Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

AV FOR SATAN! Maria fløj af cyklen nanosekunder efter hun havde sat sig på den. Ok så trækker jeg da bare hjem! Hendes røv var simpelthen så øm, at det var umuligt at sidde på sadlen. Pyt! Det tog alligevel kun 20 minutter at gå hjem, men det kunne da godt blive en lidt udfordrende cykeltur til arbejde i morgen.

Maria svingede om hjørnet til sin gade, og kunne se, at der sad en på trappestenen ude foran den ejendom hun boede i. Hun sukkede dybt da hun så hvem det var. Det lyse og viltre hår kunne hun altid genkende. Han sad tilbagelænet op ad den smukke gamle opgangsdør, og nød aftensolen. Han var den sidste hun gad finde udenfor sin dør. Hun var øm og træt i kroppen efter træningen, og den behandling Kenneth havde givet hende bagefter, havde gjort hende så inderligt tilfredsstillet og søvnig. Og så havde hun også et presserende behov for at komme på toilet og presse Kenneths sæd ud.

SEX I DAG?

'Christian?!' Maria prøvede at lyde overrasket, og lidt mere positiv end hun egentlig var.

'Hey Maria, godt du kom hjem. Du er sgu ikke nem at få fat på. Jeg vil rigtig gerne snakke med dig.' Christian rejste sig for at gå med ind, da Maria havde parkeret cyklen.

'Jeg tror ikke, at det er en god idé Christian. Og jeg tror ikke vi har så meget at snakke om.' Sagde Maria så diplomatisk som muligt. Hun gad ikke skændes på åben gade, men fandeme om hun ville føje ham!

'Jeg synes vi har en del at snakke om, og jeg er også ked af hvordan jeg talte til dig i lørdags.' Christian smilte afværgende til hende. Ihh!

'Er det meget vigtigt for dig?!' sagde Maria med udpræget træthed i stemmen.

'JA!' sagde Christian lidt for højt, og storsmilede nu. Han var en flot fyr, men hun følte sig helt upåvirket af hans forsøg på at charmere hende. Det havde hun grædt alt for mange tårer over ham til at blive.

'Fint! Du kan komme forbi i morgen aften så.' Sagde hun tvært. Og da han så ud som om han ville komme med indvendinger, sendte hun ham et advarende blik.

Christian nikkede og sagde: 'Ok skat, jeg kommer i morgen!'

Skat!? SKAT?! Hvad fanden skulle det til for? Hun trampede arrigt ind i sin lejlighed.

Maria var virkelig glad for sit hæve/sænkebord på arbejdet. Hun havde stået op det meste af dagen. Men hun havde haft et par møder med grossister, og der var hun nødt til at sidde ned. Hun bandede Kenneth langt væk ind imellem. Men da hun nu stod nøgen foran sit store spejl og så på alle de forskellige mærker hun havde fået, blev hun varm i kroppen. Hun glædede sig til fredag. Hun var spændt på hvad der skulle ske. Hun havde ikke hørt noget fra Kenneth endnu, men der var jo også et par dage til. Det var egentligt ikke meningen at hun ville skifte tøj fordi Christian skulle komme, men hun havde bare lyst til at se sporene Kenneth satte på hendes krop. Gad vide hvad Christian egentligt ville i dag. Hun kunne ikke forestille sig at det var for at undskylde. Maria tog en let sommerkjole på, og satte sig ud på sin altan for at gennemse det nye materiale grossisterne havde haft med, og for at vente på ham.

Lidt over otte ringede det på dørtelefonen, og hun lukkede ham ind. Han havde rent faktisk friseret sig. Han smilte varmt og rakte hende en kold flaske hvidvin. 'Jeg ved du vil synes om den her, den er lige dig.' Sagde han og blinkede. Maria sagde høfligt tak, men indvendig kogte hun. Hvor var det irriterede, at han troede, at han vidste hvad hun kunne lide! Og det var endnu mere irriterende, at han sikkert havde ret! I hvert fald når det gjaldt vin. Hun hentede to glas og gik ud på altanen. På vej derud kiggede Christian nysgerrigt rundt. 'Sikke hyggeligt du har fået det her. Men det er godt nok en lidt anden stil, end da vi boede sammen!'

'Ja der skulle ske noget nyt!' sagde Maria tørt.

Christian åbnede vinen og hældte op til dem begge, han rakte hende et glas og så på hende. 'Lærke og jeg har fundet ud af det sammen. Men det var godt nok ikke nemt, hun var skide sur.'

'Jeg var fuld og jeg talte ikke særligt pænt til dig i telefonen, men jeg mener altså det jeg sagde Christian. Hun ligger som hun har redt, og jeg skylder ikke hende noget!' sagde Maria, roligt men bestemt.

'Det ved jeg godt, skat.' Han løftede glasset skålende og drak. 'Men jeg føler du skylder mig en form for undskyldning.' Han smilte til hende og drak igen.

'En undskyldning for hvad?' sagde Maria undrende.

'Vi har været sammen i mange år, jeg kender dit seksuelle repertoire, og nu kan du pludselig nye tricks!' sagde Christian og så insisterende på hende.

Christian for helvede! Maria smilede skævt. 'Skal jeg da undskylde for det?'

'Hmm ja, for nu tænker jeg jo alt for meget på dig, på os og hvordan jeg kan få mere af det du gjorde ved mig. Jeg kunne virkelig godt tænke mig, at komme forbi engang imellem.' Sagde han og så hende ublu i øjnene.

Hold nu kæft! Hvem tror han lige at han er! Maria smilede trods sin dybe forundring over hans alt for direkte tilbud. Hun havde bestemt ikke lyst til at have ham rendende, på den anden side, var det fedt at han begærede hende. Det gav hende en magt hun rigtig godt kunne lide. En mulighed for at afvise ham. En mulighed for at lade ham mærke en flig af den smerte han havde påført hende. Hun tænkte på Kenneth. 'Du knepper ikke andre!' Hun ville ikke være ulydig, for at hævne sig på Christian. Meeen en lille gradbøjning kunne nok ikke skade. Maria tømte glasset. 'Christian jeg kan ikke have sex med dig. Men...' Maria gled let ned af stolen, og kravlede på alle fire hen til Christian og satte sig på knæ mellem hans ben. '... jeg vil gerne undskylde.' Marias hænder gled langsomt op ad hans lår. Hun så op på ham og suttede let på sin underlæbe. 'Undskyld Christian!' Hun fastholdt hans blik, mens hun strøg over hans skridt. Gennem hans jeans kunne hun mærke hans pik vokse. Han sad lidt uroligt på stolen, og Maria tænkte, at det nok var en blanding af liderlighed, og at han ikke var helt bekvem med at sidde udenfor. Hendes altan var godt afskærmet, men det var dog muligt at se ned på den fra nogle af de omkringliggende ejendomme. Maria var ligeglad. Hun åbnede hans jeans og han hjalp med at få trukket dem lidt ned. Christian rykkede lidt frem på stolen, så han sad lettere tilbagelænet. Hun vidste godt hvad han ville have, men hun lod ham vente lidt endnu. Hun strøg hans pik blidt, og den velkendte duft af hans begær ramte hende. Han var tændt. Hun kyssede hans lår og bevægede sig langsomt op til hans nosser. Hun suttede og kyssede dem blidt. Hun tog sig rigtig god tid til at pirre ham. Hun lod tungen kører op ad pikkens underside, og kørte den om det glinsende pikhoved. Hun slikkede præspermen af og Christian stønnede. Hun lukkede munden blidt om ham og suttede forsigtigt på pikhovedet. Maria kiggede op på ham, mens hendes tunge cirklede yderst på pikhovedet. 'Åhh fuck, skat, du er så fræk.' Stønnede han. Hun tog ham langsomt længere og længere ind i munden, og til sidst helt til roden. Christian stønnede højere og tog fat i hendes hår, og flettede sine fingre ind i det. Han forsøgte ikke at tage styring men fulgte bare hendes bevægelser. Langsomt helt ud og helt ind. Hun tog sig rigtig god tid, og hun kunne mærke fissen reagerede. Christian var en kæmpe idiot, men hvor ville hun gerne have pik nu. Hun øgede tempoet, og tog ikke længere pikken helt ind. Christian tog hårdere fat i hendes hår og hans pik blev stenhård. Maria begyndte at stønne af liderlighed, hun var efterhånden virkelig tændt.

'Sæt dig på mig!' Stønnede Christian. Maria kom med et afvisende grynt, stadig med hans pik i munden. Hvor liderlig hun end var, havde hun stadig mere lyst til at adlyde Kenneth. Hendes hænder strøg op af hans inderlår og klemte dem. Hun øgede tempoet endnu mere, og hun kunne mærke at det begyndte at rykke i pikken. Han strammede grebet i hendes hår og pressede hendes hoved helt ned over pikken, mens han kom i høje støn. Han holdt hende fast, mens han sendte sin ladning af varm sæd langt ned i halsen på hende. 'Årh shit, Maria!' stønnede han, mens han langsomt slap sit greb i hende.

Hun rejste sig og satte sig tilbage på sin stol, mens Christian fik lukket sine bukser. 'Havde du bare gjort sådan, da vi var sammen, havde jeg sgu nok ikke kigget efter andre piger. Ha ha!' sagde han og blinkede til hende. Maria forsøgte at finde en passende grimasse. Sikke en idiot! Hun kogte indvendigt. Hun havde gjort det her, for at vinde over ham, men lige nu føltes det ikke sådan. Hans dumme kommentarer, og det fjogede smil gav hende følelsen af, at det helt klart var ham der havde vundet, selvom han ikke vidste, at han deltog i en konkurrence. Hun følte sig pludselig utrolig træt, og ville bare have ham ud.

Maria satte sig tilbage på altanen efter at have låst døren bag Christian. Hun bladrede lidt i grossistbrosurene, men hun kunne ikke rigtigt samle tankerne. Hun så på sin telefon, klokken var 21.30! Hun var frygtelig rastløs og var ikke specielt stolt af sig selv. Hun fortrød, at hun havde givet Christian et blowjob, for det havde bestemt ikke givet hende den triumferende tilfredsstillelse hun havde forestillet sig. Hun opdagede også, at den dårlige samvittighed gnavede lidt i hende. Pyyh! For at sprede tankerne lidt, ringede hun til Louise.

Det blev en kort samtale, for Louise var på vej i seng, men de havde grinet af Marias aften med Christian, og Louise havde skreget af grin over hans afsluttende kommentar. De havde igen bekræftet hinanden i, at han var byens største nar. Rastløsheden genindfandt sig, sammen med den dårlige samvittighed. Hun havde en brændende lyst til at fortælle Kenneth, at hun havde brudt hans regler. Jo mere tankerne kredsede om ham, jo mere følte hun at det var det rigtige. At undlade at sige noget til ham, følte hun ikke længere var en mulighed, og at skulle vente til fredag, følte hun ville æde hende op indvendigt. Hun vrissede af sig selv over at hun ikke bare kunne være ligeglad. Maria havde ikke hans nummer, for da han kontaktede hende sidst, havde det været gennem fitnesscentrets bookingsystem. Hun prøvede at finde ham på Facebook, men hun kunne ikke finde ham nogen steder. Sært, for selve fitnesscenteret var aktiv på flere sociale medier. Havde han blokeret hende? Øv! Hun Kiggede på klokken igen, 21.50! Hvis han var i centeret, var de ved at lukke af nu. Hun tog en dyb indånding og ringede til fitnesscenteret.

'KR-Fitness, det er Stinne.'

'Øhh godaften, jeg ville lige høre om Kenneth stadig er på arbejde?' Sagde Maria, og forsøgte at lyde mindre nervøs end hun var.

'Nu skal jeg lige se om jeg kan finde ham.' Kvidrede Stinne. 'Et øjeblik.'

Maria kunne hører at røret blev lagt, og at hun kaldte på Kenneth i baggrunden.

Hold op tiden gik langsomt... Maria var ved at få kolde fødder. Hvad mon han syntes om at hun ringede til ham!?

'Det' Kenneth!' Blev der sagt i en alt andet end venlig tone.

Maria kunne næsten ikke få ordene frem. Men tvang sig selv til at få fremstammet sit budskab.

'Øhh hej Kenneth, det er Maria, du må undskylde at jeg ringer, men jeg vidste ikke hvordan jeg ellers skulle få fat på dig, jeg...'

'Hvad vil du?!' afbrød han koldt.

'...Jeg har været slem...!' hviskede Maria.

Der var stille et par sekunder, så hvæste Kenneth i røret: 'Møgtøs!' Umiddelbart efter blev røret smidt på.

Maria fik tårer i øjnene. Shit! Hvad nu? Ville han ikke have mere med hende at gøre? Den mand var som et narkotikum, og hun tænkte hele tiden på det næste fix og den foregående rus.

Hun gjorde sig klar til at gå i seng. Sikke en lorteaften. Hun havde også følelsen af at have været et fjols to gange på en aften. Hun havde børstet tænder, og taget den top på som hun plejede at sove i, og nu lå hun i sengen og så det sidste af nyhederne.

'Riiiiiiiiiiiiiiing!'

Shit hun blev forskrækket, da dørtelefonen ringede. Hun kom hurtigt ud af sengen, og ud i entreen.

'Ja?' sagde hun tøvende.

'Luk op!'

Maria kunne mærke varmen i kinderne, og åndedrættet der blev overfladisk. Hun låste op for ham, og hørte ham komme op ad trapperne. Hun havde ikke forestillet sig, at han ville komme her. Fuck fuck fuck!!!! Hun blev varm, glad, nervøs og skræmt på én gang. Da hun kunne hører at han var ved at være oppe ved hendes etage, åbnede hun døren på klem ud til opgangen. Hun gik et par skridt baglæns ind i entreen, og vidste ikke helt hvad hun skulle gøre af sig selv. Døren blev smækket op, så den ramte væggen bag med en kraft, der kunne have vækket hele ejendommen, hvis ikke alle hendes jakker, der hang på væggen havde afbødet slaget. 'K-Kenneth!?' Hviskede Maria, og trådte endnu et skridt baglæns. Han gik direkte ind i entreen, i to skridt var han henne ved hende, og med et greb i hendes hår, knaldede han hende op af væggen bag hende. Han var stadig i træningstøj og lugtede af en blanding af sved og parfume.

'Hvad har du lavet, tøs?' Sagde han højt, med munden meget tæt på hendes højre øre.

'øhm... jeg...jeg...har...' Hakkede Maria.

'Har hvad?!' Sagde han endnu højere, og strammede samtidig grebet i hendes hår.

'Av... undskyld... jeg...jeg...' Jo mere hun hakkede i det, jo mere strammede han grebet. Til sidst fik Maria hvisket: 'jeg gav Christian et blowjob... undskyld...Kenneth... det var ikke...'

'KLAP I, MØGSO!' Råbte han, stadig med munden ud for hendes øre. Han rettede sig op, for at orientere sig i lejligheden, og trak hende ved håret i retning af soveværelset. Hun snublede efter ham, og blev kastet hårdt ned på sengen, med ansigtet nedad. Hun følte hans granskende blik på sin krop, og hun havde svært ved at ligge stille. Hans hårdhændede behandling, gjorde hende liderlig. Hvor var det frækt!

'Du vil blive straffet for det her, og du kommer til at have ondt flere steder inden jeg er færdig med dig. Forstår du det?'

'Ja, Kenneth.' Hviskede hun.

'Godt. Klæd dig så af, so!'

Han gik ud af soveværelset, og på vej ud i køkkenet lukkede og låste han entredøren. Hun kunne høre ham åbne skuffer og skabe i køkkenet. Hvad ledte han efter? Hun tog sit tøj af, og stod nu og afventede næste ordre. Den kom hurtigt!

'Kom herud, tøs!' Kaldte han højt.

Han sad tilbagelænet på den ene køkkenstol, og på bordet foran ham, lå forskellige køkkenting. Han pegede på gulvet foran sig og sagde: 'Ned på knæ, tøs!'

Hun adlød hurtigt. Hun bøjede hovedet, så hun så på hans sko. Han sagde ikke noget, og hun følte at hun sad sådan meget længe, med hans granskende blik på sin krop. Hendes brystvorter strittede og hun kunne mærke fissen blive dejlig fugtig.

Efter en evighed lænede han sig frem mod hende.

'At sutte pik på en anden mand, er fuldstændigt uacceptabelt! Jeg forventer af min tøs, at hun altid overholder mine regler. Det kan til dels undskyldes hvis hun ikke har forstået dem rigtigt, men åbenlyst trods, straffer jeg meget hårdt.' Sagde han roligt.

Maria trak vejret hurtigere, da han kærtegnede hendes ene bryst blidt. Han aede det og klemte vorten forsigtigt. Det andet bryst fik samme tur. Maria sukkede liderligt. Han tog hånden til sig og fortsatte: 'Du har været meget slem, og da din tunge har været mest uartig vil jeg starte med den. Ræk tungen ud!'

Hun gjorde som han sagde, og fra den lille bunke han havde samlet på bordet, tog han en tøjklemme og satte fast på tungespidsen. Maria klynkede højt. Av! Det gjorde ondt. Et gennemtrængende vedvarende jag i tungen tog alt fokus. Hun skulle virkelig styrer sig, for ikke at tage klemmen af igen.

'Nå tøs, nu fortæller du hvorfor du synes det var en god idé at tage en anden mands pik i munden.' Sagde Kenneth, og lænede sig tilbage på køkkenstolen. Maria trak vejret dybt ned i maven, for at kunne holde klemmen ud.

'Kennekt ge ar ighe...' hun stoppede. Det lød som en retarderet der snakkede, og det gjorde hende flov. Det her var mere ydmygende, end at ligge på knæ for ham... nøgen. Hun blev varm og rød i kinderne.

'Fortsæt tøs!' sagde Kenneth og slog utålmodigt ud med hånden.

Få sex i dag

Maria fortsatte sin retarderede tale, mens tårerne trængte sig på. Smerten, ydmygelsen og det savl der undslap hendes mund og løb ned af hagen, var svær at rumme. Kenneth lænede sig igen frem og kærtegnede hendes ene bryst. Maria nød hans berøring. Hans hånd gled ned over hendes mave og ind mellem hendes ben. Han kærtegnede hendes fisse og hun kunne mærke hans fingre glide rundt i fissesafterne. Hun var drivende våd. Maria talte stadig, men pludselig jamrede hun sig højt. En jagende smerte gennemborede hendes ene brystvorte. Med den frie hånd havde Kenneth sat en klemme sideværts på den stive brystvorte. Smerte og nydelse blandede sig i Marias indre. Kenneths rutinerede fingre fandt fissens mest følsomme steder, og det lindrede smerten lidt.

'Fortsæt tøs!'

Maria fortsatte klynkende, og satte tempoet op. Hun ville bare gerne være færdig med at tale som en idiot. Kenneths frie hånd kærtegnede den anden brystvorte.

'Naaarj aaaaahhhhh!' hylede Maria, da der også kom en klemme på denne brystvorte. Tårerne løb ned af hendes kinder og hun savlede ned af sig selv. Hun hulkede højt og kunne ikke koncentrere sig om at fortælle videre.

'Ungyl Kennekt... kilgiv mih...!' Jamrede hun.

'Skal jeg tilgive dig!? Hmmm, det kommer da virkelig an på, hvordan du har tænkt at opføre dig næste gang, der sidder en liderlig mand på din trappesten!' sagde Kenneth roligt, og fjernede hånden fra fissen. Han greb hende i håret og trak hende tættere på sig. Maria klynkede igen.

'Jeg gør geh algrig merh Kennekt. Geh åger jeg.... Aaaaahhhhhh!!!!!' Kenneth holdt hende i håret med den ene hånd, og med den anden trak han i den klemme hun havde på tungen. Hun jamrede højt, da den smuttede af. Fuck. Av av av! Hun kunne mærke blodet strømme tilbage til hvor klemmen havde siddet, det jog og dunkede i tungen. Kenneth rykkede hendes hoved hen til sit og kyssede hende voldsomt. Hans tunge fandt hendes mishandlede tunge og han rørte igen hendes fisse. Åhhhhh jaaaa! Hun sukkede liderligt. Det var så frækt at kysse ham, og selvom tungen var øm, udnyttede hun situationen og kyssede igen, indtil han stoppede hende. Han slap hende og lænede sig igen tilbage på stolen.

'Tilgivelse! Det er nu ikke småting du beder om, lille tøs.' sagde han roligt.

Maria så på gulvet foran sig. Hun vovede ikke at se på ham.

'jeg er meget utilfreds med din opførsel. Synes du ikke selv at du fortjener mere straf?'

'Jo, Kenneth.' Hviskede hun.

Han rakte ud og prikkede forsigtigt til klemmen på hendes højre bryst. AV! Hun stønnede af smerte. Han prikkede igen. Hårdere. Hun klynkede hver gang han prikkede eller trak i klemmen, hold nu op, brystvorten var ved at være øm. Hun gav et overrasket hvin fra sig, da Kenneth pludselig slog hende hårdt over brystet så klemmen fløj af. Fra brystvorten strålede smerten ud i hele brystet, og da Kenneth nulrede den hårdt, føltes det som en eksplosion af smerte. Hun klynkede og snøftede.

'Sikke du klager dig.' Sagde Kenneth hånligt, og tog ved den sidste klemme. Han drejede den langsomt, indtil den slap brystvorten med et lille smæld. Maria bed tænderne sammen for ikke at klynke. Men da han også knipsede hårdt til brystvorten, kunne hun ikke holde sin jammeren tilbage, og hun hørte ham grynte tilfreds.

'Gå ind i sengen, og læg dig på maven, så kommer jeg om lidt.' Sagde han og rejste sig op. Maria adlød, og skyndte sig ind i seng. Hun kunne høre ham tage noget fra bordet, og rode med noget hun ikke kunne høre hvad var. Efter noget tid kom han ind i soveværelset, og satte sig i fodenden. Han tog hårdt fat i hendes ankel og lår og trak hende over sine lår, så hendes røv lå og struttede.

'Så tøs, nu starter vi blidt ud, men jeg lover dig, at din røv er øm i morgen.' Sagde han og strøg hånden over hendes baller. Han skubbede hendes lår en smule fra hinanden, og hans hånd gled ind imellem dem, og han strøg fingrene flygtigt over hendes fisse. Maria nød kærtegnene og struttede lidt med bagdelen. Det blev prompte straffet, med et hårdt slag.

'Læg stille, tøs.'

'Ja Kenneth.' Hviskede Maria, og gjorde sig meget umage for at adlyde.

Han klemte hendes baller på skift, og øgede gradvist intensiteten. Maria kunne mærke de blev varme og følte en summen i huden, der forplantede sig til hendes allerede drivvåde fisse. Da han begyndte at slå, forstærkede den lækre følelse sig til hele hendes krop, men som slagene fortsatte og blev hårdere, begyndte huden at svie. Han var meget præcis og ramte det samme sted hver gang på skiftevis højre og venstre balle. Av! Maria trak vejret dybere. Hun havde ikke tal på hvor mange gange han slog, men det var mange! Han holdt en pause og strøg hende igen over ballerne og ind mellem hendes ben.

'Åhhhh! Mere Kenneth.' Stønnede hun. Hun var ved at komme, selvom hans fingre kun strejfede hendes fisse meget let. Hun svømmede hen i liderlighed. Hun ville have mere. Hans fingre i fissen. Hans pik, hvor han end måtte ønske den. Bare mere!

'Hmm, tigger du, tøs? For det ved du jo godt jeg ikke vil have!' Sagde han og stak to fingre op i hendes savlende fisse.

'Ååårhh nej, nej, undskyld, nej...' Stønnede hun, mens han kneppede hende rytmisk med fingrene, og skubbede hende tættere på afgrunden.

'Godt, så må det jo være flere smæk du beder om.' Fingrene forsvandt og efterlod hende igen grusomt uforløst. 'Bare rolig, tøs, jeg er slet ikke færdig med dig endnu. Men du skal ikke tigge, du får hvad jeg synes du skal have, og det gælder både nydelse og straf. Det har du ingen indflydelse på, overhovedet.' Sagde han roligt, og der lød et klask. En ny lyd, og en ny smerte. En halvkvalt klynkelyd undslap Marias læber, da han slog hende med hendes store sorte paletkniv, han havde fundet i køkkenet. Den bed. Han slog med samme intensitet og interval som med hånden. Maria fik åndedrættet under kontrol og tog smerten ind. Hun knugede lagenet med hænderne og fandt ro i oplevelsen af at grænsen mellem smerte og nydelse blev udvisket, og hun kunne ikke helt skelne det ene fra det andet. Aaahhhh! Der skete en forandring i hende, som om sindet åbnede sig på en ny måde. Han måtte også kunne mærke det, hun kunne i hvert fald mærke at hans pik blev stiv og presse mod hendes mave. Slagene blev hårdere og tårerne løb ned ad hendes kinder og ned i lagenet. Det føltes som en uendelighed inden slagene stoppede og den beroligende hånd strøg igen over den glødende hud. Denne gang gled den ikke ned mellem hendes ben, og Maria forstod at det var en lille straf i straffen. Det var en knivskarp balance, og hun vidste nu, at hun ikke var i nærheden af at forstå nuancerne i hans ordre og ønsker. Men det var trods alt rart med en lille pause fra slagene. Hun tørrede øjnene og næsen i lagenet og trak vejret lidt mere frit.

Så begyndte det igen. Denne gang slog han med hendes store trægrydeske. Den gav en dump lyd og smerte. Helt anderledes end paletten, men mere dyb og intens. Hun kunne ikke holde de klynk tilbage som kom hver gang skeen ramte balderne. Shit! Det her gjorde ondt. Overraskende nok stoppede han efter 7-8 slag.

'hmmmm nej, jeg er ikke helt tilfreds med den her. Den giver ikke nok.' Sagde han og rejste sig pludseligt, så hun faldt på gulvet med et hyl.

'På knæ!' Kommanderede han, og Maria adlød hurtigt.

'Se her tøs.' Han holdt en kort forlængerledning hen mod hende. Den var lagt dobbelt, og stikkene havde han i hånden. Maria sank en klump. Det her mener han vel ikke! Hendes hjerne kørte på højtryk, og hun bed sig usikkert i læben. Fuck, nej nej nej!

'Om lidt giver jeg dig fem slag med den her. Hvordan tror du det bliver, tøs?' Sagde han roligt.

'Jeg... Kenneth jeg...det kommer til at gøre ondt.' Hviskede hun, og så ned.

'Ja, det gør det. For en tøs, der er så grøn som dig, kommer det til at gøre rigtig ondt. En dygtig tøs, kan tælle sine slag og takke for dem, men det forlanger jeg ikke af dig i dag. Vil du have noget i munden, til at dæmpe dig?' Han strøg hendes kind, og hun blev forvirret over denne omsorg. Hun ønskede at være en dygtig tøs. Hun ønskede af hele sit hjerte at gøre ham stolt. Hun ville også gerne kunne tælle sine slag.

'Nej tak, Kenneth.' Sagde hun med så fast en stemme som hun kunne mønstre.

'Okay. Læg dig på maven på sengen.'

Maria gjorde sig mentalt klar. Hun knugede lagenet med begge hænder og borede ansigtet ned i madrassen. Han tog sig god tid. Hun bed tænderne sammen, og tvang åndedrættet roligt.

Det første slag ramte hendes venstre balle præcis hvor de andre slag havde ramt, men denne smerte var så gennemtrængende at alt andet blegnede. Han slog hårdt, og hun hørte suset fra ledningen lige inden den ramte og efterlod et halvmåneformet hævet mærke med tydelige blodsprængninger. Hun brølede sin smerte ned i madrassen. Hyperventilerede og hulkende fremstammede hun: 'Et!'

De følgende slag faldt med stigende kraft, og det sidste slag blev leveret med fuld styrke. Hun havde hulkende talt hvert slag, og hun samlede sig til at også tælle det femte: 'Fem.... Tak Kenneth.'

Hendes verden væltede. Hun græd af smerte og lettelse. Fem tydelige mærker prydede nu hendes røde og brændende baller. En lindrende hånd strøg blidt over dem.

'Hvor er du dygtig, tøs. Jeg er meget stolt af dig, og jeg vil bede dig tænke over noget. Det her er straffen for et blowjob. Kan du forestille hvad jeg havde gjort ved dig, hvis du havde kneppet ham, hmm?!' Sagde han med blid stemme uden at forvente svar. Han lod hånden glide ind mellem hendes ben. Hendes fisse var så våd at lagenet under hende var blevet vådt. Hans fingre fandt klitoris, og de gled blidt i cirklende bevægelser. Uhmm ja! Hendes hulken skiftede karakter, til en uhæmmet stønnen.

'Kom så tøs, lad mig høre dig komme.' Hviskede han hæst. Hun adlød med glæde. Hans rutinerede fingre skubbede hende ud over kanten og hun skreg sin orgasme ud. Hendes krop rystede og hun rev i lagenet. Det rullede igennem hende som et frådende hav, og lige inden de sidste bølger havde lagt sig, blev hun trukket op på knæ. Kenneth havde trukket ned i bukserne, og hamrede pikken op i hende. Han kneppede hende voldsomt, og hun mærkede endnu en orgasme komme rullende. Han hamrede løs, men et hårdt tag i hendes hofter. Hans store vidunderlige pik fyldte hende helt ud og hendes krampende fisse, malkede ham for alt han havde at give. Han kom med et brøl, og fyldte hende med tyk varm sæd. Da han trak sig langsomt ud, kunne hun mærke deres safter flyde ud af hende og ned af sine lår.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.