Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da vi kommer til os selv efter at have slappet af den time der, er vi begge meget trykke ved hinanden, ingen af os tænker på tøj, vi går ud i badeværelset, du skal tisse, du sidder på toilettet imens jeg hælder lidt koldt vand i hovedet.

Du kigger på mig igen, og siger skal vi ikke tage et bad. Du kigger først på mig, og bagefter på brusenichen, kigger på svampen, der hænger på vægen. Dit tilbud er meget lokkende, og selvfølgelig skal vi bade sammen, bare forestillingen gør mig vild inden i. du rejser dig, og tilpasser vandet, du stiller dig tæt bag mig. Dine hænder er på min mave, du klemmer lidt, kan mærke dine hænder søger rundt på mig, op på mit bryst, du begynder at gå, du skubber mig hen mod bruseren, vi går derind.

SEX I DAG?

Vi skiftes lidt til at så under vandet, holder om hinanden.

Du finder svampen, og noget sæbe, du begynder at vaske på mig, det skummer, vi skiftes igen, nu er det min tur, jeg hælder en del sæbe på svampen og begynder at vaske dig blidt, trykke sæbe ud af svampen, det fylder hurtigt din lille krop. Kommer let til at røre din numse med den anden hånd, klemmer din numse lidt. Stikker en finger op mellem ballerne, rører let ved åbningen, du giver et lille ryk, men holder nu lidt ved mig igen, for at bekræfte at det er ok!, jeg presser den forsigtigt op i dig, kan mærke ringmusklen presser sig sammen, men der er masser af vand, fingeren glider i, og du holder hårdere fat om mig, jeg leger med fingeren, drejer den lidt, og kører den stille ud og ind.

Du bliver meget ophidset af den, og du griber nu fat om pikken, som langsomt er blevet større under hele forløbet, du kører hånden op og ned af den, imens vandet løber ned af os, du får den lidt hurtigere nu, og du har svært ved at koncentrere dig om det du laver. Du bliver ved, og nu er det mig der har problemet, det er bare for skønt, jeg trækker fingeren ud af dig, og du sætter dig på knæ, du sætter læberne og hovedet og suger let, imens din tunge leger med det, du lader den nu smutte længere ind i din mund, du trækker dig frem og tilbage, skøn fornemmelse, benene begynder at blive som gele. Den er stiv nu, du begynder at slukke for vandet, du går ud, du bøjer dig let hen mod vasken, tager fat i kanten, du viser mig din numse, vrikker let med den, og siger svagt tag mig nu, jeg går hen bag dig, og holder om dig, lader hænderne glide fra din nakke, ned over ryggen, ned på numsen, tager dig fast på ballerne, tager om dine hoften, og går helt tæt hen til dig, jeg stikker den hen til dit hul, jeg trænger stille op i dig, du er meget stram, man kan se dine arme spænder om kanten på vasken, det gør vidst lidt ondt på dig lige nu, men den kommer stille i, og jeg begynder at bevæge den, frem og tilbage op i dig, du mærker tydeligt hvordan du bliver fyldt meget ud.

Det går lidt lettere nu, du stønner vildt men slapper mere af, vi bliver ved med dette længe, man ser tydeligt du nyder denne anale følelse vildt meget, nænner næsten ikke at stoppe men bliver nød til det for ikke at komme op i dig.

Jeg trækker mig ud og du vender dig, sætter numsen på kanten af vasken, og spreder dine ben,, jeg ligger mig på knæ og slikker din fisse igen, den smager skønt, lidt sød. Du siger nogle lyde jeg ikke har hørt før, og kigger hurtigt op på dig, for at se at du er ok, dit udtryk i øjnene har et totalt liderligt udseende, du har let-åben mund, du savler lidt, jeg rejser mig, og kysser dig, holder om dig og kysser, man mærker tydeligt at du vil gøre mere ud af kysset, end bare have suttet dit spyt væk fra mundvigene, du stikker tungen mellem mine læber, trænger ind i munden, jeg kommer den i møde med min, vi slikker hinanden, der er dejligt to så bløde ting kan sammen, jeg trænger nu op i din fisse imens vi kysser, du sidder jo på kanten af vasken, så det er let at komme til.

Man kan mærke en pause i kysset fra din side lige da jeg trænger op, men det går hurtigt over da jeg stille begynder at kneppe dig, stille kører det frem og tilbage, vi kysser, vi smelter faktisk næsten sammen, du ligger dine tynde sexede ben om mig, og holder om min hals, jeg løfter dig forsigtigt ind i sengen igen, kan tydeligt mærke det er det du vil. Jeg ligger dig ned, men trækker mig ud, da man ikke kan være oppe i dig, imens man ligger dig ned, du rejser dig straks på knæ, og tager om mig igen, du vil bare ikke slippe, du hiver mig baglæns ned på sengen, jeg kravler helt op.

Ligger på ryggen og ser min liderlige tøs, der forsigtigt rører pikken, tager lige om den og ser den stadig er helt stiv, så sætter du dig over mig , du glider langsomt ned over pikken, man kan mærke hvordan varmen langsomt glider helt til bunden, derefter knepper du mig langsomt men totalt skønt, du bliver først vild da din orgasme overfalder dig, du vælter ned over mig holder om mig det bedste du kan, jeg løfter lidt i din lette krop, og knepper dig, nede fra, det er svært, men får dog så meget bevægelse i det at din orgasme er lang og temmelig vild, i hvert fald at se på, og at mærke, du klemmer meget hårdt om pikken denne gang, du skriger et eller andet ved siden af mit øre, men jeg bliver bare ved, holder om dig, så du er holdt fast. Så må du bare ligge der og nyde den.

Bagefter vælter vi om igen, jeg lægger dig fladt på maven, og trænger op i din numse igen, sidder hen over dine samlede ben, og knepper dig, det er lidt svært og jeg må ned at ligge hen over dig, for at få den bedste stilling, du siger noget imens du klemmer sengegavlen, meget utydeligt men jaaah et eller andet, du stønner og vil have den hårdere, du siger mere mere, jeg gør hvad jeg kan , jeg sveder en del nu, der er en hård opgave den der, du kan mærke det dryppe på dig.

Men jeg bliver ved til jeg er ved at komme, bliver vildere og vildere, til sidst lyder det som om du ikke kan lide det, men jeg kommer op i dig, lader det sprøjte op i dig, trækker mig ud og vender dig om, du har vidst en tåre i øjet, men du kysser mig og siger tak søde, jeg siger hurtigt selv tak jeg nusser dig mellem benene, du er stadig meget våd, nusser dig imens vi kysser, putter en finger op, og du gisper jeg trækker den lidt frem og tilbage, leger med dig vi kysser det er meget dejligt, vi tager dynen over, og ligger og nusser hinanden, som om vi var de eneste i verden…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.