Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

'Er du okay?' Spurgte taxachaufføren. Han så bekymret på Maria i bakspejlet. Maria ønskede for alt i verden ikke øjenkontakt med den unge mand. Det var simpelthen for pinligt. 'Ja, jeg er helt ok. Tak fordi du spørger. Vil du sætte mig af i Slotsgade?'

'Selvfølgelig!' Sagde han, og vendte taxaen, og kørte mod øst.

SEX I DAG?

Hun fandt sin telefon i tasken og skrev til Louise: 'jeg er smuttet hjem, jeg blev simpelthen så dårlig, da jeg var på toilettet. Skriver i morgen.' Der var også endnu et ubesvaret opkald fra Christian.

Åhh fuck! Maria lå i sin seng og led. Voldsomme tømmermænd plagede hendes hoved, og hendes krop led helt andre kvaler. For anden morgen i træk lå hun med fissen indsmurt i Kenneths sæd, men her til morgen var hun bestemt ikke tilfredsstillet. Hun var frustrerende liderlig, og ude af stand til at gøre noget ved det. Hendes krop værkede også. Hendes hovedbund var øm og det samme var hendes ryg, af at skrabe op af muren i gyden, og hendes ene bryst var fyldt med rifter og blå mærker. Av! Maria kom på benene og gik i bad. Det varme vand skyllede nattens oplevelser af, og det gjorde hende godt. Selvom hun var vred på ham og ikke mindst liderlig, kunne hun alligevel ikke få sig selv til at onanere. Hun drejede blandingsbatteriet om på frysende koldt, og gav sig selv en kold afvaskning for at slukke ilden inden i.

Solen skinnede udenfor og lejligheden var varm og lummer. Maria tog en stor løs t-shirt på uden noget under. Hun gik i køkkenet for at hente en af de colaer hun vidste lå på køl, åbnede nogle vinduer og smed sig på sofaen. Hun agtede absolut ikke lave noget i dag.

Over middag ringede hun til Louise. 'Åhh Maria, det er så træls at du gik kold i går. Det var den fedeste aften. Fie skal på DATE i dag med Anders, du ved, ham den høje, og jeg endte hjemme hos en fyr til morgenfest et sted i Nørregade. Du gik virkelig glip af noget.' Louise kunne snakke i en uendelighed, og Maria fik en detaljeret rapport.

'Har du hørt fra Marina eller Gitte?'

'Nej ikke endnu. Men får jeg ikke fat i Marina i dag, må jeg jo bare stalke hende på job i morgen.' Grinede Louise.

De snakkede længe, og Maria ønskede, at hun kunne betro sig til sin veninde, men hun vidste bare at Louise ikke ville forstå. Hun forstod det jo knapt nok selv.

Christian ringede igen sidst på eftermiddagen, og Maria ignorerede igen hans opkald. Men hun vidste, at han sikkert ville blive ved med at ringe, så hun skrev til ham; 'Du skal ikke ringe mere Christian, jeg har ikke lyst til at snakke med dig. Jeg håber du finder ud af det med Lærke, for i har virkelig fortjent hinanden!'

Hun håbede at det virkede, for hun magtede ham ikke lige nu.

Hele dagen fandt hendes tanker tilbage til Kenneth. Han var så massivt tilstede i hendes tanker, at hun havde svært ved at koncentrere sig om den serie hun forsøgte at følge med i. Han var så fræk. Han tændte en ild i hende, som hun havde svært ved at kontrollere, og hun var skræmt over sin egen villighed. Kneppe i en gyde! Helt ærligt! Maria havde ikke førhen været for fin til at ytre sig om, hvad hun syntes om 'den slags piger'... og nu var hun en af dem!

Maria var gået tidligt i seng. Hun havde gjort alt klar til arbejde i morgen, og havde brugt lidt tid på at finde det tøj, hun skulle have på. Det blev også varmt i morgen, så hun ville have noget let og luftig på, men som samtidig dækkede samtlige blå mærker og småskrammer. Hun gad ikke svare på spørgsmål fra sine nysgerrige kollegaer. Maria lå nøgen under den tynde dyne. Hun kunne ikke lade sine bryster være. Hun havde opført sig eksemplarisk hele dagen, uden at pille ved sig selv, men nu var fristelsen ved at blive for stor. De var ømme og det stak i brystvorterne, da de blev stive af den lette berøring. Hun strøg dem blidt, og kærtegnede dem. Maria lukkede øjnene og tænkte igen på ham. På hans hænder, der grådigt befølte hendes krop. Hans lækre krop. Duft. Stemme. Pik. Ahhh! Maria tog en dyb indånding. Hun stoppede sig selv. Han havde udtrykkeligt sagt, at hun ikke måtte røre sig selv. Pille sig i fissen! Maria vendte sig hidsigt om, så hun lå på maven i sengen. Ikke mere pilleri! Hun lå uroligt, og kunne ikke finde ro. Hun fik et mindre chok, da hun fik en SMS. Hun tog irriteret mobilen og forventede en besked fra Christian. Det var fra fitnesscenteret. 'Hej Maria, Husk din aftale med personlig træner Kenneth Ravnsdahl tirsdag kl. 19.30. Mvh KR-Fitness'. Øhhh! 'Min hvad?!?' Tænkte Maria, og læste beskeden igen. En dejlig varme bredte sig i kroppen. Hun smilte og glædede sig helt vildt til tirsdag.

Hold nu op tiden havde sneglet sig afsted. Endelig var det tirsdag aften. Der havde heldigvis været nok at se til på job, og hun havde sørget for at lave en aftale med Louise mandag aften. Louise var altid god distraktion. Hun havde en del at berette om Fies DATE og om Marina og Gitte.

Maria gik hen til skranken og loggede sig ind. 'Du har bestilt tid ved en personlig træner, henvend dig venligst til personalet'. Stod der på skærmen. Hun kiggede lidt rundt for at få øje på Kenneth, men hun kunne ikke se ham.

'Undskyld.' Sagde Maria henvendt til den unge lyshårede kvinde bag skranken.

'Hej!' sagde hun storsmilende. 'kan jeg hjælpe dig?'

'Der står på skærmen, at jeg skal henvende mig angående personlig træning', sagde Maria til kvinden der ifølge navneskiltet hed Stinne.

'Ja, hvem har du booket tid hos?' spurgte Stinne, mens hun slog noget op på sin skærm.

'Jeg har en tid ved Kenneth'.

'Øhh...' Stinne så lidt forvirret ud. 'Er du sikker? Han plejer aldrig at have personlige træningstimer, han har kun hold!'

Maria viste hende den SMS hun havde fået om søndagen.

'Lige et øjeblik' sagde Stinne stadig storsmilende. Hun forlod skranken og gik ind på et kontor. Hun vendte kort efter tilbage og sagde: 'du må undskylde, at jeg virker så forvirret. Hvis du går ud og skifter, er Kenneth klar til dig lige om lidt.'

Maria så på sig selv i omklædningsrummets store spejl. Hun havde virkelig været i tvivl om, hvad hun skulle tage på. Hendes træningstøj var mere slasket, end det de fleste andre trænede i. T-shirt og løse knickers, der dog strammede lidt over bagdelen. Hun havde overvejet at købe noget nyt, men hun havde i sidste ende besluttet sig for at tage det sædvanelige træningstøj på inklusiv sports-bh. Hun sukkede. Lige nu ville hun ønske, at hun havde set lidt skarpere ud. Hun satte det lange mørkebrune hår op i en høj hestehale og gik ud af omklædningsrummet.

Kenneth stod lænet op ad skranken og snakkede med Stinne, da Maria kom ud. Hun kunne ikke høre hvad de snakkede om, men de grinte begge to. Det gav et sug i maven at se ham. Han fyldte så meget i hendes tanker. Hun gik hen imod ham, og blev overvældet af en følelse af, at være udstillet. Indtil nu havde hun altid været alene med Kenneth, og nu følte hun at Stinne så lige ind i hende og opdagede hvor liderlig hun var. Stinne fik øje på hende og smilte varmt. 'Så er du rigtig klar til at træne. Det her er Kenneth, som skal træne med dig.' Kenneth rettede sig op, og så på Maria.

'Hvad fanden boss, er du begyndt at give personlige timer!?' En lyshåret ung fyr slog grinende Kenneth på overarmen. Maria vidste at han hed Rune. Hun havde enkelte gange deltaget på hans hold. Kenneth nikkede kort. 'Det skal jeg fandme se! Hvad siger du Stinne?!' Stinne nikkede grinende og så på Kenneth, "har du været på kurset 'styr din utålmodighed'?"

'Du fiser bare ind og tager dit bodycombathold, som venter på dig! Og Stinne, hvis du har tid til at glo på mig, har du vist for få opgaver!' sagde Kenneth, med er smil, Maria havde svært ved at afkode. Det havde hans personale dog ikke, da de begge grinte. Rune gik ind til sit hold i salen, og Stinne fortsatte sit arbejde bag skranken. Kenneth så på Maria. 'Har du gjort som jeg bad dig om?' Maria så forvirret på ham. 'Øhh...?'

Kenneth så køligt på hende, og hun sænkede blikket en smule. Kennets stemme ændrede sig til det hårde toneleje hun kendte: 'Jeg bad dig om at holde fingrende fra din fi...' 'JA!' afbrød Maria højt. 'Jeg har gjort som du bad mig om!' Åhh hvor pinligt! Stinne stod jo lige ved siden af! Maria rødmede. Hun kunne mærke kinderne brænde, og at brystvorterne blev stive. Hvorfor nød hun det her?!

'Godt!' sagde Kenneth og gik over mod den store trappe. 'Vi skal være ovenpå!' Maria fulgte efter ham, og de gik ind i en lille træningssal. Maria lukkede den matterede glasdør efter dem.

Maria stod midt i rummet med nedslået blik, mens Kenneth så på hende. Hun var ved at blive afhængig af den her spænding, der var mellem dem og som fyldte hele rummet. Han gik langsomt rundt om hende, stadigt granskende. Han stoppede op lige bag hende. Marias vejrtrækning blev hurtigere, og da han med et greb i hendes hestehale trak hende bagover ind mod sit bryst, gispede hun af forskrækkelse. 'Sikke en dygtig tøs du har været. Du er måske alligevel slet ikke så dum!' hviskede han i hendes øre. 'Tak Kenneth.' Sagde Maria, da hun igen havde åndedrættet under kontrol.

Han slap hendes hår og tog et fast tag i hendes ene bryst, den anden hånd gled ned over hendes krop inden han lod den hvile over hendes skridt. Varmen fra hånden fik Marias fisse til at reagere. Hun skød underlivet frem mod hånden. Mere! Hun spredte benene lidt for at lokke ham tættere på. 'Liderlige møgtøs.' Hviskede han og krammede hendes bryst hårdere. Med en hurtig bevægelse skubbede han hende frem, så hun mistede balancen og faldt klodset ned på trægulvet med et forskrækket hvin. Han gik over til anlægget og satte musik på. Træningsmusik, men mere poppet og langsomt end det Rune havde på lige nedenunder, hvorfra man tydeligt kunne høre musikken og Runes råbende instruktioner. Maria satte sig op på knæ. 'Klar til at svede?' sagde Kenneth med et lumsk grin og smed et sjippetov over til hende. Maria så undrende på ham. 'Jeg foretrækker som udgangspunkt selv at fastholde min tøs, så det er ikke fordi vi skal hygge os med bondage. Rejs dig, og følg mit tempo!' Maria stirrede vantro på Kenneth, da han begyndte at sjippe i takt til musikken. 'Kom i gang, tøs, let røven!'

Maria havde ikke sjippet siden hun var barn, og hun kæmpede for at følge med. Det var nok ikke lige det her, hun havde regnet med skulle ske i aften. Han fik det til at se legende let ud, da han øgede tempoet i takt med musikken. Hun gjorde sit bedste, men det var hårdt at følge med. Hun var vant til at træne i et lidt roligere tempo, og efter 30 minutter med forskellige øvelser, var hun utrolig svedig og hev efter vejret. En halv time med ham var væsentligt hårdere, end når hun trænede selv i halvanden time. Kenneth gik over til det store vindue hvor han havde en drikkedunk til at stå. Han lænede sig op ad karmen og drak. Han så på Maria. 'Kom her tøs!' Maria gik over til ham, bøjede hovedet lidt. 'Ned på knæ!' sagde Kenneth og pegede på gulvet lige foran sig selv, inden han drak igen. Maria knælede langsomt foran ham. Han var så lækker i det sorte og grå træningstøj. T-shirten sad stramt, og de tonede muskler kunne fornemmes gennem stoffet. Maria skulle virkelig tage sig sammen for ikke at række hånden ud og røre ved ham.

'Åben munden!' kommanderede han. Maria suttede på sin underlæbe og åbnede munden. Hun løftede blikket og fik øjenkontakt. Det slog gnister. Hun kunne udmærket godt huske, hvad han havde sagt om øjenkontakt, men hun trodsede ham alligevel. Og hvis det var en pik i munden, der gjorde forskellen, måtte han da hellere end gerne proppe den i munden på hende. Hun lokkede. Holdt øjenkontakten. Udfordrede. Kenneth tippede drikkedunken og klemte, så en vandstråle ramte ned i hendes mund. Det plaskede ned af hagen og ned på hendes bryst. T-shirten klæbede til hende og afslørede hendes bløde feminine former. Maria drak det hun kunne, og resten flød over. Kenneth satte sig på hug foran Maria. 'Du sviner mit gulv, tøs!' Sagde han med en dyb stemme. 'Tør op!' Han rejste sig, og Maria så sig om efter et håndklæde eller papir. Der var ikke noget! Så tog hun den halvvåde T-shirt af og tørrede gulvet, i Kenneths påsyn. Den dominans Kenneth udstrålede tændte hende helt vildt. Hun var så liderlig, og den indestængte lyst hun havde måtte udholde de senste dage, var ved at æde hende op.

Kenneth tog fat i hendes højre overarm og hev hende ublidt op fra gulvet. Han trak hende over til et hjørne, hvor han smed hende ind over en pilatesbold. Maria kæmpede for at holde balancen på den store bold. Med en hurtig bevægelse trak Kenneth hendes træningsbukser og trusser ned til knæhaserne, så hun lå med røven bar. Han kærtegnede hendes bløde balder. Strøg hende blidt fra lænden ned over røven til lårene. Han masserede balderne hårdere og den lyse hud, blev rød. Maria stønnede, og nød behandlingen. 'Har det været svært at lade fissen være, liderlige tøs?' Spurgte Kenneth, og lod en finger glide ned mellem balderne og strejfe det bagerste af skamlæberne. 'Ja Kenneth, det har været meget svært.' Hviskede Maria.

'Hmm.. Kunne du så tænke dig, at jeg var lidt god ved dig?' sagde han blidt og lod sin finger glide forsigtigt langs skamlæberne.

'Uhmm ja tak.' hviskede Maria.

'Så forstår jeg ikke hvorfor du vælger, at trodse mig igen! Hvad har jeg sagt om at se mig i øjnene?'

'Åhh.. Undskyld Kenneth.' Klynkede Maria.

'Hvad har jeg sagt?' Gentog Kenneth lidt højere og krammede nu hendes balder hårdt.

Få sex i dag

'at... ahhh... at jeg kun må med din pik i munden.'

'Det er rigtigt, trodsige tøs! Du kender mig ikke ret godt endnu, men du skal nok lære at adlyde.' Kenneth hævede hånden, og slog hende med flad hånd hårdt på den ene balde. Av! Maria klynkede stille. Han slog igen. Og igen... Åhh ja! Maria mistede overblik over hvor mange gange han slog, hun registrerede kun smerten fra de mange slag, der blev til en vidunderlig varme. Hun klynkede højt, og ønskede både at han ville stoppe og fortsætte. Hendes fisse reagerede kraftigt på slagene, og saften løb ud af hende.

Kenneth holdt inde. 'Det er meget enkelt! Hvis du trodser mig, bliver du straffet! Forstår du det?' Sagde Kenneth, og understregede sin pointe med endnu et hårdt slag.

'Ja Kenneth. Det er forstået!' Peb Maria.

'Godt min tøs!' sagde han og kærtegnede den ildrøde og ømme balde. Han skubbede hende lidt op, så røven kom mere opad og hovedet nedad. Maria støde hænderne i gulvet for ar holde balancen. Han trak hendes bukser helt af, og skubbede hendes knæ lidt fra hinanden. Det var en temmelig akavet stilling at ligge i, og Maria følte sig blottet med røven lige i vejret ud for Kenneth, der sad på knæ mellem hendes ben, med frit udsyn til hendes røv og fisse. Med et fast tag i balderne spredte han dem en smule, og Maria mærkede hans tunge glide over skamlæberne og ind imellem dem. Tungespidsen kredsede blidt i fisseåbningen, roligt rundt og rundt. Maria stønnede. Det føltes så godt. Tungen fortsatte op i hende og gled ind og ud af fissen et par gange og fortsatte derefter sin vandring ned til klitoris. Tungen trak fissesaft med sig og Maria stønnede højt, da den gled vådt over hendes mest følsomme sted. Kenneth brugte god tid på at slikke og sutte hende. Langsomt og blidt, men med et fast tag i hendes balder. Han var utrolig grundig og dygtig med sin tunge, og inden længe begyndte hun at sitrede, og hun kunne mærke orgasmen kom tæt på nu. 'mmmm Kenneth, jeg kommer snart' stønnede hun.

Han sagde ikke noget, men hans tunge forlod klitoris og gled op i fissen igen. Tungen trak et nyt spor af fissesaft med sig, og det gav et sæt i Maria, da tungen gled op til hendes røvhul. Frem og tilbage mellem fisse og røv. Han slikkede røvhullet, så det blev rigtig vådt. Bløde våde cirkelbevægelser. Kenneth gjorde tungen hård og pressede spidsen indenfor og tungekneppede hendes røvhul. Maria klynkede. Det var så frækt.

Han slap hende, og tog sin t-shirt af, og trak ned i sine shorts og hjalp sin stive pik ud. Han trillede hende lidt tilbage på bolden, så hun passede i højden, da han bankede pikken op i hendes drivvåde fisse. Med et hårdt greb i hendes hofter kneppede han hende.

'Aaaahhh ja... mmmmm...' stønnede hun. Hun nød at blive fyldt ud af hans store dejlige pik. Mere! Hun kunne høre ham stønne, det var tydeligt, at han nød at tage hende. Hun klemte fissen sammen om pikken så hårdt hun kunne, og han kvitterede med at øge tempoet en smule. Inden længe kunne hun igen mærke den sitrende fornemmelse af en orgasme på vej, men inden hun nåede at sige noget, trak han sin stive pik ud, og satte den mod hendes røv. Hun stivnede. Det kom ikke bag på hende, at han gjorde det, men hendes uerfarenhed på området skræmte hende, og hun blev bange. ' Nej Kenneth... jeg...'

'Klap i med det klynkeri! Afbrød Kenneth hende skarpt. 'Har du glemt hvem der ejer din røv?!'

'Nej... det gør du, Kenneth!... men jeg...' hviskede Maria inden hun igen blev afbrudt.

'Lige præcis tøs, og jeg vil have den NU!'

Han pressede forsigtigt det tilsølede pikhoved ind i den drivvåde røv. Av! Det gjorde ondt, men hendes røvhul gav langsomt efter, da han pressede sig ind centimeter for centimeter. Det strammede og pressede, og Maria klynkede højlydt. Det gjorde virkelig ondt, at få ham helt ind. Da han endelig var i bund, holdt han pikken i ro, mens hans ene hånd gled ned til fissen. Han lod en finger lege med klitten, samtidig med at han langsomt trak sig ud igen, det var dejligt og det fik hende til at slappe lidt mere af i røven.

'Ahh du er så stram tøs!' stønnede Kenneth, mens han pressede sig ind igen. Helt i bund! Ahhhhh! Ind og ud, igen og igen, mens tempoet langsomt blev øget. Smerten fra røven blev til en nydelse, der sammen med fingeren på klitten, var ved at skubbe hende ud over kanten. 'Jeg vil høre dig komme, tøs!' stønnede Kenneth. Han fjernede fingeren og trak hende ned af bolden. Han pressede hendes overkrop ned mod gulvet, stadig med pikken dybt begravet i hendes røv. Han tog fat i hendes hestehale, og trak hendes hoved lidt bagover, og med den anden hånd holdt han fast i hendes hofte. Han lænede sig lidt ind over hende, og mens han med sin vægt holdt hende fast i en utrolig ukomfortabel stilling, kneppede han hende hurtigere og hurtigere. Av av av! Smerten vendte tilbage, men hele hendes krop begyndte at sitre og ryste. Hun jamrede højt af smerte og liderlighed, og da orgasmens bølger skyllede ind over hende, skreg hun. Det hele krampede. Fissen og røven sendte rystelser ud i hele kroppen, og pikkens hidsige pumpen, fik det til at blive ved og ved. Hun hørte Kenneth komme med høje støn. Han sprøjtede sin sæd langt op i hendes røv, og hun følte sig udspilet som aldrig før. Han holdt godt fast i hende, og først da de sidste bølger havde lagt sig i hende, trak han sig ud.

Maria følte sig blottet og sårbar. Hun var aldrig kommet så hårdt før, og hun var øm og træt og så uendelig tilfredsstillet. Hun var ved at tage sit tøj på. Den våde t-shirt klæbede til hende, og trusserne føltes ubehagelige med blandingen af fissesaft og sæd der klistrede, og ikke mindst blonden, der kradsede på den røde og ømme balde. Kenneth sad i den brede vindueskarm, og så hende klæde sig på. Hun følte sig snasket og klodset. 'Tøs, kom herover.' sagde Kenneth, da hun også havde fået bukserne på. Hun gik over til ham, og han trak hende nærmere. Med en finger under hagen løftede han hendes ansigt, så de så på hinanden. 'Hvad siger man så tøs?' spurgte han.

'T-tak Kenneth.' Hviskede hun.

Han bøjede sig frem og trak hende helt ind til sig og kyssede hende. Hun besvarede hans krævende og grådige kys, mens hendes hænder strøg over hans overkrop. Det var vidunderligt. Hun følte sig dejlig tryg i hans arme.

Han slap hende og skubbede hende blidt tilbage, med en hånd på hendes skulder.

'Det var godt min tøs. Vi ses på fredag!'

'øhh... her?' spurgte Maria.

'Du kan komme her og træne som du plejer i løbet af ugen, men på fredag skal vi ikke være her!'

'Okay. Hvor skal så vi være?' spurgte Maria nysgerrigt, velvidende at hun nærmede sig grænsen for hvad hun kunne tillade sig.

Kenneth rystede på hovedet og ignorerede hendes spørgsmål. Han hoppede ned af vindueskarmen og gik mod døren, men stansede så og så på Maria. ' Og bare lige for at du husker det tøs. Du knepper ikke andre og du piller dig ikke i fissen. Forstået!?'

Maria nikkede. 'Ja Kenneth, det er forstået.'

Han gik ud af salen og Maria fulgte efter, og så Rune komme op af trappen.

'Ej altså! Jeg troede lige jeg kunne nå at se træningen, og få nogle fif.' Sagde Rune og så oprigtig ærgerlig ud. Maria kunne næsten ikke udholde tanken om, at han kunne have vadet ind, mens hun lå næsten nøgen med Kenneths pik begravet langt oppe i røven. Hun rødmede og gik forbi dem begge, med armene krydset foran sig, for at skjule den våde t-shirt. Kenneth stoppede op foran Rune. Hun hørte dem snakke, men skyndte sig ned af trappen uden at høre om hvad.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.