Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej. Jeg vil fortælle en lille historie som nok vil komme bag på de fleste. Jeg er gift med den dejligste pige på jorden så kort kan det siges. Hun er rigtig dejlig, altid varm, forstående, hengivende, og så har hun den dejlige eneskab at hun er.

Det er ved at være en del år siden nu, det er den vildeste oplevelse jeg nogle sinde har haft.

SEX I DAG?

Det startede en dejlig Lørdag midt i April, hvor jeg får en gave i utide af min søde kone, men om gaven var til mig eller hende eller måske til en 3 person, ved jeg nu ikke.

Lad mig nu springe ud i det, og fortælle min historie.

Som sagt en dejlig Lørdag, og min svigermor har længe ønsket sig en hel makeover, og til min store overraskelse syntes min kone, at jeg skulle tage min svigermor, med ud og sørge for hun fik sit ønske opfyldt.

Nu sidder jeg og ser på min svigermor, hos frisøren på torvet, jeg har bestemt hvad frisøren skal gøre og hvor meget.

Jeg har bestemt at min kære svigermor skal have kort hår og klippet lidt op i nakken, og selvfølge skal hun farves helt sort håret.

Hun får i samme omgang plukket øjenbryn og dem farvet, lagt en flot naturlig sminke.

Efter et par timer i stolen, er vi endelig klar til at komme vidre.

Jeg skal nok lige fortælle hvordan min søde svigermor ser ud.

Hun er ca 160 cm høj.

Hun har nu kort sort hår.

Hun er buttet

Hun har store fyldig bryster

Hun har en stor røv

Hun har små korte ben med tykke lår

Det er den korte beskrivelse af min svigermor, og nu må jeg heller forsætte med min lille historie.

Vi kommer til en hyggelig tøj foretning, hvor vi kikker os godt omkring, jeg finder nogle søde øreringe vi køber eller var der ikke så meget.

Vi prøver den næste butik, og her er der mange søde og sjove ting, jeg beordre min svigermor til at tage plads i prøverumet så vil jeg komme med de ting jeg syntes hun skal prøve.

Først kommer jeg med et par kjoler, og nogle bukser men syntes ikke rigtig det virker.

Men langt om længe finder jeg en rigtig sød nederdel i sort med lidt reto stil, den går godt op over hendes mave og dækker hendes buttet mave rigtig godt,

så den tager vi, jeg finder også en rigtig sød hvid trøje/top med korte ærmer og frynser, samt lidt gennemsigtig blonder over hendes bryster alt i alt syntes jeg af vi er kommet godt igang,

Vi får tøjet i et par poser, jeg betaler og vi forlader foretningen, efter et par butikker mere uden held, beslutter vi og at holde en lille pause med en dejlig kop kaffe.

Jeg beslutter vi prøver at gå lidt omvendt frem,

så vi kommer ind i en fin sko butik, og jeg finder hurtig lidt til min svigermor, og vi bliver også hurtig enige om at et par sorte støveletter passer rigtig godt til tøjet,

så en hurtig handel bliver afsluttet, og nu kommer vi til det lidt svære..

Nyt lingeri jeg syntes det er lidt svært og vildt grænseoverskriden at gå i sådan en butik med min svigermor, men skal jo gennem det så makeover bliver komplet.

Min svigermor går i prøverummet og jeg finder et par sæt, men syntes ikke rigtig noget passer hende, og hendes store bryster som gør muligheden er få. ..Jeg må opgive.

Jeg får en ide, måske og tager min svigermor med vider, til en butik ved navn Pardis, det er en lidt sjov butik med alt fra SEXLEGETØJ, lingeri til flotte kjoler mm.

Sjovt nok er hun lidt svær at få med ind, hun har aldrig i hele hendes liv satte benen i sådan en butik, det lykkes da af få hende med.

Nu lister jeg rundt i butikken, mens min søde svigermor venter til jeg kommer med noget til hende i prøverummet,

jeg finder lidt forskellige ting som jeg giver hende, men der er ikke rigtig noget der behager damen.

Jeg forslår hende hun prøver at tage alt på vi har købt, og det vil hun gøre, hun smider alt hendes tøj og tager først.

Hendes hvide trøje/top på den sidder rigtig godt

Herefter hendes sorte nederdel som går rigtig godt op på maven

Så trækker hun sine sorte støvletter på

Til sidst skifter hun sine øreringe til de nye som har en lang kæde med perler

Svigermor trækker forhænget til side.

Hold op hun ser rigtig godt ud, jeg kommer nok lige til at lave etagese blikket op og ned af hende, jeg får hende til af dreje rundt en gang.

Hun kan ikke have alm trusser på i den nederdel, den er lidt stram og vil give hende 4 baller, så jeg finder en rigtig fræk g-string til hende, og en gennemsigtig bh alt i hvid selvfølge.

Svigermor trækker forhænget for og prøver det nye undertøj

Da hun åbner igen kan jeg godt se hendes bryster ikke hænger så meget som før, og det gør nu noget godt for hende, hun har de største stive brystvorter hvorfor ved jeg ikke.

Men g-stringen vil hun ikke have på, det bryder hun sig virkelig ikke om, så der får jeg godt nok besked på at finde noget ordentlig.

Vi går rundt sammen, i butikken og leder, uden rigtig noget held, må nok indrømme denne butik gør ikke noget i alm trusser kun de frække modeller.

Jeg spørger forsigtig svigermor hvordan hun vil have det med at gå uden, hun ser lidt mærkelig på mig, og jeg bliver nok lidt flov.

Hun foslår vi prøver med et par strømpebuker under nederdelen og uden trusser..

Igen står hun i prøverummet.

Jeg går hen til prøverummet og trækker forsigtig forhænget lidt til side, og kikker ind, hun har lige fået trukket de sorte strømpebuker op over maven, og var igeng med at tage nederdel på, jeg nåede lige få et glimt at hendes store røv uden trusser.

Hun drejer rundt mens hun knapper nederdelen ( ind eller ud siger hun )

Jeg træder et skridt frem og ind i prøverummet svigermor drejer stille rundt og sætter sig på en lille skammel der står i hjørnet i prøverumet.

Jeg må indrømme det fungerer rigtig godt sammen og der er ikke 4 baller.....

Hvad der er sket ved jeg sku ikke helt....... men jeg står i prøverumet med min pik i svigermor mund og i det samme... jeg får øjenkontakt med hende sprøjter jeg hende i munden.... hun sluger hver en dråbe, og smiler til med... mens hendes øjne fortæller hun er tændt.

Svigermor trækker forhænget væk, og går ud i butikken, jeg når lige få pikken i bukseren inden forhænget blev fjernet.

Jeg går over til svigermor og hun kikker på mig men siger intet, jeg følger hende bare i butikken hvor hun finder et par strømper mere hun gerne vil prøve jeg syntes nu de ligner de andre meget.

Hun går mod prøverummet igen, og denne gang skal jeg med ind fra starten af.

Vi står nu i prøverummet igen og forhænget er trukket for, mens svigermor trækker hendes nederdel af...

Det afsløre det frækkeste.. jeg længe har set.. gennem hendes mørke strømpebukser, kan jeg se hendes blege fisse som aldrig her et hår på, mens min svigermor trækker strømpebukseren af beundre jeg hende

Hun har en dejlig ren flot fisse uden hår, og dejlige opsvulmet skamlæber der hænger lidt, jeg kan enda se hun er lidt fugtig mellem hendes skamlæber.

Hun smiler til mig og jeg er nok afsløret, jeg nyder hver et syn af hende, og min pik står da også som en telt stang lige ud i luften.

Svigermor spørger om hun er skyld i dette... og af det beklager hun selvfølge, mens hun igen sætter sig på den lille skammel.

Jeg siger ikke så meget træder et skridt hen mod hende og tager min pik ud af mine bukser, og presser den ind i hendes mund, hvor hun hurtig tager imod.

Hun sutter lidt mens min hånd har fundet vej ned til hendes fisse som er virkelig virkelig våd.

Jeg sætter mig på knæ foran hende..

Hun siger at vi må ikke, det er forkert, og hun vil ikke.

Hun forsøger ikke at rejse sig, jeg kommer lidt tætter på hende, så nu sidder jeg mellems hendes lår, vi kikker hinanden i øjnen.

Hun ser lidt skræmt ud, men siger ikke noget, jeg rykker lidt tætter og nu åbner hun munden og siger der er forkert og forbudt.

Jeg sætter min pik mellem hendes skamlæber og mærker hun ikke er blevet mindre våd,

Stille presser jeg min pik ind i hendes dejlige fisse hun sætter sig ikke mod, og stønner også lidt forsigtig,

Jeg kommer helt i bund i hende og hun får fremstammet et ( du må ikke ) men det er forsent min stive pik er begyndt at køre frem og tilbage i min svigermors dejlige fisse.

Svigermor nyder det nu også

så meget af hun har rykket toppen op over hendes bryster og trukket bh´en ned under brysteren.

nu er svigermor selv igang med at masserer hendes stive brystvorder mens jeg hurtiger og hurtiger knepper hendes dejlige fisse

Hun føles så dejlig af jeg måtte altså prøve at tage hende bag fra og nu står svigermor med røven lige mod mig hendes ben er let sprædte og hendes bryster peger lige mod gulvet, hun står med begge hænder på skammelsen mens jeg langsomt trænger op i hende bag fra.

Vi kan se hinanden i spejlet og vi får da også øjenkontakt flere gange jeg kan se i hovedet på hende hun nyder det rigtig meget, og hun når da også at komme i en lille orgasme inden jeg kommer op i hendes fisse.

Efter at være kommet skal jeg da lige love for vi hurtig får tøjet sat, da ekspiditenten helt sikkeret har hørt os. på vej ud løber vi i hende og hun har et underligt smil på da hun ønsker os en god dag.

Vi kommer ned til blien, uden særlig mange ord.

På vejen hjem stopper jeg i en lille skov, jeg må simpel hen mærke min svigermor bare en gang mere, til min store overraskelse har hun det på samme måde.

Vi stiger begge ud af bilen og kysser hinanden blidt, inden min hånd finder vej til hendes store dejlige bryster som får en blid omgang, jeg trækker hendes trøje op og får hendes brystvorder frem og jeg stille sutter og napper i, det tænder hende rigtig godt.

Svigermor bukker sig ind over bilen hvilket gør hendes store røv bliver blottet, jeg beundre hende bag fra mens jeg trækker hendes strømpebukser ned,

Jeg kan rigtig mærke hvordan hun nyder det, jeg plaserer hele min hånd mellems hendes lår hvor hendes fisse får en rigtig kærlig tur, svigermor kommer også i en kæmpe orgasme.

Hun falder helt sammen godt forpustet jeg kan godt mærke på hende det er mange år siden hun har været aktiv på denne måde.

Jeg får hende lagt i bagagerummet med sprædte ben, jeg finder min pik frem og forsigtig presser jeg den ind mellem hendes dejlige våde skamlæber og vider op i hende,

hun nyder det virkelig, og efter ganske kort tid kan jeg mærke spærmen samle sig i min pung igen for af blive sprøjet op i svigermor.

Jeg tager en lille pause hvor jeg ligger og røre ved svigermor alle steder, gud hvor er hun dejlig vi kysser og nusser inden jeg igen finder vej op i hende,

vi stønner højt og konstant mens vi bare knepper hinanden på den dejligste måde,

det lykkes svigermor at komme et par gange inden jeg igen sprøjet min dejlig spærm op i hendes fisse jeg falder sammen ned over hendes buttet mave og store bryster.

Da vi kommer til os selv..... køre vi hjem af.

Da vi kommer hjem på adressen har jeg en underlig følese i maven, og tankeren flyver rundt i mit hovede, så mens svigermor går ind til min kone tager jeg lige en runde i haven.

Da jeg kommer ind.. får jeg stor ros af min kone, for den makeover, mens min svigermor blinker til mig, og fortæller min kone hvor godt jeg har gjort det idag.

Jeg står og beundre min kone og svigermor som bare snakker som intet er hendt... mens mine tanker går på at min spærm må løbe ud af svigermors fisse mens de snakker..

Det tænder mig rigtig meget at tænke på hvad der har forgået hele dagen, og særlig efter svigermor er taget hjem, syntes jeg min kone er ekstra hot...

Det lykkes enda at kneppe min kone 2 gange denne aften, og hun syntes da jeg skulle tage på nogle flere ture alene med svigermor hvis det virkede sådan..

Hun skulle bare vide så ville hun blive så sur..

Men ved hun noget eller er der noget jeg ikke ved, måske ved hun det hele ingen ved..

De næste måndere havde vi det frækkeste sex og de sjoveste lege jeg har aldrig i hele mit liv fået så meget dejlig sex.

Skal lige love for svigermor fik sat skub i vores sexliv............ :-)

Denne historie kan være sand eller falsk, men den fortæller om den største fantasi en mand kan have og hvor perfekt en kone kan være når hun tillader og tilgiver som konen her gør, og hvis det ikke er ægte kærlighed hvad er så?

Vær ikke flov over hvad der tænder dig det kan være andre også tænder på det samme, måske enda din kæreste eller kone hvem ved, liver har mange hemmeligheder.

Måske forsætter historien måske ikke, måske fortæller konen mere måske ikke livet har mange hemmeligheder så vent og se..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.