Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Du havde ret angående Christian, ha ha! Ses i aften.' Skrev Maria til Louise. For fanden Christian! Bag hans venlige ydre var han jo ikke en skid bedre end mange af Louises håbløse bekendtskaber. Nå pyt han var ikke hendes problem længere.
Maria kom hjem med den overlæssede cykel, og fik slæbt de udvalgte ting op i lejligheden. Hendes nye lejlighed var noget mindre end den hun havde delt med Christian. Men hun synes selv, at hun havde fået indrettet den rigtig hyggeligt og feminint. Hun smed tøjet. Hun ville have et bad, og en lur inden hun skulle mødes med Louise. Hun smed nederdelen til vask. Den var fedtet ind i sæd og hendes egne safter, der var rendt ud af hende på vejen hjem. Hun havde heller ikke haft trusser på til at tage det værste. Dem havde hun mast ned så de sad fast mellem madras og hovedgærdet i den side af sengen, som hun gik ud fra Lærke sov i. Hun grinte for sig selv ved tanken om de problemer Christian ville få. Men Lærke ville få som fortjent. Hun havde knaldet med hendes mand, og nu kunne hun få lov til at smage sin egen medicin. Men i aften ville hun ikke tænke på Christian eller Lærke. Det gjorde hun i øvrigt sjældent efterhånden. Det var mest når hun sad og tænkte på sin egen fremtid. Hende og Christian havde haft snakket om hus og børn. Det var det værste slag. Hun var bombet tilbage til 0 hvad det angik, og hun havde jo rundet de 30, så det biologiske ur kunne da høres. Louise og hende havde da også joket med hvordan de ville dele deres alderdom med 30 katte, hvis ikke de fik sig en familie. Men singlelivet havde nu også fordele, og dem ville hun ud og se lidt nærmere på i aften.

Maria så sig i spejlet, stram lårkort nederdel og sort top. Hår og makeup sad perfekt, ja, det hele var som det skulle være. Det blå mærke på låret var synligt, og hun strøg forsigtigt over det og smilte. Hun bar det åbenlyst som et smykke. Hun fandt stiletter og taske og smuttede ud af døren.

SEX I DAG?

Det var bestemt ikke sprut der manglede på Louises sofabord. Fie og Gitte, Maria og Louises fælles veninder, var der også. Derudover var Louises kollega, Marina der også. Maria kunne godt lide Marina, den eneste udfordring var at Marina, der ellers talte godt dansk, havde en meget tung russisk accent. Og jo mere alkohol der kom indenbords, jo sværere var hun at forstå.
Maria havde underholdt med eftermiddagens eskapader med Christian, og alle havde skreget af grin over gaven til Lærke. Maria var i glimrende humør og Louises drinks smagte vidunderligt. 'Kan i huske da vi var teenagere?' sagde Fie. 'Så legede vi det der med flasken.'
'Det gider jeg ikke høre om.' Sagde Marina, og de andre skreg af grin.
'Nej nej nej... nej det er ikke sådan noget. Det er der hvor vi drejer den og udfordre hinanden'. Fniste Fie. 'Jeg foreslår at vi gør aftenen lidt sjovere, og skriver en masse udfordringer på små sedler, og så skiftes vi til at trække i løbet af aftenen. Er i med?' De var alle med! 'Perfekt! Hvinede Fie. 'Vi skriver 10 hver, vi skal have rigeligt, og husk at det kan være alt. Hvis man ikke har lyst til at tage sin udfordring, er der strafdruk.' Sagde hun, og smækkede en flaske rød Aalborg på bordet. 'og ja tøser, den er lunken.' Puh tænkte Maria. Det var ikke mange udfordringer hun kunne springe over, så ville hun ligge med hovedet i toilettet. Hun havde et meget anstrengt forhold til det stads. 'Vi kan lægge dem heri.' Sagde Louise, og slaskede en lille grim palliettaske på bordet. 'Så kan vi også tage dem med i byen.'
Maria kunne ikke huske hvornår hun sidst havde haft det så sjovt. Hun havde måtte fortælle om sin mest pinlige scoring, bunde en Newcastle Brown Ale, og moone lejlighederne på den anden side af gaden fra Louises stuevindue. De andre havde haft lignende udfordringer. Gitte sad nu med den seddel hun lige havde trukket, og hun rødmede lidt. Hun havde altid været lidt genert, og det var nok lidt grænseoverskridende for hende, at hun ikke helt havde kontrol over situationen. Hun vendte sedlen så de alle kunne se hvad der stod. 'Tungekys en valgfri person.' Gitte rødmede endnu mere da de andre piger skreg af grin. 'Ja så er det jo bare at vælge hvem af os du vil have.' Fniste Fie. Maria havde ikke et udpræget behov for at kysse Gitte. Men hun havde heller ikke noget imod det som sådan, men inden hun nåede at tænke tanken til ende, traf Gitte et valg. 'Marina.... Jeg vælger Marina.' Næsten hviskede Gitte, og kiggede næsten undskyldende på hende. ' Uhh du vælger Marina. Det er også et godt valg.' Sagde Marina og blinkede til Gitte. Hun rejste sig, og satte sig overskrævs på skødet af Gitte, der sad i sofaen. Marina lænede sig forover og kyssede Gittes læber ganske blidt, og lod sine læber dvæle der. Hun trak hovedet lidt tilbage, så der igen kom et par centimeter imellem deres læber. Gittes hoved var postkasserødt. Louise piftede højt og klappede i hænderne. Maria blev tændt, det var så frækt at se Marina sidde overskrævs på Gitte. Hendes korte nederdel dækkede kun lige røven og hendes flotte struttende bryster var meget tydelige i den stramme skjorte. Gitte var selv en flot pige, men noget mere sporty. 'Heeeey.' Råbte Fie, 'det var Gitte der skulle kysse, og jeg vil se tunge!' 'Enig!' nærmest skreg Louise. Maria nikkede ivrigt, hun ville også gerne se tunge.
Gitte tøvede lidt. Hun lignede en der ville sige noget, men droppede det igen. Marina havde lukket øjnene og spredt læberne lidt. Maria var ikke klar over hvad Louise og Fie så gennem deres alkoholtåger, men hun så tydeligt at Gitte kæmpede med både den liderlige side og den generte... Den første vandt! Gitte lænede sig frem, og hendes læber ramte Marinas. Hun kyssede først meget blidt. Hendes læber slap Marinas igen, og hun lod sin tungespids glide blidt over Marinas underlæbe. Det fik Marina til at åbne munden lidt mere. Gitte sugede hendes underlæbe ind i sin mund og suttede blidt på den. Marina stønnede blidt og gned næsten usynligt sit underliv mod Gitte. Gittes tunge fandt vej ind i Marinas mund, hvor Maria kunne se, at den blev godt modtaget. De kyssede hinanden intenst, og da Gittes læber slap Marinas, kunne Maria mærke at det påvirkede fissen. Det var sexet at se dem kysse hinanden på den måde. Marina hviskede noget i øret på Gitte, der rødmede lidt igen.
'Pyyyyyyh det var hooooot.' Råbte Louise, og løsnede op for den lumre stemning. Marina smilede tilfreds, steg af Gitte, og satte sig på sin plads igen. Louise fyldte rundhåndet glassene og begyndte at underholde med en historie om en ekskæreste med en særdeles skæv pik. Maria kiggede lidt rundt. Gitte lyttede ikke, hun havde kun øje for Marina. Hmm mon Gitte var til piger?
'Hey! Det er din tur' Fie kastede palliettasken over til Maria. 'Du tager en seddel, og så går vi i byen.' Maria trak en seddel 'Har du haft sex et offentligt sted? Og hvor?' stod der. Kenneth hammerede ind i hendes bevidsthed med 200 km /t. Hun stønnede svagt. Kenneth! Velvidende at hun ikke kunne sige til pigerne, at hun lige var blevet gennemkneppet i fitnesscenterets baderum, digtede hun en historie om sig selv og Christian på en strand på Kreta. Som om Christian nogensinde ville gøre det! Louise så undrende på hende. Hun kendte Maria godt nok til at vide, at det var løgn.

Få sex i dag

Bassen var tung, og Maria nød dens vibrationer i hele kroppen. Hun dansede egentligt med Fie, men Fie dansede efterhånden mere og mere med en høj lyshåret fyr. Maria opgav sin solodans og gik tilbage mod bordet, hvor de andre sad. Det gav et sæt i hende, da hun så, at ved det store bord i hjørnet udelukkende sad personale fra hendes fitnesscenter. Kenneth? Var han der også? Hun kiggede diskret rundt, men kunne ikke se ham. Måske gik han ikke i byen med sit personale?! Maria satte sig ved bordet. Louise havde en samtale kørende med Gitte, som høfligt lod som om hun hørte efter, selvom hun tydeligt blev distraheret af at Marina nussede hende på låret. Maria så på sin telefon; 5 ubesvarede opkald fra Christian, og en besked hvor der stod: 'Så ta' dog din fucking telefon!' Ha! Som om hun gad snakke med ham lige nu.

'Pyyyyh hvor blev du af?' Fie dumpede ned på sædet ved siden af hende. Hun smilede og havde røde kinder. De grinte begge.
' Nåååh' råbte Louise. ' Skal vi aldrig have gang i sedlerne igen?'
'Øhh... det er sent, og jeg tror jeg smutter hjem nu' sagde Gitte. 'Ja, kom, jeg følger dig lidt på vej'. Sagde Marina. Der blev sagt farvel, og da Marina og Gitte var uden for hørervidde, skreg de andre af grin. 'Det er nu sødt' sagde Louise, 'Jeg må ringe til Marina i morgen for at få de saftige detaljer.'

Maria skævede over til bordet, med fitnesspersonalet. Der var virkelig gang i den, og der manglede ikke flasker på bordet. Og de så alle ud til at have det rigtig sjovt. Hun så på dem én efter én. Lod blikket glide søgende rundt. Det gik et lyn igennem hende. Gennem den øredøvende musik, det blinkede lys og det tætpakkede dansegulv så hun ham. Hun stønnede svagt. Kenneth! Fuck! Hold nu op han var lækker. Hele hendes krop reagerede på synet af ham. Hendes brystvorter blev stive og hendes fisse trak sig sammen. Stakåndet stirrede hun på ham, betaget, tiltrukket af hans perfekte veltrænede krop, brune hår og det markerede ansigt. Han havde mørke bukser og en stram skjorte med opsmøgede ærmer på. Det var første gang Maria så ham i andet end træningstøj. Hun havde aldrig begæret en mand på den måde. Hun ignorerede fuldstændig den lille stemme i baghovedet, der råbte op om at han var farlig, dominerende og måske var han psykopat som pigen i fitnesscenteret havde sagt. Havde hun fortalt Louise om episoden i fitnesscenterets baderum, ville hun have kaldt det voldtægt og bedt Maria melde ham til politiet.

'Jeg går lige på toilettet' sagde Maria til Louise og Fie. Hun gik målrettet over mod bordet Kenneth sad ved. Hendes krop sitrede da hun gik forbi hans bord. Tilpas langsomt, så hun var sikker på, at der var tid nok til at han opdagede hende. Det var absurd. Normalt ville Maria gå over til en fyr og sige hej, hvis hun var interesseret i ham. Men hun var klar over, at der med Kenneth gjaldt helt andre spilleregler. Hun så ikke over mod ham, og hun var opmærksom på hver eneste fiber i kroppen. På trods af hendes alkoholpromille, synes hun selv at hun formåede at gå forbi med en vis elegance.

Havde han mon set hende? Åh nej nej nej, hvor var det åndsvagt! Hun følte sig totalt latterlig. Og skuffet. 'Hvad havde du forestillet dig der ville ske?!' mumlede hun irriteret til sig selv, da hun sad på toilettet. Hun tog sin telefon frem, og så at der var endnu en opkald fra Christian, og endnu en besked: 'Jeg er ligeglad hvad klokken er, du ringer bare, når du ser den her fucking besked!' Maria sukkede. Hvis det var så vigtigt for ham med et opkald, skulle hun da gerne ringe og sige et par sandheder.
Maria gik ud på gaden. Sommernatten var lun, men kontrasten til det kogende diskotek gjorde at hun alligevel gøs. Så meget tøj havde hun jo heller ikke på. Der stod en lidt for fuld ung kvinde og skreg af sin lidt for ligeglade kæreste lige uden for indgangen, så for at få ro til samtalen gik hun rundt om hjørnet, hvor der var en smal gyde, der førte op til en lille parkeringsplads.

'Det var sateme godt nok på tide, at det passede dig at ringe' hvæsede Christian i røret.
'Godaften til dig også!' vrængede Maria.
'Du lukker bare røven med dine smarte bemærkninger, er du klar over hvad du har gjort?!'
'Hvad mener du lige med....'
Christian afbrød hende og nærmest skreg i røret: ' DU ER UDMÆRKET KLAR OVER HVAD DU HAR EFTERLADT I MIN SENG!!!'
'Åh, blev Lærke lidt sur over at du kneppede mig. Det er jo ikke rigtig mit problem, og hun burde vide hvordan du er.'
'For helvede Maria, det er kræftedeme lavt af dig. Du ved udmærket godt, hvor glad jeg er for hende....'
'Hør lige her Christian, hvis du er så skide glad for hende, SÅ LAD DOG VÆRE MED AT KNEPPE MED MIG, DIN IDIOT!' Råbte Maria ned i telefonen og lagde på.
Hold nu kæft en nar! Hun sitrede af raseri, da hun kom telefonen ned i tasken, hvad havde han forventet af det her opkald?! En undskyldning!? Ha!
Hun fortrød hun havde ringet til ham. Tåbeligt! Nå, men han skulle ikke få lov til at ødelægge festhumøret, så hun vendte sig for at gå tilbage gennem gyden til diskoteksindgangen, da et par stærke arme greb hende og skubbede hende bagover. Hun mistede balancen, og måtte tage et par hurtige skridt baglæns til hun ramte ryggen mod muren. Av! Hun nåede ikke at få ordentligt fodfæste før hendes arme blev tvunget over hovedet og holdt fast, mens hendes krop blev mast mod muren under vægten fra hans. Hun hev efter vejret. Det havde chokket og slaget taget fra hende. Maria vred sig for at komme fri, men et greb om hendes kæbe fikserede han hende yderligere.
'Stå stille tøs!'
Åhh den stemme! Hans faste og myndige stemme, sendte bølger af spænding gennem hendes krop.
'Kenneth!' stønnede hun svagt. Hun stod stille. Adlød. Den varme duft af hans krop og den krydrede parfume og følelsen af at være helt i hans vold, gjorde hende ør og liderlig. Hendes brystvorter rejste sig struttende mod stoffet på hendes top. Hendes fisse blev våd, og hun bed sig i underlæben for at holde endnu et støn tilbage. Tag mig! Tag mig nu! Skreg hendes krop.

'Hvordan er det du opfører dig, tøs?!' hvæsede Kenneth i Marias øre. 'J.. jeg..' stammede Maria. Ordene ville ikke frem.
'Hvem har du kneppet?' Kenneths hånd gled ned over hendes hals til hendes bryst som han æltede kort. Han rev ublidt hendes top ned foran, så den ene strop sprang og begge bryster blev blottet. Han tog ved hendes bryst igen og klemte brystvorten hårdt.
'Svar mig tøs!'
'Min... min ekskæreste Christian.' Stønnede hun. Han nulrede vorten endnu hårdere mellem sine fingre. En svag klynken undslap Marias læber.
'Hmmm... du er en meget slem lille tøs.' Kenneth slap brystet, greb hende i håret og pressede hendes hoved til siden, så den ene kind blev presset mod muren.
'Fattede du ikke hvad jeg sagde til dig igår, LIDERLIGE SO?!' Kenneths stemme gav genlyd i den smalle gyde.
'Hvad... men jeg... jeg forstår ikke...' hakkede Maria.
Kenneth fandt den anden brystvorte og gav den samme tur som den første havde fået.
'Jeg synes, da ellers at jeg var meget tydelige omkring, at du får det pik jeg synes du skal have. Hverken mere eller mindre!' Kenneth borede neglene i Marias bryst og klemte til. Fuck! Av av av!
'Men Kenneth jeg vidste jo ikke......aaaaaahhhh'. Smerten i brystet blev intens, da han klemte endnu hårdere. Maria klynkede højt. Hun troede, at det han sagde i baderummet kun gjaldt den ene gang, men han var åbenbart ikke færdig med hende endnu. Maria blev varm i hele kroppen. Og ønskede mere. Mere ham. Mere pik. Mere smerte.... Bare mere af alt.
'Har du forstået det nu, tøs?' han strammede grebet en smule mere.
'Ja... jeg har forstået... det...' klynkede Maria.
Kenneth holdt stadig Marias hænder fast over hovedet, men han slap hendes bryst. Det dunkede og stak hvor neglene havde boret sig ind i hendes bløde hud. Han kærtegnede brystet. Lod blidt fingrene glide over den ømme hud, og nulrede vorten blidt.
'Dygtig tøs!' hviskede han hæst. Han slap hendes arme, og trådte et skridt tilbage. Maria følte hans vurderende blik brænde på sin krop. Han tog sig god tid til at se på hende. Hun følte sig blottet og var bevidst om at der hvert øjeblik kunne komme nogen ind i gyden og se hende stå sådan. Hun bøjede hovedet og så ned.
'Vend dig om!'
Maria adlød, og vendte ryggen til ham. Han skubbede blidt hendes overkrop ind mod muren, så bagdelen struttede lidt. Kenneth trak hendes stramtsiddende nederdel op så den sad over røven, og hans hånd gled ind mellem hendes ben. Fingrene gled blidt hen over den drivvåde blondetrusse. Maria stønnede højt, og skubbede fissen mod ham. Hans berøring var så blid at det kildede. Hun spredte benene en smule, og kunne næsten ikke holde det ud. En finger gled under trussekanten og gled ulideligt langsomt op i hende og lige så langsomt helt ud igen. Den våde finger krogede trusserne, og trak dem ned til midt på lårene.
'Vil du have pik, tøs?' spurgte Kenneth, mens han igen lod en finger glide langsomt op i hende. Maria sukkede af nydelse og gned sig mod ham igen. 'Ja tak' hviskede hun. Der var ikke noget hun hellere ville lige nu. Og hun var ligeglad med om nogen så hende, hun ville bare have ham.
'Hmm... Synes du selv, at du fortjener det? Så slem som du har været i dag?' Fingeren gled op til hendes røvhul, og gjorde det vådt med hendes egne safter. Blide pirrende cirkelbevægelser. Det var nyt for hende, og hun stivnede da fingeren pressede sig op i hendes røv. ' N- nej!' Stammede hun. Hun var ikke helt sikker på om det var fingeren eller hans spørgsmål hun sagde nej til. Fingeren gled ud og ind og han øgede tempoet en smule, og lige som Maria begyndte at slappe af igen, fjernede Kenneth fingeren fra hendes røv. Hun hørte ham åbne bukserne, og lidt efter mærkede hun hans pik mod sit røvhul. 'Det du i virkeligheden fortjener, er at jeg presser til, og tager dig hårdt i røven. Så stram som du er, tror jeg der vil gå noget tid inden du glemmer hvordan man opfører sig.' Maria stivnede igen. Han var veludrustet og det havde næsten været overvældende bare at få en finger i røven, så tanken om hans pik der, skræmte hende. 'Din røv er min, fatter du det tøs?' han pressede pikken lidt hårdere mod hende og hun mærkede røven give sig lidt. Maria trak vejret hurtigere og lænede panden mod muren. 'Ja... min røv er din!' Hun overgav sig og forberedte sig på det værste.
'Du skal straffes for at være en ulydig lille møgtøs, men din røv gemmer jeg til en anden gang!' Han fjernede pikken fra hendes røv, og hamrede den op i fissen på hende. Maria skreg af overraskelse og nydelse. Han rykkede hendes hoved bagover med er tag i håret og lænede sig ind og hvæsede i hendes øre; 'Nu knepper jeg dig, so, og jeg forbyder dig at komme. Forstået!?' Han slap håret og tog ved hendes runde hofter. Av! De var stadig temmelig ømme fra dagen før.
'Ahh ja ja ja....' Stønnede Maria. Hun klamrede sig til muren, og nød hvert eneste stød han gav hende. Fissesaften løb ud af hende og hun Klynkede højere og højere. Hun kunne høre Kenneth stønne, og det gjorde hende endnu mere liderlig. Hun kunne mærke den sitrende fornemmelse i hele underlivet, som fortalte hende, at han var ved at skubbe hende ud over kanten. Hans pik bankede op i hende med heftige stød, og hun kunne ikke holde til mere, hun var så tæt på at komme. 'Jeg kan ikke... ikke mere... Kenneth nej... jeg kommer...'
Kenneth flåede pikken ud og rykkede hende rundt, så de stod ansigt til ansigt. 'Saml benene.' Kommanderede han, og med et greb om den fissesaftindsmurte pik, pressede han den ind mellem hendes runde lår. Hendes fisse skreg af skuffelse. Pikken havde efterladt et tomrum i hende, som hun var desperat for at få fyldt ud. Han kneppede hendes lår i et hidsigt tempo, og hun klamrede sig til ham, for lydløst at tigge om mere. Hun greb om hans stærke skuldre og arme og lagde hovedet ind til hans hals. Hun indsnusede duften af hans krop. Varm, liderlig og så saftdryppende mandig. Den uforløste lidenskab fik hende til at klynke, og hun gned læberne mod hans hals. Nappede og kyssede ham blidt. Uden at han havde sagt det, vidste hun godt, at det var forbudt, men hun kunne ikke lade være. Hun lod tungespidsen glide op af hans hals. Smagte på ham. Han knurrede aggressivt, skubbede hendes overkrop op ad muren med et hårdt tag i hendes ene skulder. Med den anden hånd rev han i hendes trusser. De skar sig ind i hendes lår indtil han fik dem rykket i stykker, og de falde ned om hendes ene ankel. Han løftede hendes knæ op til sin hofte, og bankede pikken brutalt op i hende igen. 'Ja, ja, åhhh ja...' Skreg Maria, da han kneppede hendes fisse. Hun kunne igen mærke, at orgasmen var på vej. Men inden den vidunderlige varme nåede at brede sig i lækre kramper, brølede Kenneth sin orgasme ud. Han sprøjtede sin varme sæd op i hende, og efter et par seje udtømmende stød, trak han sig ud.
Han slap hende og trådte et skridt tilbage, rettede på skjorten og lukkede bukserne. Maria mærkede igen den uforløste tomhed inden i sig. Hendes fisse flød med sæd og safter, og brændte af skuffelse. Hun hungrede efter ham og bitterheden sved så hun fik tårer i øjnene. 'Ret dit tøj, du ser forfærdelig ud!' Sagde han toneløst, og så på hende med en blanding af irritation og triumf. Hun trak nederdelen ned på plads. Trusserne stod ikke til at rede, så dem rystede hun fri af sin ankel og ville egentligt bare lade dem ligge, men hun så hans udstrakte hånd, så hun samlede dem op og gav dem til ham. Hun trak toppen op, men hun måtte holde den oppe, da den ellers ville glide ned over brystet, på grund af den sprungne strop. Til sidst fandt hun sin taske. Hun kunne ikke længere holde tårerne tilbage. Hun følte sig så snydt og hun kunne skrige i frustration. Kenneth tog hårdt fat i hendes arm. 'Stop øjeblikkeligt med det flæberi tøs.'
Kenneth trak afsted med hende. Ned mod indgangen til diskoteket og de mennesker, der stod ude foran. Folk var fulde og optaget af deres eget, men Maria følte alligevel at folk gloede på hende.
Der holdt altid taxaer ude foran, og Kenneth trak hende hen til den første ledige. Han åbnede bagdøren og skubbede hende ublidt ind. Maria væltede ind på sædet, og gjorde sit bedste for at holde styr på den løbske top. Han hev hende op at sidde og sagde hidsigt; 'Du knepper ikke med nogen, og du vover lige at pille dig selv i fissen! Forstået tøs?!' Åhh så pinligt! Det var sagt så højt, at der ikke var nogen tvivl om, at chaufføren havde hørt det. 'Ja Kenneth, det er forstået.' Sagde Maria snøftende. Han smækkede bagdøren, og åbnede døren til passagersædet. 'Kør hende hjem' sagde han og smed 500 kr. på sædet. Han smækkede døren i, og gik over mod indgangen til diskoteket.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.