Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hvad fanden var det?! Hvad var det, der lige var sket her til aften i fitnesscenteret?! Tankerne kørte rundt i hovedet på hende, mens hun gik hjem gennem byen. Hun låste sig ind i sin hyggelige lejlighed. Udmattet, ulækker og forvirret. Hun gik ind i soveværelset og smed tøjet. Hun kunne lugte ham, hele hendes krop lugtede langt væk af ham. På vejen hjem, var det eneste hun kunne tænke på, et meget langt og varmt bad. Men nu var det som om hun ikke nænnede at vaske ham af. Hun var ikke klar til at slippe ham endnu. Øm og træt kravlede hun ned under dynen, og nød følelsen af det kølige sengetøj der smøg sig om kroppen. Hun lukkede øjnene og faldt hurtigt i en dyb søvn.

Da Maria vågnede næste formiddag, var det første hun gjorde, at lange ud efter telefonen. Hmm tre beskeder fra Louise. De havde i løbet af ugen snakket om at mødes lørdag. De havde ikke haft en konkret aftale, men Louise havde tydeligvis besluttet sig for, at det skulle være brunch, eftersom alle tre beskeder havde samme ordlyd: Brunch! Det var kun antallet af spørgsmålstegn og udråbstegn der varierede. Maria så på klokken. 9.40. Tja hvorfor ikke! Hun havde kun en aftale sidst på eftermiddagen med Christian, hendes ekskæreste. De skulle dele de sidste fællesting der var i den lejlighed de før havde haft sammen, men nu var hans. Ikke noget hun så specielt meget frem til.
Ok, vi mødes i Grønnegade 10.30. var beskeden til Louise. Maria stod op og gik på badeværelset. Mens vandet blev varmt, så hun på sig selv i spejlet. Der var blå mærker på begge hofter, og sår flere steder, hvor hans negle var gået gennem huden. Hun havde et blåt mærke på låret, og hendes hals var meget øm. Hun måtte rømme sig en del før hun fik lyd frem. Og så var der hendes hovedbund. Den var så forbandet øm, efter alt det rykkeri i håret. Hendes ene balde var også øm, men der var intet at se. Hendes lyserøde brystvorter blev stive ved synes af mærkerne og ømheden i kroppen. Hendes tanker blev ved med at kredse om aftenen før. Om Kenneth. Hun var aldrig blevet taget sådan før.

Louise havde en del på hjertet; hendes evnesvage eks, den fantastiske mand hun lige havde udset sig som næste erobring, problemer på jobbet og hendes lidt for dominerende mor. Samtalen blev styret af Louise, og Maria fik endelig tankerne væk fra aftenen før. Da Louise endelig havde lettet sit hjerte tilstrækkeligt, så hun på Maria. 'Hvordan har du det med at skulle se Christian senere?' Maria tænkte sig lidt om. Det havde været et hårdt brud for hende. Han havde meldt ud en dag, at han havde været sammen med en anden, og nu var han blevet forelsket i hende. Maria havde slet ikke set det komme. Men som ugerne var gået, savnede hun ham ikke mere. Nu synes hun bare han var latterlig. Var hans nye kæreste ikke lige lovlig ung?! Eller var Maria bare lidt bitter over, at Christians nye kæreste ikke var en dag over 25, slank og så blændende godt ud. Maria kunne ikke helt blive klog på det. 'Det er ok. Jeg regner ikke med det kommer til at tage så lang tid. Det er jo bare lidt køkkenting.' Sagde Maria og trak på skuldrene. 'Hmm i skal måske ikke have et afskedsknald? Plejer man ikke det?!' sagde Louise tørt. Maria begyndte at grine højt. 'Det plejer du måske?'
'ja.' Sagde Louise. 'Det er sådan en god måde at sige tak for nu.' De grinte begge to. Maria kunne ikke forestille sig at Christian skulle have lyst til et farvel og tak knald, når han lå og kneppede hende den smukke. Efter et par hyggelige timer med Louise, gik de fra caféen med en aftale om at mødes samme aften hos Louise, først drinks og så bytur bagefter.

Hjemme i lejligheden kørte tankerne igen. Kenneth. Kenneth. Kenneth. Hans brune hår, blå intense øjne og den markerede kæbe. Og de der stærke hænder og arme. Hun sukkede. Var han syg i hovedet som pigen på løbebåndet havde sagt?! Ville han mere med hende?! Ville hun mere?! Turde hun overhovedet?! Aaargh alle de spørgsmål. Men nu gjaldt det altså Christian. Hun havde haft jeans og skjorte på til brunch, men hun havde lyst til at klæde sig lidt pænere på til mødet med Christian. Hun ville se godt ud, han skulle ikke tro at hun var knækket. Hun fandt en hvid blondetop og en lys let nederdel med små lilla blomster på. Lagde en let makeup og flettede håret. Ja! Det her var rigtig fint. Hun så sød og dejlig ud. Han skulle se hvad han havde sagt nej tak til. Den idiot!

Op på cyklen. Av! Christian boede kun et par kilometer fra Maria. Hun havde fået det meste med fra lejligheden, så hun regnede med at hun kunne have det sidste med på cyklen. Christian var i et strålende humør. 'Super vi kunne finde ud af noget i dag.' Sagde han, da han gav hende et langt kram i entreen. Han lyse hår var lidt rodet, og han smilede varmt til hende. 'hvordan har du det, Maria? Du ser i hvert fald godt ud.'
'Jeg har det rigtig godt, tak.' Sagde Maria smilende. Som om hun ville sige det til ham, hvis hun havde haft det elendigt. De gik ud i køkkenet, hvor Christian havde stillet alt frem på køkkenbordet. 'Maria jeg håber at du ved, at det aldrig var min mening at såre dig. Jeg var ikke ulykkelig sammen med dig, jeg kunne bare ikke styre de følelser jeg fik for Lærke.' Han så på hende med et undersøgende blik, som om han ikke helt troede på at hun var okay. ' Du skal ikke være i tvivl om at du sårede mig dybt, Christian. Men jeg er okay nu.' Sagde Maria, og klappede ham jovialt på skulderen. Han nikkede og rodede sig i Håret.
Der var lidt flere ting, end Maria lige havde regnet med. Hun sad på knæ på gulvet og rodede i en kasse med gryder og pander. 'Hold nu kæft Maria, hvad har du lavet med dit lår?' Christian stirrede på hendes lår, hvor det blå mærke Kenneth havde lavet, var en tydelig kontrast til hendes lyse hud. Hun havde ikke set at nederdelen var gledet op. 'Jeg.. det ved jeg ikke. Jeg gik vist imod noget i går...' Maria rødmede voldsomt, og Christian så nysgerrigt på hende. Han satte sig på hug, og strøg over det hævede mærke. 'Det må have gjort virkelig ondt.' Sagde han, og strøg hende igen. 'Ja.. eller.. øhh måske..' Maria kiggede væk. Hvor akavet! Christians hånd gled længere op ad låret, op under nederdelen. Stop ham dog! 'Christian jeg tror ikke det er en god idé det her.' Marias stemme lød langt fra overbevisende, og hans hånd fortsatte da også længere op. 'Savner du slet ikke det her?' hviskede Christian. Hans hånd nåede kanten af hendes blondetrusser, og fulgte den rundt ned over balden. Han lænede sig frem og kyssede hende på skulderen. 'Vi har altid været rigtig gode sammen.' Hviskede han. 'Lad os tage ordentlig afsked, skat.'
Hold nu kæft en idiot, tænkte Maria. Louise havde åbenbart ret i, at det var sådan mange tog afsked med deres eks. Men hvad fanden, hun havde jo ikke følelser i klemme længere. Og var det her ikke en fed hævn at få over Lærke?! Under alle omstændigheder blev hun tændt af de små bid Christian gav hende på siden af halsen. Christian havde ret, de havde altid haft god sex. Bildt, men dejligt. Men fint, de kunne godt tage en sidste tur, men så skulle det også være i sengen. Så hun kunne pisse sit gamle territorie af en sidste gang. Maria tog hans hånd og rejste sig. 'Kom.' Sagde hun smilende og trak i ham.

Maria skubbede blidt Christian ned at sidde på sengen. Han trak hende ind til sig, løftede op i hendes blondetop og kyssede hendes mave. Han trak den helt af, og åbnede også hendes bh. Han kærtegnede blidt hendes flotte fyldige bryster for derefter at lade tungen lege med brystvorterne. Maria stønnede svagt, da han sugede den ene ind i munden, mens han blidt nulrede den anden. Hun kørte fingrene gennem hans hår, og ned af hans ryg, og tog fat i t-shirten og trak lidt. Christian lod til at forstå budskabet, da han tog den af i en hurtig bevægelse, og smed den på gulvet. Han rejste sig og tog resten af tøjet af også. Han trak Maria over til sengen igen, hvor han pressede hende blidt ned på ryggen. Han lagde sig ved siden af hende, tog om hendes hage, og kyssede hende ømt. De kyssede meget længe, og kun langsomt blev Christian mere krævende i sine kys. Han lod en hånd glide op langs hendes ene lår og trak nederdelen op over hofterne på hende, før han kærtegnede hendes fisse gennem trussernes tynde stof. Maria var ved at blive godt våd af hans berøring, og hun stønnede da han trak stoffet til side, og lod fingeren glide op i hende. Han trak fingeren ud og kørte den rundt på skamlæberne og klitoris, så det blev vådt af fissesaft. 'Løft røven.' Hviskede Christian. Maria adlød og han trak trusserne af hende. Da han trak nederdelen af hende, stoppede han op et øjeblik, så undrende på hendes hofter. Maria, der ikke brød sig om afbrydelsen, spredte benene for at invitere ham tættere på. Det virkede! Han kyssede hendes ene inderlår blidt, og flyttede munden nærmere og nærmere på hendes liderlige fisse. 'Åhh ja,' peb Maria, da hans kys endeligt landede på klitoris. Hans tunge slikkede kildende op langs skamlæberne for igen at ramme dette vidunderlige punkt. Han var god med sin mund, og da to fingre fandt vej til den drivvåde fisse og kneppede hende blidt mens han intensiverede tungens arbejde på hendes dunkende klitoris, kunne hun ikke holde ret meget længere. Hun klynkede og stønnede, da hun kom i en vidunderlig orgasme. Med et greb i hans hår pressede hun hans hoved hårdt mod sin fisse, og slap ham først, da bølgerne havde lagt sig.
Maria skubbede ham blidt om på ryggen, og satte sig overskrævs på ham lige bag pikken. Han var tydeligvis tændt, og præspærmen glinsede på pikhovedet. Hun havde altid været glad for den pik. Hun kom nok ikke til at savne Christian specielt meget, men hun kunne nok ikke sige det samme om hans lem. Tilpas længde og tykkelse, og i det hele taget meget driftsikker. Maria strøg fingrene op af skaftet... ja, hun kom til at savne den, som man kan savne en god ven. Hun tog om den og klemte lidt hårdere mens hun strøg op og ned af skaftet igen. Christian stønnede under hende. Hun intensiverede tempoet en smule, mens hun satte sig ned mellem hans ben. Hun kærtegnede hans nosser, og lod en finger glide over mellemkødet. Hun lod et par fingre massere der, mens hun lænede sig frem og kyssede hans nosser. Hun fortsatte sine kys op ad skaftet og da hun nåede pikhovedet lod hun tungen slikke præspærmen af, hun nød den salte smag, og sugede let for at få det hele med. Tungen cirklede om pikhovedet endnu et par gange, inden hun lukkede de fyldige læber om det, og tog ham langsomt ind i munden. 'mmm ja.' Gryntede Christian, da hun øgede tempoet og samtidig masserede hans mellemkød hårdere. Kenneth pressede sig på i hendes tanker. Hans pik i hendes hals. Det havde været grænseoverskridende og frækt, og hun ville have mere. Maria tog en dyb indånding, og kørte langsomt Christians pik ned i halsen, til den kom helt i bund. Det kom noget bag på Christian og han udbrød; 'Åh. Ja. Fuck. Maria. Fuck!' Hun kørte hoved frem og tilbage med dyb koncentration. Det gjorde hende ubeskrivelig liderlig, at få halsen fyldt ud, og det fik fissesaften til at løbe. Hun ville mærke ham i sig. Hun kravlede op og satte sig overskrævs på ham igen. Hun styrede pikken på plads, så pikhovedet var lige i skedeåbningen. Hun sad helt stille sådan i nogle sekunder. Det fik Christian til at stønne utålmodigt. Så huggede hun. Pikken bankede op i hende og hun stønnede højt. Hun løftede sig langsomt og huggede en gang til. Liderligheden tog over, og hun red ham hårdt i et heftigt tempo. Hun kunne hurtigt mærke endnu en orgasme var under opsejling. De dejlige kramper kom rullende fra underlivet, og forplantede sig til hele kroppen. Christian holdt hårdt fast i hendes hofter, og stødte taktfast imod. De kom stort set samtidigt. Christian stønnende, og Maria i et halvkvalt skrig. Hun hamrede imod ham, for at malke ham for alt han indeholdt. Hun sank til sidst sammen, og forpustet og svedende lagde hun sig oven på ham. Han tog om hende og nussede hende på ryggen.
De lå sådan længe. Christians pik blev slap oppe i hende, og væskerne sev ud af Maria og ned på ham, men ingen af dem gjorde mine til at stå op og blive tørret. De vidste begge at, når de slap hinanden, var det for alvor slut imellem dem.

Maria lagde de sidste ting hun ville have med ned i kassen. Det blev alligevel til mere end hun kunne cykle med. Men hun regnede med at det kunne læsses på cyklen, og så måtte hun trække den hjem. 'Du har lært nogle nye tricks, Maria.' Sagde Christian smilende. Hun vidste godt hvad han hentydede til, men hun smilte bare tilbage uden at svare. Han så undersøgende på hende. 'Og dine hofter?! Skal jeg være bekymret for dig?' Der var oprigtig bekymring at spore i hans ansigt. Det irriterede hende lidt. Hans omsorg føltes lidt for familiær. 'Overhovedet ikke'. Svarede Maria. Hun blinkede til ham, og forsøgte at virke overskudsagtig. Men hun var i tvivl om det lykkedes. Han krammede hende, og åbnede entredøren for hende. 'Okay skat. Men pas nu på dig selv. Har du det hele?' Ja hun havde det hele... på nær lige den lille gave som hun håbede Lærke ville finde.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.