Den historie handler om min kæreste og mig, og om hvordan vi kan lide at dominere hinanden.

Det er en aftale, at den der er vært, helt og alene bestemmer hvad der skal ske, og hvordan. Det kan godt være grænseoverskridende at møde op, når man ikke ved, hvad man bliver udsat for, men vi har selvfølgelig aftalt et "kodeord", som hvis det bliver brugt, så stopper legen. Vi har dog ikke brugt det endnu nogen af os.

Nå, men Rikke, min kæreste, skulle komme over til mig den omtalte aften, og jeg havde planlagt hvad der skulle ske. Det eneste jeg havde fortalt hende, var at jeg ville servere en sexet middag. Egentlig var det en almindelig middag, med majskolber og bøf og bagte kartofler, men det der gjorde den sexet var tilberedningen.

SEX I DAG?

Hun ringede på, og kiggede noget, da jeg helt nøgen åbnede døren for hende. Jeg sagde, at den eneste måde hun kunne komme ind på, var ved at smide tøjet. Det var hun ikke meget for, da jeg bor i et villakvarter, og der var egentlig en del trafik, men jeg holdt på, at hun ikke kunne komme ind med tøj på. Hun overgav sig til sidst, og begyndte hurtigt at tage tøjet af. Det i sig selv var ikke særligt sexet, men det med, at jeg havde kontrol over hende, og at der kom biler kørende forbi som dyttede da de så, hvad hun havde gang i, det var sexet.

Da hun havde fået alt tøjet af skyndte hun sig indenfor. Hun så lidt sur ud, men det gik hurtigt over da jeg faldt på knæ foran hende, og begyndte at slikke hendes fisse. Hun spredte hurtigt benene så jeg kunne komme bedre til. Efter lidt tid ville hun til at sætte sig op på min vaskemaskine, men jeg stoppede hende, og sagde at hun måtte vente med mere. At det jeg havde gjort, var nødvendigt, for at maden kunne blive lavet. Hun kiggede uforstående på mig, og jeg smilte bare til hende, og sagde at hun tidsnok ville få svar på hendes spørgsmål.

Jeg tog hendes hånd, og førte hende ud i køkkenet, hvor kartoflerne var blevet sat i ovnen. Og på bordet havde jeg tændt for bordgrillen. Jeg bad hende sætte sig på stolen med spredte ben. Hun regnede nok med, at jeg ville slikke hende noget mere, men hun blev overrasket. Jeg kom med et par majskolber, og den ene førte jeg ned til hendes fisse, og begyndte at presse den op i hende. Hun protesterede lidt, men jeg mindede hende om, at jeg havde kontrollen, og at hun ikke skulle beklage sig. Hun accepterede det, og jeg arbejdede videre med kolben. Til at starte med gik det noget trægt, men efterhånden fik jeg det meste af den op i hende. Jeg kørte den frem og tilbage en del gange, så den var smurt godt ind i hendes safter. Derefter tog jeg den anden, og den fik samme tur. Dog var den noget hurtigere oppe i hende, da hun efterhånden var blevet drivvåd. Jeg kunne høre at hun var ved at komme, og jeg skyndte mig at tage den ud af hende. Det var hun ikke begejstret for, men hun klagede sig ikke.

Jeg lagde kolberne på grillen, og der bredte sig en mærkelig duft af grill og fisse.

Jeg stillede mig hen foran hende, og stak min halvstive pik i munden på hende, og hun suttede begærligt på den. Da jeg havde gået og planlagt dette hele dagen var jeg godt tændt, og måtte hurtigt stoppe hende, da jeg ikke ville komme endnu.

Jeg dækkede bordet færdigt. Rikke spurgte om, hvorfor jeg ikke havde sat noget smør til hende. Jeg sagde, at jeg havde noget helt specielt til hende.

Jeg får sat en kartoffel over til hende, og beder hende om at åbne den, og gøre klar til kartoffel tilbehøret. Hun gør som hun får besked på, og bagefter vender hun sig om mod mig, for at se hvad det er jeg har til hende. Men da hun drejer hovedet er det eneste hun ser egentlig kun min mave og min stive pik. Tager fat om hovedet på hende og presser hendes mund ned over min pik. Så holder jeg hende fast, og laver kneppebevægelser med underlivet. Hun bruger flittigt tungen inde i munden, og kører den rundt på pikken. Virkningen udebliver ikke, og jeg tager pikke ud af munden på hende, og holder hendes kartoffel op foran, og siger at hun skal spille den af på mig. Hun tager fat om lemmet, og går i gang. Kort efter begynder den at sprøjte i fede stråler, som rammer lige ned i kartoflen hvor de skal.

Jeg tager bøfferne ud af ovnen, og vi begynder at spise. Ved ikke hvordan hendes kartoffel er, men hun spiser den uden at brokke sig. Majsene har en anderledes smag. Smager ikke rigtigt af fisse, men lugten er ikke til at tage fejl af.

Vi siger ikke noget mens vi spiser, men da jeg sidder lige over for hende, tager jeg på et tidspunkt og sætter min fod op mellem hendes ben. Og begynder at kærtegne hende mis med storetåen. Kan se det er svært for hende at spise, især når jeg rammer klitten.

Da vi er færdige med hovedretten, spørger hun, om jeg ikke vil tage hende, men jeg siger nej, at hun må vente, men at desserten kommer til at foregå inde i soveværelset. Det muntre hende op. Hun ser liderligt på mig.

Jeg rejser mig, og tager hendes hånd, og fører hende ind i soveværelset, hvor jeg lænker hende til de håndjern hun selv har givet mig. Derefter går jeg ud til fryseren, hvor jeg har desserten klar. Små skiver is, der er er skåret ud i 2*2*4 cm, og så en flaske choko-sovs. Jeg går ind til hende, og ser, at jun allerede har spredt benene. Jeg tager den første isstav og kører lidt rundt på hendes klit. Hun gisper og vrider sig, men kan se hun nyder det. Kort efter fører jeg den op i hende, og skynder mig, at hælde noget choko-sovs ud over klitten. Derefter lægger jeg mig til rette, og slikker det af igen, og slikker også det is væk der er smeltet og begyndt at rende ud af revnen. Derefter sætte jeg læberne mod hendes fisse, og suger det sidste af isen ud. Dette gør jeg med resten af isen, og undervejs når hun at få et par orgasmer.

Jeg har ikke haft problemer med at holde min pik stiv, så da der ikke er mere is, skynder jeg mig at trænge op i hende. En mærkelig blanding af varme og kulde rammer min pik, men det er bestemt ikke noget der får den til at krympe. Nærmere tvæt i mod. Efter et par hug tager jeg den ud, og kan se, at der er is på den, så synes Rikke også skal have noget dessert, ud over et par orgasmer, så jeg stikker den i munden på hende, og lader hende slikke den ren. Det gentager sig et par gange, men til sidst er hun ved at være renset for is, og jeg koncentrer mig om at kneppe hende. Efter lidt tid løsner jeg håndjernene op, og vender hende om på alle fire, hvor jeg igen trænger op i hende. Mens jeg tager hende bagfra, begynder jeg med min ene tommeltot at stimulere hendes røvhul. Inden længe pressede jeg den op i hende, og hun gav et støn, der antydede at kun kunne lide det. Så kort efter vælger jeg at tage den ud, og i stedet sætter jeg pege og langfingeren op, og fingerknepper hende s røv, mens jeg pumper i fissen med min pik. Hun kommer i et brag af en orgasme, og exer fuldkommen sammen. Jeg tager ved hende, og får hende vendt om på ryggen, og sætter mig hen over maven på hende, hvor jeg giver mig til at spille min pik, indtil den sprøjter ud over hendes bryster og ansigt. Derefter samler jeg spermen sammen med mine fingre og stikker dem i munden på hende, så hun kan nyde smagen endnu engang den aften.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.