Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele startede da jeg skulle med hjem til min nye kæreste forældre. Min kærestes forældre var begge kun 39 år. Jeg selv var 16 år. Vi kom hjem til dem fredag eftermiddag. Min svigermor stod allerede og lavede mad, mens min svigerfar sad på en stol og læste avis. Det skal lige siges at det var første gang at jeg så mine svigerforældre. Min svigermor som er 39 år, har en meget pæn røv og en stor D-skål, og eller normal tynd. Hun var rigtig lækker. Man kunne godt se at de var i familie, for mor og datter ligner hinanden.

Vores første blik var ganske normal, som man normalt vil møde med ens svigerforældre. Hun kom hen til mig og gav mig et knus. Jeg kunne mærke hendes bryster imod min krop. De var virkelig store og det kunne mærkes i mit underliv.

SEX I DAG?

Vi havde siddet i et par timer og vi var blevet færdige med at spise. Min svigerfar spurgte om jeg havde lyst til at få en øl eller lidt rødvin. Jeg sagde at jeg gerne ville have en øl, mens pigerne ville have vin. Vi begyndte at blive lidt fulde, og det kunne mærkes på min svigermor. Hun sad med et frækt blik i øjet. Hun sad og legede med sin tung, mens de andre ikke så det. Det var utrolig frækt og jeg begyndte at få en stiv pik i mine bukser.

Klokken var nu blev mange og vi besluttede at vi ville gå i seng. Det værelse som mig og min kæreste skulle sove i var gamle værelse og det stod lige op til hendes forældres soveværelse. Vi gik ind på hende værelse og tog vores tøj af. Vi lå lidt og så begyndt min kæreste at kæle med min efterhånden stive pik. Man skulle tro at det var min kæreste, som jeg lå og tænkte på, men det var min svigermor som var i mine tanker. Mine kæreste begyndte at kysse mig og hele min krop. Hun gik længere og længere nedad på min pik og til sidst begyndte hun at sutte på den. Det var virkelig dejligt. Man kunne mærke at det ikke var første gang at hun havde prøvet det.

Pludselig gik døren op ind til os. Det var min svigermor. Hun stod det med et frækt glimt i øjet og jeg kunne se at hun nød det. Min kæreste kunne heldigvis ikke hører noget og derfor stoppede hun heller ikke. Det var utrolig frækt at min kæreste suttede min pik, samtidigt med at min svigermor sad i BH og trusser. Hun så virkelig dejlig ud, og synet fik mig næsten til at komme, men så gik min svigermor igen, og min kæreste kom op igen under dynen og gav mig et stort og dejlig tungekys. Hun sagde at det var hendes tur til at få en tur, men det eneste, som jeg kunne tænke på var min svigermor.

Mens vi lå der og gav hinanden en omgang, kunne vi hører at hendes forældre også var i gang med at giv hinanden en omgang. Det var utrolig frækt at hører dem gennem væggen Mine kæreste sagde at jeg skulle ligge mig på ryggen, så hun kunne ride på mig. Hun satte sig ovenpå mig og jeg trængte langsomt op i hende. Det var meget dejligt. I det samme tænkte jeg på hvordan det måtte være at knalde med hendes mor. Det tændte mig rigtig meget og pludselig kom både min kæreste og jeg i en stor orgasme. Hun faldt sammen over mig og vil lagde os til at sove.

Min kæreste faldt hurtig i søvn, og jeg kunne hører at mine svigerforældre også var faldet i søvn. Jeg besluttede mig for at jeg ville gå nedenunder og tage mig et glas vand, inden jeg faldt i søvn, så jeg gik ud på gangen og så at døren ind til mine svigerforældre var åben. Min svigerfar lå med ryggen mod min svigermor. Min svigermor lå til gengæld hel nøgen og med benene ud til begge sider. Man kun se i mørket at hun en behåret fisse, og hvor hendes skamlæber hang lidt. Hendes bryster sad også helt perfekt, selvom hun ikke havde BH på. Hun var virkelig dejlig. Min pik var igen begyndt at vokse sig stor igen.

Pludselig slog hun øjnene op og så på mig med et mere frækt blik end før. Hun sagde ikke noget, men tog lidt tøj på. Ikke så meget, for man kunne stadig se hendes bryster og hendes smukke fisse. Vi gik sammen nedenunder og jeg tog det glas var, som jeg ville have fra starten, mens at min svigermor gik hen til en stol og satte sig med lidt spredte ben. Mens jeg drak vandet kunne jeg se at hun begyndte at rører på sig selv. Hun sagde at jeg skulle komme hen til hende, fordi hun havde noget hun gerne ville sige til mig.

Jeg gik hen til hende og i det samme tog hun tøjet af og stod nøgen foran mig. Hun var rigtig dejlig, og hun sagde at jeg skulle tage mine underbukser af. Hun sagde at hun kun havde tænkt på mig mens hendes mand havde knaldede hende. Jeg sagde til hende at jeg også kun havde tænkt på hende mens han havde knaldet hendes datter.

Hun gik tættere på mig og begyndte at kysse mig. Jeg tog hende op på bordet, mens jeg holdte om hende. Hun var meget varm. Jeg begyndte at kysse hende nedad mod hendes bryster. Mens jeg kyssede hendes bryster tog hun fat i min stive pik og begyndte at trække forhuden frem og tilbage. Det var rigtig dejligt. Jeg gik længere ned og kom til hendes behårede fisse. Den var rigtig dejlig. Jeg kunne mærke at hun var rigtig liderlig. Hendes safter løb næsten ned af hendes ben, og prøvede at slikke så godt, som jeg kunne. Jeg kunne mærke at hun godt kunne lide det, for pludselig tog hun fat i mit hoved og træk det længere ind imod hendes fisse. Hendes fisse trak sig sammen om min tunge og hun faldt sammen over spisebordet. Efter at hun var kommet til sig selv var hun klar til at sutte på min stive pik. Hun begyndte at sutte blidt og rolig. Det var bedre end hvad hendes datter kunne, og det tog næsten ingen tid før jeg kom. Jeg lå på bordet og min krop gik næsten i krampe, og min varme sperm skyd op i hendes mund, hvor hun slugte alt.

Efter det, sad vi lidt og snakkede om sex. Hun spurgte om jeg kun havde været sammen med hendes datter. Det måtte jeg sige at jeg havde, men at der havde været andre piger i mit liv, men ikke med sex. Hun spurgte om jeg ville mærke forskel på familien. Jeg spurgte hvad hun mente med det, og til det svarede hun at, det skulle jeg få at se.

Hun satte sig på bordet og sagde at jeg skulle komme over til hende. Jeg gjorde som hun sagde og pludselig kunne jeg mærke varme omkring min pik. Jeg kiggede ned og kunne se at min pik forsvandt op i hendes fisse. Det var utrolig dejligt. Jeg begyndte at kører min pik ind og ud i et roligt tempo. Den strammede dejligt omkring min pik, og ja. Det var bedre end hendes datter. Det var virkelig dejligt, og pludselig kunne jeg ikke hold mig tilbage og jeg sagde at jeg kom nu. Hun trak bare benene omkring mig og sagde at jeg skulle komme op i hende, og jeg skyd en stor ladning varm sperm op i min svigermors fisse. Jeg trak mig ud og jeg faldt sammen i en stol.

Hun kom over til mig og gav mig et kys og sagde tak. Derefter gik vi begge i seng, og fik begge et par timer før de andre stod op igen.

Det var en oplevelse som jeg aldrig vil glemme

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 170 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.