Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da Petra vågnede næste morgen, var hun alene i sengen. Var det en drøm eller? Hun så da at hun lå i morfar's seng. Det VAR ingen drøm. Hun steg op og tog et brusebad.

Da hun var klar tog hun bh og trusser på, satte sig på sengekanten og tænkte på det som skete i går aftes. Hun syntes at det var dejligt og bestemte at det IKKE var sidste gang at hun og morfar havde sex. Hun var ikke øm i kussen som i går aftes, og hun besluttede sig for at forsøge at forføre morfar. Hun tog derfor bh og trusser af igen og tog sin morgenkåbe på.

SEX I DAG?

Det var en kort model og den sluttede straks under hendes faste røv. Hun gik ned og fandt morfar i køkkenet.

"God morgen, min engel", sa han og så smilende på hende. "Morgenmad har jeg spist for to timer siden. Jeg håber at du har sovet godt?

"Jeg tror ikke jeg har sovet så godt før, og nu er jeg sulten. Det plejer jeg ikke være om morgenen, så jeg tror det er din fortjeneste", sa hun og krammede ham.

Hun gik hen og tog en tallerken ned fra skabet. Morfar kunne ikke ta øjnene fra det syn som åbenbarede sig. Petras dejlige faste røv syntes klart og tydeligt og da hun bukkede sig ned for at ta mælken i køleskabet, kunne han skimte hendes skamlæber. Han var tvunget til at stålsætte sig for ikke at løbe hen og ta hende med det samme.

Petra satte sig vid bordet og spiste sin morgenmad. Bagefter stillede hun sig fremfor morfar.

"Morfar, må jeg sidde i dit knæ og hygge lidt?" Spurgte hun med et smil som morfar aldrig har kunnet modstå. Det kunne han heller ikke denne gang, men han sa at hun skulle sidde med ryggen mod ham. Petra stillede sig med et ben på hver side af hans og begyndte at sætte sig.

Morfar var på trods af sin alder hurtig og trak sin morgenkåbe til side og hun satte sig derfor på hans nøgne lår. Han la armene om sit barnebarn, kyssede hende blidt på halsen og spurgte:

"Fortryder du det vi gjorde i går aftes, Petra?"

"Det eneste jeg fortryder er at vi ikke har gjord det for længe siden, morfar. Det var så skønt og vidunderligt".

"Du var nok ikke moden for længe siden og da havde jeg måske skræmt eller skadet dig. Nu sa du at det var skønt, og jeg håber at vi kan fortsætte med at ha sex med hinanden".

"Du havde aldrig kunnet skade mig, morfar for jeg ved at du elsker mig", sa hun og vende sit ansigt op og kyssede ham midt på munden. "Vi skal ha meget sex med hinanden, for du har lovet at lære mig alt du kan om sex".

Han kyssede hende og begyndte at udforske hendes mund med sin tunge. Petra syntes om hvad han gjorde og svarede med samme mønt. Morfar's pik begyndte at stivne og rejse sig mod hendes kusse. Hun kunne mærke pikken og kunne ikke lade være med at lade et lille støn af liderlighed undslippe. Morfar lod sine hænder glide rundt og ned til hendes bælte, som han løsnede. Derefter trak han morgenkåben af hende. Han kunne nu kæle for de ungdommelige faste bryster, samtidigt som han trak hende ind til sig. Petra kunne ikke sidde stille.

Hun begyndte at røre underlivet frem og tilbage. På den måde kunne hun mærke pikken glide ind mellem kusselæberne.

"Dette er dejligt, morfar. Du må virkelig ikke slutte".

Morfar havde ikke en tanke på at slutte. Han fortsatte at kæle og kramme hendes bryster og lege med brystvorterne. Hans pik, som nu var hård som stål, gled imellem kusselæberne og han kunne mærke at hun blev vådere jo mere liderlig hun blev. Petra begyndte at ånde hurtigere og hurtigere og rørte nu sin kusse hurtigere mod den skønne pik.

Morfar pressede pikken op i hendes trange fisse og da hun følte den langsomt glide ind og fylde hende rigtigt ud, samtidigt som hans hænder krammede og legede med hendes bryster, begyndte hun at stønne højt. Han lod sin ene hånd glide ned til hendes nu totalt udfyldte fisse og begyndte at lege blidt med den. Petra vidste ikke hvad hun skulle tro. Dette var dejligere end aftenen inden. Pikken gled ind og ud af kussen, en hånd legede med kilderen og en hånd krammede brysterne. Det var som en drøm.

"Ooohhh, det er så skønt. Fortsæt. Jeg vil ikke at det skal slutte. Det går snart for mig.

Sprøjt langt op i min fisse, morfaaaarrrrrrrr".

Hendes orgasme var voldsom. Hun blev stiv og morfar holdt hende nedtrykt så hans pik var så langt oppe i den skønne, trange og varme fisse, som det bare var muligt. Efter hun var kommet ned fra orgasmeskyerne fortsatte han at angribe hendes kusse med sin stive pik, samtidigt som han krammede hendes bryster. Det varede ikke længe før Petra var på vej igen og denne gang var morfar med.

"Jeg kan ikke holde mod længere, så nu får du min sperme op i din vidunderlige kusse og havde jeg kunnet, så havde jeg sprøjtet helt op i din livmoder", sa han og trykkede hende hårdt ned på pikken. Hun kunne mærke hvordan pikken ligesom voksede i fissen og pludselig blev stråle efter stråle af morfars sperme slynget op mod hendes livmoder og det udløste hendes orgasme.

"Oooh morfaaarrr. Fortsæt. Jeg vil ikke at det skal slutte. Åååhhh jjjaaaaaa. Sprøjt mig fuuuuld. Ooohh så skøøønt".

"Du er umulig at modstå, min lille engel. Din unge faste krop gør mig gal af liderlighed.

Jeg er glad for at du spiser p-piller, for ellers ville du være gravid nu, så meget sperme som jeg har sprøjtet op i din vidunderlige kusse", sa han.

Efter et hurtigt brusebad gik de en tur med Tarzan. Da de kom hjem gik de ud og la sig i den totalt indsynsfrie have. Eftersom de havde set hinanden nøgne blev de enige om at tøj behøvede de ikke, så de solede nøgne begge to. Efter et par timer rejste Petra sig op på sin albue, kikkede på morfar og sa:

"Morfar, hvordan gør mand når mand skal sutte pik"?

"Du begynder med at kæle for pikken så den blir stiv, og siden sutter og slikker du på den som på en slikkepind næsten. Men du må være forsiktig, så du ikke river med dine tænder. Hvis du vil kan du enten svælge spermen eller spytte den ud. Det bestemmer du og kun du", sa han ømt.

Petra la sig ind over morfars lår og tog fat om pikken. Forsiktigt begyndte hun at trække forhuden fram og tilbage og snart stod pikken stiv som et brædt. Hun prøvede forsiktigt at sætte tungen ned til pikhovedet. Det smagte ikke væmmeligt. Det smagte ingenting, syntes hun.

Når pikhovedet var vådt tog hun det meget forsiktigt ind i munden. Det var en mærkelig følelse at ha så stor en pik i munden. Det var ingen ulækker følelse uden den gjorde hende ophidset på en måde hun ikke havde prøvet før. Hun begyndte langsomt at sutte op og ned af pikken. Morfar forklarede for hende, hvordan hun skulle gøre med sin tunge. Han berømmede hende og snart var han riktig liderlig.

"Du er et naturbarn, Petra. Du sutter så skønt. Du kommer med tiden at lære dig at ta pikken helt ned i halsen, så god er du allerede", sa morfar og stønnede højere og højere. Han så hvordan pikken gled ind og ud af hendes mund og blev om muligt endnu mere liderlig.

Petra holdt om pikken samtidigt som hendes læber for op og ned af den store stive pik. Hun kunne lide smagen og nu og da tog hun kun pikhovedet ind i munden for at med tungen køre rundt om kransen. Det sytes han om. Det kunde hun mærke på hans måde at stønne på.

"Åååhhh Petra, du må slutte nu, ellers sprøjter jeg i din mund", sa morfar, men hun suttede bare endnu mere og med et brøl sprøjtede han sin incestsæd ind i hendes mund. Petra blev overrasket, men besluttede sig for at prøve på at svælge alt. Hun fik svælge mange gange for at det ikke skulle rende ved siden af. Det smagte lidt salt, men konsistensen gjorde at hun syntes om det. Hun slikkede pikken helt ren og la sig derefter op i morfars favn.

"Du er helt vidunderlig. Du er en fantastisk piksutterske, men jeg undrer om jeg kan klare dine krav på sex, min engel", sa morfar og krammede hende.

"Mine krav er ikke så høje", sa Petra. "Det er mere et spørgsmål om hvor ofte du kan. Jeg vil jo lære så meget om sex som muligt, det har du lovet mig, min egen elskede morfar".

Efter et stykke tid sa Petra at tarzan opførde sig mærkeligt. Morfar kikkede og sa at der nok var en hunhund i nærheden som var i løbetid. Det kan Tarzan lugte på meget lang afstand.

Pludselig så de den fremmede hund komme ind i haven. Tarzan mødte den og svansede rundt om den. Da hunhunden til sidst stod stille var den et par meter fra tæppet som de lå på.

Da Tarzan begyndte at slikke tæven bagi sa Petra: "Se morfar, Tarzan synes også om at slikke fisse".

"Nej min skat, han slikker bare for at gøre det lettere at få sin pik ind i tæven. Han vil ha hende så liderlig og så modtagelig som muligt".

De fortsatte med at kikke på skuespillet og morfar kunne ikke lade være med at kæle for Petras bryster. Hun svarede med at sukke dybt og han lod sin ene hånd glide ned mellem hendes lår. Hun spredte dem og han kunne nu lege med hendes kusse. Tarzan sprang nu op på ryggen af tæven og de kunne se at han ligesom tog et hårdt greb om hofterne og trak tæven ind under sig. Petra så storøjet på Tarzans mørkerøde pik som med et hurtigt stød fra Tarzan skød helt ind i hundefissen. Han begyndte at pare sig i hurtigt tempo og Petra mærkede pludseligt at morfars stive pik var på vej op i hendes egen kusse. Han kneppede hende først langsomt og ømt, men snart var tempoet hurtigere. Han trak sig ud af hendes fisse og sa:

"Læg dig på hænder og knæ, skat. Jeg vil pare mig med dig på samme måde som Tarzan gør".

Petra la sig hurtigt i stilling og morfar kørte atter sin pik ind i hendes fisse. Han kørte i langsom tempo for at holde så længe som muligt, men Petra ville andet.

"Oohhh morfar, du må skynde dig for jeg vil ha orgasme samtidigt som hundene. Tarzan har allerede begyndt at gøre små samlejebevægelser, så han er snart færdig".

"Nej min elsked tøs, han har fået sin knude ind i hundefissen og nu er de sammenbundne i ca.

et kvarter til en halvtimes tid, så vi har masser af tid", sa han og kørte pikken helt i bund på hende. Eftersom han en kort tid forinden havde fået udløsning vidste han at det tog længere tid inden det gik for ham igen.

"Åååhhh morfar, din pik er så dejlig. Den fylder rigtig op i min fisse. Det er så skønt at blive kneppet af dig og samtidigt kikke på hundene som parer sig. Åååhhh.....jjjaaa...

Hårdere morfar. Knep mig hurtigere. Ooohhhjjaaaaa.... Kom nuuu.. Hårdere. Sådan jaaaa..

Morfar kørte pikken ind og ud af hendes kusse hurtigere og hårdere. Den velbekendte følelse begyndte at indfinde sig og han kunne mærke sin udløsning komme fra ryggen og ned i pungen. Med et kæmpebrøl kørte han pikken i bund og holdt den der. Hans pikhoved var nu så hårdt presset mod hendes livmodermund at det føltes som om han tømde sin sæd lige ind i den. Da Petra mærkede hans udløsning brast det for hende og hun kom i en kæmpeorgasme.

Hun faldt ned på maven på tæppet, men morfar faldt med og da hans pik trykkede mod hendes livmoder, trykkedes pikhovedet lidt op i den. Det gjorde lidt ont, men følelsen af hans pik så langt oppe i hendes inderste intime dele var utrolig. Morfar kyssede hende på halsen og sa: "Kan du se. Vi har godt om tid på os, for hundene er stadigvæk sammenbundne, og jeg ligger så dejligt her mellem dine ben med pikken helt oppe i dig".

"Jeg troede ikke at de ville være sammen så længe, morfar. Jeg vil at du beholder pikken inde i mig lige så længe som Tarzan har sin pik i tæven. Først når når de ikke er sammenbundne længere må du tage din pik ud".

"Så længe jeg ligger så skønt med pikken i din dejlige kusse, skal jeg ikke klage".

Efter et stykke tid så de at Tarzans pik gled ud af hundefissen og morfar trak da meget langsomt sin halvstive pik ud af Petras kusse. Han la sig på ryg ved siden af hende og hun strakte sig ind over ham og kyssede ham.

"Tak for en vidunderlig oplevelse, morfar", sa hun.

De fortsatte at slikke sol og efter et stykke tid sa morfar:

"Vi må nok gå ind og få lidt at spise, Petra lille".

De rejste sig og med morfars hånd på hendes lille faste røv gik de in for at spise.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 89 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.