Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Morfar vågnede, kikkede på klokken og tænkte på, hvem fanden som ringede på døren kl. 5 på morgenen. Forsigtigt for ikke at vække Petra steg han op, tog sin morgenkåbe på og gik ned for at åbne. Da han åbnede døren fik han et chok. Udenfor stod Marie, hans datter og tillige Petra's mor. "Kom indenfor, pigebarn", sa han og trak Marie indenfor.

"For at sige sandheden så ser du forfærdelig ud. Hvad er der sket"?

SEX I DAG?

"Jeg har ikke været på sygehuset. Det er noget helt andet", sa hun. "Jeg er lige kommet hjem fra Petra's far. Jeg ved, så inden du skælder mig ud, skal du vide at vi aldrig blir et par igen".

"Petra sover stadigvæk og jeg tror vi behøver lidt kaffe og tale om det her", sa morfar og satte kaffe på. Vi lader hende sove under tiden vi taler, for det lyder til at være ret så alvorligt, okay"?

"Jeg skal bare kikke til hende", sa Marie og forsvandt inden han nåede at sige mere.

"Hvorfor ligger Petra i din seng og ikke i gæsteværelset, far"? Spurgte hun da hun kom ud i køkkenet igen. Hun så intensivt på sin far og han svarede at Petra hade haft et mareridt og derfor sov i hans seng.

"Har det tordnet"? Spurgte hun og kunne se at farmand sa sandheden da han sa at det hade det. Hun vidste at Petra var ligeså bange for tordenvejr som hun selv var. Da kaffet var klart begyndte de at tale om Maries tur.

"Jeg ville bare at han skulle tænke lidt mere på sin datter, men han sa at han ikke hade nogen datter. Han viste mig hvorfor og jeg blev så ked af det at jeg bare ville hjem, og jeg er glad for at hun ikke hører dette".

De blev begge to forskrækkede da Petra pludselig stod i dørren. Hun gik hen og gav sin mor et kys på kinden for derefter at satte sig i morfar's skød.

"Mor, hvad mente far med at han ikke hade en datter"? Spurgte hun stille. Marie vidste ikke hvad hun skulle svare, men morfar var hurtig med et svar.

"Jeg tror ikke han ved hvad han taler om, men hvis du vil så må du gerne være min datter og ikke bare min "datterdatter", sa han og krammede hende ømt. Han mærkede pludselig med skræk i hjertet at hun ikke hade trusser på. Hvad fanden skulle han gøre? Da han ikke hade nået at tage underbukser på, kunne han mærke sin pik begynde at blive stiv og rejse sig mod hendes varme fisse.

"Nej, det her må bare ikke ske", tænkte han, men det var allerede for sent. Pikken trykkede mod Petra's dejlige kusse. Hun begyndte at røre sig uendeligt langsomt og pludseligt var pikhovedet inde mellem kusselæberne. Meget langsomt gled pikken op i kussen og Petra stoppede først med at røre sig da den var helt i bund. Sådan sad de og talte sammen et stykke tid og Petra anvendte sine fissemuskler til at kramme pikken. Morfar hade besvær med at ikke afsløre sig, men det lykkedes uden at Marie opdagede noget. Efter et kvarters tid rejste Marie sig op og sa at hun ville tage et brusebad og derefter sove et par timer.

Hun hade knapt lukket dørren til badeværelset før Petra begyndte at ride på morfar's pik. Han holdt hende om livet og hjalp hende.

"Du er ikke rigtig klog som gør sådan noget midt fremfor din mors øjne. Hvad skulle vi ha gjord hvis hun hade set det"? Spurgte han med lidt barsk stemme.

"Hvis mor hade set hvad vi gjorde, så hade du været tvunget til at kneppe hende også. Hun har ingen som kan bolle hende regelmæssigt. Hun har bare sine dildoer og det er ingenting mod en rigtig pik. Vi hade måske kunnet ha en trekant. Det vil du vel gerne prøve, ikke også morfar"? Svarede Petra, kyssede ham og red på pikken for glatte livet. Han vidste ikke hvad han skulle svare, men han fik indrømme for sej selv at det var en ret så ophidsende tanke.

"Ooohhh, det føles så skønt med din store pik næsten oppe i livmoderen. Jeg håber at mor lader mig bo her, for så kan du gøre mig gravid, morfar. Du er den eneste som elsker mig for den jeg er".

Da han hørte hendes ord var han ved at sprøjte, men han lykkedes at forhindre det.

"Det er ikke bare mig som elsker dig som du er. Det gør din mor også. Det må du aldrig glemme. Vil du love mig det"? Sa han og trykkede hende så hårdt ned over pikken han kunne. Han følte at der ligesom var noget som sugede sig fast på pikhovedet og han forstod at det var presset hårdt op mod hendes livmodermund. Det var en følelse han aldrig hade oplevet før.

"Ooohhhh morfar, hvad gør du med mig? Det føles som om din dejlige pik er på vej op i min mave. Åååhhhh. Skynd dig at sprøjte din sperme langt op i min fisse. Det går for mig nnuuuuuu".

Da Petra kom kunne han ikke holde tilbage mere. Han trykkede hende hårdt ned og holdt hende der. Det føltes som om han skød spermen lige op i hendes livmoder.

"For helvede hvor var det dejligt", sa han da de var faldet lidt til ro. "Hvordan føltes det for dig, min lille engel"?

"Det var en mærkelig følelse da pikken trykkede på livmoderen. Det gjorde både ondt og var dejligt samtidigt. Det føltes som om du sprøjtede langt op i maven på mig".

Ude i badeværelset var Marie igang med at tørre sig. Hun tænkte på Petras far og hvad han hade sagt til hende. Han hade fået udført et DNA-test og enligt det kunne han umuligt være far til Petra. Så hun fik smukt ta skeen i den anden hånd og indse at det var en anden som var far til hendes datter. Der fandes kun en mand til som kunne være far til Petra, men hvordan skulle hun kunne forklare for Petra og hvordan ville hun reagere? Ville hun hade mig og aldrig se mig mere eller? Nej jeg må tale med far så må vi se om han har nogle forslag.

Efter et par timers tid vågnede Marie og begyndte at tænke på Petra igen. Hun steg op og gik ud i køkkenet kun iført sin morgenkåbe. Hun så sin far ligge og slikke sol i haven sammen med Tarzan og gik ud til ham. "Hvor er Petra"? Spurte hun og så sig omkring.

"Hun er i skole. har du glemt at det er mandag i dag?"

"Ja det hade jeg. Far, der er någet jeg vil tale med dig om. Kan vi ikke gå indenfor? Jeg vil helst ikke at der er andre som hører dette".

De gik ind og satte sig i sofaen. "Hvad er det som er så alvorligt", spurte far hende.

"Petras far har fået lavet et DNA-test og det viser at han IKKE kan være far til hende. Jeg kender kun to personer som kan være far til hende, og det må jo være den anden. Jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det for hende. Hun vil måske hade mig for resten af sit liv og det klarer jeg ikke. Hvad synes du at jeg skal gøre, far?"

"Hvis du ved hvem den anden er, er du tvunget til at fortælle ham det og evt. gå med på et nyt DNA-test, hvis han kræver det. Han har ret til at høre sandheden. Det ville jag hvis jeg hade været i hans situation."

"Ja, jeg vidste næsten at du ville sige sådan. Jeg ved bare ikke om jeg kan sige dig hvem det er. Jeg er flov over det".

"Er det någen jeg kender, eftersom du ikke vil sige det?", Spurde far hende.

"Du har kendt ham i mange år, far," sa hun og så rødmende ned i gulvet.

"Fars lille skattepige, vi har vel alltid kunnet tale med hinanden om alt, så hvorfor kan du pludselig ikke tale om det, bare for at jeg kender ham"?

"Far, du må ikke blive vred på mig. Lover du det?" Far nikkede og så kærligt på sin datter.

"Kun en mand kan være far til Petra og det er............DIG", sa Marie med knapt hørbar stemme.

Dette var et chock. HAN. Far til Petra. Men hvordan fanden. Spørgsmålen tårnede sig op i hans omtumlede hjerne. Han hade ALDRIG haft sex med Marie. Godt nok hade han haft en eller anden sexsuel tanke om hende men hade aldrig gjordt någet. Det var blevet ved tanken. Han rejste sig, hentede et par øl og gav Marie den ene. Da chocken hade lagt sig lidt sa han: "Hvordan kan det komme sig at jeg er far til hende. Vi har så vit jeg ved aldrig haft sex med hinanden, men jeg er nysgerrig og vil vide alle detaljer, så jeg har en chanse for at forstå dette".

"Kan du huske at du og mor en overgang var ved at gå fra hinanden for at du drak så meget. To dage efter at mor var taget over til sin søster, kom politiet hjem med dig. Du var kanonfuld og de hjalp dig ind i seng og jeg lovede at holde dig under opsyn. Efter at de var gået begyndte jeg at tage tøjet af dig, for jeg ville ikke at du skulle sove med det på. Da jeg trak dine bukser af, så jeg at du ikke hade underbukser på og der lå du pludselig med pikken fuldt synligt. Det var en stor oplevelse for mig. Jeg var kun 19 år og hade kun set en pik inden. Ham jeg troede var Petras far. Jeg hade aldrig set en voksen mands pik, som desuden var halvt barberet. Da du lå helt nøgen kunne jeg ikke lade være. Jeg var ligesom tvunget til at røre ved den. Jeg kunne ligesom ikke styre mig selv. Jeg var ikke bange for at du skulle vågne, for du var helt slået ud. Jeg tog alt mit tøj af og la mig ved siden af dig og krammede og kærtegnede din krop. Da din pik var blevet stiv, blev jeg ligesom tvunget af en usynlig kraft til at sutte på den. Det smakte ikke så væmmeligt som jeg troede og jeg blev våd i kussen. Pikken var også våd og jeg var tvunget til at prøve den. jeg satte overskrævs, førte pikken ind i kussen og sænkede mig ned over den, indtil den var i bund. Jeg kan huske følelsen endnu idag. Den var vidunderlig. Din pik tilhørte ikke de små og den fylde min kusse til bristningsgrænsen. Det var en utrolig dejlig følelse som jeg ville bevare så længe som muligt, men jeg kunne ikke sidde stille ret længe. Jeg begyndte langsomt at ride på pikken, men snart blev tempoet hurtigere og hurtigere. Jeg blev bare vådere og vådere i kussen, og pludselig følte jeg din pik sprøjte og det udløste min orgasme. Jeg har aldrig haft en så dejlig orgasme, hverken før eller siden. Da det kun kan være dig som er far til Petra, kan jeg garantere at hun blev til den aften. Jeg håber at du ikke ar altfor vred på mig, og jeg håber at både du og Petra kan tilgive mig", sa Marie med gråd i stemmen.

"Det var fandens. Det hade jeg godt nok aldrig troet. Men hvorfor har du ikke sagt någet tidligere, lille skattepige. Du ved at jeg aldrig blir vred når du fortæller sandheden, men jeg tåler ikke at mand lyver for mig. Hvis jeg har forstået det rigtigt, så er der ingen tvivel hos dig om faderskabet, nu når du ved at HAN ikke er hendes far?"

"Jeg har ikke sagt någet, for jeg var jo overbevist om at han var far til hende. Nej far, der er ingen tvivel overhovedet. I to er de eneste mænd jeg har haft sex med intil jeg blev gravid med Petra. Kære far, kan du tilgive mig?"

Få sex i dag

"Kom og sæt dig i mit skød så jeg kan kramme dig, min egen skattepige".

Marie satte sig overskrævs på fars skød og han krammede hende hårdt og viskede ømt i hendes øre: "Du er og har alltid været en rigtig udspekuleret pige, men jeg elsker dig over alt i hele verden og jeg tilgir dig gerne. En lille ting irriterer mig dog lidt".

"Hvad er det for en lille ting, far?"

"Jo jeg irriterer mig over at jeg ikke var ædru så jeg kunne nyde af det og måske lære dig et eller andet om sex. Jeg har alltid syntes at du har en vidunderlig figur og visse tanker skulle jeg som far ikke ha for dig, men det hade jeg. Jeg har for den sags skyld stadigvæk den slags tanker og de har ikke kommet bare for det her. De har alltid funnets her i mit hoved lige siden du begyndte at få brøster, så jeg tror nok at også jeg må bede dig om forladelse, fars egen skattepige".

Marie troede sine egne øren. Hade far haft sextanker om hende siden hun var 14 år. Hun så dybt ind i sin fars øjne og kunne se smerten i dem. "Min egen elskede farmand, det er klart at jeg tilgir dig. Du lod dig nøje med tanken, men jeg handlede. Åååhh hvor jeg elsker dig. Hvis du vil må du gerne fortælle Petra hvem som er hendes rigtige far, bare jeg er med".

"Det vil jeg meget gerne og du skal være med, for du er mor til hende. Jeg tror ikke du behøver være bange for at hun skal hade dig. Jeg tror hun blir glad for denne nyhed. Hun syntes aldrig rigtig om "sin far", men jeg tror hun vil gøre det nu."

Medens de talte kunne far mærke varmen fra Marie og da hun ikke hade trusser på blev også pikken påvirket og begyndte at stivne. Hun kikkede med store øjne på ham.

"Farmand, er det jeg føler mod min kusse, detsamme som jeg tror det er? Kære, søde far, må jeg ikke få lov at se din dejlige pik en gang til? Det er såååå længe siden jeg har set den i stiv tilstand. Åååårrrrhh må jeg ikke?"

"Du har jo både set og prøvet den, så hvorfor ikke. Vi går op i soveværelset. Det er mere bekvemt og vi behøver ikke stresse, for Petra kommer ikke hjem på flere timer," sa han og kyssede sin datter på en alt andet end faderlig måde. Han løftede hende op i sine stærke arme og bar hende op til soveværelset.

"Jeg elsker dig så meget, far", sa Marie da de stod ved hans seng.

"Jeg elsker også dig utroligt meget og nu skal jeg vise dig en måde, som jeg egentlig ikke må elske dig på", sa han og la hende på sengen. Han la sig ved siden af hende og begyndte at kysse hende. Hun svarede med at trykke sig ind til ham, medens hun stak sin tunge ind i hans mund for at møde hans krævende tunge. På en for hende ufattelig måde var hun pludselig nøgen under sin fars kærtegnende hænder, som gled ned mod hendes brøster. Hans hånd begyndte at kramme det ene brøstet og hun stønnede stille ind i hans mund. Hun fik sværere og sværere at ligge stille og begyndte at vride sig som en orm under hans kærtegn. Efter en stund kyssede han hende ned over halsen for at til slut ta den ved dette tidspunkt stive brøstvårte i munden. Han suttede og bed ømt i den og legede samtidigt med det andet brøst. Han rullede vårten mellem sine fingrer og kunne mærke den stivne, samtidigt som han suttede som besat på det andet brøst.

"Oooohhhh farmand, det føles skøøøøønt. Hvordan kan du være så hård og dog så øm samtidigt?"

Efter at ha leget med brøsterne en tid begyndte han at slikke ned ad hendes mave og legede lidt med ringen i hendes navle. Marie hade aldrig troet at navlen kunne være en så erogen zone, men fars slikken i den gjorde hende mere og mere liderlig. Han fortsatte ned over den flade mave og nåede den lille V-formede busk, som var det eneste hår på Maries ellers helt glatbarberede kusse. Han elskede når kvinder barberede kussen, dog ikke helt. Der måtte gerne være lidt hår ovenfor skamlæberne, som på Marie. Han lod sin tunge glide rundt om skamlæberne og hendes reaktion udeblev ikke. Hun trykkede kussen op mod hans tunge og han sugede let på læberne, samtidigt som han venligt, men bestemt trykkede Maries hofter ned mod sengen. Han lod tungen virvle op forbi klitoris og hun rykkede til hver gang den blev ramt. Han slikkede helt oppe fra klitoris og hele vejen ned til det lille numsehul, som han legede med en lille stund. Marie vred sig som en orm af liderlighed og hade far ikke holdt hende fast, hade hun måske rullet af sengen så liderlig som hun var. Han holdt hende fast om de bløde hofter, samtidigt som han slikkede og sugede på skamlæberne og ind imellem suttede han på klitten.

"Oooohhhhh far, du slikker så vidunderligt. Slut ikke søde far. Det går snart for mig. Jaaa slik lige der. Det er dejligt. Ååårrrhh det går for mig. Jaaaaaaaaa."

Far slikkede og sugede ømt hendes kusse og trak på den måde hendes orgasme ud. Da hun var fallet lidt til ro begyndte han at slikke hende, samtidigt som han krammede hendes brøster. Snart var hun på vej igen, men denne gang kravlede han op så de hade øjenkontakt. Da han så den ufattelige liderlighed i hendes øjne begyndte han at trykke sin store stive pik ind i hendes våde kusse. Hun var usedvanlig trang, men det gjorde bare hans nydelse større. Da han hade fået hele pikken ind begyndte han at køre den ind og ud og snart kneppede de i et rasende tempo.

"Oohh far, din pik føles dejligere end jeg kan huske. Den fyller min kusse helt ud. Hurtigere far. Hårdere far. Jeg vil føle din pik helt oppe i livmoderen. Jaaa sådan."

Far kunne føle at udløsningen var nær, men han ville vente på Marie hvis han kunne holde imod så længe. De eneste lyde som hørtes var lydende fra deres kroppe som slog sammen og deres stønnen.

"Nu kan jeg ikke længere. Nu fyller jeg din dejlige kusse med min sperme, fars skattepige. Nu sprøjter jeeeeeeeg." Han trykkede pikken i bund på hende og holdt den der. Spermen slog i kaskader dybt i Maries kusse, og da hun mærkede det første sprøjt kom hun selv i en kæmpeorgasme, og slog sine ben rundt om fars røv.

Da de var faldet lidt til ro kyssede farmand sin datter på munden. "Angrer du dig, Marie?"

"Nej jeg angrer intet og jeg elsker at få din store pik op i min kusse. Det skal vi gøre flere gange."

Han hade stadigvæk sin pik dybt i hendes kusse da en stemme pludselig sa: "Hvad laver I?"

De kikkede hen mod dørren og der stod Petra og så på med store øjne.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 85 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.