BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Petra følte det som om hun kun hade en ven i livet, morfar. Selv om morfar var 62år og hun 16 kunne hun tale med ham om alt. Hun elskede ham og besøgte ham ofte.

En dag kom Petra og hennes mor, Marie på besøg. Marie spurte sin far om det var okay att Petra sov hos ham et par dage, da hun selv skulle inlægges for nogle store undersøgelser.

SEX I DAG?

Petra blev overlykkelig af glæde. Hun sprang ud i haven for at lege lidt med Tarzan. Det var morfars store schæfer. Hun hørte derfor ikke at mor sa, at hun ikke troede at Petra ville hålle sig i skindet vad fester angik.

"Jeg håber ikke at det er noget alvorligt med dig min skattepige", sa morfar og krammede sin datter. "Hvis du tror at hun vil, så må hun meget gerne bo her til du kommer hjem igen".

Dagen kom og morfar hentede Petra og hennes bagage. Da de senere på aftenen hade taget sig et brusebad og sad og kikkede på tv sa morfar: "Jeg vil ha lidt kaffe og en konjak. Vil du ha någet?"

"Jeg vil gerne ha en øl, hvis jag må for dig".

"Din mor behøver ikke få någet at vide, så jeg tar en øl med til dig".

Pludselig hør morfar Petra begynde at græde. Han løber ind til hende og spør ængstligt hvad der skete.

"De har lovet tordenvejr i aften og det skal vare hele natten", græd hon og kastede sig i hans favn.

"Aha", tænkte han. "Hun er lige så bange for torden som sin mor". Han tænkte tilbage til Maries barndom og hvor mange gange han eller hans siden 2 år bortgangne kone hade fået sin nattesøvn ødelagt af Maries fortvivlede gråd under et tordenvejr.

Efter en times tid hørte de det første tordenknald og morfar sa at de skulle ta stikket ud til tv, telefon og komputer, så det ikke blev som forrige gang. Da var han tvunget til at købe ny tv og telefon. Bagefter sad de og hyggede sig lidt og efter en tid gik de i seng.

Pludselig vågner morfar og ser Petra stå vid siden af hans seng. Tårerne trillede ned af kinderne og blikket var rædselslagen.

"Kryb du bare ned under min dyne", sa han uden at tænke på at han altid sov nøgen. I det samme lyser et kraftigt lyn op hele rummet, og han ser at Petra også sover nøgen.

Inden han nåede at sige någet ligger hun under hans dyne og har hovedet på hans arm.

"Det er riktigt uhyggeligt", siger hun. "Er du ikke det mindste bange for torden?"

"Jeg er ikke bange, men jeg har stor respekt for tordenvejr", svarer han og trykker hende ind til sig.

"Er Tarzan heller ikke bange?"

"Så længe han sover godt i sin kurv, er der ingen fare med ham", svarer morfar stille og stryger hende beroligende op og ned af ryggen.

"Jeg er i hvertfald bange", siger hun og gemmer hovedet ved hans brøst, da endnu et lyn lyser op rummet.

Uvejret fortsætter at rase udenfor og morfar forsøger at holde Petras humør oppe.

Petra´s unge og varme krop hade en større indvirken på ham end han troede. Han forsøgte på alle måder forhindre sin pik i at rejse sig, men det mislykkedes. Den rejste sig og blev stiv som et hammerskaft. Han håbede på at hun ikke skulle opdage hans situation.

Sådan lå de et stykke tid og han turde ikke røre sig, for da skulle hun uvilkorligt mærke hans stive pik, da hendes ene ben lå lidt ind over hans lår.

Pludselig lød et kæmpehøjt tordenknald og Petra røg halvvejs op over morfar. Han kramede og talte stille og beroligende til hende.

Pludselig sa Petra meget stille: "Morfar, jeg kan mærke din tissemand mod min mave".

"Det var ikke meningen at det skulle ske. Du må tilgive mig, men din krop er så fin og varm og kvindelig, og jeg ikke kan styre over visse dele af min egen krop".

Petra var ved 16 år meget velskapt med store faste bryster, en pæreformet røv og en riktig topkusse, som ingen hade været inde i.

"Nu når jeg har følt din tissemand mod min mave, må jeg så ikke få lov til at se den"? Spurte hun stille.

"Det synes jeg ikke, det vil være incest", sa morfar.

"Men morfar, jeg har jo allerede følt den med maven, så kan jeg vel få lov at se den? Jeg har aldrig set en stiv tissemand", sa hun meget stille.

"Du må love at ikke sige noget, for jeg kan ryge i fængelse for det. Det må blive vores hemmelighed. Har du følt den kan du vel også se den. Og Petra, det hedder pik. Tissemand bruger mand kun når mand er lille og du er bestemt ikke lille længere", sa han og tænde lampen over sengen.

"Jeg lover at ikke sige någet til nogen som helst", sa hun og satte sig ved siden af morfar.

Hun trak langsomt dynen af ham og trak efter vejret, da hun så hvor stor pikken var.

"Den er kæmpestor, morfar", sa hun. "Jeg har aldrig set en stor og stiv pik før i hele mit liv. Må jeg føle på den"?

Langsomt tog hun rundt om pikken med sin hånd. Pikken rykkede til og hun trak hånden tilbage.

"Gjorde det ont"?, spurte hun ængstligt.

"Nej da, det er bare så skønt at mærke din hånd på pikken, at jeg ikke kunne la være med at rykke med den", sa han.

Hun tog atter rundt om pikken og klemte forsigtigt til. Morfar tog hendes hånd og trak den langsomt op og ned af pikken. Han slap hendes hånd og hun forsatte selv og så med store øjne på pikhovedet som var blålilla. På toppen kom en lille klar dråbe til syne.

"Føles det dejligt, morfar"?

"Det føles helt vidunderligt min engel. Du spiller pik meget bedre end jeg selv".

Han begyndte at trække vejret tungere ju længere Petra spillede pik på ham. Han så at hun heller ikke var upåvirket af situationen.

"Petra, har du været i seng med nogen"? Spurte han stille.

"Nej, jeg er stadigvæk jomfru. Jeg vil gerne lære mig om sex, og jeg håber at du vil lære mig alt du kan om det",viskede hun knapt hørbart og rødmede kraftigt.

Det her var et svar han ikke hade forventet sig.

"Jeg vil gerne lære dig alt jeg kan om sex. Men du kan ikke nå det inden din mor kommer hjem igen, men vi kan fortsætte bagefter uden din mors viden. Hvis du vil altså.

"Det kan du tro jeg vil. Tror du at din kæmpepik får plads i mig, morfar? Jeg tror min fisse er for trang for jeg har ikke engang haft en finger oppe i den". Sade Petra med en lidt ængstlig stemme.

"Jeg ved at den får plads i din fisse", sa han beroligende. "Desuden har du en riktig herlig topkusse, og jeg elsker topkusser så du kommer at blive ophidset nok til at modtage pikken uden at det gør ont. Det lover jeg".

Han la hende ned på sengen og la sig selv ved siden af. Han begyndte at kæle for hendes ene bryst. Han krammede brystet ømt og begynte at slikke lidt på det, samtidigt som han tog hendes hånd og la den på pikken. Hun begyndte at klemme på den og snart spillede hun langsomt pik på morfar. Alt eftersom morfar slikkede vekselvis på brystenvårterne, begyndte hun at trække vejret hurtigere og hurtigere. Hun blev mere og mere ophidset og begyndte at stønne. Morfar lod sin ene hånd glide ned over hendes flade mave til han nåede hårbusken. Han lod hånden glide ned så den dækkede hendes kusse. Han opdagede at hun var helt glatbarberet foruden den lille busk ovenfor kussen. Han krammede kussen og lod langfingeret langsomt glide ind mellem skamlæberne, som ved dette tidspunkt var ekstremt våde og glatte.

"Ser du Petra lille? Din herlige topkusse passer perfekt i min hånd", sa morfar.

Petra kikkede ned og så at han hade ret.

"Det ser sexet ud og er skønt at mærke din hånd på kussen, morfar. Kan jeg ikke ha din hånd i stedet for trusser"? Spurte hun med kælen stemme.

"Det kan du hvornår som helst, bare vi to er alene. Jeg elsker din kusse og gemmer den gerne med enten min hånd eller min mund", svarede han og gav kussen et ekstra klem.

Petra blev mere og mere våd i kussen. Hans slikken på brystvårterne og kælen på kussen gjorde at hun ikke kunne ligge stille. Hun begyndte at åle sig under hans behandling.

"Oooooh Mooooorfaaaaaaaar", skreg hun da orgasmen rev i hendes krop. Morfar fortsatte at slikke og bide bløt i hendes bryst, men nu i roligere takt samtidigt som han holdt sin hånd helt stille på kussen. Efter at orgasmen hade ebbet ud spredte han hendes ben og satte sig på knæ mellem dem. Han begyndte at kysse sig vej fra de herlige bryster ned til navlen, hvor han legede med ringen som sad der, samtidigt som han nulrede begge brystvårtene. Petra troede ikke sig selv. Hun blev ophidset igen og ville ikke at han skulle slutte. Han fortsatte drilagtigt langsomt at slikke ned mod hendes utroligt våde topkusse. Han slikkede rundt om den lille hårbusken og gled ned over de tykke skamlæber til han nåede røvhullet. Han slikkede lidt her og lod så tungen glide op over læberne og koncentrerede sig på kilderen. Petra kunne ikke ligge stille, så han var tvunget til at holde hendes hofter hårdt fast for at kunne gøre hende mere ophidset. Han slikkede utroligt langsomt den sjaskvåde kusse og hun blev om muligt endnu mere våd. Hun viste ikke hvad hun skulle gøre, men hendes krop viste hvad den ville. Hun gled totalt ind i ophidselsen da han slikkede hendes klitoris. Det var det dejligste og mest ophidsende hun hade oplevt i hele sit 16 årige liv. Hun trykkede sin kusse mod morfars mund og ville bare ha mere. Morfar kunne virkelig slikke en kusse.

"Oooooohhh morfar. Det er så skønt. Det har aldrig været så dejligt, ikke en gang når jeg leger med mig selv. Du er mester på at slikke fisse".

Morfar svarede ikke. han kocentrerede sig på hendes dejlige kusse. Han gled med tungen ned mellem skamlæberne og smagte på den berusende ungpigesaft som flød fra fissen.

Det var en smag han ikke hade glemt, selvom det var mange år siden han hade smagt den.

Tungen kørte rundt om klitoris som, stiv og følsom som den var, ligesom rejste sig mod den indvaderende tunge for ligesom at blive kælet mere for. Petra kunne ikke ligge stille og morfar hade problem med at holde hendes hofter fast, så han hunne slikke fissen riktig. Han lod tungen glide ned til røvhullet og Petra hoppede til. Han slikkede hendes røvhul og hun begynte at stønne højere og højere. Han lod tungen komme op til killeren igen og slikkede mere precist på knoppen og da hun fik orgasme igen sugede han den ind i munden og holdt den der. Dette gjorde at hendes orgasme forlængdes og blev mere intensiv og hun følte det som om hun blev revet istykker. Når hun efter en tid var fallet til ro la morfar sig op mellem hendes sprete ben, så pikken rørte ved hendes overfølsomme kusselæber. Han kørde pikhovedet op og ned mellem læberne så hovedet blev riktigt vådt og glat. Så trykkede han hovedet indenfor og holdt den stille.

"Du må gerne køre pikken helt ind, morfar", sa hun og sprete om muligt mere på benene.

Han pressede på og gled lidt længere ind. Han kunne mærke hendes jomfruhinde gi sig lidt. Hun grimaserede lidt af smerte. Han gled lidt ud igen og ventede til smerten gav sig. Han kyssede hende på munden samtidigt som han med et hurtigt og hårdt stød skød pikken helt i bund på Petra. Han lod den være stille så hun kunne vænne sig til den nye følelse af at ha en stiv pik helt oppe i kussen. Hun blev stiv og slog sine ben rundt om morfars lår. Først når han mærkede at hun slapnede af begyndte han at kneppe hendes dejlige kusse.

Han gør det langsomt for at ikke skræmme hende. I begyndelsen synes hun at det spænder i kussen, men snart stønner hun af nydelse hver gang pikken glider ind og ud af kussen. Morfar har stort besvær med at holde ud, da Petras kusse er trang. Det er den mest trange kusse han har været i på mange år. Den klemmer og krammer pikken på en måde som gør det svært at stå mod udløsningen. Petra har aldrig været så liderlig i hele sit liv og hendes hofter begynder at slå mod morfars stød helt af sig selv. Hans stive pik farer ind og ud af hendes kusse i alt højere tempo.

"Åååhhhh elskede morfar, du gør mig helt tosset. Kom dybere i mig. Sprøjt i mig nuuuu".

Dette blev for meget for morfar og han støtte pikken i bund og holdt den der da det gik for ham. Han fyldte Petras fisse med sin sperme og da hun mærkte det, gik det for hende og hun krammede morfar med arme og ben.

"Ja. Ja! JA! Åhhhh JA. ÅÅÅÅHHH JA. JA! JA! JA! ÅHH FORTSÆT! Åhh det er skønt! ÅH ÅHhh det vil...ikke...slutte! ÅÅHhh det fortsætter - ÅHhh det fortsætter! AHHHHH. ÅHH! ÅH! ÅH! ÅH!

AAAOOOOUUUU. ARRGHH ÅH, ÅH, - ÅHHH FORTSÆT! DET FORTSÆTTER! ÅH! ÅHHHH! Åhhhhh. Ahhh.

Mmmmm. Mmmmm mmmm...

Efter at de hade faldt til ro kikkede morfar ømt på sit barnebarn.

"Gjorde det ont, min lille engel"? Spurte han ømt.

"Nej, jeg blev så ophidset at jeg ikke følte megen smerte. Du tog min mødom på en fin og øm måde. Jeg elsker dig for det, morfar og du hade ret. Din kæmpepik fik plads i mig. Jeg håber at vi kan kneppe flere gange".

"Jeg elsker også dig, min lille engel", sa morfar og trak pikken ud af hendes fisse.

Han la sig bag hende og holdt om hende. Snart rejste hans pik sig igen og med den stive pikken i Petras våde og herlige topkusse faldt de snart i søvn.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 114 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.