker din mor. Ikke bare som en datter men også som en kvinde, og jeg skulle aldrig kunne gøre hverken hende eller dig noget ont."

"Det ved jeg at du ikke skulle gøre, for du elsker os for meget," sa Petra.

"Jeg har fået en ting at vide om dig i dag som jeg ikke har vidst før. Du må love mig at du ikke forsvinder når du får det at vide, men blir her så vi kan diskutere det. Lover du mig det?" Det lovede Petra.

"Din far har fået udført en DNA-test og enligt den kan han IKKE være far til dig. Din mor sværger på at hun kun har haft sex med to mænd inden hun blev gravid med dig. Du har altså en anden far. Du er naturligvis chokeret over denne nyhed, men hvad siger din hjerne dig?"

"Jeg har godt nok aldrig rigtigt syntes om "min" far, men det her er et chok. Hvorfor har du aldrig fortalt dette? Spurgte Petra og så på sin mor.

"Jeg fik det først at vide I lørdags. Jeg har ikke været på sygehuset. Jeg var hos din "far" og han afslørede alt. Jeg troede selv at han var din "far" og det troede han også. Kan du tilgive mig, søde Petra?" Sa Marie og slog hænderne for ansigtet og begyndte at græde.

"Det er klart at jeg tilgir dig mor. Hvis han ikke er min far, hvem er så min rigtige far? Er det nogen jeg kender eller er det en vildt fremmed mand?" spurgte Petra undrende.

Da far hørte Maries gråd rejste han sig og satte sig mellem pigerne. Han la armene om dem begge og trøstede Marie. Efter en lille stund holdt hun op med at græde, og morfar sa til Petra: "Din rigtige far kender vi alle. Det var også en chok for mig, da din mor fortalte mig hvem det var. Jeg har kendt ham I mange år, men aldrig kunnet tro at det var din far, og nu vil du gerne vide hvem det er, ikke også?"

Det er klart at jeg vil ha det at vide. Søde morfar fortæl mig hvem det er!" Bad Petra stille.

"Din mor sværger på at det kun kan være............mig," åndede han stille I hendes øre.

Choken I hendes øjne var tydelig. Hun så fra morfar til mor og hun følte at det var sandt. Hun rejste sig og krammede sin mor. "Det er det bedste som kunne ske, mor. Jeg har altid følt en slags samhørighed med morfar ud over det sedvanlige. Jeg elsker dig så utrolig meget, mor. Men er jeg tvunget til at kalde ham for far nu?"

"Nej, det skal du ikke. Jeg tror at det er bedst at du fortsætter med at kalde ham morfar. På den måde er der ingen som får noget at vide. Syntes du ikke at det lyder mest fornuftigt?"

Det syntes Petra lød både smart og fornuftigt. Hun rejste sig og satte sig i skødet på sin nye far.

"Morfar, vil du stadigvæk lære mig alt du kan om sex, selv om du nu ved at du er min far?" Spurte hun med stille stemme og så lige ind i sin fars/morfars øjne.

"Det kan du tro at jeg vil, men du må lære dig at dele mig med din mor, for jeg elsker jer begge og jeg kan ikke bare lade være med at elske med din mor. Skal ret være ret, så tror jeg at det er din tur at blive elsket af din far for første gang, så at sige. Vi kan jo spørge din mor om hun vil hjælpe til. Kunne det ikke være spændende?"

Petra kikkede på sin mor, som med et stort smil på læberne nikkede til hende. De gik op i soveværelset og far la sig på ryggen i sengen og pigerne begyndte at kærtegne hans krop. Petra satte sig på hans ansigt og morfar begyndte at slikke hendes fisse, samtidig som Marie suttede på hans pik. Efter en lille stund vred Petra sig rundt og sænkede sig ned over den stive pikken, som var våd af hendes mors sutten. Da pikken var helt inde sad hun stille og bare nød af at ha den i kussen. Pludselig sa mor at hun skulle rejse sig. Da hun stod op la mor en tyk pude under morfars ende og fik på den måde hans pik endnu højre. Petra satte sig ned og mor styrede pikken ind i hendes kusse. Da Petra sank helt ned kunne hun mærke pikhovedet helt oppe ved livmodern. Det var en utrolig dejlig følelse. Hun begyndte at ride på pikken, først langsomt men efterhånden hurtigere og hurtigere, alt medens mor kærtegnede og krammede hendes bryster. Petra kunne mærke sin orgasme nærme sig og mor begyndte at hjælpe hende ved at trykke hendes hofter hårdt ned hver gang Petra sænkede kussen. Hun kunne mærke pikken mod sin livmoder hver gang og det gjorde hende endnu mere liderlig. Da orgasmen kom dunrende som et lokomotiv trykkede mor hende så hårdt ned mod morfar hun kunne, samtidig skød han sit bækken op mod Petras kusse og hans pik kom på den måde op i livmoderen. Da han mærkede det kunne han ikke holde igen. Han skød stråle efter stråle af sin incestsæd op i sin datters trange fisse. Petra kunne ikke sidde stille. Hun gled frem og tilbage og skreg sin orgasme ud i rummet. Pludselig kollapsede hun på morfars bryst.

"Det er hvad jeg kaller for en orgasme, far", sa Marie.

"Jeg kan kun holde med dig. Min pik er helt oppe i hendes livmoder, så det er måske ikke så mærkeligt at hun er besvimet. Jeg har aldrig været med om det før og jeg håber ikke at jeg har skadet hende", sa far og trak sin pik ud af Petras livmoder inden hun vågnede igen.

"Det tror jeg ikke at du har, far", sa hun og kærtegnede sin datter. Petra åbnede øjnene og kikkede på mor og morfar.

"Det var det dejligste jeg nogensinde har oplevet, men nu kan jeg ikke mere", sa hun og rullede af morfar. Da Marie så at pikken stadigvæk stod op, kunne hun ikke lade være med at sætte sig på den. Hun begyndte at ride far langsomt. Da hun mærkede at hans pik beholdt sin stivhed begyndte hun at ride hurtigere og hurtigere.

"Åååhhh farmand, din pik føles så dejlig i min kusse. Ohh ja mere af den slags. Sprøjt op i mig far". Marie kom nærmere og nærmere orgasmen, men pludselig stoppede far og sa til hende at lægge sig på hænder og knæ . Hun var hurtigt i stilling og far trykkede forsiktigt sin pik ind i hendes røv. Langsomt gled han længere og længere ind i røven og til slut var hans pik helt inde. Han begyndte at kneppe hende først langsomt, men snart gjorde hun modstød og det gik hurtigere.

"Ååhhh nej, jeg vil ikke. Åååhhh, far din pik er så stor i min røv. Det er så forkert, men din pik føles så skøøøøøøn. Jeg vil ikke , men jeg kooooommeeeeeerr.....

Da far mærkede hendes orgasme drog han ned på tempoet og hjalp til at trække orgasmen ud. Da de var faldet til ro sa morfar: " Jeg har et lille forslag at komme med, Marie. Du behøver ikke at svare med det samme, men du kan vel love mig at du vil tænke over det. Jeg synes at du skal sige din lejlighed op og så flytter I begge to herind til mig. Folk vil ikke sige noget, da du alligevel skal arve huset en dag, og du flytter kun hjem for at hjælpe din gamle far, nu da han er alene. Hvad siger du. Vil du tænke over det, skattepige?"

"Det behøver jeg ikke at tænke over. Både jeg og Petra vil meget gerne flytte ind her. Jeg lover at ikke gøre for meget om, men lidt maling her og der skulle nok ikke skade eller?"

Det kunne morfar kun holde med om. Han gav sine piger et knus og med armene om dem bestemde han at de skulle flytte ind så hurtigt som muligt.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 94 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.