Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele skete da jeg var 21 år gammel og min kusine var 16. Mig og min kusine har altid elsket hinanden, gjort alt for hinanden. Men aldrig været sammen, kysset, kneppet m. m før denne dag oprinder.

Det hele startede med at jeg skrev en sms til min kusine hvad hun skulle lave, hun kedede sig så vi besluttede os at jeg hentede hende og tog hjem til mig. Fik lidt lækkert at spise og ellers bare lå på sofaen og så FILM. Jeg fandt en flaske vodka frem og vi fik os et par drinks, det endte med at vi blev godt stive og lå os nu tættere sammen på sofaen.

Min kusine havde lidt ondt i ryggen så jeg tilbød at massere hende, hun smed sin bluse og lå bare i en top. Skal lige siges min kusine er ikke særlig høj, slank og nogen dejlige faste bryster og en røv der bare er perfekt.  Jeg begyndte at massere hende blidt og fik hende til at smide toppen og fandt noget creme frem. hun nød virkelig jeg førte mine hænder op og ned af hendes ryg, hun lå og små stønnede lidt. Spurgte om jeg skulle tage hendes baglår mens jeg alligevel var i gang, ville hun meget gerne have, hun smed sine tætsiddende cowboybukser og frem kom en fræk g-streng.

Jeg blev rimelig liderlig af at se mine lækre kusine ligge der i sit sexede undertøj, hun kiggede på mig om der var noget galt? Jeg fik fremstammet et næh, okay så se at komme i gang sagde hun med et smil. Jeg masserede hende vel små 20 minutter inden hun begyndte at stønne igen, jeg førte min hånd helt op til hendes g-streng så jeg lige strejfede hendes fisse, den blev mere og mere våd kunne man se.  Hendes våde safter begyndte virkelig at komme til syne og jeg førte stille en finger op i hende og hun begyndte at bevæge sit underliv, som tegn på mere.

Efter lidt legeri vendte hun sig om og vi kyssede intenst og længe. Lagde os helt tæt sammen under tæppet på sofaen og så filmen færdig. Jeg spurgte hende om ikke vi skulle gå i seng og sove, for det var meget sent. Jo det kunne vi godt sagde hun, hun skulle bare lige have børstet tænder. Vi lå s under en dyne for at nusse, hun sagde jeg tør væde med at jeg kan trille over dig, og jeg sagde kom an. Hun trillede op på mig og havde ingen planer om at skulle ned igen. Hun begyndte og kysse mig og lagde sig mellem mine ben, smilte og sagde du er godt nok stor fætter.

Hun smed alt tøjet og lå sig ved min side, jeg kyssede hendes hals, de dejlige bryster og endte med at slikke hendes dejlige glatte fisse, uhm hun smagte vidunderligt. Begyndte at føre min pik op i hende og hun stønnede helt vildt. Hendes underliv bevægede sig utroligt og hun ville bare have pik. Tilsigt kom hun i en vidunderlig orgasme og trak mig helt ned til hende, og hendes underliv klemte så vidunderligt om min pik at jeg sprøjtede op i hende, og faldt sammen over hende.

Vi kyssede stille og lå os helt op og ned af hinanden og faldt i søvn.

Det var ikke sidste gang vi havde det så dejligt sammen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 60 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.