Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en gift italiensk pige på 23 år, som var spadserende alene en varm sommeraften på vej hjem fra arbejdet, da der pludselig dukkede et par unge fyre midt i tyverne op og spurgte om jeg havde ild. Det havde jeg da men opdagede for sent at det var noget andet de var ude på, så da jeg rakte hænderne frem for at give den ene ild med mit fyrtøj, greb han mine håndled, mens en anden der var dukket op bagfra holdt sin hånd om min mund, så jeg ikke kunne skrige, og de to andre tvang mine arme om på ryggen hvor jeg mærkede et par stålhåndjern klappe om mine håndled og så tvang de mig baglæns ind på bagsædet af en bil og kneblede mig med et tørklæde og gav mig bind for øjnene. Derefter blev jeg kørt rundt et kvarters tid, hvorefter bilen stoppede, og de hev mig ublidt ud af bilen og op ad et par trappetrin, og tilsyneladende ind i et hus. Der blev jeg sat ned på en madras på gulvet og jeg mærkede et par kraftige hænder gribe om mit venstre håndled, og jeg kunne mærke de l øste håndjernene på denne hånd, men derefter tvang de mine hænder længere bagom og jeg kunne mærke håndjernene igen klappe om mit venstre håndled, hvorefter de slap mig. Til sidst tog de bindene fra min øjne væk og jeg så 4 unge mænd stå smilende foran mig og da jeg prøvede at bevæge mine hænder kunne jeg mærke at jeg var bagbundet med håndjernene bagom et metalrør der gik fra gulvet og opad og ind i væggen.

Jeg anede ikke hvad der var sket og hvad de ville, men den ene fortalte nu at jeg bare skulle slappe af, og at vi var i et hus langt ude på landet, og at ingen ville kunne høre mig skrige. Så de ville nu tage min knebel ud af munden, og hvis jeg alligevel skreg ville de skære halsen over på mig. Og den ene viste mig en slagtekniv. Jeg blev skrækslagen ved synet, så da de tog knebelen ud af min mund holdt jeg klogeligt min mund, men fik dog fremstammet, hvad de ville mig.

SEX I DAG?

Den ene svarede at hvis jeg gjorde som de forlangte så ville der intet ske og jeg ville blive frigivet. Og han fortalte videre at de havde set mig gå forbi flere gange og at de syntes jeg var vildt lækker, og havde talt meget om at jeg sikkert var vildt god til at sutte pik, så de havde besluttet at kidnappe mig for at prøve det af.

Jeg spurgte om de vidste at jeg var gift og viste dem (så godt jeg nu kunne med bagbundne hænder!) min venstre hånd, så de kunne se min 6 mm brede glatte vielsesesring af guld på ringfingeren. De grinede og sagde at det var da kun en fordel, så var jeg vant til at sutte pik hver dag. Jeg sled lidt i mine lænker, men kunne godt se at der ikke var mange chancer for at få hænderne fri. Den ene sagde nu at hvis jeg suttede rigtig lækkert pik på dem alle 4 på skift, så ville de løse mine hænder og lade mig gå, men hvis jeg så meget som bed i pikken så ville de øjeblikkeligt skære halsen over på mig.

Det indvilligede jeg så i, men spurgte om de ikke kunne løse mine hænder mens jeg suttede pik. De svarede at jeg måtte finde mig i at sutte dem med hænderne bagbundet til røret.

Den første tog nu sin pik frem og jeg kunne se den allerede var godt stiv, sandsynligvis af at se en ung velformet latinerpige som mig siddende letpåklædt med mine bare arme lænket på ryggen med stålhåndjern. Han nærmede sig mit ansigt og lod sin store stive pik glide ind i min mund. Jeg begyndte nu at sutte på den, først blidt og siden mere og mere saftigt, og jeg kunne mærke den store pik glide mellem læberne og ind i ganen og jeg må desværre indrømme at det ophidsede mig en smule at sidde der med klirrende håndjern på håndleddene mens jeg blev tvunget til at sutte pik af.

Heldigvis for mig var jeg ganske rigtigt vant til at sutte pik. Jeg har altid elsket at sutte pik og jeg suttede pik på min mand hver dag, så jeg suttede nu løs alt det jeg havde lært, indtil den første begyndte at stønne højlydt og jeg kunne kort efter mærke ham sprøjte min mund fuld af klæbrig sperm og han råbte: \"slug det hele#, så jeg turde ikke andet end at sluge spermen. Og jeg suttede til den sidste klat var suttet ud af pikken. Derefter var det de 3 andres tur på skift. Så jeg suttede og suttede løs til jeg havde suttet alle 4 pikke til sædafgang og slugt deres sæd til sidste klat. Selv om jeg var bange ophidsede det mig alligevel.

Jeg håbede dog på at de derefter ville løse mig, men de sagde nu at det havde været så lækkert at de ville have en tur mere senere på aftenen, og selv om jeg tryglede dem om at løse mine hænder, lod de mig sidde sådan bagbundet mens de satte sig ind i rummet ved siden af for at sunde sig lidt og få lyst igen. Jeg sad nu bagbundet der i en halv times tid mens jeg forgæves prøvede først at smøge hænderne ud af håndjernene, og da det ikke lykkedes sled jeg et stykke tid i kæderne, mens de klirrede mod metalrøret jeg var baglænket til, men jeg måtte til sidst indse at jeg var hjælpeløst lænket.

Så vendte de tilbage og de løste faktisk mine håndled fra røret, men jeg slap dog ikke, for selvom de tog håndjernene af, så jeg nu den ene komme med en masse hundelænker af stål og mens de andre holdt mine arme og samlede hænderne på ryggen, kunne jeg mærke at han begyndte at bagbinde mine hænder ved håndleddene med disse lænker, hvorefter de låste dem med en lille hængelås og derfra videre fast til ryggen med en kæde rundt om min mave. Til sidst lænkede de også mine overarme med en stållænke, så jeg nu sad totalt ydmygende bagbundet i stållænker. De sagde at de bedre kune nyde mig bundet i den stilling og tog mig med ind i en stue ved siden af og satte mig i sofaen. Derefter trak de mine bukser af og den ene satte sig nu ned mellem mine ben, spredte dem og begyndte at slikke min fisse. Jeg var faktisk blevet så ophidset af at lege sexslave at jeg fik en hed orgasme efter at han havde slikket nogle minutter i min fisse. De andre ville nu også smage mine kussesafter og mens d en næste satte sig ned og slikkede videre i min våde kusse tog en af de andre igen sin store stive pik frem og tvang mig til at sutte den saftigt af igen. Det begyndte igen at kildre i fissen af at mærke den enes tunge slikke den og samtidig den andens store våde pik glide i min mund mens jeg kunne mærke stållænkerne holde mine hænder og overarme snærende bagbundet og jeg med lillefingeren kunne mærke mine glatte vielsesring på ringfingeren og jeg tænkte på min mand, hvad han ville sige til denne historie. Efter jeg havde suttet saftigt pik på alle 4 endnu en gang mens de på skift slikkede min fisse til yderligere et par orgasmer, gav de mig bare bind for øjnene igen, kneblede min mund med tørklædet og tog mig ud i bilen og kørte mig afsted indtil de satte mig af. Jeg kunne mærke dem løse mine bagbundne arme, hvorefter de forsvandt. Da jeg tog bindet fra øjnene, så jeg at jeg var samme sted hvor jeg var kommet gående, og de var forsvundet som om intet var hændt.

Jeg har aldrig set de 4 siden og heller aldrig fortalt nogen om hændelsen. Jeg ved ikke hvorfor, det er nok en mellemting mellem at være flov over det skete og at jeg egentlig nød det på en måde. Og alt i alt led jeg jo ingen overlast.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.