Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vil her fortælle en sandt hændelse min kone og jeg var ude for. Vi var på sommerferie på Langeland. hvor naboen et ældre ægtepar fra Fyn.

Vi drak mange øl , hvor vi mænd talte sex og især om vores koner. De var ca. 50 år hvor vi jeg og konen i starten af 20 Han ville meget gerne se os elske og især ville han se min kone nøgen, og dette pirrede mig enormt så vi aftalte at jeg skulle foreslå dette for konen , men det ville hun da hun ikke syntes om ham (HUN VAR ELLERS MEGET LIDERLIG samt prøve grænser) Men jeg var blevet ophidset over hans og min samtale og da ferien sluttede blev vi inventerede til at besøge dem på vejen hjem til København. da vi var hos dem fik vi ordnet det således med hans kones hjælp drukket min kone fuld samt mens kvinderne lavede mad viste han mig sit hus især et meget lukket rum i kælderen med flere redskaber jeg aldrig ,havde set jeg var kommet i en tilstand jeg ikke kunne styre (bare jeg havde) vi spiste og havde det hyggeligt samt fået meget at drikke så vi kunne ikke køre hjem vi drak kaffe fik nogle små glas (hvad var der i) samt han kom igen ind på sex jeg begyndte at få en underlig fornemmelse at vi burde stikke af. min kone var med på hans forslag, om at bytte partner det var jeg sådan set heller i villig til. da hans kone ikke tillokkede mig. men jeg var alligevel villig til at prøve hans rum med redskaber.

SEX I DAG?

Han viste os billeder der var taget af hans kone og andre kvinder og mænd i mange situationer. hvor jeg nok burde stoppe legen vi var ved komme ind i. Pludselig uden at jeg viste det var min kone faldet i dyb søvn . og han bad mig om at hjælpe ham med at bære hende ind i rummet. jeg bar hende ind og lagde hende på en bænk med huller og kroge i alle hjørner hun vågnede og ville havde mere at drikke det fik hun mens jeg tog tøjet af hende så hun kun havde trusser og bh på (det skal lige siges at hun ikke er særlig stor og så meget ung ud han gik ud af rummet og min kone og jeg begyndte at kærtegne hinanden. mens vi gjorde dette sprang døren op og ind kom 4 fremmede mænd jeg ikke kendte fjernede mig fra min kone med vold samt da jeg slog ud efter dem blev alt mørk om mig i få sekunder. jeg blev smidt over en stor bjælke på maven med alt mit tøj på da det havde konen og jeg ikke nået før vi blev overfaldet, Mine arme blev med håndjern låst under bjælken Jeg blev klar i hovedet og så vores ferienabo komme ind i rummet i noget sort tøj. han gik straks over til min kone der var meget forskrækket og græd meget højt. Han fik en af de andre mænd til at lægge hende ned på bænken hvor hendes arme blev bundet over hendes hoved til nogle ringe der var tilsluttet en tromle hendes ben blev ligeledes bundet og spredt ud til siden . dette syn blev jeg imod min vilje ophidset over ,men vi var i en meget dårlig situation så jeg råbte meget højt men det blev jeg meget hurtigt belært om at holde kæft og den ene mand kom over og puttede en stor kugle i munden på mig og spændte den om mit hovedet.

Min kone blev nu virkelig bange. da de klippede hendes trusser og bh op med en stor saks jeg kunne se på hende at det virkelig ikke var en position hun kunne lide at ligge der udspændt hel nøgen og med hendes store hårpragt på hendes fisse for de 5 fremmede mænd og jeg havde virkelig dårlig samvittighed over for vores men mest hendes situation. Mændene talte over hende mens de udforskede hendes krop alle steder især hendes nedre dele de blev enige om at rive hendes kusse hår af med magt da de var meget lange. nu skreg hun virkelig højt så de puttede en kugle lig med den jeg havde i munden på hende samt de drejede på de forskellige håndtag så arme og ben blev udspændt til det yderste og jeg kunne nu se hun var bange Det skal igen siges selv om hun var i tyverne lignede hendes krop en 16 årige de begyndt nu også at tage deres tøj af og den ene af mændene jog sin pik op i hendes ude skånsel her besvimede hun Mændene begyndte også at smørere hende ind noget olie der var meget ildelugtende dette skete mens hun var besvimet en af de andre mænd stak sin pik op i hendes bagerste hul og de foresatte i mange minutter indtil de sprøjtede i hende og ud over hende hjælpeløs måtte jeg se på at de misbrugte min kone på alle mulige måder mens hun meget udspændt lå der til fri afbenyttelse!

Ferienaboen spurte om hvad jeg syntes om det jeg så det pirrede mig men de var alt for voldsomme mod hende da jeg bare rystede på hovedet blev de gale og kom over til mig hvor de en saks klippede alt mit tøj af samt slog mig i hovedet samt min røv der fik mange slag og de blev enige om at jeg også skulle have en tur af dem. så de hældte den ildelugtende olie over og nu fandt jeg ud af at det sveg og siddende i huden især da både pik og baghul blev smurt ind. derefter fik jeg for første gang i mit liv en pik i røven og denne dag var de alle fem på mig så jeg var helt udblokket. Mens de var på mig vågnede konen op og så hvorledes hendes mand blev misbrugt, da mændene var færdige og trætte løsnede de mig op , men jeg meget svag i benene. bar de mig over til min kone og lagde mig oven på hende og også jeg blev udspændt som hende det gjorde meget ondt i ledene men at mærke hendes hud gjorde mig roligt men mændene fik den ide at vi skulle udspændes til det yderste vi kunne tåle så skreg både jeg konen således blev vi i mange timer misbrugt. men det værste var trods alt at de fandt ud af at de skulle pisse os til der mistede vi begge to troen på at det kunne slutte. vi var helt nede, men de havde en lille overraskelse til sidst de havde optaget mig og min kone mens vi blev ydmyget så vi blev truet med at det kunne bruges imod os hvis vi accepterede det var sket.

Vi blev løsnet til sidst men de var ikke helt færdige vi blev sat og spændt fast på en slags træstamme der var savet således at det gik op i skridtet på os. hvor vi sad i hvert fald et par timer alene så vi kunne snakke sammen og blev enige om at det pirrede os begge samt jeg havde en udløsning men konen havde flere af den uden hun ville, men vi var og er enig om at det gør vi ikke mere.

Dette skete i vores yngre tid . men i dag efter mange gode år sammen men hvor vores sexliv er gået ned har vi taget emnet op og dette har givet os lyst til at prøve igen

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.