Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi vågner søndag, meget varme og våde efter natten. Jeg vågner først og ligger og kigger på din skønne krop, kommer til at nusse dig lidt i håret, og du vågner og smilet, du siger svart godmorgen og strækker din gude skønne krop helt ud, hvorefter du lægger dine arme om mig, du kysser mig. Du er meget kælen, du nærmest kravler op på mig, for at komme til at røre mig så meget som muligt.

Vi fortsætter som dagen før, først det ene hul, så det andet, og så et nyt sted, en ny stilling, det bliver næsten aften og du skal jo nå at komme af med mig inden manden kommer, så du siger med tåre i øjnene du bliver nød til at gå, jeg kigger sørgmodigt på uret og tjae den er mange.

Vi går ind i soveværelset hånd i hånd, og finder noget tøj til mig, og du finder din lille korte nederdel og en lille stram tshirt, du tager kun de to dele på. Jeg tager det hele på, vi kysser lidenskabeligt i soveværelset, mine hænder glider ned på din numse, bare man kunne tage den med hjem, vi har begge lidt tåre i øjnene, vi ved godt det er måske sidste gang vi kan få en weekend sammen.

Vi gå tæt, og langsomt til døren, der bliver det for meget. Vi kysser totalt som om vi aldrig skulle være sammen igen, du suger og suger, vores tunger elsker i munden. Du tager min bluse af igen, mine sko ryger af, du tager min livrem op, min pik hopper ud, vi kysser stadig. Du holder om mig, jeg trækker din korte kjole op om ballerne, og trykker dig ind til vægen du svinger benene omkring mig, jeg stikker pikken op i dig, bare af begær, du giver et hop, du var nok ikke helt våd, eller måske lidt øm efter alt det vi har lavet jeg holder dig fast og knepper dig, rimeligt hårdt, du holder fast om mig, og du siger alt muligt, knep mig din tyr, mere hårdere, straf mig, vi bliver begge meget vilde. Da vi er lidt udmattede, stiller du dig ned, jeg trækker mig ud, og skal til at kysse dig, der smutter du, hurtigt og let, kan se du smider tøjet i stuen, det bliver kastet for at jeg skal se det, jeg tænker hmm. Smider mit og går derind, der står du, bøjet over sofabordet og dine bryster vises tydeligt i stillingen, du kigger med et skævt frækt smil på læben, jeg går langsomt hen mod dig lige imod, du puster, da jeg næsten når dig smutter du igen. Jeg går langsomt for ikke at springe på dig, jeg når dig næsten igen og væk er du, ok jeg løber, vi når et par gange rundt i huset, hvor jeg så får fat i dig på stuegulvet.

Du ligger dig ned, nænsomt for ikke at du skal slå dig, du prøver at kravle derfra, jeg tager dine arme, og griber en pude til dit hovedholder dine arme, og presser mig op i dig, knepper dig, du er min fangst. Du piver lidt over det, en mild voldtægt. Jeg støder hårdt i dig, og du kommer, jeg slipper dig ikke, du må tage den der, holdt fast. Du er vidst helt klar nu, jeg slipper dine arme og tager om dine hofter, og stikker pikken op i numsen i stedet, du ømmer dig lidt på vej i, men så går det ok, vi knepper, og du kan mærke mig blive ved, pludselig trækker jeg mig ud, du gisper. Jeg gør hvad jeg kan for ikke at komme, stikker den så i din fisse igen og knepper løs, du kan mærke den blive meget stiv og jeg komme oppe i dig, sæden løber ud af dig da jeg trækker mig ud,, vi rejser os og kysser ømt farvel tager tøjet på og du følger mit til bilen, jeg bakker ud og kører hjem ad, vi skriver sms på vejen hjem om at mødes igen, jeg er vidst blevet lidt for vild med dig og omvendt…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.