Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Der er gået en uge siden vores heftige weekend, hvor vores følelsesløse sex, blev lidt for meget for os begge, og vi kom til at synes meget godt om hinanden, om det er det sex, der er så skønt at vi bare ikke kan få nok af hinanden, eller om der er små følelser i det, kan vi ikke rigtigt blive enige om, vi snakker meget om det.

Vi aftaler nu at mødes igen, for at se om de følelser er noget, eller om vi mister lysten når vi ses.. denne gang vil du komme til mig, for at det ikke kan ses hos dig at min bil holder ved dig hele tiden.. jeg går og glæder mig til du kommer, vi sms’er imens du kører, de sidste 30 min, føles som timer, jeg har lavet mad til dig, dækket et hyggeligt bord, med stearinlys røde servietter, og vin.. rigtigt romantisk synes jeg da selv.. du kommer og parkerer uden for mine vinduer, kan se dig i bilen, kæft du er smuk, jeg kan se dig tage dine solbriller af, og kigge dig i det lille spejl i bilen, men du er smuk nok, og du retter bare lidt på håret, hvorefter du stiger ud af bilen, jeg står og kigger på, lidt inde i huset, så du ikke ser mig stå der, du går ned til døren, kigger efter om du kan se nogen.

SEX I DAG?

Du banker på, og jeg går ud og lukker dig ind, vi falder straks i armene på hinanden, vi har savnet hinanden meget, vi står der og krammer, jeg kysser dig på kinden, du mig, og vores læber glider forsigtigt mod munden, langsomt bliver vores knus til et blødt dejligt kys, vi står der længe, vores tunger leger blidt med hinanden, hænderne glider på ryggen, mine glider langsomt ned på din lille numse, jeg klemmer dig underliv ind mod mig, vi mærker hinanden, og nyder det.. din korte kjole dækker ikke ret meget mere end din numse, og jeg lader hænderne glide ned på dit bare skin, du er så blød, ikke et hår at mærke, glat som silke… jeg putter hånden ind mellem dine lår, og opad, stille da jeg når fissen, kan jeg mærke det nøgne kød, og jeg opdager nu at du ikke har trusser på.. jeg bliver liderlig, du har haft planer med det hele, du vil have mig igen, jeg bliver sådan underligt glad, jeg har været så spændt på det, vidste ikke hvordan jeg skulle spørge, for det var da sikkert at sidste gang ikke var nok for nogle af os…

Minuturet ringer,, jeg stopper med at kysse dig, og siger at nu er maden klar, vi går ud i køkkenet og henter maden, og sætter os over for hinanden ved det søde bord, vi spiser skiftes til at fodre hinanden med fingrene, du sutter min finger langt op, for bare at få den lille smule der sidder på den. Vi sidder og hygger, og vi bliver mere og mere tændte, vores fødder nusser under bordet, vi holder i hånden,,, pludselig ser vi hinanden dybt i øjnene, og rejser os stille op.

Du puster lysene ud, og den ene pære der er tændt i stuen, giver kun et svagt lys, jeg kysser dig forsigtigt, og vi holder om hinanden og kysser hele vejen ind til sengen, jeg ligger dig forsigtigt på ryggen, du spreder velvilligt dine ben, jeg sidder mig på knæerne og læger mit hoved ned imellem dine ben, jeg slikker dig, og jeg kan både høre og se at det er meget ventet, du spreder benene mere og mere, for at gøre det let at komme til, jeg nyder at slikke din lille glatbarberede fisse, jeg bliver ved længe, du beder efter at få lov til at sutte min pik, du er meget liderlig, jeg bliver bare ved lader tungen glide ud og ind imellem dine skamlæber, dine safter render ned ad dig, det er skønt,,, da jeg stikker tungen op i dig, og slikker dig i din fisse, stikker du et par fingre ned og begynder at hjælpe, jeg kan høre på dig at der ikke er længe til du kommer, og jeg flytter dine fingre, og slikker dig nu hurtigt, og suger mig op til dig så tungen rigtigt kan masere din klitoris, du puster og stønner, du siger bliv ved flere gange, selvom jeg ikke holder pause.. du kommer det lyder som om du ikke har haft sex længe du stønner orgasmen ud, og vælter rundt i sengen, den er meget vild.. da du slapper af igen holder jeg med at slikke, og du vender dig, og kravler som en kat i min seng, du kommer hen til mig og siger rejs dig, jeg stiller mig godvilligt op, og du knapper mine bukser op, og trækker min pik frem, den er allerede næsten stiv, det var en skøn fornemmelse at du trak den ud hvor der var lidt mere plads.

Du holder om den og begynder at lege med den, du putter den i munden og begynder at sutte mig, jeg kan næsten ikke så op, det er bare så skønt…. Du sutter mig til den er helt stiv, og slipper mig, og trækker dig tøj af, ligger dig på ryggen, og spreder benene og siger halvhøjt knep mig.

Jeg smider hurtigt mit tøj, og kravler op til dig , hen over dig, og kysser dine læber og slikker dine bryster, du er så liderlig, og du vil bare have staven, jeg trækker tiden, og jeg kan se at du bliver mere og mere vild, jeg tager dine hænder op over hovedet, og holder dig, imens jeg lader pikken presse sig op i dig, det er det første der er oppe i din fisse den dag, og du er stram.. jeg kan mærke varmen komme længere og længere ned af den. Da den er helt i, begynder jeg at kneppe dig, holder Da den er helt i, begynder jeg at kneppe dig, holder dig stadig fast, jeg trænger til dig, og knepper dig rimeligt hurtigt, du vrider dig lidt, men kan ikke komme fri.. jeg holder dig fast, og knepper dig hurtigt vildt, du siger som om det er godt og jeg fortsætter til jeg er lige ved at komme, og vender dig om og begynder at tage dig bagfra, lige så stille, men kan ikke gøre det stille ret længe, og begynder at trække din sexede krop hårdt ind imod mig, det siger lidt når vi rammer hinanden, og du stønner meget.. jeg kan pludselig mærke at du trækker dig hårdt sammen, og bliver stille lidt, hvorefter du kommer med et højt åååhhh. Ingen tvivl om at du kom, jeg fortsætter og bliver mere vild, du stønner vildt lige efter din orgasme, du er meget følsom, du hiver efter vejret, jeg glemmer dig helt, og knepper dig bare jeg kan mærke jeg er ved at komme, og giver dig den hårdere og hårdere til jeg sprøjter op i dig, jeg trækker mig ud, og kysser dig, vi hviler os,, og går ind og spiser færdig…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.