BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hun følte sig skæv, mættet og så uendelig sårbar. Kenneth rejste sig fra sengen, og tanken om at han ville forlade hende, sendte en følelse af panik igennem hendes krop.
'Kenneth?' Hviskede hun.
'Hmm?' Han så på hende. 'Hvad?'
'Vil du ikke nok blive her i nat?' Sagde hun og så ned.
Kenneth trak vejret dybt, og så på hende uden at sige noget. Så sig dog noget! Maria kunne mærke tårerne presse sig på. Hun havde brug for omsorg og søgte det hos en mand, der aldrig havde givet hende andet end ordre og hård sex. Hun følte sig dum.
'Okay.' Han nikkede kort, og gik på badeværelset. Maria kunne høre ham børste tænder. Det måtte være med hendes tandbørste, for hun havde ikke en reserve. Hun smilte. Hun var så taknemmelig for, at han ville blive hos hende. Inden han kom ind i soveværelset, skiftede hun lagenet, det var så snasket ind i kropsvæsker, at hun ikke ville byde ham at sove på det. Hun tørrede sig selv med lagenet og smed det til vask. Charmerende! Hun gik hen foran sit store spejl og drejede sig, så hun kunne se sin ende. Hun strøg blidt over de hævede mærker det var ved at blive blå. Hun havde aldrig i sit liv oplevet smerte, som da han slog hende med ledningen, men hun elskede dem. Det her var vanvittigt. Hun var blevet vanvittig!

'Kom så i seng tøs.' Maria havde ikke hørt Kenneth komme ind i soveværelset, og fór forskrækket sammen. Hun skyndte sig over til ham, og gled ned under dynen. Kenneth trak hende ind til sig, så han nærmest lå halvt ind over hende.
'Kenneth?' hviskede hun.
'Hmmm.'
'Tror du mærkerne kan ses i morgen?'
'De kan ses om en uge, tøs, og læg dig så til at sove.' Sagde Kenneth træt og klemte hende hårdere ind til sig. Shit! Hun havde en halv aftale med Louise om en strandtur efter arbejde i morgen. Med lidt held blev det måske regn...

SEX I DAG?

Hun havde svært ved at sove. Hun lå og lyttede til Kenneths tunge og rolige åndedræt. Hun så beundrende på ham, hold nu op han var lækker. Hun fik vristet en arm fri, og strøg hans mørke kraftige hår forsigtigt. Han så fredfyldt ud i sin søvn. Maria aede blidt hans kind, og hun kunne mærke de daggamle skægstubbe kradse mod fingerspidserne. Hun havde lyst til at kysse hans læber, men hun kunne ikke nå, og hun var klemt fast under ham. I stedet kyssede hun hans brystkasse. Hans duft var fortryllende, varm og maskulin, og den gjorde hende så liderlig. Hun strøg over hans bryst og ned over hans mave. Hun havde aldrig været sammen med en mand, der var så veltrænet. Musklerne stod tydeligt frem, uden at han på nogen måde var pumpet. Han var helt perfekt. Den nysgerrige hånd fortsatte ned, og greb blidt om hans fantastiske pik, der lå varm og blød i hendes hånd. Hun klemte den blidt og den svarede igen med små ryk. Hun blev modigere og tog hårdere ved den. Pikken begyndte at blive halvstiv.
'Så pilfinger! Læg dig til at sove, eller jeg henter klemmerne igen.' Gryntede Kenneth søvnigt. Maria trak hurtigt hånden til sig. I en hurtig bevægelse vendte han hende om, så hun kom til at ligge med ryggen til ham. Han trak hende tæt ind til sig, og hun skulle virkelig styre sig for ikke at trykke røven mod hans pik. Hun var liderlig igen og sukkede i protest inden hun endelig faldt i søvn.

Maria så vantro på sin telefon, som lige havde vækket hende. Hun følte sig på ingen måde udhvilet, og ønskede bare at putte sig ind til Kenneth og glemme alt om at tage på arbejde. Efter at have trukket tiden et par minutter, fik hun sig vristet fri af ham, og kom ud af sengen. På vej ud af soveværelset studerede hun igen sin bagdel i spejlet. Hun blev varm i kinderne. Det ophidsede hende at se og føle ved den medtagede hud. Åhh tiden gik hurtigt her til morgen. Hun skyndte sig i bad. Hun havde sine faste morgenrutiner, men det var så distraherende, at have en lækker mand sovende i sin seng. Hun vaskede hurtigt håret og var næsten færdig, da hun hørte ham komme ud på badeværelset. Han gik hen til toilettet og tømte blæren stående. Maria lurede ud på ham, og nød synet at hans stærke krop, og hans viltre morgenhår. Hvor så han dog dejlig ud. Maria sukkede og følte sig endnu engang liderlig. Hun havde ikke tid til det her, hun skulle cykle om 20 minutter, hvis hun skulle nå på arbejde til tiden. Hun stod ud af badet.

'Godmorgen Kenneth'
'Gå ind i badet igen, tøs' sagde Kenneth og gik over imod hende.
'Jeg har ikke tid, jeg er nødt til at køre om lidt.' Sagde Maria og så ned.
'Siger du nej til mig, lille tøs!?' Hviskede Kenneth. 'Tror du det er en god idé?!' Han snoede en våd tot af hendes hår rundt om sin pegefinger, og trak let nedad.
'Jamen jeg.... Kenneth jeg...' Hakkede Maria endnu engang.
'Hmm... trodsig! ' Sagde Kenneth, og trak hårdere ned i totten, så hun måtte gå ned på knæ.
'Men...' Maria hviskede sin indvending på trods af hun godt vidste, det ikke nyttede noget. Han slap hårtotten og tændte for vandet. Maria sad urørlig på knæ foran ham. Hun gøs, da de afkølede vandstænk ramte hende. Hun hørte ham rode i hendes udvalg af shampoo, balsam og showergels. Han brummede utilfreds. Maria tænkte, at han nok ikke var helt tilfreds med de meget feminine duftnoter, det alt sammen indeholdt. Det eneste neutraltduftende var intimsæben, og hans valg var da også faldet på, at den måtte gøre det ud for både shampoo og showergel. Han vaskede sig mens Maria blev tiltagende rastløs. Da han havde skyllet alt sæben af tog han fat om hendes hage og løftede hendes ansigt så de fik øjenkontakt.
'Giv mig et blowjob magen til det du gav din ex!' Sagde han, og så på hende med en udtryksløs mine. Shit! Maria rødmede øjeblikkeligt. Det føltes flovt, at blive mindet om det, hun havde lavet med Christian i går. Og lidt akavet fordi Kenneth forholdt sig passiv, det havde han ikke gjort før. Hun så på hans halvstive pik, og lod hænderne glide op af hans våde lår. Hun kunne ikke huske præcist hvad hun havde gjort ved Christian, men hun kunne huske essensen, og det måtte være godt nok. Hendes hænder fortsatte om til hans røv, hvor hun kærtegnede de faste balder. Hvor var det lækkert, at få lov til at røre ved ham, og det sitrede i fingerspidserne, da de gled over hans bløde hud. Hun rykkede lidt tættere på ham, og kyssede hans lår. Hun ville gerne se ham i øjnene, men vandet løb ned ad ham, og lige i ansigtet på hende. Hendes tunge løb over hans hud, og fandt vej til hans nosser. De var glatte og faste, og hun nød at kysse og sutte dem. Marias fisse blev smaskvåd, og hun skulle minde sig selv om, at det ikke var den det handlede om nu. Desværre! Hans pik var ved at være helt stiv, og hun tog om den og gned den blidt. Forsigtige lette strøg op og ned af det stive skaft. Maria følte, at hans pik var noget helt særligt, og den skulle få den ærbødige opmærksomhed, den havde krav på... som han havde krav på! Hun kyssede den forsigtigt og blidt fra roden til pikhovedet. Hendes tunge cirklede legede rundt om pikhovedet. Langsomt og pirrende. Da hun endelig åbnede munden og tog ham ind centimeter for centimeter, kom der et tilfreds støn fra ham. Pikken kom ikke længere ind, end hvad der kunne være i hendes mundhule, resten at den måtte vente lidt endnu. Hun begyndte forsigtigt at sutte, mens hun langsomt øgede tempoet. Hun gjorde sig virkelig umage med at variere tungen og læbernes fasthed. Hendes ene hånd kærtegnede hans baller og lår, mens den anden gled over hans veltrænede mave, og ned til hans nosser, som hun krammede blidt i hånden. Hendes egen liderlighed, fik hende til at øge intensiteten yderligere. Hun tog pikken længere og længere ind, og koncentrere sig om, at tage ham helt til roden. Det var stadig ikke uden besvær, at tage en så veludrustet mand i munden. Hun kæmpede med brækrefleksen, og nogle enkelte gag-lyde undslap hende da også. Vandet plaskede ned i ansigtet på hende. Det var tarveligt af ham at stå sådan, for det berøvede hende muligheden for at dufte og smage ham, og så ville hun virkelig også gerne se ham i øjnene. De smukke og intense blå øjne. Maria krammede sit ene bryst og klemte brystvorten hårdt. Ahh, stadig øm. Det var så frækt, og stadig med pikken dybt nede i sit svælg, æltede hun brystet hårdt.
Savl og vand drev ned af hendes hage, da hun trak hovedet tilbage for at få luft. Hun suttede forsigtigt på pikhovedet mens hun fik åndedrættet under kontrol, og gjorde sig klar til at tage ham ind igen. Da hun endnu engng tog ham til roden, gik der ikke længe, før hun kunne mærke pikken sitre og blive stenhård. Hun var ikke i tvivl om, at han kunne lide, at have pikken begravet dybt i hendes hals. Hans åndedræt blev mere overfladisk, og hun gik over til at sutte ham hårdt og hurtigt. Da hun igen tog fat om hans nosser og masserede dem blidt, skød han med et støn sin varme ladning af i munden på hende. Hun gjorde sig meget umage og slugte hver en dråbe. Hendes læber sitrede og ilden i hende brændte intenst. Hun var liderlig og uforløst. Igen! Hun rykkede sig lidt tilbage, så hun kunne se op på ham uden at få vand i øjnene. Han så ikke uvenligt på hende, og han havde antydningen af et smil i den ene mundvig. Maria var ikke helt sikker på at det var en god ting.

"Hvad siger man så, tøs?"
"Tak, Kenneth." Sagde hun og sænkede blikket igen. At fastholde det længere ville have været en provokation.
Han slukkede vandet og gik ud af badet.
"Jeg er sikker på din ex var glad for den behandling, ikke?!"
"Jo, Kenneth, det var han."
"Hmmm, det er nu ikke noget jeg gad sidde og vente på en trappesten for, men det var udmærket tøs." Sagde han toneløst, mens han tørrede sit hår.
Varmen skød op i Marias kinder, og hun havde svært ved at skjule stoltheden over, at han var tilfreds med hendes blowjob.
"Jeg troede du havde travlt?" Sagde han henkastet og rev Maria ud af sine tanker og tilbage til morgenstressen.
"Shit!Shit!shit!!!" Udbrød hun og kom på benene. Ind i soveværelset, fandt telefonen. Pis! Hun skulle være kørt for 5 min siden, og hun var stadig nøgen og våd over det hele. Hun løb rundt i lejligheden, for at finde tøj og sko og pakke tasken. Hendes hår tog som altid en evighed om at blive føntørret, hun brugte tiden på i hovedet at forfatte den sms, hun ville sende til sin chef, når hun havde et overblik over hvornår hun realistisk set kunne møde. Heldigvis havde hun først møder op ad formiddagen, men hun hadede at komme for sent. Det virkede så sjusket.
Hun så Kenneth komme gående ind fra køkkenet med et glas vand og et æble. Han satte sig ved bordet i stuen kun iført sorte tights. For fanden da! Han sad helt afslappet og ordnede noget på sin telefon. Han så ikke ud til at have travlt. Overhovedet!

Endelig! Håret sad i en knold, det var den frisure det krævede mindst tid. En hurtig makeup var det også blevet til. Hun havde taget en tynd hvide skjorte og et par løse blå bommuldsbukser på. Let og sommerligt, og ikke noget der strammede på de meget ømme baller.
"Kom herind, tøs!" kaldte han fra sin plads i stuen.
Åh nej, hvad nu!? Hun skyndte sig derind.
"Jeg har lige to ting inden du går." sagde han, og så op fra sin telefon.
"Ja, Kenneth". Sagde hun og prøvede på ikke at virke utålmodig.
"Er du sikker på, du rørte ved dig selv, da du suttede den af på din ex? "
"Øhhh... hvad mener du?"
"Jeg mener, ragede du dig selv på patterne, da du suttede den af på din ex, tøs? " Spurgte han insisterende.
"N-nej... det mener jeg ikke... " Hun så ned på sine fødder. Hun kunne godt regne ud, hvor den her samtale bevægede sig hen. Pis!
"Hmmm...!"
Inden hun kunne nå at fremstamme en undskyldning, talte han igen.
"Uartige lille tøs! Men det lader vi ligge denne gang!"
"Tak Kenneth." Hviskede hun.
"....og det andet... her!" Han rakte hånden frem, og lod en bilnøgle falde ned i hendes hånd. Hun så overrasket på den.
"Du er en uopdragen og klynkende tøs, der har meget svært ved at forstå de simpleste regler! Men jeg synes alligevel du gør små fremskridt, og jeg tror du er ved at forstå, at det kan betale sig at adlyde. Du kan aflevere bilen når vi ses i morgen. Og smut så! " Han så på sin telefon igen, og fortsatte det han havde været i gang med.

Maria havde ikke lige regnet med, at blive smidt ud af sin egen lejlighed, men med en bil kunne hun nå på arbejde til tiden, hvis trafikken ikke var alt for slem. Hun skulle heldigvis den modsatte vej af morgenmylderet. Da hun kom ned på gaden, så hun på nøglen, en Mazda! Hun kiggede skiftevis op og ned af gaden, mens hun trykkede på nøglen. Endelig! Dèr var noget der blinkede. Den holdt et par ejendomme væk. Det var en høj sort Mazda, med et stort bagagerum fyldt med kasser. Hun satte sig hurtigt ind, og rettede sædet op, så hun sad godt. Med begge hænder på rettet, tog hun en dyb indånding, pustede ud og lukkede øjnene. Hun skulle lige have helt ro på kroppen inden hun kørte. Hun ville ikke gennemtænke aftenens og morgenens begivenheder nu, det var der slet ikke tid til! Men hun skulle lige have orden på tankerne. Hun rettede på bakspejlet og så på sig selv. "Du er på dybt vand, Maria! Rigtig, rigtig, rigtig dybt vand!" Hun genkendte godt den følelse som gennemsyrede hende, men som hun ikke ville sætte ord på. Det var alt for tidligt, alt for overvældende og bare alt for fucked up! Hun trak vejret dybt igen. Bilen duftede af ham! På passagerersædet lå en mørkegrå hættetrøje. Hun tog den op og tog en dyb indånding ned i den. Uhmmm.! Den duftede kraftigt af ham, hans kropsduft og parfumen der komplimenterede den perfekt. Hun fik hjertebanken, åndenød og en ubændig trang til at løbe tilbage til lejligheden. Stop så! Hun lagde trøjen tilbage på sædet, og startede bilen.

"Hey, jeg bliver nødt til at udsætte strandturen til en anden dag. Der er super travlt på job." Skrev Maria i en SMS til Louise i middagspausen. Det var godt nok løgn, men hun orkede ikke bortforklare diverse blå mærker. Svaret kom hurtigt: "Helt ok, jeg tager afsted med Fie. Vi kommer hjem til dig med noget sent aftensmad." Fint! Alt andet end stranden!

Endelig fri! Dræbende kedelige møder, der trak ud i en uendelighed! En kvælende varme, der kunne sløve enhver. Fanden tage Kenneth! Hendes røv havde brændt hele dagen. Nu ville hun hjem og smide tøjet og smække benene op. Hun glædede sig også til at pigerne kom med aftensmad. Hun parkerede bilen og gik op i lejligheden.... I selskab med hættetrøjen! Hvor teenage-agtig måtte en voksen kvinde have lov at være!? Hun følte i hvert fald, at hun var tæt på grænsen. Hun følte sig åndsvag, men den kom altså med alligevel. Da hun låste sig ind i lejligheden, kiggede hun sig omkring. Hun vidste jo godt han ikke var der mere, men hun ville lige være helt sikker. Der var tomt! Og der var ingen spor efter ham. Han havde endda redt sengen og vasket det glas op han havde brugt.

Ahh! Af med tøjet. Hun gik nøgen rundt for at blive afkølet lidt. Hun hentede en cola i køleskabet og smed sig på sofaen med sin telefon. Som aftenen før, forsøgte hun at stalke ham på de sociale medier. Uden held! Da hun Googlede hans navn, kom nogle artikler op, fra diverse lokalaviser. De omhandlede alle fitnesscenteret og diverse sideløbne forretninger. Hun lagde telefonen fra sig og faldt i søvn.

Hun vågnede ved lyden af dørtelefonen, og hun kom på benene, ør og forsovet.
Ja?" kvækkede hun i røret.
"Luk op sveske, der er mad!" Kommanderede Louise på sin sædvanlige direkte facon.
Maria låste op, og skyndte sig ind i soveværelset for at finde undertøj og en let kjole.
Pigerne kom grinende ind i lejligheden. Fie bar på en stor brun pose, som Louise kommanderede hende ud i køkkenet med, da den åbenbart skulle på køl.
"Hej, var det godt på stranden?" Sagde Maria smilende, hun var efterhånden vågnet helt op.
"Ja for pokker! Det var træls du ikke kunne komme med. Har du noget imod at jeg snupper et bad inden vi spiser?" Spurgte Louise og var allerede på vej ud på badeværelset.
"Nej selvfølgelig ikke." Smilede Maria. Hun elskede Louise. Hun var så befriende at være sammen med. Sjov, intelligent og så var der aldrig noget pis med hende. Bevares, Maria var da også glad for sine andre veninder, men Louise var der ingen der kom op på siden af.

Mens Louise badede, fortalte Fie om Anders, hun havde mødt i byen. De havde ses nogle gange i løbet af ugen, og hun mente der var noget at bygge på.
Louise kom ud af badet. "Maria må jeg ikke låne en kjole eller noget af dig, der er kommet en del saltvand på min, det klistrer!"
"Jo da, du tager bare noget i skabet." Maria og Louise, brugte næsten samme størrelse, og var ca. lige høje, men var proportioneret forskelligt. Maria havde fyldige bryster og hofter, med en slank talje, hvor Louise var mere lige op og ned, dog stadig på en feminin måde. Bukser kunne de ikke dele, men det gik nogenlunde med kjoler. Louise kom ind i en luftig rosa kjole, som Maria vidste at hun aldrig selv ville have valgt at købe. Fie rejste sig for også at tage et bad. Maria smilte, og skulle lige til at kommentere Louises kjolevalg, men stivnede ved synet af, hvad Louise kom med i hænderne! Hættetrøjen! Og det så Louise godt. Hun fik et triumferende blik i øjnene.

"Og hvem tilhører den her så?" sagde Louise og smilte skævt.
"Øhhh... Christian! Han glemte den, i går!" sagde Maria, og prøvede at lyde overbevisende.
Fie stansede og så på den famøse trøje. "Er det ikke lidt varmt, at have den på i de her dage?!" sagde hun henkastet.
"Det tænkte jeg også" sagde Louise og holdt den op, så den foldede sig helt ud. "Og, Maria... hvornår er Christian blevet instruktør i et fitnesscenter?" sagde hun med overdramatisk kunstpause, som var hun Sherlock Holms, og vente trøjens ryg over mod Maria, så hun kunne se, at der stod KR FITNESS med hvide bogstaver, og nedenunder stod der INSTRUKTØR.
"øhhh..." sagde Maria igen, og blev meget rød i hovedet.
Louise stirrede på hende og smilte endnu bredere. Hun smed trøjen på en stol og satte sig irriterende tæt op ad Maria. "Kom Fie, vi er nødt til lige at tjekke ud hvem, der arbejder i det der fitnesscenter. Louise hev sin telefon frem og søgte på KR Fitness. "Ahh her!" Hun skævede provokerende til Maria, og Maria kunne næsten ikke være i det. "Og hér... personale. Neeeej Maria se, der er billeder af dem alle sammen. Nu håber jeg bare siden er opdateret, så vi er sikre på at se ham!" Fie grinede højt, og Maria græmmede sig. Havde det været alle andre end Kenneth, havde det ikke været pinligt, og så havde Louise allerede vidst alt om det.

"Hmmmm.... hvem kan det mon være?! De ser dæleme godt ud alle sammen, hva', Fie?! Hvem tror du det er?"
"Hvad med ham dér, lidt ung, men klart Marias type!" Fie havde peget på Rune. Og hun havde ret i den forstand, at det var ham der lignede Christian mest. Louise så granskende på Maria. "Nej det er ikke ham!"
"Ej hvor er i åndsvage!" sagde Maria med påtaget irritation.
"Så,så... fniste Louise. Er det ham her?" Louise pegede på en, der hed Lucas, mens hun så på Maria. Hun afviste selv, og spurgte igen, og igen. "Er det måske en kvinde?" Fniste Fie, da Louises udspørgen ikke rigtig gav pote. "Nej!" svarede Louise på vegne af Maria, "Jeg tror det er ham her!" Louise stirrede intenst på Maria, og hun blev bekræftet, da Marias ansigtskulør skiftede til bordeaux.
"Oh la la... lad os se hvad der står. Kenneth Ravnsdahl, indehaver, 35 år, uddannet fysioterapeut og instruktør... Bla.. Bla... Ham skal du da ikke være så flov over, han ser dæleme da godt ud." sagde Louise, og smilte. Fie rejste sig fnisende og gik i bad.

Få sex i dag

Da Maria og Louise var alene, kiggede Louise granskende på Maria. "Hvorfor er han hemmelig?"
Maria rømmede sig, det var ikke et spørgsmål hun havde lyst til at være alt for ærlig omkring. "Det er meget nyt... og det er meget fysisk, hvis du forstår, og... så er han ikke en man nødvendigvis har lyst til at tage med hjem for at præsentere for de gamle!" sagde Maria uden at lyve.
"Så i hygger jer bare?" spurgte Louise nysgerrigt, og Maria nikkede. "Godt for dig," sagde Louise, "Du trænger også tit at more dig lidt!"

Maria blev brutalt vækket af sin alarm, som hvad der føles som midt om natten. Hun så på telefonen, den var god nok, det var faktisk morgen. Skuffende nok lå der ikke nogle beskeder fra Kenneth af nogen art. De skulle jo ses i dag, havde han sagt. Det glædede hun sig vanvittigt meget til, men lige nu var hun temmelig mat i kroppen. Efter de havde spist den medbragte sushi, var der gået lidt hvidvin i den, og det var blevet temmelig sent inden pigerne var gået. Maria trøstede sig ved tanken om, at hun stadig havde Kenneths bil. Det gav hende mulighed for at daske lidt længere tid i sengen end normalt. Det havde været en intens uge, og det var dejligt, at det endelig var fredag... og snart weekend. Hun lagde sig træt om på siden og borede hovedet ned i hættetrøjen, som hun havde sovet i arm med.

Maria tjekkede sin telefon som en besat igennem hele arbejdsdagen. Så skriv dog! Og den grå mus til Helene, som Maria var dømt til at dele kontor med, havde til sidst spurgt om der var noget galt, da Maria endnu engang havde kylet sin telefon arrigt ned i en skuffe. Marias første indskydelse var at hvæse, at hun skulle blande sig uden om, men besindede sig. Helene ville uden tvivl begynde at hyle hvis Maria var alt for strid. Og som hendes chef havde sagt, så skulle Maria i den næste tid tage Helene lidt under sin vinge. I guder! Maria havde fra dag ét sat Helene i bås, som en forsigtig lillepige-type, der alene af den grund aldrig ville blive til noget... hvad ville hun dog i den her branche?! Bevares, Maria var også pligtopfyldende og ordentlig, men hun var også dristig, åbenmundet og modig i forhandlingssituationer. Det var måske det, hendes chef håbede ville smitte af på Helene... men det anså Maria ikke som sandsynligt. "Nej, jeg venter bare på en vigtig besked!" Fik Maria svaret med tilkæmpet høflighed.

Maria gik et par timer før. Hun orkede ikke være på job længere. Det var så frustrerende ikke at vide noget, og i det her humør, var hun alligevel ikke særlig produktiv. Hun parkerede bilen neden for ejendommen, og hun var ikke mere end lige kommet ind i lejligheden, før hun fik en sms. Det gibbede i hende og hun holdt vejret mens hun læste. En adresse! Og nederst stod der "Du har en time, fra nu!" Shit! Hun kendte ikke adressen, og slog den op. Okay! Et nybyggerkvarter. Maria kendte godt området, der indtil for et par år siden, bare havde været en mark uden for byen. Hun kunne se, at det ville tage mindst 25 minutter at komme derud i bil... og muligvis længere, da det jo var fredag eftermiddag. Hun måtte virkelig rubbe neglene, og hun skyndte sig i bad. Hun var grundig med skraberen, for hun ville gerne fremstå så lækker som muligt. Det var lidt svært med tøjet, for hvad pokker tager man på, når man ikke ved hvad man skal?! Det var der nu ikke tid til at dvæle for meget ved. Hun valgte en lys kjole med små lyserøde kirsebærblomster på. Den fremhævede formerne og kunne gå an til det meste. Hun flettede håret og hoppede i nogle flade hvide sko med blonder. Hun så sig i spejlet. Hun så sød ud! Hun lignede i hvert fald ikke en, der var på vej ud til en mand, der behandlede hende som en.... en?! Ej, det ord kunne hun alligevel ikke få over sine læber! Taske! Haps! Ned i bilen. Hun startede motoren, og så på uret. Pis! Det blev godt nok snært om hun kunne nå det.

Turen gennem byen gik overraskende nemt, men hun kom alligevel 5 minutter for sent. Hun parkerede bilen i indkørslen ved nr. 24, som der havde stået i SMS'en. Hun ringede på dørklokken. Shit hun var nervøs. Hvis hun skulle have gættet hvor han boede, ville hun nok aldrig have troet det var et sted som her. Hun ville nærmere have gættet på en ejerlejlighed inde i centrum. Der skete ikke noget. Hun ringede på igen! Hun nåede lige at tænke om hun havde misforstået noget, og var gået forkert, da døren blev rykket op. "Du kommer for sent!" sagde han som det eneste. Han var iført sorte bukser med et sort glat bælte, og en mørkeblå skjorte med opsmøgede ærmer. Hans mørke hår var sat med voks, og han duftede vidunderligt. Så lækker! Han vendte sig og gik ind i entreen. Hun fulgte efter ham ind i et højloftet køkkenalrum. "Undskyld Kenneth, der var utrolig tæt trafik på vej herud." Sagde Maria, og sænkede hovedet lidt. Han stoppede brat og vendte sig og så på hende. "Du lyver for mig, tøs" sagde han skarpt. Maria skælvede let, han havde ret, men hvordan kunne han vide det?

"Undskyld, Kenneth." hviskede hun. Han gik videre, og hun fulgte efter. Der duftede dejligt af mad, og da de gik forbi spisebordet, kunne hun se at der var dækket op til fire. De kom ind hans soveværelse og han satte sig på sengekanten, med spredte ben. "Kom herover" sagde han i et blidere tonefald end før. Hun stillede sig mellem hans ben, helt tæt på ham. Hans hænder gled op af bagsiden af hendes ben og op under kjolen. De stærke hænder kærtegnede blidt hendes baglår og baller. Maria sukkede. Det var så dejligt. Hun kunne mærke sin fisse trække sig sammen i liderlighed, og da han trak hendes trusser ned til knæene stønnede hun forventningsfuldt. Hans hænder fandt tilbage til hendes baller og kærtegnede dem meget blidt. "Jeg havde faktisk glædet mig til, at hygge mig lidt med min lille tøs, inden vi får gæster." sagde han meget lavt. "Men nu må jeg i stedet bruge tiden på at straffe dig... igen!" Da han udtalte det sidste ord, havde begge hans hænder fundet hver deres hævede mærke fra ledningen, som han trykkede fingrene i. Av! Maria gav sig lidt, men prøvede at kontrollere sig selv, så hun ikke jamrede så meget, og kun et lille gisp undslap hendes læber. Han slap hende igen og skubbede hende blidt væk med en hånd på hendes hofte, og rejste sig op. Maria sagde ikke noget, hun var blevet nervøs, og kunne mærke håndfladerne blive klamme. Straf?! Hendes tanker gled et par dage tilbage. Afstraffelsen han havde givet hende sidst sad stadig i kroppen på hende. Hun var enormt tændt, men nervøsiteten var ved at få overtaget.

"Fortæl mig hvorfor jeg er nødt til at straffe dig! " Sagde han blidt og lod en finger glide hen over hendes ene bryst. Da han ramte brystvorten, rejste den sig, så den tydeligt kunne ses gennem stoffet.
"Fordi jeg kom for sent, Kenneth." Sagde hun med dirrende stemme.
"Det er rigtigt, tøs. Du valgte at komme for sent. Synes du virkelig, at det er i orden at lade mig vente? " Sagde han og nulrede den struttende brystvorte mellem fingerspidserne.
"Nej Kenneth, det er det bestemt ikke. Undskyld. " hviskede hun.
Fingeren fortsatte til det andet bryst, hvor brystvorten også her rejste sig struttende under hans finger.
"Er der andet du bør straffes for, tøs? "
Maria sukkede. Hans blide berøring beroligede hende, og liderligheden fik igen overtaget.
"Ja!" hviskede hun. "Jeg løj for dig, undskyld Kenneth."
"Ja det gjorde du! Og det er meget alvorligt, tøs. Jeg vil sørge for, at du husker, at det er fuldstændigt uacceptabelt, at lyve overfor mig!"
Marias kinder blev røde af skam. Det var først nu det rigtigt gik op for hende, hvor alvorlig en fejl det var, at hun pr. automatik havde fyret en hvid løgn af. Hun måtte virkelig tage sig sammen og overveje sine ord nøjere fremover.
"Tak, Kenneth. Jeg er meget taknemmelig for at du er så tålmodig med mig."

Han slap hende, og lagde en guidende hånd på hendes skuldre og førte hende over til sengen.
"Læg dig på maven" sagde han, og pressede hende ned. Hun lagde sig til rette på den bløde dyne og mærkede igen nervøsiteten komme snigende. Han trak hendes trusser helt af, og løftede kjolen op på ryggen af hende, så hun lå nøgen fra lænden og ned. Han strøg hende fra ballerne og ned over lårene og tilbage igen, og bøjede sig ind over hende og kyssede den ene balle. Hans hånd gled ned mellem hendes ben, og trak dem lidt fra hinanden med et lille ryk. Maria sukkede, da hans fingre strejfede hendes fisse og han, med tænderne, blidt nappede hende i ballen. Han stak to fingre op i hende, og hun kunne mærke at fissesafterne løb ud af hende, da han trak dem ud igen.
Han rejste sig igen, og hun hørte ham åbne bæltet. Men i stedet for den forventede lyd af lynlåsen, der blev åbnet, var det i stedet den karakteristiske lyd af bæltet der blev trukket ud af stropperne. Shit! Maria kneb øjnene sammen, og tog en dyb indånding.

"Du kom 5 minutter for sent, derfor får du 5 slag i røven." sagde han og tog bæltespændet i højre hånd og snoede bæltet én gang rundt om hånden. "Og så får du 20 slag på baglårene, fordi du løj." Maria gispede overrasket. Fuck.... nej! Det var noget mere end hun havde frygtet.
"Og så får du lige en advarsel, tøs: skulle du nogensinde finde på at lyve for mig igen, slipper du ikke med en fordobling." sagde han med hævet stemme, inden han råbte: "Er det forstået?!"
Maria fór sammen, men fik fremstammet et forsigtigt: "Ja, Kenneth, det er forstået."
"Så lad os for din skyld håbe, at du har ret!"
Maria gyste, da han langsomt trak bæltet hen over hendes røv. Det kildede på huden, men med èt trak han hurtigt bæltet til sig, svingede det i luften, og slog det ned midt på hendes røv. Hun ville virkelig gøre sig umage for ikke at pive, og det lykkedes til dels. Kun et lille klynk kunne høres. Hun holdt fast i dynen med begge hænder og tog en dyb indånding, "Et! " sagde hun og bed tænderne sammen og forberedte sig på det næste slag. Det havde på ingen måde gjort lige så ondt som ledningen, det var en varmere smerte og den var nemmere at udholde.
"Dygtig tøs." Sagde Kenneth, og svingede bæltet igen. Slaget landede præcis det samme sted som første gang. Av! Det kunne bestemt mærkes. "To!" Stønnede hun. Maria formåede at holde fokus på at tælle og styre sit åndedræt ved de efterfølgende slag. Da femte slag faldt med samme minutiøse præcision lige midt på ballerne, men med noget større styrke, kunne hun ikke holde det inde mere, og hun klynkede højt inden hun fik fremstammet: "F-fem! "
"Sikke dygtig du er." Roste Kenneth, og kærtegnede hendes røv blidt.
"Mange tak, Kenneth... aaahhhh!" stønnede hun, da hans hånd fandt hendes smaskvåde fisse. Han stak igen to fingre op i hende og fingerkneppede hende temmelig voldsomt. Åh ja! Mere! Hendes sultne fisse tog gladeligt imod, og hun stønnede af skuffelse da han fjernede fingrene igen. Han lænede sig med et knæ i madrassen ind over hende og med et tag i fletningen trak han hendes hoved lidt bagover.
"Se her!" Han holdt sin våde hånd op foran hendes ansigt. Han samlede fingrene og spredte dem igen, så fissesaften trak tråde mellem dem. "Liderlige so!" Hviskede han og proppede de glinsende våde fingre i munden på hende. Maria kendte udmærket sin egen smag, og suttede gladeligt fingrene rene, på samme måde som havde det været en pik, hun havde i munden. Da fingrene var helt rene, trak han hånden til sig, og tog hendes hånd og pressede den mod sin pik. "Mærk hvor hård du gør mig, lille tøs." Maria krammede ivrigt pikken gennem bukserne. Hun forsøgte at gnide den, men han fjernede igen hendes hånd og hviskede: "Når jeg er færdig med at straffe dig, så knepper jeg dig i kæften." Han rejste sig i et hurtigt ryk, og Maria hørte ham tage bæltet i hånden igen. Hun var fortrøstningsfuld, for selvom hun stadig havde majoriteten af sin straf til gode, var bæltet til at holde ud, og så var det så forbandet sexet at blive straffet på den måde.

Hun nåede en dyb indånding inden det første slag på baglårene faldt. Da det ramte, tabte hun vejret. Bæltet havde ramt lige under ballerne, med væsentlig hårdere styrke end på hendes røv. Av! Maria fik øjeblikkeligt tårer i øjnene. Hun tilkæmpede sig endnu en indånding inden hun klynkede "Et"
Shit det var anderledes at blive slået på lårene. Smerten var mere hård og stikkende, og bare mere smertefuld. Næste slag ramte med overlap lidt under det første. Maria var denne gang mere forberedt, men smerten pressede hende alligevel, så hun måtte anstrenge sig for at tælle "To".

Hvert slag overlappede det forrige og han slog med eksakt præcision. Da hun talte det 8. slag, kunne hun ikke skjule sin gråd længere. Tårerne løb, og hun havde svært ved at overskue de mange slag hun havde igen. Det var virkelig smertefuldt, og jo længer slagene krøb ned af låret, jo mere følsom blev hendes hud, og da han samtidig slog hårdere og hårdere, var hun lige ved at miste modet.

Snot og tåre væltede ud af Marias ansigt. Hendes hænder knugede dynen, så hendes knoer blev hvide. Smerten gjorde hendes vejrtrækning overfladisk og hurtig. "15.... Nej 16... nej..." Jamrede hun. Hun havde mistet overblikket. Det summede i hele kroppen, hendes lår sved og hendes hoved var tomt. Han slog igen, og hun anede ikke hvad hun var kommet til. Hun græd højt og hulkende. "17!" råbte Kenneth.
Han slog igen og Maria fattede sig så meget, at hun formåede at tælle resten rigtigt. Det sidste slag ramte hårdt lige over knæhaserne, og i en blanding af smerte og lettelse råbte Maria: "20... hhhhnnn t-tak, Kenneth...!" Hun var svedig og svimmel, og nåede ikke rigtigt at komme til sig selv, inden hun blev vendt rundt. Kenneth havde smidt sit tøj og hoppede nu op og satte sig overskrævs på hendes brystkasse. Hendes arme blev klemt ned af hans knæ, og med en hånd bag nakken på hende, lænede han sig frem, og pressede sin stive pik ind i munden på hende. Hun kunne ikke gøre modstand, og da han pressede i bund, kæmpede hun voldsomt med brækrefleksen. Han kneppede hende fast og rytmisk, og da han endelig trak sig så meget ud, at hun kunne få luft, løb slimet savl ud at hendes mund. Han pressede sig ind igen, og øgede tempoet, og kneppede hendes mund hårdt. Det gjorde ondt og var ekstremt ubehageligt, men Maria svømmede hen i liderlighed. Det var så grænseoverskridende for hende, at være fuldstændig underlagt hans magt, og det var det vildeste hun nogensinde havde prøvet. Kenneth måtte også være tændt, for da han stødte i bund efter tredje luftpause kunne Maria mærke det rykkede voldsomt i pikken, og han kom med et brøl i hendes hals. Kun langsomt slap han taget i hendes nakke og trak sig ud. Det fik hende til at hoste kraftigt og hun gylpede en slimet blanding af sæd og savl op, mens hun hev efter vejret. Da han endelig rejste sig fra hende, rullede hun om på siden og fik hostet igennem. Shit!

Maria hørte ham tage tøj på, mens hun lå urørlig med ryggen til ham. Det her var vanvittigt, og hun skulle lige sunde sig lidt. På den ene side var hun ved at eksplodere af uforløst liderlighed, men på den anden side var hun brugt og udmattet. Det gibbede i hende, da han tog om hendes hofter, og trak hende ned til fodenden af sengen og lagde hende på ryggen med benene ud over kanten. Han spredte hendes ben og satte sig på knæ på gulvet imellem dem. Maria stønnede, da han gav hendes inderlår små kys, der langsomt bevægede sig op mod den våde fisse. Han slikkede skamlæberne forsigtigt, og hun kunne mærke, at det allerede sitrede i fissen. Da tungen gled over klitoris i små cirklende bevægelser, klynkede hun højt. Det var så lækkert! Han stak to fingre op i fissen på hende, og fingerkneppede hende blidt, mens han suttede på hendes klitoris. Åh ja! Hun var så tæt på, og hendes vejrtrækning blev hurtigere, og hun stønnede højere. Lige inden orgasmen kom brusende, trak han fingrene ud og rettede sig op. "Er det ikke ærgerligt at vi ikke har tid til mere, tøs? Havde vi dog bare haft 5 minutter mere!"

Hvad! Maria følte en voldsom vrede, og hun skulle lige til at brokke sig højt, da han sagde: "Hvis du vil nå at rette din makeup lidt inden de kommer, skal det være nu." Han smilte for sig selv og gik ud af soveværelset.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.